Elektriciën

Vraag eenvoudig offertes aan

Elektriciën

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Moet uw elektrische netwerk onderhouden worden of heeft u last van een elektrische storing? Zoekt u een elektriciën of installateur, bv. voor het aanleggen van elektrische bedrading, verlichting, stopcontacten, aardlekschakelaars, zekeringskasten of andere klussen die met elektriciteit te maken hebben dan kunt u hier snel offertes aanvragen voor elektriciëns bij u in de buurt.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Elektriciën).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Thermos Elektrotechniek
Hudsondreef 40
3565AV Utrecht
Climate32 B.V.
Pascalweg 14
8071SE Nunspeet
Dassen Eurostroom B.V.
Limmelderweg 2
6222PB Maastricht
van Rooijen Infra
Talingweide 89
3403AC Ijsselstein
H.J. van Beek Elektrotechniek
Meester Ansinkweg 1
3711DA Austerlitz
Verlichtingsmontagebedrijf Slooten
Morgen 20
1841ED Stompetoren
Telesoundsecurity
Koningin Julianastraat 47
2825BJ Berkenwoude
Eleiss
Frederik Hendriklaan 51
2252KH Voorschoten

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Samenwerkingsmodellen voor het ontwikkelen van vastgoed

bron: Infonu

De bedragen die benodigd zijn voor het ontwikkelen van vastgoed zijn vaak zo groot dat het zo goed als onmogelijk is voor een enkele partij om alles op zich te nemen. Er zijn verschillende samenwerkingsvormen tussen private en publieke partijen mogel…

lees verder ›

Muurtje weg, keuken erin, klaar

bron: de Volkskrant

Het begon in Rotterdam en ze verschijnen in steeds meer gemeenten: klushuizen, oude woningen die de koper zelf moet opknappen. De animo ervoor is groot. Het vergt fantasie én twee rechterhanden om een patiowoning te zien in een oude kleedkamer, maar Marco Sudmeier zit er in gedachten al tv te kijken. 'Ik werk zelf in de bouw', zegt de 27-jarige elektricien en loodgieter. 'Die tussenmuur moet weg, …

lees verder ›

Elektriciteit in de badkamer

bron: ikknapmijnhuisop.nl

In dit artikel hebben we het over het aanleggen van elektriciteit in badkamer.

Prefab huis bouwen

bron: Infonu

Een prefab huis bouwen houdt in dat een huis wordt opgebouwd uit vooraf geproduceerde onderdelen. Een prefab huis bouwen is een interessante en relatief goedkope manier om een huis aan te passen naar uw eigen eisen en voorwaarden. Er zijn een aantal…

lees verder ›

Hoe de kerncentrale van Tsjernobyl ontsnapte aan een nieuwe catastrofe

bron: NRC

Vijf weken lang bezetten Russische soldaten de kerncentrale van Tsjernobyl. Ze groeven loopgraven waar de meeste straling was, misdroegen zich en gijzelden het personeel.

lees verder ›

Wie in Lima vooruit wil, kiest voor de gastronomie

bron: de Volkskrant

De Volkskrant bezoekt de metropolen van de toekomst. Aflevering 2: Lima heeft de afgelopen jaren ontdekt dat het beschikt over een unieke fusionkeuken. Sindsdien willen kinderen niet langer profvoetballer worden, maar topchef. Hoe helpt deze 'gastroboom' de stad vooruit? 'Cocina' - keuken - staat op een bordje op de desolate zandvlakte. Volg je de pijl, dan beland je vanuit niemandsland in een bed …

lees verder ›

De juiste werkkleding

bron: Mijnkluswijzer

Bouwvakkers, elektriciens, schilders, etc.

lees verder ›

Elektra in huis

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wanneer je een huis gaat opknappen, gaat verbouwen of gaat renoveren dient de elektra in huis goed te worden gecontroleerd.

Lasser, arts of kelner gezocht: Zeeland krijgt al die vacatures niet gevuld

bron: de Volkskrant

Nu de economie aantrekt, keert de krapte op de arbeidsmarkt terug, zo signaleert het UWV. Vooral in Zeeland, dat - ten onrechte! - met een saai imago kampt, kunnen werkgevers maar moeilijk vacatures vervullen. Als iemand in pak 'm beet Middelburg of Kwadendamme pijn op de borst krijgt of in een anafylactische shock raakt door een wespensteek, dan belandt de ongelukkige op de spoedeisende hulp van …

lees verder ›

Huis kopen, nadelen van nieuwbouw

bron: Infonu

Het kopen van een nieuw te bouwen huis heeft veel nadelen ten opzichten van bestaande bouw. Toch gaan veel mensen voor een nieuwbouwhuis.

lees verder ›

Laat kinderen weer timmeren, zagen en solderen op school

bron: NRC

Uit vrijwel alle scholen verdwijnen de handvaardigheidslokalen. Waar halen we later dan de vakmensen vandaan, vraagt Tjip de Jong zich af.

lees verder ›

Krijgsmacht heeft reservisten nodig voor het ‘onplanbare’

bron: NRC

Reservisten krijgen een steeds belangrijkere rol in het leger. „Zo kun je de flexibiliteit van de krijgsmacht vergroten.”

lees verder ›