Huis uitbouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis uitbouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wie meer ruimte nodig heeft, of zijn of haar huis in waarde wil laten stijgen doet er goed aan een aanbouw aan je pand of huis te realiseren. Bijvoorbeeld een serre, of een extra kinderkamer valt al enkele dagen of weken te realiseren. Vraag eenvoudig en natuurlijk vrijblijvend offertes aan om de kosten in kaart te brengen voor een aanbouw voor uw huis.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis uitbouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

van Eijgen dienstverlening
Westerkerkweg 15-linkerpad
1606BA Venhuizen
Het Huis Moekotte Opticiens
De Heurne 20
7511GX Enschede
RegioCTS - Computer service aan huis Regio TWENTE
Passage 4
7607CE Almelo
CarShare Ventures B.V.
Jaarbeursplein 6
3521AL Utrecht
Antiek Huis Schenkenberg-Tak
Kapellestraat 17
4351AL Veere
Vidaxonda
Zonnekruidstraat 13
6666XK Heteren
Armado
Maaijenstraat 4
5325XH Well (Gelderland)
VZWonen
Veenwortelstraat 2
9521KD Nieuw-Buinen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zonnepanelen? Nee, isoleer eerst je huis

bron: NRC

Energiezuiniger en klimaatvriendelijker huizen? Aan zonnepanelen en warmtepompen betaalt het Rijk mee. Maar de grote klapper maak je met betere isolatie van je woning.

lees verder ›

‘Eigenlijk zijn we altijd bezig met het huis’

bron: NRC

Ingrid Cornelisse (63) en Anton van der Veer (64) wonen in het Friese Appelscha. Zij is tuinontwerper, hij timmerman, en samen runnen ze een B&B.

lees verder ›

Zo vastberaden! - tot Boris Jeltsin belt

bron: NRC

Wat met veel fanfare was aangekondigd als een nieuwe oktoberrevolutie liep gisteren in het Russische parlement met een sisser af.

lees verder ›

OP DE WATERLIJN

bron: de Volkskrant

Wonen op het water wint aan populariteit. Architecten leggen zich toe op de spectaculairste ontwerpen, particulieren willen een serieus plan van aanpak.... De Delftse architect Koen Olthuis bleek begin deze maand, tot zijn eigen verrassing, te zijn toegelaten tot de wachtkamer van de Times-tophonderd van invloedrijkste personen ter wereld. Het weekblad telt op zijn website door tot tweehonderd. Ol …

lees verder ›

De kruipruimte onder water, ruzie met de buren en 11 andere dingen die altijd misgaan bij een verbouwing

bron: NRC

Omdat de woningmarkt op slot zit, is heel Nederland aan het verbouwen. Daarbij gaat alles, maar dan ook echt álles mis, hoorde Japke-d. Bouma. „Verbouwen is een nationaal trauma.”

lees verder ›

Huis verbouwen, financiering

bron: Infonu

Je wilt je huis verbouwen, maar hoe ga je de verbouwing financieren? Je kan de verbouwing van je huis financieren door middel van een lening. Zelfs als je over eigen geld veschikt kan dit fiscaal aantrekkelijk zijn. Bij de financiering van de verbouw…

lees verder ›

Vergunning dakkapel: 35 tot 851 euro

bron: de Volkskrant

Het moet afgelopen zijn met de enorme verschillen in de kosten van bouwvergunningen, vindt de Vereniging Eigen Huis (VEH). VEH wil dat het kabinet gemeenten verplicht duidelijk te maken hoe de hoogte van de leges is bepaald. Ook dient er een maximumtarief te komen. AMSTERDAM - Gemeenten mogen nu nog zelf een tarief vaststellen voor een bouwvergunning. Hierdoor verschillen de bedragen enorm tussen …

lees verder ›

Cultuurblog - Kunstverzamelaar Gerard van Wezel overleden. Zijn collectie behoort tot de mooiste van Nederland

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Het is oorlog in de Vondelstraat. De buurman verbouwt

bron: NRC

In de Vondelstraat in Amsterdam worden bewoners stapelgek van de voortdurende verbouwing van één riante villa, die nog een stuk groter wordt.

lees verder ›

Tijd voor een Burgervisie 2.0

bron: de Volkskrant

De overheid heeft niet nog meer plannen nodig voor een beter bestuur, maar een burgervisie. De Nederlandse overheid is al 15 jaar bezig met verbetering van het openbaar bestuur. Daarbij zijn successen behaald, maar hebben zich ook de nodige mislukkingen voorgedaan. Aan het aantal plannen voor de overheid kan het niet gelegen hebben. Wel dat die onvoldoende op elkaar zijn afgestemd. Een blauwdruk v …

lees verder ›

Inwoners van Lekkerkerk raken vertrouwen in hun bestuur kwijt

bron: NRC

BiJ een aantal Inwon ers van Lekkerkerk-West heeft het verbazing en Irritatie gewekt, dat de gemeente pas 's avonds op een vergadering liet weten dat het drinkwater was…

lees verder ›