Verhuizen

Vraag eenvoudig offertes aan

Verhuizen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

U gaat als bedrijf of particulier verhuizen dan hebt u natuurlijk een verhuizer nodig. U kunt kiezen voor de erkende verhuizer, maar u kunt ook kiezen voor goedkopere verhuizers (met een goede reputatie). Vraag eenvoudig en vrijblijvend offertes aan bij verhuizers in uw regio en vergelijk hun uurloon of wat uw verhuizing in totaal ongeveer zal kosten.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Verhuizen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Guermat Verhuizen
Sylvanergaard 2
3206PN Spijkenisse
Glenn Jassies
Vuurlanddreef 5
3563AW Utrecht
1OplossingVoorUwProbleem.nl
Steinsedijk 15-a
2851LA Haastrecht
AP Assists
Lameroen 37
1141ZW Monnickendam
Jamo Vastgoedservice
Shetland 47
2731HH zoetermeer
Pen & Pixel
Funenpark 327
1018AK Amsterdam
Verhuisbedrijf De Kempen
Turnhoutseweg 36
5541NZ Reusel
De Opruimhulp
Heuvellaan 26-1
1217JN Hilversum

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Deze surrealistische wereld is ook Irak - en dé plek voor een stedentripje: Suleimaniya

bron: de Volkskrant

Het Iraakse Suleimaniya is dé plek voor een stedentripje. Je hoort er veel Nederlands. De Utrechtse Shapol Majid toont verslaggever Ana van Es haar geboortestad. Shapol Majid zit in het ronddraaiende restaurant op de dertigste verdieping van het vijfsterren Grand Millennium Hotel. Wanden van glas bieden een panoramisch uitzicht op de stad beneden haar. Shapol maakt foto's, om naar haar vriendinnen …

lees verder ›

Te koop: presidentiële prullaria van Ronald Reagan

bron: NRC

Christie’s veilt de inboedel van Ronald Reagan, de veertigste president van de Verenigde Staten. Van een scherf van de Berlijnse Muur tot zijn cowboylaarzen van brulkikkerleer.

lees verder ›

Sterontwerper Hella Jongerius is op een missie tegen kleurvervlakking

bron: de Volkskrant

Er is veel meer uit kleur te halen dan we nu doen, betoogt sterontwerper Hella Jongerius. In Londen geeft ze zelf het goede voorbeeld. 'Al die kleuren. De helft minder zou al een enorme verbetering zijn', verzucht Hella Jongerius (54), een van Nederlands beroemdste en toonaangevendste vormgevers. Het lijkt een bizarre uitspraak voor een productontwerper die zich al meer dan tien jaar buigt over de …

lees verder ›

Het tuinhuis is weer zoals het was

bron: NRC

Bijna was het er niet meer geweest: het tuinhuisje van Jan en Karina Wolkers op Amstelglorie. Nu zijn huisje en tuin weer zoals toen.

lees verder ›

Cultuurblog - Kunstverzamelaar Gerard van Wezel overleden. Zijn collectie behoort tot de mooiste van Nederland

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Klussen aan huurhuis, met geld woningbouwcorporatie

bron: Infonu

Voorheen moest je elke verbetering in je huurwoning aanbracht, ongedaan maken als je vertrok. Een onsympathieke regeling die niet meer bestaat. Je kunt nu soms je huurhuis van binnen opknappen en zelfs nog een vergoeding van de woningbouwcorporatie o…

lees verder ›

Het stroomdal van de rivier de Tigris is veranderd in een massagraf

bron: de Volkskrant

Waar gebied is heroverd op IS in Irak, zitten families van de strijders in de gevarenzone. Slachtoffers zoeken genoegdoening. Aan de oever van de Tigris probeert een gouverneur de neiging tot eigenrichting de kop in te drukken. In Irak is dit de zomer van wraak. Na de herovering van Mosul is het stroomdal van de rivier de Tigris veranderd in een massagraf. Bijna dagelijks spoelen hier lichamen aan …

lees verder ›

Misschien zit er wel een schat tussen de inboedel

bron: NRC

Het kan een gigantische klus zijn: de verhuizing van ouders naar een kleiner huis of de ontruiming van een woning na het overlijden van de laatste ouder. Waar begin je?

lees verder ›

Teruglezen - Zo verliep de dag van de inauguratie van Donald Trump

bron: de Volkskrant

Trump is officieel de 45ste president van de Verenigde Staten. Tijdens zijn inaugurele rede was de belangrijkste boodschap: 'Amerika eerst'. Lees dit liveblog terug voor alle gebeurtenissen van deze dag.

lees verder ›

‘Heel handig met verhuizen’

bron: NRC

Een interieur zonder Ikea is nauwelijks meer te vinden. De Kallax-kast geldt als een klassieker. In het klaslokaal van Froukje Hoobroeckx staan er twee.

lees verder ›

Minimalisme: nobel doel of een hype van de elite?

bron: de Volkskrant

Sober leven is een trend, maar minimalist kun je alleen zijn als je op z'n minst een flink sociaal kapitaal hebt. Jelle Derckx is een minimalist. Hij wil liever minder dan meer. 'Liever een paspoort vol stempels, dan een huis vol spullen. Liever creëren dan consumeren.' In 2012 begon hij met spullen weggooien. Zijn halve inboedel werd op marktplaats gezet, oude liefdesbrieven gingen de prullenbak …

lees verder ›

Wie kent ‘m niet? Die Ikea-kast met die handige vakken

bron: NRC

Een interieur zonder Ikea is nauwelijks meer te vinden. De Kallax geldt als een klassieker. Vijf Nederlanders over hun kast.

lees verder ›