Ontstoppingsdiensten

Vraag eenvoudig offertes aan

Ontstoppingsdiensten

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Is uw riolering verstopt en het loopt het water niet meer weg in de wc, wasbak, het bad of onder de douche, dan wilt u natuurlijk dat de verstopping snel verholpen wordt door een ontstoppingsdienst. Een ervaren loodgieter kan indien de verstopping op uw terrein is eenvoudig ontstoppen en heeft hier het juist gereedschap voor zoals pompen of een ontstoppingsveer. Vraag eenvoudig een offertes aan voor loodgieters of ontstoppingsdiensten die u kun helpen met uw probleem en die snel ter plaatse kunnen zijn.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Ontstoppingsdiensten).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Rion Ontstoppingsdiensten B.V.
Josephine Bakerstraat 22
1311GA Almere

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

bron: Infonu

Een zolder wordt vaak gebruikt als extra opslagruimte voor spullen, terwijl er behoefte bestaat aan een extra slaapkamer. Na een kleine verbouwing kunt u er namelijk ook een extra slaapkamer of studiekamer van maken.

lees verder ›

Badkamer: onderbouwen, wanden en verhoogde vloer

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Omgevingsvergunning, hoe en wat?

bron: Infonu

Per 1 oktober 2010 bestaat er een nieuw vergunning, deze vergunning zal verschillende oude vergunningen vervangen. Maar wat is een omgevingsvergunning, en hoe moet je deze aanvragen?

lees verder ›

Nieuwbouwhuis verbouwen tot droomhuis

bron: Infonu

Een nieuwbouwhuis kopen wil niet zeggen dat het huis alles biedt qua inrichten wanneer je het nieuwbouwhuis intrekt. Het kan zijn dat je een nieuwbouwhuis koopt en bij de koop van het nieuwbouwhuis een doel voor ogen had: het nieuwbouwhuis verbouwen…

lees verder ›

Een ander huis kopen of investeren in uw huis?

bron: Infonu

De woonwensen veranderen door de jaren heen. Starters hebben andere woonwensen dan gezinnen met ongroeiende kinderen. Zodra het huis niet meer volledig voldoet aan de woonwensen, gaat deze in de verkoop. Huiseigenaren beseffen onvoldoende dat een ver…

lees verder ›

Stopcontact en schakelaar aansluiten

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Huis verbouwen of andere woning kopen in 2020 (en verhuizen)

bron: Infonu

Uw woning voldoet niet meer helemaal in 2020. Wat doet u dan, gaat u verbouwen in 2020 en blijft u in de oude woning of u gaat een ander huis kopen. Verhuizen of niet, wat zijn de argumenten en afwegingen? Wat betekent dit financieel? U kunt kiezen v…

lees verder ›