Hekwerk plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Hekwerk plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Er kunnen verschillende redenen zijn om herkwerk te plaatsen, bv. omdat u wilt dat uw hond of vee niet van uw terrein af gaat of om een duidelijke scheiding te maken met de buren (bv gaashekwerk). U kunt ook hekwerk plaatsen voor de veiligheid, zodat er geen ongewenste bezoekers in uw tuin komen (bv. spijlenhekwerk of sierhekwerk). Dit hekwerk heeft meestal een permanente bestemming, maar u kunt natuurlijk ook hekwerk nodig hebben om bezoekers van een evenement de juiste route te laten nemen of om uw bouwplaats af te schermen, in dat geval kunt u het hekwerk laten afleveren en ophalen, het plaatsen kunt u evt. zelf doen, maar kunnen de hekwerk vakmannen ook voor u uitvoeren. U kunt hier eenvoudig en vrijblijven offertes ontvangen voor het leveren en plaatsen van hekwerk bij uw gebouw, tuin of in de openbare ruimte.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Hekwerk plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Fixet
Heytstraat 4
5953KL Reuver
Drill
Haarboersweg 6
7645AD Hoge Hexel
Deka Nederland
Dagpauwoog 34
3295PG 's-gravendeel
J&J-Systems
Bosscherweg 30
6219AC Maastricht
Niels Boele Montage
Boslaan 30
3417AB Montfoort
TFC Executive B.V.
Laan van Vredenoord 25-a
2289DA Rijswijk (Zuid-Holland)
Storms Montagewerk
Anthemiahof 5
6361JP Nuth
Borchers Neon en Lichtreclame
Laan van het Kwekebos 293
7823KG Emmen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Diligentia begint zijn derde eeuw met grote verbouwing

bron: NRC

Diligentia, het Haagse theater voor cabaret en kamermuziek, markeert het tweehonderd jarig bestaan met een grondige verbouwing. De zaal wordt in oude luister hersteld, de foyer krijgt een theatercafé en volgend jaar komt er een kleinere zaal voor kleine cabaretgroepen en aankomende musici.

lees verder ›

Tralies voor twee

bron: NRC

Mogen twee gevangenen in één cel worden gestopt om het cellentekort te bestrijden? Al is een beslissing over dit gevoelige onderwerp uitgesteld tot het najaar, na VVD en CDA vindt nu ook de PvdA dat er gevallen zijn waarin justitie haar toevlucht mag nemen tot zo'n noodoplossing. In Engeland, Frankrijk en sommige delen van Duitsland is plaatsgebrek in de gevangenis al jarenlang een levensgroot probleem. De gevangenisbevolking is in de drie landen met rond de vijftigduizend ongeveer gelijk, de gevangenissen zijn er vaak oud, overvol en versleten, het aanbod stijgt en bouwen helpt niet afdoende. Twee in een cel wordt op veel plaatsen bijna als een luxe-variant beschouwd. Laura Starink bracht een bezoek aan het Londense Wormwood Scrubs, het Bremense Oslebshausen en aan het Parijse Fleury-Mérogis, de fabriek onder de Europese gevangenissen. In Londen wierp zij een blik in een Engelse nachtspiegel, in Bremen trof ze een bijna ouderwets aandoend idealisme dat tegen de stroom lijkt op te roeien, in een voorstad van Parijs betrad ze de grootste gevangenenbunker van Europa. Een rondgang langs honderden celdeuren.

lees verder ›

Het Hollywood van de evolutie; Glamour en opgezette dieren in het nieuwe Zoölogisch museum in Parijs

bron: NRC

Van een uitstalkast met geprepareerde dieren werd het onlangs heropende Zoölogisch museum in Parijs een spektakel - met de giraffe, de neushoorn en het nijlpaard in de hoofdrol en fraaie bijrollen voor onder meer de kobaltblauwe vijfpuntige zeester en de staartloze maanvis. Bovendien slaagden de Fransen er opnieuw in om een 19de-eeuws bouwwerk zo te restaureren dat de schoonheid volkomen intact bleef. La Grande Galerie. Jardin des Plantes. Geopend dagelijks van 10 tot 18 uur, behalve dinsdag. Catalogus La Grande Galerie du Muséum national d'histoire naturelle, 245 francs.

lees verder ›

Californië zucht onder de verschroeide aarde

bron: de Volkskrant

In 1.200 jaar is het niet zo droog geweest in het Zuidwesten van de Verenigde Staten. Het lijkt op een bijbelse plaag, constateert Arie Elshout. In Californië gaat water verplicht op rantsoen. Is dit het begin van het einde? Achter het hekwerk steekt een pijp uit de zanderige grond. Zij is van het beroemde aquaduct dat het zuiden van Californië van drinkwater uit de Colorado-rivier moet voorzien. …

lees verder ›

SUPERBOEREN

bron: de Volkskrant

Zorgzaam, gemoedelijk, sociaal, vriendelijk, menslievend. Een normaal mens zou een beetje zenuwachtig worden van al het goede dat de Achterhoek voortbrengt, maar De Graafschap vaart er wel bij.... Ik ben een superboer, zegt de mevrouw van de broodjeszaak met een triomfantelijke grijns als ze hoort dat haar clièntele uit Amsterdam komt. En superboer zijn ze dezer dagen allemaal in Doetinchem. Van L …

lees verder ›