Beheer & onderhoud van technische installaties

Vraag eenvoudig offertes aan

Beheer & onderhoud van technische installaties

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Beheer & onderhoud van technische installaties).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

M.B.I. Marcel Baars Installaties
Apeldoornseweg 214
6814BS Arnhem
M. van Reijn Bouw- en installatiebureau
Willem III straat 1
2291TL Wateringen
Landbouwmechanisatiebedrijf P. Leenders V.O.F.
Leenselweg 6
5757SH Liessel
PromTeg B.V.
Westerwerf 22-A
1911JA Uitgeest
Imtech Industrial Services
Modem 30
7741MJ Coevorden
Metzelaar Power
Copernicusstraat 3
1704SV Heerhugowaard
Beishuizen Projectmanagement & Consultancy
Engelberterweg 50
9723EN Groningen
VDB Installaties & Onderhoud
Haverdijk 21
4841AP Prinsenbeek

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Techblog - Ford test zelfrijdende auto in het donker

bron: de Volkskrant

Nieuws, geruchten, tweets en andere tijdingen uit de wereld van de technologie, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.

lees verder ›

Wie moet het onderhoud van een huurwoning betalen?

bron: Infonu

De huurder en de verhuurder zorgen samen voor het onderhoud aan de woning. De verhuurder betaalt het onderhoud en de grote reparaties en de huurder voert kleine reparaties uit. Als de huurder de schade aan de huurwoning zelf heeft veroorzaakt, dan zi…

lees verder ›

Handleiding voor kopers gebouwen

bron: NRC

ROTTERDAM, 10 febr. - Wie een auto koopt, krijgt een instructieboekje met uitleg over de technische constructie, een gebruiksaanwijzing en tips over het onderhoud.

lees verder ›

Technisch maatwerk

bron: NRC

Op de beurs zijn hun aandelen geen blikvangers. Toch doen de grote technische-installatiebedrijven het relatief goed. Bij hen geen winstwaarschuwingen zoals bijna overal elders.

lees verder ›

'Enclave voor de rijken' wint terrein

bron: de Volkskrant

Het is heel on-Nederlands, maar in De Bilt en bij Ouderkerk aan de Amstel verrijzen ‘gated communities’... In de showroom van luxe-auto-importeur Hessing aan de A2 is tussen de blinkende Masarati’s een ruimte ingericht met artist’s impressions van het bouwproject Park Bloeyendael. Dat het niet zo maar wat huizen zijn die aan de man moeten worden gebracht, blijkt al uit de locatie van verkoop. Geto …

lees verder ›

Fors energie besparen - en het kost:

bron: NRC

Bij bedrijven in de VS en Duitsland is het razend populair: het uitbesteden van de energiediensten aan een Energy Service Company. Voorbeelden in Nederland zijn veelbelovend.

lees verder ›

De boel wordt verwaarloosd

bron: NRC

Schimmelexplosies, boktorplagen en stoffige depots. Het onderhoud van de museumcollecties dreigt te verslonzen.

lees verder ›

Duiventil

bron: de Volkskrant

HET lijkt wel een duiventil, het bestuur van GTI Holding. In de afgelopen anderhalf jaar verlieten zes bestuurders hun post bij het beursfonds, marktleider in technische dienstverlening.... 'Ik vind Philips een grotere duiventil', zegt ex-directievoorzitter T. Buitendijk (55), die GTI per 1 februari verliet 'om gezondheidsredenen'. Buitendijk werkte pas anderhalf jaar bij GTI. Deze maand bleek hij …

lees verder ›

Korting op vakbladen

bron: De Ingenieur

Vaste thema’s in NPT Procestechnologie zijn Engineering, Beheer & Onderhoud, Process Control, Research & Development en Management. Ieder nummer bestaat uit een mix van korte toepassingsgerichte artikelen en meer diepgaande technische bijdragen.

lees verder ›

Energie neutrale woning

bron: Infonu

Een woning die geheel zelfstandig is en onafhankelijk van energie leveranciers, wekt zijn eigen nodige energie op en kan zelfs nog geld opleveren. We hebben het hier over een energie neutrale woning. De woning die nu nog als luxe word gezien maar ove…

lees verder ›

Installateur Imtech breidt uit naar het Verenigd Koninkrijk

bron: NRC

Technische dienstverlener Imtech breidt uit naar het Verenigd Koninkrijk. Voor 26 miljoen euro neemt het bedrijf Meica over, net als Imtech actief in onderhoud en aanleg van technische installaties in fabrieken en gebouwen. Dat heeft Imtech vanmorgen bekendgemaakt bij de presentatie van de halfjaarcijfers.

lees verder ›

Kosten onderhoud Porsche - Cayenne, Boxster en Cayman S

bron: Infonu

De Porsche is een prachtige auto en goed onderhoud is daarom belangrijk. Het beste kun je dit onderhoud laten plegen door een erkend Porsche centrum zodat je er zeker van bent dat de monteur weet wat het beste is voor jou wagen. Hier treft je een ove…

lees verder ›