Huis renoveren

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis renoveren

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Soms moet er van alles gebeuren in je huis en heb je het liefst een aannemer die alle klussen ineens van je over neemt tegen een aantrekkelijke prijs. Knap je huis weer op door het te renoveren en vraag vrijblijvend offertes op bij aannemers in jouw omgeving. Je kiest zelf de meest geschikte aannemer die jouw klussen zoals stucwerk, vervangen van leidingwerk, betegelen tot aan de fundering voor jou voordelig en betrouwbaar plant en uit voert.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis renoveren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Hasret Döner Kebap Huis
Astraat 21
9718CP Groningen
Design Badkamers Installatie B.V.
Tussendonk 1
4878AM Etten-Leur
Raymond's Huis en Tuin
Veldkampweg 5-a
7731HL Ommen
Bouw- & Renovatiebedrijf Quartel V.O.F.
Goudse Steen 3
3961XS Wijk Bij Duurstede
Sandra Woerde, De kapster bij u aan huis
Brasemstraat 26
1432PJ Aalsmeer
Enschede Budgetcoaching
Buitenzorgplein 11
7512ZB Enschede
A tot Z glas B.V.
Ohmweg 2
3208KE Spijkenisse
Meesterbakker Roodenrijs
Kwintrum 2
2295HZ Kwintsheul

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Muur stucen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Muur stucen: Een muur stucen is een klus die veel mensen zelf proberen uit te voeren wanneer ze hun woning gaan verbouwen, opknappen of renoveren.

Duizenden lege winkels, wat is de oplossing?

bron: NRC

Ook in de grote steden ontsieren lege panden nu de grootste winkelstraten. Wat kan de eigenaar van zo’n winkelruimte doen om weer te verdienen aan zijn vastgoed? Vijf strategieën.

lees verder ›

Milieuvriendelijk bouwen: voordelen van de groene lening

bron: Infonu

Als je je woning op een milieuvriendelijke manier wilt bouwen of verbouwen dan kan je financieel voordeel halen uit de zogenaamde groene lening. De groene lening is een lening die het mogelijk maakt om duurzaam te investeren en energie te besparen. Z…

lees verder ›

Werken in een blauw paradijs

bron: NRC

Vroeger zat je goed bij de Belastingdienst. Je vulde samen met ruim voldoende collega’s, via een gestage blauwe papierstroom onze schatkist. Rustig werkte je naar je pensioen toe in het Apeldoornse groen. Het zou me niets verbazen wanneer veel voormalige belastingambtenaren gezond en gelukkig de honderd haalden.

lees verder ›

Slaapkamer schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen, is schilderwerk natuurlijk ook een belangrijk onderdeel.

Hoe werkt het?

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Op de website Ikknapmijnhuisop.nl bieden we je de mogelijkheid om met onze klus tips aan de gang te gaan, zodat ook jij een uitdaging in je huis niet uit de weg hoeft te gaan.

ECHT IS NEP NEP IS ECHT IN MARRAKECH

bron: de Volkskrant

DE HOFHUIZEN VAN MARRAKECH ZIJN VOOR DE MARRAKCHI HOPELOOS OUDERWETS GEWORDEN. BUITENLANDERS WILLEN WEL ZO'N 'PALEISJE MET AUTHENTIEKE SFEER' IN DE MEDINA.... Het plein heeft zich goed verborgen gehouden, maar tegen middernacht valt er ineens een sluier onzin af. Dan is het aan de bewoners van de stad die zich in cirkels om sissende gaslampen groeperen; bij elke gaslamp staat een muzikant, een acr …

lees verder ›

Tsjechie; De Praagse zorgen van Jaromr uit Amsterdam

bron: NRC

PRAAG, 23 OKT. Jaromr had zorgen, dat was duidelijk. Hij liep die middag, een paar weken geleden, in een zo peilloos diep denken verzonken dat hij me niet eens opmerkte toen we…

lees verder ›

Werken in een blauw paradijs

bron: NRC

Vroeger zat je goed bij de Belastingdienst. Je vulde samen met ruim voldoende collega’s, via een gestage blauwe papierstroom onze schatkist.

lees verder ›

Hem neem je niet in de maling

bron: NRC

In de krappe Amsterdamse woningmarkt is er één man die al jaren sloopt en koopwoningen bouwt: Gerard W. Bakker. In linkse kringen staat hij te boek als een harde speculant.

lees verder ›

ONVERKLAARBAAR BEWOOND

bron: NRC

Fotograaf Hilbert Krane fietst vaak door Rotterdam. Zijn oog valt op huizen die nauwelijks nog bewoonbaar lijken. Toch wonen er mensen, tot grote tevredenheid.

lees verder ›

Vlakbij Parijs: Kasteel van Fontainebleau

bron: Infonu

Parijs is een favoriete bestemming van veel Nederlandse toeristen. Er is dan ook veel te zien en te doen in deze prachtige stad. Net buiten de Franse hoofdstad bevindt zich eveneens een groot aantal bezienswaardigheden. De bekendste daarvan is ongetw…

lees verder ›