Verhuizen

Vraag eenvoudig offertes aan

Verhuizen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

U gaat als bedrijf of particulier verhuizen dan hebt u natuurlijk een verhuizer nodig. U kunt kiezen voor de erkende verhuizer, maar u kunt ook kiezen voor goedkopere verhuizers (met een goede reputatie). Vraag eenvoudig en vrijblijvend offertes aan bij verhuizers in uw regio en vergelijk hun uurloon of wat uw verhuizing in totaal ongeveer zal kosten.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Verhuizen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Smaragd Express
Catharina van Rennesplein 24
6952BR Dieren
FloorSchreurs Relocation
Mr. Rendorplaan 28
1181PM Amstelveen
R. Pol Dienstverlening
Marktstraat 141
6711GX Ede
Wijnen Vlotweg Verhuisgroep B.V.
De Witbogt 8
5652AG Eindhoven
Verhuizen bij J.M.L.
Odilia van Salmstraat 22
4811LB Breda
SCS Schoonmaak & Glas Calam. Serv.
Tichelmeesterlaan 6
8014LB Zwolle
Gemeente Pekela
Raadhuislaan 8
9665JD Oude Pekela
Snel en Veilig Verhuizen
Langenhorst 247
3085HE Rotterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

‘Heel handig met verhuizen’

bron: NRC

Een interieur zonder Ikea is nauwelijks meer te vinden. De Kallax-kast geldt als een klassieker. In het klaslokaal van Froukje Hoobroeckx staan er twee.

lees verder ›

Verhuizen tips en feitjes: waar moet je opletten?

bron: Infonu

Een spannende gebeurtenis in je leven is het verhuizen van de ene plek naar de andere. Verhuizen kan erg leuk zijn mits je een aantal zaken goed geregeld hebt. Je moet nou eenmaal goed opletten en denken aan bepaalde verhuiszaken. Als je voor het eer…

lees verder ›

'Veel van onze spullen komen uit landen waar we zijn geweest tijdens onze wereldreis'

bron: de Volkskrant

De vorige eigenaar was een duivenliefhebber en dat is nog te zien aan het 'duivenkastje'. De rest van de spullen komt uit heel de wereld. Loe van de Ven (36) en Mylène Ragon (35) en hun zoon Dies (3). Loe is architect, Mylène is projectmanager Vrijstaand huis in Bemmel, Gelderland. Loe: 'We wonen hier nu ongeveer een jaar. Daarvoor waren we drie jaar op wereldreis. Het huis is in de jaren zestig g …

lees verder ›

Deze surrealistische wereld is ook Irak - en dé plek voor een stedentripje: Suleimaniya

bron: de Volkskrant

Het Iraakse Suleimaniya is dé plek voor een stedentripje. Je hoort er veel Nederlands. De Utrechtse Shapol Majid toont verslaggever Ana van Es haar geboortestad. Shapol Majid zit in het ronddraaiende restaurant op de dertigste verdieping van het vijfsterren Grand Millennium Hotel. Wanden van glas bieden een panoramisch uitzicht op de stad beneden haar. Shapol maakt foto's, om naar haar vriendinnen …

lees verder ›

Sterontwerper Hella Jongerius is op een missie tegen kleurvervlakking

bron: de Volkskrant

Er is veel meer uit kleur te halen dan we nu doen, betoogt sterontwerper Hella Jongerius. In Londen geeft ze zelf het goede voorbeeld. 'Al die kleuren. De helft minder zou al een enorme verbetering zijn', verzucht Hella Jongerius (54), een van Nederlands beroemdste en toonaangevendste vormgevers. Het lijkt een bizarre uitspraak voor een productontwerper die zich al meer dan tien jaar buigt over de …

lees verder ›

Huis ten Bosch vol gebreken

bron: NRC

Op de draad versleten Chinese gordijnen. Aanrechtbladen met asbest erin. Lekkende daken. Scheuren in de plafonds. Het is maar een greep uit de lange lijst aan gebreken waaraan Paleis Huis ten Bosch, meer dan dertig jaar het woonhuis van toenmalig koningin Beatrix, leed.

lees verder ›

Van mij

bron: NRC

Ik stak de sleutel in het slot. Mijn sleutel. Mijn slot. Maar ik kende ze beide nog niet. Ik was al veel vaker in ons nieuwe huis geweest, maar nooit alleen.

lees verder ›

Hoe maak ik mijn huis aantrekkelijk voor de verkoop

bron: Hoedoe

Met de stijgende huizenprijzen en het groeiende aantal mensen dat hun huis wil verkopen is het tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk om je huis snel en goed te verkopen. Gelukkig kun je met een aantal eenvoudige tips en trucs je huis al een stuk aantrekkelijker maken. Lees de tips van de experts, gebruik je gezonde verstand en ga ervoor!

lees verder ›

De toekomst ligt in Polen, niet in het Verenigd Koninkrijk

bron: NRC

Daria Bialowas, opgegroeid en opgeleid in het Verenigd Koninkrijk, keert net als veel Oost-Europeanen terug, naar Polen.

lees verder ›

Fukushima zes jaar later: de ramp is nog lang niet voorbij

bron: de Volkskrant

Fukushima? Denk maar niet: dat is ver weg en die nucleaire ramp daar is alweer zes jaar geleden. Want in de Japanse kerncentrale voltrekt zich nog steeds een ongekende ramp met wereldwijde gevolgen. Een Belg, een Italiaan, een Japanner en een Nederlander rijden door een rampgebied. Op de achterbank ligt een geigerteller die gestaag van piep, piep, piep gaat. Als ze de no-gozone naderen, slaat het …

lees verder ›