Metaalbewerking & lassen

Vraag eenvoudig offertes aan

Metaalbewerking & lassen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Metaalbewerking & lassen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Britta Lassen
Seinwachterstraat 115
1019TL Amsterdam
Hoyer Nederland B.V.
Oude Maasweg 44
3197KJ Botlek Rotterdam
Creatieve Staal Partners B.V.
Netwerk 125
1446WV Purmerend
T.A.S. Machinebouw
Nieuweweg 1
3755AB Eemnes
Weiland
De Schans 11
4223NR Hoornaar
Steggink Metaal B.V.
Lubeckstraat 23
7575EE Oldenzaal
Werkcon B.V.
Zuiveringweg 8
8243PZ Lelystad
Lammers Holding B.V.
Randweg-Zuid 1-a
6021PW Budel

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Wolfraam: Het element

bron: Infonu

Wolfraam is een bijzonder metaal. Het technisch zuivere metaal is zacht en kan geknipt en vervormd worden met eenvoudige plaatwerkgereedschap maar reeds weinig legeringselementen geven het een grote sterkte en hardheid. Het heeft het hoogste smeltpun…

lees verder ›

Maker MH17-monument: ‘Staal staat voor verdriet’

bron: NRC

Ronald Westerhuis was lasser op een booreiland. Toen werd hij kunstenaar. Zijn monument voor de slachtoffers van MH17 wordt maandag onthuld.

lees verder ›

Houtverbindingen: de rechte liplas

bron: Gamma

De rechte liplas is de meest gebruikte manier om balken of latten te verbinden. Zo maak je een liplasverbinding.

lees verder ›

Pleitbezorger van kunst in de openbare ruimte

bron: de Volkskrant

Hij begon zijn carrière als schilder, maar stapte al snel over naar ruimtelijk werk. Met succes: bijna elke stad in Nederland bezit wel een monumentale sculptuur van André Volten.... Begin dit jaar kreeg André Volten nog een prestieuze opdracht van het Nationale Oranje Comité. Als huwelijkscadeau van het volk aan Willem-Alexander en Máxima zou de kunstenaar voor de tuin van het bruidspaar, achter …

lees verder ›

Werf uit de brand met omgeschoolde werklozen

bron: NRC

Bestrijding van werkloosheid onder probleemgroepen is in Nederland vooral een zaak van de overheid. Bedrijven zouden daarbij best wat actiever betrokken mogen raken…

lees verder ›

Samen kijken naar De Nachtwacht: iedereen ziet wat anders

bron: NRC

Het Rijksmuseum wilde een kunstwerk van Rineke Dijkstra over De Nachtwacht. Videodrieluik Night Watching laat zien hoe verschillende groepen naar Rembrandt kijken.

lees verder ›

Opvoeden of opsluiten - het rondtobben met de drop-outs

bron: NRC

Een zachte aanpak of een harde aanpak. In Rotterdam krijgen jonge drop-outs een kans in een opvoedingsproject. In Amsterdam-Slotervaart is het geduld met de ergste groep op.

lees verder ›

Elektriciteit buiten aanleggen

bron: Gamma

Elektra in je tuin? Stroom kun je eenvoudig zelf aanleggen. Hoe pak je dit goed en veilig aan? Je ziet het in dit stappenplan.

lees verder ›

BSM en de kunst van motoronderhoud

bron: NRC

In dezelfde straat in Zelhem waar popgroep Normaal haar cd's opneemt maakt B. (Bennie) H. Schel, een 47-jarige entrepreneur die als kind al graag met Meccano speelde, 350 soorten uitlaten voor motoren. De mallen hangen keurig genummerd in rekken. Het lassen, fresen en buigen van uitlaten is relatief simpel werk, dat ook en goedkoper in Oost-Europa kan worden gedaan. Dus werd het tijd voor een sprong voorwaarts. Afgelopen week introduceerde Schel op de grootste beurs voor tweewielers ter wereld, de IFMA Messe in het Duitse Keulen, een eigen vinding: een elektronisch geregeld drie-weg katalysatorsysteem voor motorfietsen. Een uitlaat die volgens Schel “voldoet aan de emissie-eisen die nog komen gaan”. Daarmee is de metamorfose van Schels bedrijf BSM Exhaust Systems van traditioneel metaalbedrijf in high tech onderneming een feit. De verkoop van het nieuwe produkt moet nog van de grond komen, maar de gesprekken met tweehonderd internationale dealers op de Keulse beurs maken Schel enthousiast. “Er waren mensen uit Maleisië”, zegt hij. “Ze hebben daar een geweldig vervuilingsprobleem met al die kleine bromfietsjes, dus waren ze enorm in ons produkt geïnteresseerd.”

lees verder ›

De laatste leerlingen Techniek van Amsterdam

bron: NRC

Het Bredero Beroepscollege in Amsterdam-Noord is nog maar een van de drie vmbo’s in de stad met een afdeling Techniek. En zelfs die afdeling dreigt nu langzaam te verdwijnen.

lees verder ›

'Karel gaat in Roemenip z'n bek'

bron: de Volkskrant

Niet alleen simpel werk lekt weg naar het buitenland, waarschuwt ondernemer Karel Boersma, die in Roemenikwalitatief perfecte' jachten laat bouwen.... Het Roemeense Donau-stadje Oltenita is de laatste plek waar je een hoogwaardige, uit Nederland verdwijnende bedrijfstak plotsklaps in volle bloei verwacht aan te treffen. Intens grauwe woonblokken omringen een desolaat stadscentrum waaraan na 1989 n …

lees verder ›

Tegenwoordig maak je de dingen gewoon zelf

bron: de Volkskrant

Een freesbank, guillotineschaar of 3D-printer - vroeger waren ze onbereikbaar voor de eenling. Tegenwoordig staan ze voor iedereen klaar. In Lady Gaga's videoclip G.U.Y., een bijna twaalf minuten lange en vijf miljoen dollar kostende explosie van kitsch, valt de met besmeurde engelenvleugels uitgedoste popdiva voor dood neer aan de voet van een paleis. Twee bewakers rapen haar op. Ze dragen een so …

lees verder ›