Brommers & scooters

Vraag eenvoudig offertes aan

Brommers & scooters

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Brommers & scooters).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

La Rosa
Geerdinksweg 69
7555DJ Hengelo (Overijssel)
W.D.G. Trading Service
Havenstraat 22
3131BD Vlaardingen
Lima Bandenservice
Nicolaas Japiksestraat 37
1065KD Amsterdam
Scooterselex B.V.
Netwerk 130
1446WR Purmerend
V.O.F. FlyBy RPS
De Factorij 15-b
1689AK Zwaag
Handelsonderneming G.J.J. van der Veen
Herenwal 45
8441BB Heerenveen
DVV-Scooters Lienden
Burgemeester Houtkoperweg 5
4033BJ Lienden
Handelsonderneming Reder
Kapelweg 10-a
7233SC Vierakker

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Rome verruilt zijn kenmerkende keien

bron: NRC

Na lang debat worden de historische sanpietrini op drukke wegen vervangen door asfalt. In voetgangersgebieden keren ze terug.

lees verder ›

Niemand weet hoe vies die scooter is

bron: NRC

Als ze de fabriek verlaten, voldoen ze aan alle eisen. In theorie. Maar op de weg stoten ze vaak te veel uit. Wordt er soms gesjoemeld met scooters? Er zijn rare gevallen bekend.

lees verder ›

Straks weet niemand meer wat fietsen is

bron: de Volkskrant

Nog even en er worden meer e-bikes verkocht dan normale fietsen. Start-up Urbee hoopt dat forensen hun auto of ov-kaart inruilen voor een e-bike-abonnement. U bent vast te jong om het zich te kunnen herinneren, maar er was een tijd dat je nog zelf moest trappen op een fiets. Door de dijbenen te gebruiken als een soort hefbomen produceerden mensen kinetische energie, die ze via tandwielen en een ke …

lees verder ›

Hoe vind ik een gepaste date

bron: Hoedoe

Daten is in en voor sommigen is het een levensbehoefte. Als jij datingsites zoals Parship en Relatieplanet wat oubollig vindt, is het tijd voor de wat alternatievere probeersels. Dus moderne single: let op! Deze hoedoe schotelt je vernieuwende datemethodes voor: ze maken je zoektocht naar de ideale partner nog leuker.

lees verder ›

Een klein vaarbewijs halen

bron: Infonu

Some heb je een vaarbewijs nodig om te mogen varen. Lees hier alles over het kleine vaarbewijs, de kosten van een klein vaarbewijs en hoe je het kunt halen. Ook kun je hier vinden waar je wel en niet mag varen met een klein vaarbewijs.

lees verder ›

Rome verruilt zijn kenmerkende keien voor asfalt

bron: NRC

Na lang debat worden de historische sanpietrini op drukke wegen vervangen door asfalt. In voetgangersgebieden keren ze terug.

lees verder ›

„You were driving on the fietspad”

bron: NRC

In Amsterdam worden snorscooters sinds deze week beboet als ze niet op de rijbaan rijden. Ze moeten bovendien een helm op.

lees verder ›

Platje op Bali: drie dagen weg voor een uitwedstrijd

bron: NRC

Profvoetballer Melvin Platje (30) verruilde afgelopen zomer Velsen-Zuid voor Bali. Op het Indonesische vakantie-eiland werkt de aanvaller net zo hard voor zijn geld als bij…

lees verder ›

Bromfietsverzekering: Hoe verzeker je je brommer of scooter?

bron: Infonu

De meeste mensen weten wel dat je, wanneer je autorijdt, ook verplicht bent om jezelf te laten verzekeren. Minder bekend is dat je ook als brommerrijder verplicht bent om een bromfietsverzekering af te sluiten. Een bromfietsverzekering of scooterverz…

lees verder ›

Huwelijkse voorwaarden, kinderopvangtoeslag en de hypotheek: dit is er allemaal veranderd per 1 januari

bron: de Volkskrant

Een nieuw jaar brengt nieuwe wetten en regels met zich mee. We hebben de belangrijkste veranderingen die vandaag ingaan, op een rij gezet. - De AOW-leeftijd gaat met 3 maanden omhoog, naar 66 jaar.- De zorgtoeslag stijgt, maar het eigen risico blijft gelijk.- Golddiggers en ondernemers opgelet: de huwelijkse voorwaarden veranderen. Na bijna twee eeuwen komt er een einde aan het automatisme van tro …

lees verder ›

Brieven

bron: NRC

In ons welvarend land lijkt de calorie volksvijand nummer één geworden. Ruim de helft van de Nederlanders heeft overgewicht en een kleine minderheid zelfs obesitas.

lees verder ›

Alstublieft agent, bekeur mij

bron: NRC

Dat het ooit zo ver met mij, van de vrijgevochten jarenzestiggeneratie, moest komen: ik snak eigenlijk naar een bekeuring. Bekeur mij! Waar zijn de verkeersagenten?

lees verder ›