Huis renoveren

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis renoveren

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Soms moet er van alles gebeuren in je huis en heb je het liefst een aannemer die alle klussen ineens van je over neemt tegen een aantrekkelijke prijs. Knap je huis weer op door het te renoveren en vraag vrijblijvend offertes op bij aannemers in jouw omgeving. Je kiest zelf de meest geschikte aannemer die jouw klussen zoals stucwerk, vervangen van leidingwerk, betegelen tot aan de fundering voor jou voordelig en betrouwbaar plant en uit voert.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis renoveren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Huis van Eustachius
Laan 1940-1945 29
1222NG Hilversum
Haaridee aan huis
Kerkstraat 22
6931DS Westervoort
Je Huis Wordt Je Thuis
Stakenbergerhout 51
3845JE Harderwijk
Rassers N.V.
Sophiastraat 24
4811EL Breda
Het gele huis
Brugstraat 2
6811MB Arnhem
Celeste Gastouder aan huis
Vuldersbrink 52
3841AR Harderwijk
Onderhoudsbedrijf M. Lansing
Acacialaan 27
3723XA Bilthoven
Besselink Rioolservice
Slakweg 20
7011EW Gaanderen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

De verbouwing

bron: NRC

Rosa, maker van tentoonstellingen en publiciste, woont al twintig jaar aan een mooie laan in Amsterdam Oud-Zuid.

lees verder ›

Muur stucen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Muur stucen: Een muur stucen is een klus die veel mensen zelf proberen uit te voeren wanneer ze hun woning gaan verbouwen, opknappen of renoveren.

Eeuwige twijfelaar en lastpak

bron: de Volkskrant

Pas op haar 32ste ging Evelyne Merkx naar de Rietveld Academie. Nu, bijna twintig jaar later, behoort ze tot de topvijf van Nederlandse interieurarchitecten.... HEVIGE TWIJFEL, 'een natte deken die over me heen viel' overmande interieurarchitecte Evelyne Merkx toen ze de opdracht het Concertgebouw te renoveren had aanvaard. Waarom zou ik dat zomaar mogen?, vroeg ze zichzelf af. Kan ik dat wel? Ver …

lees verder ›

Hem neem je niet in de maling

bron: NRC

In de krappe Amsterdamse woningmarkt is er één man die al jaren sloopt en koopwoningen bouwt: Gerard W. Bakker. In linkse kringen staat hij te boek als een harde speculant.

lees verder ›

Provinciekantoor wordt duurzaam hoogstandje

bron: Bouwwereld

Duurzaamheid staat centraal in het voorlopig ontwerp voor het te renoveren provinciekantoor van Noord-Holland aan het Houtplein in Haarlem.

lees verder ›

Milieuvriendelijk bouwen: voordelen van de groene lening

bron: Infonu

Als je je woning op een milieuvriendelijke manier wilt bouwen of verbouwen dan kan je financieel voordeel halen uit de zogenaamde groene lening. De groene lening is een lening die het mogelijk maakt om duurzaam te investeren en energie te besparen. Z…

lees verder ›

Werken in een blauw paradijs

bron: NRC

Vroeger zat je goed bij de Belastingdienst. Je vulde samen met ruim voldoende collega’s, via een gestage blauwe papierstroom onze schatkist.

lees verder ›

ONVERKLAARBAAR BEWOOND

bron: NRC

Fotograaf Hilbert Krane fietst vaak door Rotterdam. Zijn oog valt op huizen die nauwelijks nog bewoonbaar lijken. Toch wonen er mensen, tot grote tevredenheid.

lees verder ›

Deze plekken moet je niet missen als je Detroit bezoekt

bron: de Volkskrant

Waar moet je wezen? Wat moet je zien? Hier de beste plekken in Detroit volgens Bob Hendrikx, die er woont. Bob Hendrikx (23) was een van drie Delftse studenten bouwkunde die in 2016 van hun studiefinanciering een vervallen huis in Detroit, Michigan, kochten om het op te knappen en om te bouwen tot een duurzaam huis. 'We waren op vakantie, naar aanleiding van ons vak 'krimpende steden' en schrokken …

lees verder ›

Tsjechie; De Praagse zorgen van Jaromr uit Amsterdam

bron: NRC

PRAAG, 23 OKT. Jaromr had zorgen, dat was duidelijk. Hij liep die middag, een paar weken geleden, in een zo peilloos diep denken verzonken dat hij me niet eens opmerkte toen we…

lees verder ›

Een liefdevolle omarming, geen wurgende greep; Architect Abel Cahen over zijn Van Abbemuseum

bron: NRC

“Het is verreweg het beste dat ik ooit heb ontworpen”, zegt Abel Cahen over zijn verticale verbouwing van het Van Abbe-museum, die niet zal plaatsvinden.

lees verder ›

Slaapkamer schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen, is schilderwerk natuurlijk ook een belangrijk onderdeel.