Huis renoveren

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis renoveren

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Soms moet er van alles gebeuren in je huis en heb je het liefst een aannemer die alle klussen ineens van je over neemt tegen een aantrekkelijke prijs. Knap je huis weer op door het te renoveren en vraag vrijblijvend offertes op bij aannemers in jouw omgeving. Je kiest zelf de meest geschikte aannemer die jouw klussen zoals stucwerk, vervangen van leidingwerk, betegelen tot aan de fundering voor jou voordelig en betrouwbaar plant en uit voert.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis renoveren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Het Huis Van den Bosch Opticiens
Grote Markt 21-a
7711CZ Nieuwleusen
Het Huis Opticiens
Aagje Dekenplein 23
1628NX Hoorn (Noord-Holland)
Kies Dorine
Dikkertje Dap 75
4207WD Gorinchem
Weststrate Parket & Interieur
Columbusweg 27
4462HA Goes
Design Home Party Service & Schoonmaakbedrijf
Piet Zwartstraat 20
3059PL Rotterdam
H.T.I. Huis- en Tuininterieur
Javalaan 85-A
6712AS Ede
Muurvast Woning Beheer B.V.
Brasserskade 450
2497NZ Den Haag
Teus Ritmeester Huis- & Bedrijfsservices
Groeneweg 8-b
4161BK Heukelum

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Baas in je eigen huurhuis

bron: de Volkskrant

Sloop leek onvermijdelijk in de Haagse Roggeveenstraat. Toen sloegen de bewoners de handen ineen en vormden een coöperatie die de geliefde straat opkocht. De panden met elkaar opknappen is wel rendabel. Eindelijk kan de verbouwing beginnen, zeggen Paula en André van Soelen in hun bovenwoning in de Haagse Roggeveenstraat. Ze stralen van vreugde, trots en ondernemingslust. Hun huis en nog eens 64 an …

lees verder ›

Slaapkamer schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen, is schilderwerk natuurlijk ook een belangrijk onderdeel.

Tegelzetten kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wat kost een tegelzetter per uur? Wat zijn de prijzen van het tegelwerk van mijn badkamer, keuken of toilet? Veel mensen lopen rond met deze vragen als ze hun huis willen verbouwen, opknappen of renoveren.

Hoe werkt het?

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Op de website Ikknapmijnhuisop.nl bieden we je de mogelijkheid om met onze klus tips aan de gang te gaan, zodat ook jij een uitdaging in je huis niet uit de weg hoeft te gaan.

Woningmarkt kan morgen al worden verruimd

bron: NRC

Het te koop aanbieden van huurwoningen en het renoveren van oude woningen komt tegemoet aan de wensen van doorstromers en starters, meent F.M. Erkens.

lees verder ›

Werken in een blauw paradijs

bron: NRC

Vroeger zat je goed bij de Belastingdienst. Je vulde samen met ruim voldoende collega’s, via een gestage blauwe papierstroom onze schatkist. Rustig werkte je naar je pensioen toe in het Apeldoornse groen. Het zou me niets verbazen wanneer veel voormalige belastingambtenaren gezond en gelukkig de honderd haalden.

lees verder ›

Elektra symbolen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, verbouwen of renoveren en je wilt aanpassingen maken waarbij er elektra moet worden aangelegd of verlegd worden, dan is het nodig om zorgvuldig en veilig te werken met de elektriciteit die al aanwezig is in huis.

Dakbedekking kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Dakbedekking kosten.

Geen toverwoord

bron: de Volkskrant

De door minister De Jager voorgestelde verlaging van het btw-tarief op verbouwingen kan honderden euro’s schelen, maar of de huizenmarkt ermee uit het slop raakt.. Wie tussen 1 oktober 2010 en 1 juli 2011 zijn huis wil laten verbouwen, is goedkoper uit. Hoeveel scheelt het?Normaal gesproken betaal je 19 procent btw bij verbouwingen en renovaties van je huis. Dit is het standaard btw-tarief. Voor s …

lees verder ›

Provinciekantoor wordt duurzaam hoogstandje

bron: Bouwwereld

Duurzaamheid staat centraal in het voorlopig ontwerp voor het te renoveren provinciekantoor van Noord-Holland aan het Houtplein in Haarlem.

lees verder ›

Houten dakkapel prijzen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Houten dakkapel prijzen.

Muur schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Schilderen is bijna altijd nodig wanneer je een huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen.