Verhuizen

Vraag eenvoudig offertes aan

Verhuizen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

U gaat als bedrijf of particulier verhuizen dan hebt u natuurlijk een verhuizer nodig. U kunt kiezen voor de erkende verhuizer, maar u kunt ook kiezen voor goedkopere verhuizers (met een goede reputatie). Vraag eenvoudig en vrijblijvend offertes aan bij verhuizers in uw regio en vergelijk hun uurloon of wat uw verhuizing in totaal ongeveer zal kosten.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Verhuizen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

J.W. van Ginkel
Poelweg 34
6744PJ Ederveen
Wakri
Beukendaal 22
2831VB Gouderak
De Verhuisplanner
Laan van de Vrede 70
9728CD Groningen
Max-Montage B.V.
Donkerstraat 32
4119LZ Ravenswaaij
Wesgro Hijskraanbedieningsservice
Rozenburg 18-a
6551XB Weurt
Jibban
Stieltjesstraat 14
2313SK Leiden
Go Mov'it
van Kollaan 86
7471DS Goor
VDH Verhuizingen
Loodstraat 34
2718RW Zoetermeer

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Teruglezen - Zo verliep de dag van de inauguratie van Donald Trump

bron: de Volkskrant

Trump is officieel de 45ste president van de Verenigde Staten. Tijdens zijn inaugurele rede was de belangrijkste boodschap: 'Amerika eerst'. Lees dit liveblog terug voor alle gebeurtenissen van deze dag.

lees verder ›

Woningruil: Tijdelijk of permanent ruilen van huis

bron: Infonu

Er kunnen momenten in je leven zijn dat je graag ergens anders zou wonen, of in een ander soort huis. Woningruil is dan een optie, die nog niet zo heel erg bekend is maar wel een gemakkelijke oplossing kan vormen. Ruilen van woning met andere mensen…

lees verder ›

Van mij

bron: NRC

Ik stak de sleutel in het slot. Mijn sleutel. Mijn slot. Maar ik kende ze beide nog niet. Ik was al veel vaker in ons nieuwe huis geweest, maar nooit alleen.

lees verder ›

De vredigheid van het werk contrasteert hard met het k-u-t-leven dat De Witte leidde

bron: de Volkskrant

In het Stedelijk Museum Alkmaar worden 24 stukken van Emanuel de Witte tentoongesteld. Het werk van Emanuel de Witte ademt leven en is zo gloedvol en naturel uitgelicht dat je bijna niet gelooft dat het niet traag over de wand kruipt. Van schilderkunst houden en in het Stedelijk Museum Alkmaar kijken naar Emanuel de Wittes (1616-1692) Interieur met vrouw die op een virginaal speelt (1667), dat is …

lees verder ›

Je huis renoveren vóór verkoop, loont dat?

bron: Infonu

Wie zijn huis verkoopt, staat vaak voor een dilemma. Moet je dat nog eens grondig renoveren voor de verkoop om zo de waarde te verhogen en meer geld ervoor te krijgen? Of loont zo’n grote investering niet? Wel, de ervaring leert dat zo'n opknapbeurt…

lees verder ›

Binnenkijken

bron: NRC

Thijs Wolzak fotografeert elke week een bijzonder interieur. Deze week een appartement in een zorgvilla.

lees verder ›

Klussen aan huurhuis, met geld woningbouwcorporatie

bron: Infonu

Voorheen moest je elke verbetering in je huurwoning aanbracht, ongedaan maken als je vertrok. Een onsympathieke regeling die niet meer bestaat. Je kunt nu soms je huurhuis van binnen opknappen en zelfs nog een vergoeding van de woningbouwcorporatie o…

lees verder ›

Wie kent ‘m niet? Die Ikea-kast met die handige vakken.

bron: NRC

Een interieur zonder Ikea is nauwelijks meer te vinden. De Kallax geldt als een klassieker. Vijf Nederlanders over hun kast.

lees verder ›

Cultuurblog - Judith Herzberg krijgt Prijs der Nederlandse Letteren

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

De toekomst ligt in Polen, niet in het Verenigd Koninkrijk

bron: NRC

Daria Bialowas, opgegroeid en opgeleid in het Verenigd Koninkrijk, keert net als veel Oost-Europeanen terug, naar Polen.

lees verder ›

Verhuizen: waar moet ik aan denken als ik iets ga huren

bron: Infonu

Zo goed als iedereen verhuist ooit in zijn leven minstens één keer. Het verlaten van het ouderlijk nest is iets waar veel jongeren naar uitkijken. De dagen en weken voor een effectieve verhuizing komen er een groot aantal zaken naar boven waar men ze…

lees verder ›

Grote renovatie van Tinbergen gebouw

bron: Bouwwereld

Bij de renovatie van het Tinbergen gebouw van de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn verbetering van de functionele en…

lees verder ›