Hekwerk plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Hekwerk plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Er kunnen verschillende redenen zijn om herkwerk te plaatsen, bv. omdat u wilt dat uw hond of vee niet van uw terrein af gaat of om een duidelijke scheiding te maken met de buren (bv gaashekwerk). U kunt ook hekwerk plaatsen voor de veiligheid, zodat er geen ongewenste bezoekers in uw tuin komen (bv. spijlenhekwerk of sierhekwerk). Dit hekwerk heeft meestal een permanente bestemming, maar u kunt natuurlijk ook hekwerk nodig hebben om bezoekers van een evenement de juiste route te laten nemen of om uw bouwplaats af te schermen, in dat geval kunt u het hekwerk laten afleveren en ophalen, het plaatsen kunt u evt. zelf doen, maar kunnen de hekwerk vakmannen ook voor u uitvoeren. U kunt hier eenvoudig en vrijblijven offertes ontvangen voor het leveren en plaatsen van hekwerk bij uw gebouw, tuin of in de openbare ruimte.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Hekwerk plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Montagebedrijf DVB
Hompertsweg 24
6371CX Landgraaf
J&J-Systems
Bosscherweg 30
6219AC Maastricht
A.S.M. Export
Cartesiusstraat 26
3076DD Rotterdam
Carli Advies & Klusbedrijf
Weverij 33
3905EV Veenendaal
Solar Sedum
Joan Muyskenweg 19
1096CJ Amsterdam
Kerkhof afbouw
Papendijk 25-A
5386EB Geffen
Certus Groep B.V.
Wijnhaven 3-U
3011WG Rotterdam
servicediensthengelo.nl
Jupiterstraat 15
7557LA Hengelo (Overijssel)

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Het Hollywood van de evolutie; Glamour en opgezette dieren in het nieuwe Zoölogisch museum in Parijs

bron: NRC

Van een uitstalkast met geprepareerde dieren werd het onlangs heropende Zoölogisch museum in Parijs een spektakel - met de giraffe, de neushoorn en het nijlpaard in de hoofdrol…

lees verder ›

Omgevingsvergunning, hoe en wat?

bron: Infonu

Per 1 oktober 2010 bestaat er een nieuw vergunning, deze vergunning zal verschillende oude vergunningen vervangen. Maar wat is een omgevingsvergunning, en hoe moet je deze aanvragen?

lees verder ›

Op deze foto’s uit Afghanistan, Wit-Rusland en IJmuiden zie je hoe weerstand er in 2021 uitzag

bron: NRC

Voor de fotospecial van 2021 selecteerde de fotoredactie van NRC de mooiste fotoseries van dit jaar. Het was een jaar vol weerstand, van Afghanistan en Wit-Rusland tot Tata in IJmuiden en het Amerikaanse capitool.

lees verder ›

Multatuli, of het belang van literatuurlezen

bron: NRC

Ter gelegenheid van de 200ste geboortedag van Multatuli, deze maandag, houdt Jacqueline Bel een pleidooi voor een ‘deltaplan’ tegen de ontlezing.

lees verder ›

Schapenhek of natuurschermen gebruiken als erfafscheiding

bron: Infonu

Bloemen, planten, struiken of bomen. Alles in de tuin is puur natuur. Door het toepassen van natuurschermen als erfafscheiding wordt daar een extra natuurlijke dimensie aan toegevoegd. Dergelijke schermen hebben een natuurlijke oorsprong en zijn dus…

lees verder ›

'Zonder vrede hebben we met Jordanië normale betrekkingen, die de vrede met Egypte niet heeft opgeleverd' Jordaans leger beschermt Israëlische boeren tegen Palestijnen

bron: NRC

L>oor onze correspondent SALOMON BOUMAN JORDAANVALLEI, aug. In de Jordaanvallei, langs de Israelisch-Jordaanse bestandslijn, hangt een voelbare vredessfeer. (Foto UPI)

lees verder ›

De Pont des Arts hangt te vol met liefdessloten

bron: NRC

N adat dit voorjaar een deel van de balustrade van de Pont des Arts naar beneden was gekletterd, riep de gemeente Parijs toeristen op niet langer hun hangsloten aan de brug te…

lees verder ›

Kort nieuws Kunst

bron: NRC

Door onze kunstredactie Den Haag, 22 juni. De verbouwing van het Mauritshuis in Den Haag gaat naar schatting 22 miljoen euro kosten, bijna het dubbele van wat eerder geraamd werd.

lees verder ›

Je geld èn je leven; Criminele verhalen uit een belegerd land

bron: NRC

In 1991 werden in Zuid-Afrika een kleine 15.000 mensen vermoord: ruim drieduizend van hen waren het slachtoffer van "politiek geweld', de anderen van "gewone' criminaliteit.

lees verder ›

Diligentia begint zijn derde eeuw met grote verbouwing

bron: NRC

Diligentia, het Haagse theater voor cabaret en kamermuziek, markeert het tweehonderd jarig bestaan met een grondige verbouwing.

lees verder ›

Meebabbelbn’er

bron: NRC

Zo grappig dat Dirk Kuyt zijn illegale gokwinsten ging innen achter een of ander desolaat benzinestation omdat hij niet herkend wilde worden.

lees verder ›

Universiteiten verlaten het egalitaire systeem; Exclusief voor excellenten

bron: NRC

De Nederlandse universiteiten zijn ingrijpend aan het verbouwen. De oude ideologie van gelijke kansen wordt afgebroken en overal zijn speciale paden uitgezet voor de beste…

lees verder ›