Elektriciën

Vraag eenvoudig offertes aan

Elektriciën

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Moet uw elektrische netwerk onderhouden worden of heeft u last van een elektrische storing? Zoekt u een elektriciën of installateur, bv. voor het aanleggen van elektrische bedrading, verlichting, stopcontacten, aardlekschakelaars, zekeringskasten of andere klussen die met elektriciteit te maken hebben dan kunt u hier snel offertes aanvragen voor elektriciëns bij u in de buurt.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Elektriciën).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

H.P.A.
Werfstraat 12-d
7468GG Enter
JS Speciale Installaties B.V.
De Hammen 22
5371MK Huisseling
DP Electrical
Zeewolfpad 18
3192BT Hoogvliet Rotterdam
Digital X
Wouwsestraatweg 70
4621JB Bergen op Zoom
Ertom
Toendra 120
2904TK Capelle aan den ijssel
TreQ Techniek & Onderhoud
Nieuwe Markt 9
2801GP Gouda
Klusbedrijf R. S. Bisram
Galjoen 30 24
8243LD Lelystad
Satcamtech
Visstraat 7-D
5211DM Den Bosch

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe lang zal het vuur in Duindorp nog branden?

bron: de Volkskrant

Elk jaar wordt het vreugdevuur in Duindorp hoger. Toch maken bewoners zich zorgen over hun Haagse wijk. Blijkt wel: eenderde stemt PVV. Vanaf een uur of zeven 's avonds druppelen ze de voetbalkantine van Duindorp SV binnen - mannen in joggingbroeken, mannen in trainingspakken, mannen met strakke shirts om gespierde lichamen. Ze slaan elkaar op de schouders, werpen zich in bonkige omhelzingen en ro …

lees verder ›

Installatiebedrijf Huizen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Ben je op zoek naar een installatie bedrijf in de omgeving van Huizen dan hebben wij de installateur voor je gevonden! Technisch installatiebureau Rebel uit Huizen is de partner als het gaat om bouw en verbouw.

Alle beroepsgroepen hebben inmiddels een tekort aan personeel

bron: NRC

De personeelstekorten zijn zo ver opgelopen dat alle 92 beroepsgroepen in Nederland in het tweede kwartaal kampten met krapte.

lees verder ›

Lasser, arts of kelner gezocht: Zeeland krijgt al die vacatures niet gevuld

bron: de Volkskrant

Nu de economie aantrekt, keert de krapte op de arbeidsmarkt terug, zo signaleert het UWV. Vooral in Zeeland, dat - ten onrechte! - met een saai imago kampt, kunnen werkgevers maar moeilijk vacatures vervullen. Als iemand in pak 'm beet Middelburg of Kwadendamme pijn op de borst krijgt of in een anafylactische shock raakt door een wespensteek, dan belandt de ongelukkige op de spoedeisende hulp van …

lees verder ›

Laat kinderen weer timmeren, zagen en solderen op school

bron: NRC

Uit vrijwel alle scholen verdwijnen de handvaardigheidslokalen. Waar halen we later dan de vakmensen vandaan, vraagt Tjip de Jong zich af.

lees verder ›

Weer nominaties voor Bouwfoutenwedstrijd

bron: Bouwwereld

De Bouwfoutenwedstrijd gaat weer van start. Weet u nog, de vorige keer won de ‘Breedplaatvloer’. De redactie heeft…

lees verder ›

Met kippen en onderwijs tracht EU jongeren in Senegal te houden

bron: de Volkskrant

Europa beseft steeds beter dat de migratiestromen uit Afrika alleen kunnen worden gestopt als de Afrikaanse jeugd een helder perspectief wordt geboden. Dus worden Senegalezen aangemoedigd thuis hun geluk te beproeven. Maar het idee van Europa als El Dorado is hardnekkig. 'De jongeren hier zijn onwetend.' Natuurlijk wil Ibrahim Dabo naar Europa. 'Wie niet?', reageert de 15-jarige Senegalese jongen …

lees verder ›

Is Formule 1 verworden tot een typisch Britse affaire?

bron: de Volkskrant

Groot-Brittannië is al sinds 1950 F1-gek. Elders loopt de interesse terug. De klasse geldt als ontoegankelijk, te gefocust op de techniek. Misschien ook te Brits? Bevraag Max Verstappen over heilige huisjes in de Formule 1 en zijn antwoorden wijken meestal af van de norm. Maar als het over Silverstone gaat, waar zondag de Grote Prijs van Groot-Brittannië werd verreden, is zelfs Verstappen lyrisch. …

lees verder ›

Hoe de kerncentrale van Tsjernobyl ontsnapte aan een nieuwe catastrofe

bron: NRC

Vijf weken lang bezetten Russische soldaten de kerncentrale van Tsjernobyl. Ze groeven loopgraven waar de meeste straling was, misdroegen zich en gijzelden het personeel.

lees verder ›

Ambitieuze bouwambities. Maar zijn ze ook haalbaar?

bron: NRC

De provincies hebben zich donderdag vastgelegd op de bouw van 917.000 woningen tot en met 2030. Maar de hypotheekrente stijgt, de grond is schaars en de materiaalkosten zijn hoog.

lees verder ›