Meubels stofferen

Vraag eenvoudig offertes aan

Meubels stofferen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Ben je nog blij met je meubels en zitten ze nog lekker. Na een tiental jaren is de bekleding vaak versleten, een hele nieuw bank of stoel kopen is natuurlijk niet nodig want je je meubels opnieuw laten stofferen. Vraag eenvoudig offertes aan om je meubels te laten stofferen met een stof naar jouw keuze en vind eenvoudig een meubelstoffeerder bij je in de buurt die jouw meubels tegen lage kosten kan stofferen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Meubels stofferen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Primair Projekt B.V.
Blauw-roodlaan 272
2718SK Zoetermeer
Gewoon Hannie
Schar 28
3225AD Hellevoetsluis
Noesst
Willibrordusstraat 5
6657BK Boven-Leeuwen
Magic Meubel
Willibrordushoek 14
5466RD Veghel
Stoffeerderij Coenen
Juliana van Stolberglaan 16
3931KA Woudenberg
Wooncentrum Dokkum
Zuiderschans 6-C
9101PZ Dokkum
J. Tuin
Gemeenteweg 136
7951CS Staphorst
Diego van der Heijden Meubel- en Autostoffeerderij
de Hoeven 3
5541RH Reusel

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Interieur inrichten

bron: Infonu

Het inrichten van je interieur komt aan op goed nadenken. Mensen kiezen tegenwoordig minder voor trends maar gaan weer voor tijdloos meubilair en kwaliteit.

lees verder ›

'Ik wil dlamourboy van het interieur worden'

bron: de Volkskrant

Zo'n tv-metamorfose? Laat maar; interieurontwerper Eric Kuster (38) doet liever de inrichting van het huis van Gullit, Froger of De Mol.... Het is een herfstige zomeravond als Eric Kuster bij een klant in Amstelveen langs gaat voor kort tussentijds beraad. Het betreft hier een gloednieuwe boerderette met rieten dak; de afwerking is in volle gang. De opdrachtgevers - man, vrouw, twee kinderen - tre …

lees verder ›

Steigerhouten meubels voor binnen en buiten

bron: Infonu

Alles over steigerhouten meubels voor binnen en buiten. Steigerhouten meubelen zijn al even een trend, en omdat ze in elk interieur passen zal deze trend zeker blijven. Waar komt steigerhout vandaan, en wat kan er allemaal van gemaakt kan worden.

lees verder ›

Populariteit rotan

bron: Infonu

Rotanmeubels en accessoires zijn niet meer weg te denken in ons interieur. Waarom overstijgt het de trends?

lees verder ›

Drukke ouders, dure koters

bron: NRC

Kleine kinderen zijn big business. Menig gerenommeerd ontwerper heeft een kinderkledinglijn uitgebracht, de modellen die in de etalage van kinderschoenenwinkels staan te pronken…

lees verder ›

Hoe kun je je woonkamer decoreren met geel?

bron: Infonu

Geel is een gewaagde kleur voor in de woonkamer. Veel mensen vinden het daardoor lastig om te decoreren met de kleur geel. Toch kan het juist heel mooi zijn om de kleur te gebruiken in je huis. Waar moet je zoal rekening mee houden wanneer je geel ge…

lees verder ›

Het interieur van je huis veranderen hoeft niet duur te zijn

bron: Infonu

Je bent de huidige inrichting van je huis zat. Je wilt graag iets anders. Het hoeft helemaal niet duur te zijn om je huis mooi en nieuw te laten lijken. Hieronder volgen enkele tips en ideeën.

lees verder ›

Stoomreiniger schoonmaken

bron: Gamma

Bij een stoomreiniger kan de stoomtoevoer minder worden. Dan is het tijd om de stoomreiniger te ontkalken.

lees verder ›

Tussen kaas en kunst

bron: NRC

De goede voornemens zijn geuit, nu de uitvoering nog. U wilde dit jaar toch iets doen aan uw algemene ontwikkeling? Eindelijk eens op dansles gaan?

lees verder ›

Vintage designstoel: de P40 van Osvaldo Borsani

bron: Infonu

Vintage designstoelen van bekende ontwerpers als Eames, Arne Jacobsen en Pierre Paulin zijn zo populair, dat goedkope replica’s de markt veroveren. Dat geldt niet voor de P40 van de Italiaanse ontwerper Osvaldo Borsani. Deze loungefauteuil wordt al v…

lees verder ›

Vier alternatieven voor de cliché geworden Eames-stoel

bron: NRC

Everybody loves Eames. De wereldberoemde stoelen zijn zo vaak nagemaakt, dat ze een cliché in de woonkamer zijn geworden.

lees verder ›

Van corset tot strompeljapon

bron: NRC

De kunst en kunstnijverheid waarmee onze voorouders zich rond de eeuwwisseling omringden, krijgen, na een lange periode van verguizing, de laatste twintig jaar steeds meer…

lees verder ›