Tuinrenovatie

Vraag eenvoudig offertes aan

Tuinrenovatie

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Tuinrenovatie, een flinke opknapbeurt voor uw bestaande tuin. Heeft u al langere tijd een tuin en is deze misschien een beetje verwaarloosd of bent u uitgekeken op de indeling waar u een tiental jaren geleden nog zo lyrisch over was, dan wordt het waarschijnlijk tijd voor een tuinrenovatie. Een tuinrenovatie kan verschillende werkzaamheden omvatten maar wordt altijd op uw wensen afgestemd, denkt u aan onkruid verwijderen, het snoeien van planten en struiken, het aan- en afvoeren van grond, stenen en tegels en het herstellen van bestrating en houtwerk. Om een indicatie te krijgen van de kosten kunt u eenvoudig en vrijblijvend in contact komen met specialisten die een inschatting van de tuinrenovatie kunnen geven.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Tuinrenovatie).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Bos Boomverzorging Eemdijk
Kerkepad 17
3754NP Eemdijk
Hoveniersbedrijf Gebr. Talens
Anemoonweg 24
9765HE Paterswolde
Tom Korbee Hoveniers
Robertskruid 4
2914TM Nieuwerkerk aan den Ijssel
Top Klussers B.V.
Pater Damiaanstraat 14
2131EK Hoofddorp
Hoveniersbedrijf Zandbergen
Vroomshoopseweg 28
7683RM Den Ham (Overijssel)
A. Staat Renovatie & Onderhoud V.O.F.
Middenweg 57
1394AD Nederhorst den Berg
Yvon-Decorations
Otterspoorbroek 5
3621BB Breukelen
Kasteel Hortus
Groenedijk 15
7694BC Kloosterhaar

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Bloembollen in de tuin

bron: Infonu

Als je mooie tulpen, narcissen of krokussen in de tuin wil hebben, dan moet je vooruit zien, kleurpaletten samenstellen en plannen. Hoe werkt het?

lees verder ›

EN VERDER

bron: NRC

VeilingEen schilderij van het park van Paleis het Loo door Andreas Schelfhout en spelende poesjes van Henriëtte Bonner-Knip horen tot het aanbod van de veiling 19de-eeuwse…

lees verder ›

huis van de maand

bron: NRC

Waar Haarlem Tuinwijklaan 22 Wat Monument van Van Loghem Vraagprijs € 479.000 Het complex van architect Van Loghem in Haarlem is veelbezongen.

lees verder ›

`Ze waren verbaasd dat ik niet meteen toehapte'

bron: NRC

De Nederlandse tuinontwerper Piet Oudolf heeft de opdracht gekregen mee te werken aan de renovatie van het Battery Park in New York.

lees verder ›

Dit moet het mooiste park van Europa worden

bron: NRC

Directeur Wim Pijbes van Stichting Droom en Daad wil het park naast de Euromast renoveren. Maar na twee jaar is er nog weinig te zien.

lees verder ›

Dringen bij Paleis Het Loo in laatste week voor verbouwing

bron: NRC

Duizenden bezoeken nog snel Paleis Het Loo voordat het voor drie jaar dichtgaat. Het museum wordt flink opgeknapt en uitgebreid.

lees verder ›

Tuinrenovatie is vaak beter dan vernieuwing van alle planten

bron: Infonu

Tuinrenovatie wordt nog weinig toegepast, maar zit beslist in de lift. Tuincentra en hoveniersbedrijven hebben natuurlijk het liefst dat u de hele tuin vernieuwt, want daar verdienen ze het meeste aan. Er wordt dan meestal meteen een heel nieuw ontwe…

lees verder ›

Licht in de tuin

bron: Infonu

De juiste lampen in de tuin kunnen het gewenste beeld van een tuin afmaken, maar dit moet wel met beleid. Het moet opgenomen worden in het totale plan voor de tuin.

lees verder ›

Rotterdammers ageren tegen asielzoekerscentrum

bron: NRC

Het Zuiderparkhotel in Rotterdam is aangekocht door de Centrale Opvang Asielzoekers (COA) om er een asielzoekerscentrum te vestigen. De buurt reageert ontstemd.

lees verder ›

Dwerghoender-shows zijn taboe in Singer Museum na de verbouwing

bron: NRC

LAREN, 6 FEBR. Het Singer Museum in Laren is een gebouw in depressie. Het zeil op de vloer oogt armetierig, het zaallicht komt door een vervuild daklicht naar binnen en de akelig…

lees verder ›

Over de haag

bron: NRC

PvdA-Kamerlid Otwin van Dijk rijdt nu al een half jaar regelmatig met zijn rolstoel de plenaire zaal in.

lees verder ›