Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

D.K. Centrale Verwarming
Fassbinderstraat 20
1325RN Almere
KVD
President Van Rijenlaan 58
4741DE Hoeven
Wiebren Bergsma B.V.
Jan Jurjenssingel 12
8564HB Ruigahuizen
JVDM Montage
Uilehorst 48
2675WS Honselersdijk
Jongerling Wanden/ Plafonds B.V.
Genieweg 39
3641RH Mijdrecht
TDL Montage
Taniaburg 55
2135BW Hoofddorp
Klusbedrijf-Voskamp
Mechelenstraat 6
4826KN Breda
Keuken Werk
Kerklaan 50
1241CN Kortenhoef

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Subsidie zonnepanelen

bron: Infonu

De overheid stelt subsidie beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarmee willen ze stimuleren dat burgers deze op hun dak gaan plaatsen. Er is veel vraag naar de subsidieregel. In 2009 waren er bijna twee keer zoveel aanvragen als er geld b…

lees verder ›

Opinieblog - De drie columns die u dit weekend moet lezen

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Zonnepanelen kosten en subsidie

bron: Infonu

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu maar verdienen zichzelf doorgaans ook terug. Belangrijk hierbij is de opbrengst van de zonnepanelen en de kosten van aanschaf. Sommigen hebben hiervoor subsidie gekregen en voor hen is de terugverdientijd van de…

lees verder ›

Bijzondere gevels 2017

bron: Bouwwereld

Stalen contourplaten, houten lamellen, aluminium panelen, en driehoekige lamellen. Bouwwereld heeft deze vier bijzondere gevels geselecteerd voor de…

lees verder ›

Stad en dorp aardgasvrij maken: het blijkt een moeizaam proces

bron: NRC

In 2018 kregen 27 gemeenten miljoenensubsidies van het Rijk. Daarmee pionieren zij met woonwijken ombouwen op verwarming zonder aardgas.

lees verder ›

Opinieblog - Volkskrantlezers keken hoofdschuddend naar het memo-debat

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Je stroom bewaren in de buurtbatterij

bron: NRC

Wind- en zonne-energie veroorzaakten dit jaar stroomoverschotten. In Rijsenhout experimenteren ze met opslaan in de buurt.

lees verder ›

Productie zonne-energie piekt bij bewolking

bron: De Ingenieur

Toch kunnen ook particulieren met een paar zonnepanelen op het dak dit verschil al merken, zegt Kreuwel. ''Zij zien aan het eind van een dag met wolken dat de pieken van hun stroomproductie hoger zijn dan op een dag met enkel blauwe luchten.'

lees verder ›

Energie besparen door zonnepanelen (en meer tips)

bron: Infonu

Zonnepanelen op je dak levert groene energie. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor milieu maar levert ook interessante energiebesparingen. Plaatsen van zonnepanelen is een aanslag op je budget maar je kunt zonnepanelen aanschaffen en gebruik maken…

lees verder ›

Een miljoen zonnepanelen in het Limburgse Bergen is slechts het begin

bron: NRC

Het Limburgse Bergen wil in 2030 helemaal energieonafhankelijk zijn, geïnspireerd op het Deense eiland Samsø. Om dat te realiseren is een groot leeg landgoed gereserveerd.

lees verder ›

De gasmeter staat voor altijd stil: zo wordt je huis energieneutraal

bron: NRC

In twee jaar maakte Roelie Fopma haar huis energieneutraal en fossielvrij. „In 23 dagen opgewekt: 534 kWh, ruim twintig weken stroom.”

lees verder ›

Netbeheerders zitten door zon en wind ineens in de verdrukking

bron: De Ingenieur

Maar gezien de geplande windparken in de Noordzee, de hausse aan zonneparken, de storm aan initiatieven om daken van scholen en corporatiewoningen vol te leggen met zonnepanelen, is de richting duidelijk: er zal meer stroom komen. Dat is ook hard nodig. Nederland moet van het gas af.

lees verder ›