Huis renoveren

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis renoveren

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Soms moet er van alles gebeuren in je huis en heb je het liefst een aannemer die alle klussen ineens van je over neemt tegen een aantrekkelijke prijs. Knap je huis weer op door het te renoveren en vraag vrijblijvend offertes op bij aannemers in jouw omgeving. Je kiest zelf de meest geschikte aannemer die jouw klussen zoals stucwerk, vervangen van leidingwerk, betegelen tot aan de fundering voor jou voordelig en betrouwbaar plant en uit voert.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis renoveren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Huis en Dak Service W.J. Corsten
Transportweg 4-002
4501PS Oostburg
ViVa! Huis ter Wijck
Plesmanweg 1
1945WK Beverwijk
Kees Sijtsma Schildersbedrijf voor in en om het huis
Altoenaestraat 20
9076BK Sint-Annaparochie
Het Huis Opticiens
Marktstraat 4
1353AG Almere
Stichting Huis voor de Sport Limburg
Mercator 1
6135KW Sittard
G.J. Brak Geveltechniek en Gevelrenovatie
Mulligenweg 8-R39
8096RB Oldebroek
R.J.V. Biemans
Oude Utrechtseweg 34-A
3768CC Soest
Beliframe B.V.
Ekkersrijt 4309
5692DJ Breugel

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Keukenrenovatie kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Keukenrenovatie kosten? De meeste keukenrenovatie kosten vallen wel mee en zeker als je dit zelf doet.

Capaciteit centrale verwarming berekenen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Capaciteit centrale verwarming berekenen. Bij het opknappen, verbouwen of renoveren van je woning kijk je ook naar de centrale verwarming en heb je eventueel een nieuwe cv ketel nodig.

Tsjechie; De Praagse zorgen van Jaromr uit Amsterdam

bron: NRC

PRAAG, 23 OKT. Jaromr had zorgen, dat was duidelijk. Hij liep die middag, een paar weken geleden, in een zo peilloos diep denken verzonken dat hij me niet eens opmerkte toen we…

lees verder ›

Gevel reinigen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij het opknappen verbouwen of renoveren van je huis kan je alleen aan de binnenkant van je huis denken, maar de buitenkant speelt ook een grote rol.

Elektra symbolen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, verbouwen of renoveren en je wilt aanpassingen maken waarbij er elektra moet worden aangelegd of verlegd worden, dan is het nodig om zorgvuldig en veilig te werken met de elektriciteit die al aanwezig is in huis.

Slaapkamer schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen, is schilderwerk natuurlijk ook een belangrijk onderdeel.

Woningisolatie

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wanneer je huis gaat verbouwen, het huis gaat opknappen of je huis wilt renoveren is het goed om rekening te houden met de duurzaamheid van je woning.

Een liefdevolle omarming, geen wurgende greep; Architect Abel Cahen over zijn Van Abbemuseum

bron: NRC

“Het is verreweg het beste dat ik ooit heb ontworpen”, zegt Abel Cahen over zijn verticale verbouwing van het Van Abbe-museum, die niet zal plaatsvinden.

lees verder ›

Zo verdiende een investeerder uit Qatar 23 miljoen euro aan vier flats in Utrechtse wijk Kanaleneiland

bron: de Volkskrant

Kanaleneiland is jarenlang de probleemwijk van Utrecht. In 2006 verzint de gemeente een list: appartementen opknappen om hoogopgeleide huurders te trekken. Alleen een investeerder uit Qatar toont interesse. Hij verdient miljoenen aan het project. Tot afgrijzen van een deel van de raad, die donderdag een debat houdt. In de net gerenoveerde benedenwoning van Josje (32) met een in het oog springend g …

lees verder ›

Hoe kan ik energiezuinig bouwen

bron: Hoedoe

Het gaat er eindelijk van komen: je gaat je eigen huis bouwen! Volledige vrijheid over het ontwerp en de inrichting. Dan is nu je kans om je stulpje zo milieuvriendelijk en energiezuinig mogelijk te maken. Goed voor het klimaat en op den duur bespaar je geld. Zulke woningen zijn bovendien een stuk comfortabeler dan de gangbare nieuwbouwhuizen. Door even goed na te denken kun je zelfs een nulwoning bouwen: een huis dat evenveel energie opwekt als het gebruikt. Maar ook bij een verbouwing kun je veel besparen op je toekomstige energierekening.

lees verder ›

Zelf stucen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Zelf stucen: Stucen is een klus die veel mensen zelf proberen uit te voeren wanneer ze hun woning gaan verbouwen, opknappen of renoveren.

Baas in je eigen huurhuis

bron: de Volkskrant

Sloop leek onvermijdelijk in de Haagse Roggeveenstraat. Toen sloegen de bewoners de handen ineen en vormden een coöperatie die de geliefde straat opkocht. De panden met elkaar opknappen is wel rendabel. Eindelijk kan de verbouwing beginnen, zeggen Paula en André van Soelen in hun bovenwoning in de Haagse Roggeveenstraat. Ze stralen van vreugde, trots en ondernemingslust. Hun huis en nog eens 64 an …

lees verder ›