Bouwmaterialen

Vraag eenvoudig offertes aan

Bouwmaterialen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bouwmaterialen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Blokhut op Maat B.V.
Kloosterstraat 44
5349AB Oss
ABS Lorenzo's Sleutel- en Slotenservice
Tjalk 60
1113GL Diemen
Slotenservice Noord Holland Noord
Esther de Boer-v Rijkprk 11
1705LN Heerhugowaard
DFS
De Factorij 27-E
1689AK Zwaag
Gorkums Vloeren Huys
Westwagenstraat 30
4201HH Gorinchem
Van Delft Kozijntechniek
Wandelweg 152
1521AL Wormerveer
TerrasTotaal B.V.
Morseweg 11
3899BP Zeewolde
TelFlex B.V.
Marssteden 122
7547TD Enschede

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Groene kunstmest? Nog een lange weg te gaan

bron: NRC

Om grote bedrijven als Dow, Tata en kunstmestfabriek Yara op termijn op waterstof te laten draaien, zijn miljarden nodig.

lees verder ›

Hoe woon ik ecofabulous

bron: Hoedoe

Duurzaam wonen wordt steeds populairder. Natuurlijke materialen als natuursteen, hout en leem worden meer dan ooit toegepast in huis. Daardoor zijn er inmiddels heel wat leuke woonwinkels die milieu-, mens-, en diervriendelijke accessoires voor in en om het huis verkopen. Er zijn zelfs bouwmarkten met een compleet milieuvriendelijk assortiment. Ook bekende ontwerpers hebben de duurzame materialen ontdekt, en dus is er ook voor de liefhebbers van design genoeg keuze op dit gebied. Piet Hein Eek hergebruikte bijvoorbeeld als een van de eersten oud hout om designmeubelen te maken, Claudy Jongstra ontwerpt vilten woonaccessoires van de wol van haar eigen schapen en Marcel Wanders maakte een schommel waarvan de zitting gevuld kan worden met aarde en klimplanten. Ecologisch wonen duur? Dat ligt eraan. Je kunt van alles kunt doen om groener te wonen. Grote maatregelen als zonnepanelen op je dak, een huis bouwen van ecologische bouwmaterialen of zelfs in een ecologische wijk gaan wonen, lijken in eerste instantie erg duur. Maar doordat je hiermee veel energie kunt besparen, haal je de extra kosten er makkelijk uit. Wie (nog) niet zoveel te besteden heeft, kan ook met kleine dingen al een heleboel doen. Denk bijvoorbeeld aan groene stroom, spaarlampen in plaats van gloeilampen, de verwarming een graadje lager zetten en hergebruik van oude materialen. Die laatste twee zijn bovendien nog beter voor je portemonnee ook!

lees verder ›

Matrassen en bouwmateriaal – hoe maak je die afvalbergen circulair?

bron: NRC

Alles circulair in 2050? Hoe dan? Twee bergen afval onder de loep: matrassen en bouwmaterialen.

lees verder ›

— Surseance. De bouwmaterialenfabriek

bron: NRC

— Surseance. De bouwmaterialenfabriek Basto in Oudenbosch, een dochterbedrijf van de failliete onderneming VanderVliet-Wernink, heeft surseance van betaling aangevraagd.

lees verder ›

De coronacrisis heeft in Cali een revolutionair elan ontketend

bron: NRC

Colombia was dit jaar maanden in de greep van massale, bloedig neergeslagen betogingen tegen de hardvochtige aanpak van de pandemie.

lees verder ›

Een vleermuis vol troep van spouwmuurisolatie

bron: NRC

De tekst op de website van de Zoogdiervereniging leest als het begin van een spannend verhaal: „Stel je voor: je bent een grootoorvleermuis en je woont met een aantal…

lees verder ›

Bouwen met hout? Dat is niet duurzaam, zegt de norm

bron: NRC

Bouwers en architecten hebben kritiek op de duurzaamheidsnorm voor bouwmaterialen. Die zou gebruik van hout en andere emissie-arme grondstoffen ontmoedigen.

lees verder ›

Slangen, eindeloze rondjes en andere galerietips

bron: NRC

Uit de vele tentoonstellingen die in galeries te zien zijn, maakt NRC wekelijks een selectie. De meeste exposities zijn op afspraak te bezichtigen.

lees verder ›

Met een CO2-meter door het huis: ventileren kun je leren

bron: NRC

De luchtkwaliteit op scholen en in publieke ruimtes is punt van zorg en discussie. Maar hoe zit dat eigenlijk bij ons thuis?

lees verder ›

Start-ups in de bouw testen hun uitvindingen in een 'openluchtlaboratorium'

bron: NRC

Veel innovatie in de bouw moet van start-ups komen. In Delft beproeven ontwikkelaars op een regelluw stukje land hun uitvindingen.

lees verder ›

Atlantis bouwen in de polder

bron: NRC

Een compleet dorp bouwen in het laagste gebied van ons land, kan dat? Alleen als je de natuur erbij betrekt, stelt Christiaan Weijts .

lees verder ›

ABN Amro: hoge energieprijzen dreigen winsten in sommige sectoren weg te vagen

bron: NRC

De hoge kosten van gas en elektriciteit gaan het Nederlandse bedrijfsleven in totaal zo’n 22 miljard euro extra kosten in 2022 ten opzichte van 2019.

lees verder ›