Huis renoveren

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis renoveren

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Soms moet er van alles gebeuren in je huis en heb je het liefst een aannemer die alle klussen ineens van je over neemt tegen een aantrekkelijke prijs. Knap je huis weer op door het te renoveren en vraag vrijblijvend offertes op bij aannemers in jouw omgeving. Je kiest zelf de meest geschikte aannemer die jouw klussen zoals stucwerk, vervangen van leidingwerk, betegelen tot aan de fundering voor jou voordelig en betrouwbaar plant en uit voert.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis renoveren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Partycentrum 'Open Huis'
Hyacinthstraat 24
2691LH s-Gravenzande
KarweiService Withoos
Heikantstraat 4-a
5581HL Waalre
Eliastimmerwerken
Watersnip 57
8271GR Ijsselmuiden
Tegelzetbedrijf Huis
Terschellingplantsoen 11
1131KR Volendam
Delta Stukadoors- en Afbouwbedrijf
Johan Dijkstrasingel 29
9951MS Winsum (Groningen)
Ad van Verseveld tegelwerken
Beatrixstraat 24
3901DE Veenendaal
Eetcafé en Pannenk.huis 'Museumzicht'
de Kleffen 5-a
5825DA Overloon
Je Huis Wordt Je Thuis
Stakenbergerhout 51
3845JE Harderwijk

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Slaapkamer schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen, is schilderwerk natuurlijk ook een belangrijk onderdeel.

Niets dan loft

bron: de Volkskrant

Ooit was een loft alleen bestemd voor geluksvogels en rijke burgers, tegenwoordig kan ook Jan Modaal in een loft wonen. 'Nu de woningmarkt is ingestort, is de consument aan zet.' Ruimte, ruimte en nog eens ruimte. Zodra ze de oude havenkantine in Amsterdam zagen, waren ze verkocht. Suzanne de Goeij (39, chef-redactie bij een modeglossy) had altijd al gezegd dat ze een huis wilde 'waarin je kan fie …

lees verder ›

Oranjes hebben te lang op de Dam geslapen

bron: de Volkskrant

Nu het oude stadhuis op de Dam 350 jaar bestaat, vindt Ulli d'Oliveira dat het door de Oranjes moet worden teruggegeven aan de Amsterdamse burgerij.... Op 30 juni is door de koningin in het oude stadhuis op de Dam een tentoonstelling geopend die tegelijkertijd twee data moet vangen: het 25-jarig ambtsjubileum van koningin Beatrix en het 350-jarig bestaan van het stadhuis.Een paar dagen daarvoor wa …

lees verder ›

Provinciekantoor wordt duurzaam hoogstandje

bron: Bouwwereld

Duurzaamheid staat centraal in het voorlopig ontwerp voor het te renoveren provinciekantoor van Noord-Holland aan het Houtplein in Haarlem.

lees verder ›

Werken in een blauw paradijs

bron: NRC

Vroeger zat je goed bij de Belastingdienst. Je vulde samen met ruim voldoende collega’s, via een gestage blauwe papierstroom onze schatkist. Rustig werkte je naar je pensioen toe in het Apeldoornse groen. Het zou me niets verbazen wanneer veel voormalige belastingambtenaren gezond en gelukkig de honderd haalden.

lees verder ›

Delfts team knapt huis op in Detroit

bron: De Ingenieur

kunnen ze alles opknappen. Daar willen wij bij helpen.' Het gekochte huis vóór de renovatie (in stemmig zwart-wit)... Dat ging niet gemakkelijk. 'Mede door sommige ramptoeristen is de lokale bevolking wantrouwig jegens buitenlanders. Soms kwamen kunstenaars een huis verbouwen

lees verder ›

Hem neem je niet in de maling

bron: NRC

In de krappe Amsterdamse woningmarkt is er één man die al jaren sloopt en koopwoningen bouwt: Gerard W. Bakker. In linkse kringen staat hij te boek als een harde speculant.

lees verder ›

De verbouwing

bron: NRC

Rosa, maker van tentoonstellingen en publiciste, woont al twintig jaar aan een mooie laan in Amsterdam Oud-Zuid.

lees verder ›

Zo verdiende een investeerder uit Qatar 23 miljoen euro aan vier flats in Utrechtse wijk Kanaleneiland

bron: de Volkskrant

Kanaleneiland is jarenlang de probleemwijk van Utrecht. In 2006 verzint de gemeente een list: appartementen opknappen om hoogopgeleide huurders te trekken. Alleen een investeerder uit Qatar toont interesse. Hij verdient miljoenen aan het project. Tot afgrijzen van een deel van de raad, die donderdag een debat houdt. In de net gerenoveerde benedenwoning van Josje (32) met een in het oog springend g …

lees verder ›

ONVERKLAARBAAR BEWOOND

bron: NRC

Fotograaf Hilbert Krane fietst vaak door Rotterdam. Zijn oog valt op huizen die nauwelijks nog bewoonbaar lijken. Toch wonen er mensen, tot grote tevredenheid.

lees verder ›

Muur stucen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Muur stucen: Een muur stucen is een klus die veel mensen zelf proberen uit te voeren wanneer ze hun woning gaan verbouwen, opknappen of renoveren.

Waarom een bouw verzekering?

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Je kan je voor nagenoeg alle onverwachte gebeurtenissen in het leven verzekeren.