Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Van der Weerd Duurzaam B.V.
James Wattstraat 2
8801PK Franeker
GoAgri-LED B.V.
De la Minestraat 26
6021PJ Budel
Songtech
Kraanvogellaan 29
3136JA Vlaardingen
Boyd's Body Art
Hemmerbuurt 207
1607CH Hem
Cobra Montage Steenwijk
Kampstraat 5
8331GC Steenwijk
Melting Point
Gelderlandlaan 29
2101TV Heemstede
Monoliet
Sparrelaan 4
2282XP Rijswijk (Zuid-Holland)
Starr Dienstverlening
Bastion 370
8223GE Lelystad

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Ingezonden brieven

bron: NRC

Merkwaardig hoe weinig ‘jongeren’, althans uw redactie dan wel de kunstenaars-onkruideniers, weten. Het stukje over ‘eten uit de berm in Amsterdam’ bevat totaal geen nieuws.

lees verder ›

'Verplicht stadionbaas tot regelmatige inspectie'

bron: De Ingenieur

Zonnepanelen Voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak, zoals in Alkmaar gebeurde, bestaat regelgeving, stelt Wijte. Ook hoogleraar Nijsse (TU Delft) zou het vreemd vinden als de oorzaak van de instorting bij de relatief kort geleden geplaatste zonnepanelen ligt.

lees verder ›

Prijzen zonnesystemen

bron: Infonu

Als u geen hoge energierekening meer wilt hebben, dan kunnen zonnepanelen voor u een perfecte uitkomst bieden. Door de jaren heen zijn zonnepanelen steeds wat goedkoper geworden en het rendement is omhoog gegaan. Voordat u over gaat op het aanschaffe…

lees verder ›

Teruglezen - Dit was de westerstorm die Nederland platlegde: twee doden, 50 miljoen schade

bron: de Volkskrant

De zware westerstorm die donderdag over Nederland raasde, heeft ten minste twee levens geëist en op veel plaatsen in het land voor overlast en ongelukken gezorgd. Hier zetten we de gevolgen van de storm op een rij.

lees verder ›

Vergoeding voor zonnepanelen wordt in 2020 aangepast

bron: NRC

Particulieren krijgen vanaf 2020 een lagere vergoeding van de overheid voor hun zonnepanelen. Maar omdat deze goedkoper worden, blijft de terugverdientijd ervan wel gelijk.

lees verder ›

IJs verwarmt schoolgebouw

bron: Bouwwereld

Er kan veel energie worden onttrokken aan water door het te laten bevriezen. In Uden wordt IKC Het…

lees verder ›

Dak

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//vloer-dak-gevel/daken/pid9952-dak.html

Bijzondere gevels 2017

bron: Bouwwereld

Stalen contourplaten, houten lamellen, aluminium panelen, en driehoekige lamellen. Bouwwereld heeft deze vier bijzondere gevels geselecteerd voor de…

lees verder ›

‘Als op elk Nederlands dak een zonnepaneel zou staan, hadden we geen gas meer nodig’

bron: NRC

Dat schreef columnist Christiaan Weijts in nrc.next en NRC Handelsblad

lees verder ›

Hier is het beste van 2018

bron: De Ingenieur

Hoe te kiezen uit de honderden opties die beschikbaar zijn, variërend van isolatie, hoogrendementsglas, zonnepanelen op het dak tot en met een warmtepomp of infraroodstralers.

lees verder ›

Opinieblog - 'Armoede bij AZ-Feyenoord'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Hoe voeren we de groene revolutie op? Met energie uit Saharazon en Noordzeewind

bron: de Volkskrant

Op volle zee waait het een stuk harder dan op land. En in de woestijn brandt de zon feller dan in Nederland. Aflevering 2 van de Groene Revolutie: duurzame energie uit Saharazon en Noordzeewind. Nette Kruzenga is een tegendraads type. In Hoogezand-Sappemeer keert ze zich met de actiegroep Groningen Centraal niet alleen tegen de gaswinning. In maart dit jaar zag ze tot haar genoegen dat er een stre …

lees verder ›