Huis uitbouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis uitbouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wie meer ruimte nodig heeft, of zijn of haar huis in waarde wil laten stijgen doet er goed aan een aanbouw aan je pand of huis te realiseren. Bijvoorbeeld een serre, of een extra kinderkamer valt al enkele dagen of weken te realiseren. Vraag eenvoudig en natuurlijk vrijblijvend offertes aan om de kosten in kaart te brengen voor een aanbouw voor uw huis.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis uitbouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Het Wiegant Huis B.V.
Ooststraat 1-a
4484CN Kortgene
De Thuismeester
Diepenbrockstraat 7
5262HT Vught
Voor Huis en Hof
Maxend 47
5388TW Nistelrode
P.T. Schudde
Hoofdweg 2
9939PD Tjuchem
Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V.
Displayweg 1
3821BT Amersfoort
Regiobode B.V.
Industrielaan 22-24
6951KG Dieren
Huis Delfzijl B.V.
Zwet 32
9932AB Delfzijl
Huis 22
Schouwburgplein 1
7551DE Hengelo (Overijssel)

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Dat verbouwt en timmert en zaagt maar op tv. Heerlijk!

bron: NRC

Bijna dagelijks zijn er programma’s op tv waarin kamers, badkamers, keukens, tuinen en hele huizen verbouwd worden. Paulien Cornelisse legt uit waarom zij er zo van geniet

lees verder ›

Cultuurblog - Judith Herzberg krijgt Prijs der Nederlandse Letteren

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Het doolhof van de democratie verbouw je niet zomaar

bron: NRC

Vier jaar geleden was het Binnenhof versleten. Lekkende daken, schimmel, onduidelijke kabels. Bijna een half miljard werd vrijgemaakt voor de renovatie.

lees verder ›

Hollands dagboek;Frans Leidelmeijer

bron: NRC

Antiquair Frans Leidelmeijer sloot deze week, na 35 jaar, zijn winkel in de Amsterdamse Nieuwe Spiegelstraat.

lees verder ›

Liever verbouwen dan verkassen

bron: de Volkskrant

Op zoek naar een grotere woning? Verbouwen is een goed alternatief voor een verhuizing. Goedkoper, maar niet eenvoudiger. Zonder goede voorbereiding kan het uitlopen op een fiasco.... Wie kent de ergernis niet.De kasten puilen uit, dagelijkse struikelpartijen over kat, schoenen of speelgoed en overal maar dan ook overal ligt rommel. Het huis is te klein. Groter wonen lijkt op zo'n moment de enige …

lees verder ›

Cultuurblog - Meghan Markle zegt tv-serie Suits vaarwel... in een trouwjurk

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Zo gaan Nederlandse theaters om met artiesten

bron: de Volkskrant

Hoe gaan theaters met artiesten om? De Volkskrant hield voor de tweede keer een enquête onder artiesten, en presenteert de vijf beste en vijf slechtste theaters achter de coulissen. En passant gaat een wereld aan welkomstboeketjes en doolhofachtige gangenstelsels open. Het is niet onopgemerkt gebleven. Sinds de Volkskrant Theaterenquête van vorig jaar - het eerste landelijke onderzoek onder arties …

lees verder ›

'Armenhoef' blijkt een rijke vondst

bron: de Volkskrant

Een onhandige lage stal was het, waar de tractor niet in kon. Maar toen boer Scheepers de boel wilde uitbouwen, bleek de constructie 750 jaar oud. Verbouwen werd restaureren. BEST - Dat het een oude stal was, dat had melkveehouder Johny Scheepers wel door. Zijn vader en hij, die samen het bedrijf met negentig koeien en zeventig kalveren runnen, dachten aan 'een paar honderd jaar'. Maar toen ze enk …

lees verder ›

Je huis verbouwen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Het hele huis verbouwen, of een gedeelte van je huis verbouwen? Je zou bijvoorbeeld eerst alleen een nieuwe keuken of dakkapel kunnen plaatsen, uitbouwen of de badkamer verbouwen.

Zonnepanelen? Nee, isoleer eerst je huis

bron: NRC

Energiezuiniger en klimaatvriendelijker huizen? Aan zonnepanelen en warmtepompen betaalt het Rijk mee. Maar de grote klapper maak je met betere isolatie van je woning.

lees verder ›

Pimp de bloemkolen

bron: NRC

Ittersumerlanden in Zwolle, een van de vele bloemkoolwijken, is succesvol gerenoveerd. Met dank aan de bewoners, zeggen de betrokken architecten.

lees verder ›

Dit krot kun je best zelf omtoveren tot een paleisje

bron: NRC

Geld verdienen door een koophuis op te knappen kan, mits je het zelf doet. Creëer wel zoveel mogelijk extra vierkante meters en kies de juiste buurt uit.

lees verder ›