Beheer & onderhoud van technische installaties

Vraag eenvoudig offertes aan

Beheer & onderhoud van technische installaties

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Beheer & onderhoud van technische installaties).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Megens Installaties
Nijverheidsweg 5
6651KS Druten
Quinita
Accra 20
1531RH Wormer
MAS Technische Services
Burgemeester Van Haarenlaan 1181
3118GD Schiedam
Q.T.P. Engineering B.V.
Tielerweg 11-bis
4191NE Geldermalsen
Koninklijke Woudenberg
Voorstraat 7
4233EA Ameide
Schoenaker Techniek & Service
Zutphen-Emmerikseweg 40
7223DE Baak
Elekdent B.V.
Tolentijnstraat 8
5469NE Erp
Catch Your Eye
Zevenlindenweg 7
3744BC Baarn

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Met ESCO 15 % of meer energiekosten besparen in utiliteitsgebouwen

bron: De Ingenieur

Deze energiediensten kunnen bestaan uit het overnemen van de aanleg en het onderhoud en beheer van de (licht- klimaat-)installaties van gebouwen. Ook de monitoring van prestaties is daarbij belangrijk.

lees verder ›

‘We willen de relatie tussen fysieke en cyberdreigingen in kaart brengen'

bron: De Ingenieur

Door de risico’s in kaart te brengen, de kans erop te bepalen en de gevolgen in te schatten, is technologie ook efficiënter te beheren. Zo’n analyse kan dan bijvoorbeeld leiden tot preventief onderhoud of tot het beter ontwerpen van systemen.

lees verder ›

Korting op vakbladen

bron: De Ingenieur

Vaste thema’s in NPT Procestechnologie zijn Engineering, Beheer & Onderhoud, Process Control, Research & Development en Management. Ieder nummer bestaat uit een mix van korte toepassingsgerichte artikelen en meer diepgaande technische bijdragen.

lees verder ›

Installateur Imtech breidt uit naar het Verenigd Koninkrijk

bron: NRC

Technische dienstverlener Imtech breidt uit naar het Verenigd Koninkrijk. Voor 26 miljoen euro neemt het bedrijf Meica over, net als Imtech actief in onderhoud en aanleg van technische installaties in fabrieken en gebouwen. Dat heeft Imtech vanmorgen bekendgemaakt bij de presentatie van de halfjaarcijfers.

lees verder ›

Kosten onderhoud Porsche - Cayenne, Boxster en Cayman S

bron: Infonu

De Porsche is een prachtige auto en goed onderhoud is daarom belangrijk. Het beste kun je dit onderhoud laten plegen door een erkend Porsche centrum zodat je er zeker van bent dat de monteur weet wat het beste is voor jou wagen. Hier treft je een ove…

lees verder ›

Onderhoud van een piano, hoe en wat?

bron: Infonu

Om uw speelplezier te behouden is onderhoud aan uw piano erg belangrijk. Gelukkig vraagt een piano slechts zeer beperkt onderhoud. In dit artikel aan aantal zaken waar u op moet letten.

lees verder ›

Beurs en nijverheid jaarverslagen ver. touwfabrieken

bron: NRC

De winst- en verliesrekening der Vereenigde Touwfabrieken over 1940, sluit met een voordeelig saldo van ƒ 993.489 (v .j. ƒ 959.656), incl. ƒ 393.489 (v.j. ƒ 394.169).

lees verder ›

Gevel hotel verandert op basis van omstandigheden

bron: Bouwwereld

Een kameleontische gevel, sluiten van kringlopen, energiebesparende installaties en Dutch Cuisine met kweek van eigen vis, groenten en kruiden.…

lees verder ›

Actieve gevel reageert op aanwezigheid hotelgast

bron: Bouwwereld

Een kameleontische gevel, sluiten van kringlopen, energiebesparende installaties en Dutch Cuisine met kweek van eigen vis, groenten en kruiden.…

lees verder ›

Duiventil

bron: de Volkskrant

HET lijkt wel een duiventil, het bestuur van GTI Holding. In de afgelopen anderhalf jaar verlieten zes bestuurders hun post bij het beursfonds, marktleider in technische dienstverlening.... 'Ik vind Philips een grotere duiventil', zegt ex-directievoorzitter T. Buitendijk (55), die GTI per 1 februari verliet 'om gezondheidsredenen'. Buitendijk werkte pas anderhalf jaar bij GTI. Deze maand bleek hij …

lees verder ›

‘Ik houd eigenlijk nog steeds niet van schapen’

bron: NRC

Voor schaapherders Marianne Duinkerken (58) en Albert Koopman (71) is de rust op de Drentse hei veel waard: „Ik kan gespannen raken van sportvliegtuigjes boven het veld.

lees verder ›

Column: Met AI investeren in risicobeheer en veiligheid

bron: De Ingenieur

De afdeling Risico Beheer en Techniek (RBT) van het KIVI (Koninklijk Instituut van Ingenieurs) bestudeert opvallende gebeurtenissen, analyseert die en tracht wegen te vinden technische risico’s beter te beheersen.

lees verder ›