Verhuizen

Vraag eenvoudig offertes aan

Verhuizen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

U gaat als bedrijf of particulier verhuizen dan hebt u natuurlijk een verhuizer nodig. U kunt kiezen voor de erkende verhuizer, maar u kunt ook kiezen voor goedkopere verhuizers (met een goede reputatie). Vraag eenvoudig en vrijblijvend offertes aan bij verhuizers in uw regio en vergelijk hun uurloon of wat uw verhuizing in totaal ongeveer zal kosten.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Verhuizen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Huureenstudent.com

Handelsonderneming & Koeriersdiensten Egberink
Breemarsweg 279
7553HK Hengelo (Overijssel)
Verhuiswijs
Lariksdreef 75
3137PJ Vlaardingen
Westfries Vloerenhuys B.V.
De Marowijne 27
1689AR Zwaag
Go Mov'it
van Kollaan 86
7471DS Goor
Logistiek makkelijk verhuizen
Odastraat 20
3073ZN Rotterdam
24uurdiensten
Watervoort 4
1046BG Amsterdam
Peitsman Licht en Geluid B.V.
Innsbruckweg 97
3047AG Rotterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zonder zorgen verhuizen

bron: Infonu

Verhuizen doen we allemaal eens of meerdere keren in ons even en er zijn maar weinig mensen die hier echt lol in hebben. Toch moet er in een verhuisperiode al zoveel gebeuren en dus is zo min mogelijk stress omtrent de verhuizing wel zo prettig. Hoe…

lees verder ›

De toekomst ligt in Polen, niet in het Verenigd Koninkrijk

bron: NRC

Daria Bialowas, opgegroeid en opgeleid in het Verenigd Koninkrijk, keert net als veel Oost-Europeanen terug, naar Polen.

lees verder ›

Wel of niet verhuizen?

bron: Infonu

Medio 2014 lijkt de huizenmarkt, na een lange dip, eindelijk weer aan te trekken. Voor sommige mensen betekent dit dat zij gaan nadenken over verhuizen. Maar bij verhuizen komt een heleboel kijken en natuurlijk moet de eigen woning worden verkocht. W…

lees verder ›

Blokker kon het in België toch niet redden

bron: NRC

Bij Blokker vind je van alles, weet de Belgische consument. Maar onmisbaar is de huishoudwinkel voor hen bepaald niet.

lees verder ›

Villa Escamp, Den Haag

bron: Bouwwereld

Op zondag 20 september opende Villa Escamp in Den Haag haar glazen deuren. In deze tijdelijke villa worden facetten van het stadsdeel Escamp en de herstructurering belicht.

lees verder ›

Cultuurblog - Judith Herzberg krijgt Prijs der Nederlandse Letteren

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Interieur make-over

bron: NRC

Wie zijn huis een make-over wil geven, kan een interieurontwerper inschakelen. ‘Het is een luxe om duizend keuzes uit te besteden.’

lees verder ›

Een voorgerecht als uit een oud kookboek in hartje West

bron: NRC

Nu het centrum van Rotterdam zowat uiteenspat van hippe restaurants, bistro’s, tapas-, sap-, hamburger-, kip-, vis-, all-day-ontbijt-, lunch-, barbecue-, pancakes-, cocktail…

lees verder ›

‘Ik zit zelden stil. Maar wel tijdens de Formule 1’

bron: NRC

Architect Marjolijn (45) en directeur Vijai Hoeblal (47) hebben drukke banen. Met hulp van familie lukt het net om hun twee kinderen altijd op te vangen na schooltijd.

lees verder ›

Van mij

bron: NRC

Ik stak de sleutel in het slot. Mijn sleutel. Mijn slot. Maar ik kende ze beide nog niet. Ik was al veel vaker in ons nieuwe huis geweest, maar nooit alleen.

lees verder ›

De Brexit frustreert de Overijsselse tapijtstad Genemuiden. ‘We zijn twintig jaar terug in de tijd gegaan’

bron: NRC

De zolder, de badkamer, de wc – Britten leggen overal tapijt. In Genemuiden zijn ze blij met zulke trouwe klanten, maar de Brexit maakt de handel taai.

lees verder ›

Interieur

bron: NRC

Afgelopen zondag hielp ik een voormalig stel met verhuizen. P. en L. waren twintig jaar samen geweest en de koek was volgens hen gewoon op.

lees verder ›