Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

G.S. Corea Electro
Steenbokstraat 34
3331TN Zwijndrecht
Multiservice JayFinn
Vreeland 9-D
3812ND Amersfoort
Oosterom Installatietechniek
Akkerwinde 45
2742DT Waddinxveen
K-092 Mobile Housing B.V.
Gasgracht 3
7941KG Meppel
Charlie Bunt Installatiebedrijf
Buskesdries 6
6673DP Andelst
JBZ Advies
Virulyhof 19
2171NR Sassenheim
Solar Depot Holland
Newtonstraat 173
2562KG Den Haag
88Light International B.V.
Meerpolder 2
2717PA Zoetermeer

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zonnepanelen huren: zonne-energie zonder investering

bron: Infonu

De tijd dat je flink moest investeren in zonnepanelen is voorbij. Het is tegenwoordig namelijk ook mogelijk om zonnepanelen te huren. Zo profiteer je van goedkope en duurzame energie zonder investering. Je hoeft enkel de huur te betalen, die lager li…

lees verder ›

Dakshingles leggen

bron: Gamma

Een dak met shingles is decoratief en eenvoudiger aan te brenge. In dit stappenplan zie je hoe.

lees verder ›

Opinieblog - 'Armoede bij AZ-Feyenoord'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Een dak vol brandgevaar

bron: NRC

Brandweerkorpsen maken zich zorgen over zonnepanelen. Die zijn soms gebrekkig geïnstalleerd. En ze maken blussen lastig.

lees verder ›

Google meet efficiëntie zonnepanelen

bron: Bouwwereld

Google heeft een dienst gelanceerd die huizenbezitters laat kijken hoeveel energie zij kunnen opwekken door zonnepanelen op hun…

lees verder ›

Herontwikkeling Knoopkazerne naar rijkskantoor

bron: Bouwwereld

De Knoop oogt als een modern transparant kantoor, maar is gebouwd op een militaire basis met atoomkelder en…

lees verder ›

Kopen die zonnepanelen!

bron: de Volkskrant

Dankzij de prijs-kwaliteitsverhouding en de lage rente is het aantrekkelijk om zonnepanelen te plaatsen. Een handleiding in zes attentiepunten. Wekelijks krijgt de Groenredactie persberichten over initiatieven om zonnepanelen te verkopen. Voor consumenten is dat nu extra aantrekkelijk vanwege de lage rente, waardoor we massaal uitkijken naar rendabeler bestemming van ons spaargeld. Maar met het ui …

lees verder ›

De wereld rond in je fourwheeldrive

bron: NRC

Nu de coronapandemie voorbij is en steeds meer grenzen opengaan, is het weer mogelijk om met je eigen auto een wereldreis te maken.

lees verder ›

'In buitenwijken inzetten op zonne-energie'

bron: De Ingenieur

Momenteel is circa 4 % van de Utrechtse particuliere daken voorzien van zonnepanelen. Zelfs als alle Utrechtse daken voorzien zijn van zonnepanelen, zullen er nog externe energiebronnen nodig zijn om in de volledige vraag van de stad te voldoen, berekenden de onderzoekers.

lees verder ›

Vier maanden na orkaan Maria nog steeds zonder stroom

bron: NRC

Ruim 3,5 miljoen inwoners van het eiland Puerto Rico kwamen door orkaan Maria zonder stroom te zitten. In september vorig jaar raasde de orkaan over het eiland.

lees verder ›

Valt je huis onder rijksbeschermd stadsgezicht? Dan geen opvallende zonnepanelen

bron: NRC

In Amsterdamse wijken die vallen onder beschermd stadsgezicht zijn zonnepanelen aan de straatkant vaak niet toegestaan. Bewoners balen.

lees verder ›

Netbeheerders zitten door zon en wind ineens in de verdrukking

bron: De Ingenieur

Maar gezien de geplande windparken in de Noordzee, de hausse aan zonneparken, de storm aan initiatieven om daken van scholen en corporatiewoningen vol te leggen met zonnepanelen, is de richting duidelijk: er zal meer stroom komen. Dat is ook hard nodig. Nederland moet van het gas af.

lees verder ›