Schutting plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Schutting plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u uw schutting vervangen of wilt u een houten schutting plaatsen tussen uw tuin en die van de buren. Een schutting geeft u privacy en het neemt veel minder ruimte in beslag dan bv. een heg of andere natuurlijke afscheiding. Overleg altijd goed met uw buren als u een schutting wilt plaatsen, soms kunt u de kosten delen, maar vooral het voorkomt veel irritaties achteraf als blijkt dat de buren toch liever een andere afacheiding hadden gezien. Een schutting plaatsen doe je dus in overleg. Onze hoveniers en klusjesmannen zijn er bedreven in om een schutting aan te schaffen (dat kunt ook zelf doen), hier ruimte voor te maken en de schutting te plaatsen. Een oude schutting kan evt. afgevoerd worden. Wilt u weten wat de kosten zijn en wie er bij u in de buurt een schutting kan plaatsen dan kan u hier eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen om een schutting te plaatsen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schutting plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Larino
Trompstraat 32
6712DN Ede
Cremers Ramen en Deuren B.V.
Dr. Nolenslaan 134-B
6136GV Sittard
R.C. Veenstra Systeemplafonds
Ekersdijk 15
7534AX Enschede
Maribri Installatie Techniek
De Dennen 11-A
7491HH Delden
F. C. Nienhuis Wegbeveiliging
Innovatielaan 2
8447SN Heerenveen
V.O.F. van Baast Grafmonumenten en Natuursteen
Berkdijk 13-C
5271SR Sint-Michielsgestel
M. Pronk's Montage
Zwaagdijk 288
1682NS Zwaagdijk-Oost
Van Dijk Hoogwerkers
Monnikenweg 5
2641PX Pijnacker

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Wat anders doen met de tuin

bron: Infonu

De tuin is al sinds jaar en dag een verlengstuk van de woning en zijn traditionele tuinsets vervangen door lounge banken en gezellige tweezitters bij een openhaard. Maar kunnen we, los van wat de tuincentra allemaal te bieden hebben, zelf nog iets or…

lees verder ›

Schutting beitsen

bron: Gamma

 Bekijk deze klusvideo hoe je jouw schutting het beste kunt onderhouden

lees verder ›

Laat die ladder daar niet staan

bron: NRC

Het aantal inbraken neemt toe in Amsterdam. Daarom houdt de politie een Donkere Dagen Actie. Een inbraak gaat razendsnel en hakt er flink in bij de bewoners.

lees verder ›

Bij de buurman staat de tv tot diep in de nacht hard aan

bron: NRC

Els Lehr ervaart veel overlast van haar verslaafde buurman. Woningbouwcorporatie Volkshuisvesting Arnhem is inmiddels een uitzettingsprocedure begonnen.

lees verder ›

Schutting plaatsen

bron: Gamma

Schutting plaatsen? Bekijk de klusvideo en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren.

lees verder ›

Tips om een schutting te plaatsen

bron: Klusbericht

Een schutting plaatsen kan erg moeilijk zijn. Daarom hebben wij voor u enkele tips op een rij gezet zodat u niet de mist ingaat bij het opzetten van de schutting. Het aanbrengen van een schutting brengt enige voordelen met zich mee. Zo kunt u zich afscheiden van de omgeving en heerlijk ontspannen in uw tuin […] __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-26942-647b49bf3f5ec', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy', onClick: function() { window.__tcfapi && window.__tcfapi( 'showUi' ); }, } } }); });

lees verder ›

Klimplanten in de tuin

bron: Infonu

Klimplanten brengen hoogte aan in de tuin. Ze kunnen worden gebruikt om een schutting, schuurtje of een muur te laten begroeien of ze kunnen langs een pergola worden geleid. Klimplanten zijn er in allerlei soorten en maten. Volop mogelijkheden dus om…

lees verder ›

Koude Oorlog in de bossen bij Darp

bron: NRC

Het was een publiek geheim dat er atoombommen lagen op de Amerikaanse basis in het Drentse Darp. Portret van een dorp met littekens van de Koude Oorlog, dertig jaar na dato.

lees verder ›

Peuter (3) zwaargewond na aanval vier rottweilers

bron: NRC

De vier honden sprongen over het hek tussen het hondenverblijf en de woning, en vielen de jongen aan.

lees verder ›

Overwaarde

bron: NRC

Aan de overkant van de parkeerplaats is iedereen zijn huis aan het vergroten. Tuinen verdwijnen, ervoor in de plaats komt een uitbouw of aparte woonunit.

lees verder ›

Quick wins in de tuin

bron: Infonu

De tuin begint door de warmte van de zon weer te bloeien en we krijgen weer zin de tuin in te gaan en de koude winter van ons af te schudden. Wat kan je nu doen, zonder de hele tuin te ontruimen. De zogaande quick wins in de tuin om deze al dat gewen…

lees verder ›

Hoge schuttingen en auto in de tuin

bron: NRC

Woningzoekenden laten de woonerfwijken uit de jaren tachtig vaker links liggen.Als ze het kunnen betalen, kiezen ze liever voor een huis in een Vinexwijk.

lees verder ›