Huis uitbouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis uitbouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wie meer ruimte nodig heeft, of zijn of haar huis in waarde wil laten stijgen doet er goed aan een aanbouw aan je pand of huis te realiseren. Bijvoorbeeld een serre, of een extra kinderkamer valt al enkele dagen of weken te realiseren. Vraag eenvoudig en natuurlijk vrijblijvend offertes aan om de kosten in kaart te brengen voor een aanbouw voor uw huis.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis uitbouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Holland Huis Makelaardij B.V.
Straatweg 2-A
3604BB Maarssen
A. Hoek, t.h.o.d.n.:De bakker aan huis
Welle 25
8032LG Zwolle
Student aan Huis B.V.
Dorpsstraat vo Steenstraat 128
3732HL De Bilt
Polink
Ludolph Bohlenstraat 12
2215XV Voorhout
Residentie Security Services Nederland B.V.
Kruisweg 10
2631PE Nootdorp
Van Huis uit B.V.
Lindenheuvel 3
1217JV Hilversum
Proeverij 717
Dorpsstraat 58
3433CM Nieuwegein
Café Huis Den Dijk
Kwartiersedijk 1
6909DH Babberich

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Je huis verbouwen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Het hele huis verbouwen, of een gedeelte van je huis verbouwen? Je zou bijvoorbeeld eerst alleen een nieuwe keuken of dakkapel kunnen plaatsen, uitbouwen of de badkamer verbouwen.

In een cocon van onaantastbaarheid fietst ze naar de Krim

bron: NRC

Een vrouw fietst door Europa, op de vlucht voor haar leven en de prestatiemaatschappij. Maar door welk Europa laat zij zich omringen?

lees verder ›

Zo gaan Nederlandse theaters om met artiesten

bron: de Volkskrant

Hoe gaan theaters met artiesten om? De Volkskrant hield voor de tweede keer een enquête onder artiesten, en presenteert de vijf beste en vijf slechtste theaters achter de coulissen. En passant gaat een wereld aan welkomstboeketjes en doolhofachtige gangenstelsels open. Het is niet onopgemerkt gebleven. Sinds de Volkskrant Theaterenquête van vorig jaar - het eerste landelijke onderzoek onder arties …

lees verder ›

Dat verbouwt en timmert en zaagt maar op tv. Heerlijk!

bron: NRC

Bijna dagelijks zijn er programma’s op tv waarin kamers, badkamers, keukens, tuinen en hele huizen verbouwd worden. Paulien Cornelisse legt uit waarom zij er zo van geniet

lees verder ›

Eindhoven de Lelijkste

bron: NRC

Zoek de fouten. De huizen die hierbij zijn afgebeeld, staan in Eindhoven en die gemeente wil de zogeheten welstand afschaffen.

lees verder ›

Het doolhof van de democratie verbouw je niet zomaar

bron: NRC

Vier jaar geleden was het Binnenhof versleten. Lekkende daken, schimmel, onduidelijke kabels. Bijna een half miljard werd vrijgemaakt voor de renovatie.

lees verder ›

Het is oorlog in de Vondelstraat. De buurman verbouwt

bron: NRC

In de Vondelstraat in Amsterdam worden bewoners stapelgek van de voortdurende verbouwing van één riante villa, die nog een stuk groter wordt.

lees verder ›

Zonnepanelen? Nee, isoleer eerst je huis

bron: NRC

Energiezuiniger en klimaatvriendelijker huizen? Aan zonnepanelen en warmtepompen betaalt het Rijk mee. Maar de grote klapper maak je met betere isolatie van je woning.

lees verder ›

Ga je verbouwen? Dan kan je beter nú alvast gaan scheiden

bron: NRC

Vorige week schreef Japke-d. Bouma over het leed dat verbouwen heet. Deze week geeft ze tips hoe je een verbouwing overleeft: ga alvast scheiden, huur een tijdelijke woning en…

lees verder ›

Tijd voor een Burgervisie 2.0

bron: de Volkskrant

De overheid heeft niet nog meer plannen nodig voor een beter bestuur, maar een burgervisie. De Nederlandse overheid is al 15 jaar bezig met verbetering van het openbaar bestuur. Daarbij zijn successen behaald, maar hebben zich ook de nodige mislukkingen voorgedaan. Aan het aantal plannen voor de overheid kan het niet gelegen hebben. Wel dat die onvoldoende op elkaar zijn afgestemd. Een blauwdruk v …

lees verder ›

Pimp de bloemkolen

bron: NRC

Ittersumerlanden in Zwolle, een van de vele bloemkoolwijken, is succesvol gerenoveerd. Met dank aan de bewoners, zeggen de betrokken architecten.

lees verder ›

Doe eens bevlogen, man!

bron: NRC

Sinds de jaren 90 betekent politiek in Nederland: vooral geen ruzie maken. Zo werd debatteren ‘vergaderen’. Maar in tijden van crisis en verdeeldheid werkt dat juist averechts.

lees verder ›