Verhuizen

Vraag eenvoudig offertes aan

Verhuizen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

U gaat als bedrijf of particulier verhuizen dan hebt u natuurlijk een verhuizer nodig. U kunt kiezen voor de erkende verhuizer, maar u kunt ook kiezen voor goedkopere verhuizers (met een goede reputatie). Vraag eenvoudig en vrijblijvend offertes aan bij verhuizers in uw regio en vergelijk hun uurloon of wat uw verhuizing in totaal ongeveer zal kosten.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Verhuizen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Marcella Vermeer Interieuradvies
Winde 12
9408GD Assen
F. Noij
Raadhuislaan 3
3755HA Eemnes
Transportbedrijf T.P. van der Hoek
Transportwei 14
8501ZP Joure
Jamo Vastgoedservice
Shetland 47
2731HH zoetermeer
Guermat Verhuizen
Sylvanergaard 2
3206PN Spijkenisse
AP Assists
Lameroen 37
1141ZW Monnickendam
Jos Lenssen Verhuis- en Klusservice
Deventerweg 38
7383AC Voorst (gemeente Voorst Gelderland)
BHR Solutions B.V.
Goudenregenstraat 23
7545JW Enschede

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Sterontwerper Hella Jongerius is op een missie tegen kleurvervlakking

bron: de Volkskrant

Er is veel meer uit kleur te halen dan we nu doen, betoogt sterontwerper Hella Jongerius. In Londen geeft ze zelf het goede voorbeeld. 'Al die kleuren. De helft minder zou al een enorme verbetering zijn', verzucht Hella Jongerius (54), een van Nederlands beroemdste en toonaangevendste vormgevers. Het lijkt een bizarre uitspraak voor een productontwerper die zich al meer dan tien jaar buigt over de …

lees verder ›

Het tuinhuis is weer zoals het was

bron: NRC

Bijna was het er niet meer geweest: het tuinhuisje van Jan en Karina Wolkers op Amstelglorie. Nu zijn huisje en tuin weer zoals toen.

lees verder ›

Kaapstad wordt kunststad

bron: de Volkskrant

Een gigantische silo wordt in Kaapstad verbouwd tot museum. In dit Zeitz MOCAA gaan Afrikanen de regie over hun eigen kunst nemen. Geen wonder dat het Victoria & Alfred (V&A) Waterfront jaarlijks ruim 23 miljoen bezoekers trekt. De toeristische, maar nog altijd functionerende haven van Kaapstad heeft alles wat een vakantieganger zich kan wensen: dobberende jachten en fotogenieke bruggetjes met op …

lees verder ›

Links

bron: Mijnkluswijzer

Hieronder vind je nuttige links omtrent klussen en aanverwante onderwerpen.

lees verder ›

Cultuurblog - Meghan Markle zegt tv-serie Suits vaarwel... in een trouwjurk

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Villa Escamp, Den Haag

bron: Bouwwereld

Op zondag 20 september opende Villa Escamp in Den Haag haar glazen deuren. In deze tijdelijke villa worden facetten van het stadsdeel Escamp en de herstructurering belicht.

lees verder ›

Verhuizen tips en feitjes: waar moet je opletten?

bron: Infonu

Een spannende gebeurtenis in je leven is het verhuizen van de ene plek naar de andere. Verhuizen kan erg leuk zijn mits je een aantal zaken goed geregeld hebt. Je moet nou eenmaal goed opletten en denken aan bepaalde verhuiszaken. Als je voor het eer…

lees verder ›

Wat thuis thuis maakt ontbreekt op Funda

bron: NRC

Buiten hoor ik een zware motor – oh ja, woensdag, vuilnisauto. Even later is het weer stil. Soms maken de mezen geluidjes alsof het al voorjaar is, zo’n helder ‘ting!’, twee…

lees verder ›

Grote renovatie van Tinbergen gebouw

bron: Bouwwereld

Bij de renovatie van het Tinbergen gebouw van de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn verbetering van de functionele en…

lees verder ›

‘Heel handig met verhuizen’

bron: NRC

Een interieur zonder Ikea is nauwelijks meer te vinden. De Kallax-kast geldt als een klassieker. In het klaslokaal van Froukje Hoobroeckx staan er twee.

lees verder ›

Cultuurblog - Judith Herzberg krijgt Prijs der Nederlandse Letteren

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

De vredigheid van het werk contrasteert hard met het k-u-t-leven dat De Witte leidde

bron: de Volkskrant

In het Stedelijk Museum Alkmaar worden 24 stukken van Emanuel de Witte tentoongesteld. Het werk van Emanuel de Witte ademt leven en is zo gloedvol en naturel uitgelicht dat je bijna niet gelooft dat het niet traag over de wand kruipt. Van schilderkunst houden en in het Stedelijk Museum Alkmaar kijken naar Emanuel de Wittes (1616-1692) Interieur met vrouw die op een virginaal speelt (1667), dat is …

lees verder ›