Mediatrainer

Vraag eenvoudig offertes aan

Mediatrainer

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een mediatrainer bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Mediatrainer).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

J.O.S. Producties
Breedpad 75
8442AC Heerenveen
LILA
Gouwe 22
2911GA Nieuwerkerk aan den Ijssel

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

De geheime sollicitatieclub van Halsema: allemaal man

bron: NRC

Haar voordracht als eerste vrouwelijke burgemeester van Amsterdam heeft Femke Halsema mede te danken aan een opmerkelijk coachingsclubje zonder GroenLinksers.

lees verder ›

Softfietje

bron: NRC

Ging Sophietje Hermans nou echt in de tranen om dat plaagstootje van Wilders? Sorry, maar dan ben je niet geschikt voor de politieke arena. Dan moet je gauw iets anders gaan doen.

lees verder ›

Een koning in wie velen vooral Prins Hark zien

bron: de Volkskrant

Op 21 juli krijgt België een nieuwe koning, Filip. Zijn vader Albert bleek in de beginjaren van zijn koningschap in staat om zijn povere imago om te buigen. Vraag is: kan Filip dat ook? Prins Filip had het de afgelopen tijd opvallend druk. Hij liep de 20 kilometer van Brussel, de grootste loopmanifestatie van België. Hij ging met zijn kinderen naar de wedstrijden van de Rode Duivels en hij bracht …

lees verder ›

'Narsingh begon te vertellen, zijn ogen fonkelden, het wantrouwen was geweken'

bron: de Volkskrant

Sportverslaggever Mark Misérus trekt wekelijks door de wondere wereld die de eredivisie heet. Aflevering 3: over de handrem in de mixed zones van de Nederlandse voetbalstadions. 'Van de journalisten zijn er veel, van de spelers weinig - en van de spelers met een goed verhaal en zinnige teksten nog minder.' De donkere ogen van Luciano Narsingh keken verschrikt achterom. Een paar seconden had de rec …

lees verder ›

Het draaide allemaal om het stellen van de juiste vragen

bron: de Volkskrant

Will Tinnemans was een gedreven journalist met een hart voor mensen aan de onderkant van de samenleving. Een goed gesprek kan ruzies en zelfs oorlog voorkomen, zo zei Will Tinnemans. Daarom was hij naast journalist ook moderator, mediatrainer en gespreksleider. Tinnemans nam het op voor de zwakkeren, maar keek zijn tegenstanders altijd recht in het gezicht. Op 16 oktober twitterde hij: '#Participa …

lees verder ›

Jan Roos en ‘de ziekte’ van rechtse partijen

bron: NRC

Petra de Koning Jan Roos had als eerste het nieuws over de machtsstrijd in de Partij voor de Toekomst, tussen Henk Krol (ex-50Plus) en Henk Otten (ex-FVD).

lees verder ›

Rebel met mediatraining

bron: NRC

Waren schrijvers maar wat meer als politici, dan zou het allemaal wel loslopen, met die ontlezing. Want de politiek investeert tenminste in trainingen om „handig in de media” te…

lees verder ›

‘We hadden de hypotheek van 2.000 euro ervoor over’

bron: NRC

Marc Ruis (52) is zelfstandig interim-communicatiemanager. Daarnaast werkt hij als woordvoerder of mediatrainer voor bedrijven, organisaties en overheden.

lees verder ›

Maar D66, wat ben je: een partij of een merk?

bron: NRC

Kamerfracties kunnen niet zonder voorzitter, je doet er niets aan, dus logisch dat na het vertrek van Pechtold het gesprek meteen over zijn opvolger ging.

lees verder ›

Mediatraining door Oranje-Nassau

bron: NRC

Hoe om te gaan met de media leer je misschien wel het beste van iemand die zelf regelmatig in de publieke aandacht staat.

lees verder ›

'Zeg, Ad Koppejan. Goed naar John Leerdam gekeken?'

bron: de Volkskrant

Als ongeloofwaardigheid de belangrijkste reden is dat John Leerdam nu uit de Kamer vertrekt, dan staan er veel meer zetels op het spel, vindt René van Leeuwen. Om te beginnen die van Ad Koppejan. John Leerdam ging aardig op z'n smoel in de show van Giel Beelen. Ineens blijkt ongeloofwaardigheid politieke zelfmoord. Als je zo redeneert zitten er nog wel een aantal politici op de schopstoel.Bijvoorb …

lees verder ›

Filmfestival Berlijn worstelt nog met #MeToo

bron: NRC

De van seksueel wangedrag beschuldigde acteur Casey Affleck speelt in ‘Light of My Life’ een perfecte vader. Bij de persconferentie in Berlijn kreeg hij lastige vragen.

lees verder ›