Hekwerk plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Hekwerk plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Er kunnen verschillende redenen zijn om herkwerk te plaatsen, bv. omdat u wilt dat uw hond of vee niet van uw terrein af gaat of om een duidelijke scheiding te maken met de buren (bv gaashekwerk). U kunt ook hekwerk plaatsen voor de veiligheid, zodat er geen ongewenste bezoekers in uw tuin komen (bv. spijlenhekwerk of sierhekwerk). Dit hekwerk heeft meestal een permanente bestemming, maar u kunt natuurlijk ook hekwerk nodig hebben om bezoekers van een evenement de juiste route te laten nemen of om uw bouwplaats af te schermen, in dat geval kunt u het hekwerk laten afleveren en ophalen, het plaatsen kunt u evt. zelf doen, maar kunnen de hekwerk vakmannen ook voor u uitvoeren. U kunt hier eenvoudig en vrijblijven offertes ontvangen voor het leveren en plaatsen van hekwerk bij uw gebouw, tuin of in de openbare ruimte.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Hekwerk plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Montagebedrijf De Jong
Midea 29
2182RH Hillegom
Dakkapellen-Experts B.V.
Elzenven 8
7534NE Enschede
Ekkel Interieurbouw
Wijngaard 33
3206PR Spijkenisse
Klus en Montagebedrijf S. Alkan
Clematisstraat 10
5644CW Eindhoven
Help a Friend
Uilenstede 7-D
1183AA Amstelveen
M.G. Sterk en Zoon B.V.
Vrij-Harnasch 114-d
2635BZ Den Hoorn (Zuid-Holland)
Lasbedrijf Lasservice Nicolai
Zevenhuisterweg 21
9257VH Noardburgum
Afbouw M. de Jong
De Muonts 41
8748DZ Witmarsum

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

bron: Infonu

Een zolder wordt vaak gebruikt als extra opslagruimte voor spullen, terwijl er behoefte bestaat aan een extra slaapkamer. Na een kleine verbouwing kunt u er namelijk ook een extra slaapkamer of studiekamer van maken.

lees verder ›

Hoop op werk is vervlogen in West-Bengalen

bron: NRC

In de Indiase deelstaat zijn sinds dertig jaar de communisten aan de macht. Juist de kleine man klaagt nu over een gebrek aan werkgelegenheid.

lees verder ›

Nieuwe popzaal is biersmijtbestendig

bron: NRC

Na een verbouwing van vier jaar opent op 4 september het Haagse popcentrum Het Paard van Troje. Het werd ontworpen door het architectenbureau OMA van Rem Koolhaas.

lees verder ›

Bezweken onder de liefde

bron: NRC

Peter Vermaas in Parijs

lees verder ›

Wat kost het plaatsen van een schutting?

bron: Infonu

De kosten voor het inrichten van de tuin wordt vaak onderschat. Een schutting plaatsen kan een dure klus zijn die veel mensen uitbesteden. Er moet goed gelet worden op de manier van plaatsen van de schutting en op de kwaliteit van het materiaal.

lees verder ›

DDR versterkt grens met West-Duitsland

bron: NRC

MÜNCHEN, 30 maart — De DDR versterkt haar grens met West-Duitsland door op sommige plaatsen een tweede muur te bouwen en meer schietinstallaties aan te leggen. Dat hebben…

lees verder ›

'Als ik een kogel door mijn kop schiet, ben ik overal van af'

bron: NRC

Van vedette tot verschoppeling. Van gevierde discuswerper tot vermaledijde dopingslikker. De vrije val van ERIK DE BRUIN. Gesprek tussen wanhoop en woede. Over leven en dood.

lees verder ›

Verbouwen van de zolder

bron: Infonu

Het verbouwen van een zolder hoeft niet heel duur te zijn. Zeker wanneer u dat zelf doet kunnen de kosten beperkt blijven. Als u het door een aannemer doet neemt de prijs wel toe. Het verbouwen van de zolder geeft wel een hoop puinhoop in de rest van…

lees verder ›

Was het nog onrustig in Washington?

bron: NRC

De omwonenden van het Witte Huis willen eigenlijk maar één ding: rust.

lees verder ›

Het Hollywood van de evolutie; Glamour en opgezette dieren in het nieuwe Zoölogisch museum in Parijs

bron: NRC

Van een uitstalkast met geprepareerde dieren werd het onlangs heropende Zoölogisch museum in Parijs een spektakel - met de giraffe, de neushoorn en het nijlpaard in de hoofdrol…

lees verder ›

Het Hollywood van de evolutie

bron: NRC

Glamour en opgezette dieren in het nieuwe Zoölogisch museum in Parijs Van een uitstalkast met geprepareerde dieren werd het onlangs heropende Zoölogisch museum in Parijs…

lees verder ›

Tralies voor twee

bron: NRC

Mogen twee gevangenen in één cel worden gestopt om het cellentekort te bestrijden? Al is een beslissing over dit gevoelige onderwerp uitgesteld tot het najaar, na VVD en CDA…

lees verder ›