Huis renoveren

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis renoveren

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Soms moet er van alles gebeuren in je huis en heb je het liefst een aannemer die alle klussen ineens van je over neemt tegen een aantrekkelijke prijs. Knap je huis weer op door het te renoveren en vraag vrijblijvend offertes op bij aannemers in jouw omgeving. Je kiest zelf de meest geschikte aannemer die jouw klussen zoals stucwerk, vervangen van leidingwerk, betegelen tot aan de fundering voor jou voordelig en betrouwbaar plant en uit voert.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis renoveren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Haaridee aan huis
Kerkstraat 22
6931DS Westervoort
Zandee Groenprojecten
Nieuwenhove 19
4416HL Kruiningen
Bastiaan Janson
Julianalaan 82-C
3116JT Schiedam
Ons Huis B.V.
Bosstraat 18
4611NC Bergen op Zoom
Warners Huis & Tuin B.V.
Televisieweg 56
1322AM Almere
't Sorgh & Huis B.V.
Nikkelstraat 3-c
2984AM Ridderkerk
het annafrij huis B.V.
Sterrenkroos 9
4823MD Breda
De Bas Gevelwerken B.V.
Blaasjeskruid 24
3824NC Amersfoort

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Elektra symbolen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, verbouwen of renoveren en je wilt aanpassingen maken waarbij er elektra moet worden aangelegd of verlegd worden, dan is het nodig om zorgvuldig en veilig te werken met de elektriciteit die al aanwezig is in huis.

Werken in een blauw paradijs

bron: NRC

Vroeger zat je goed bij de Belastingdienst. Je vulde samen met ruim voldoende collega’s, via een gestage blauwe papierstroom onze schatkist. Rustig werkte je naar je pensioen toe in het Apeldoornse groen. Het zou me niets verbazen wanneer veel voormalige belastingambtenaren gezond en gelukkig de honderd haalden.

lees verder ›

Eeuwige twijfelaar en lastpak

bron: de Volkskrant

Pas op haar 32ste ging Evelyne Merkx naar de Rietveld Academie. Nu, bijna twintig jaar later, behoort ze tot de topvijf van Nederlandse interieurarchitecten.... HEVIGE TWIJFEL, 'een natte deken die over me heen viel' overmande interieurarchitecte Evelyne Merkx toen ze de opdracht het Concertgebouw te renoveren had aanvaard. Waarom zou ik dat zomaar mogen?, vroeg ze zichzelf af. Kan ik dat wel? Ver …

lees verder ›

Badkamer verbouwen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij een badkamer verbouwen hoeft niet perse alles vervangen te worden.

Tegelzetten kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wat kost een tegelzetter per uur? Wat zijn de prijzen van het tegelwerk van mijn badkamer, keuken of toilet? Veel mensen lopen rond met deze vragen als ze hun huis willen verbouwen, opknappen of renoveren.

Douche wtw

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Douche wtw: Er is steeds meer interesse in douche wtw.

Keukenrenovatie kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Keukenrenovatie kosten? De meeste keukenrenovatie kosten vallen wel mee en zeker als je dit zelf doet.

Provinciekantoor wordt duurzaam hoogstandje

bron: Bouwwereld

Duurzaamheid staat centraal in het voorlopig ontwerp voor het te renoveren provinciekantoor van Noord-Holland aan het Houtplein in Haarlem.

lees verder ›

Gevel reinigen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij het opknappen verbouwen of renoveren van je huis kan je alleen aan de binnenkant van je huis denken, maar de buitenkant speelt ook een grote rol.

De hemel trilde als het vel van een trommel

bron: de Volkskrant

Toen Romesh Gunesekera enkele weken geleden - tegen de last minute-verwachtingen van de bookmakers in - gepasseerd werd voor de Booker Prize, was de algemene opinie onder de critici: geen nood, zijn tijd komt nog wel.... Monkfish Moon bestaat uit een negental korte verhalen die alle in Sri Lanka spelen, zelfs als de lokatie Londen is. Het eerste verhaal, 'A House in the Country', zet de melancholi …

lees verder ›

Woningmarkt kan morgen al worden verruimd

bron: NRC

Het te koop aanbieden van huurwoningen en het renoveren van oude woningen komt tegemoet aan de wensen van doorstromers en starters, meent F.M. Erkens.

lees verder ›

Snelbouwgevel voor zuiniger huis

bron: De Ingenieur

toestemmen. Met dit concept kan een verhuurder kiezen om een leegstaande woning te renoveren voordat ze een nieuwe huurder gaan zoeken, of kunnen individuele huurders ervoor kiezen om hun huis te laten renoveren. Vijf dagen verbouwen De verbouwing duurde in totaal vijftien dagen.

lees verder ›