Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

LucasGreenEnergy B.V.
Musschenbroekstraat 40
5621EC Eindhoven
Roel Festivalvoorzieningen
Albertistraat 142
3066CD Rotterdam
Mijn Groene Energie Buitenwerf
Louise Kerlinghof 5
3571TR Utrecht
Zonne-Energie Noord Nederland
Ossebroeken 11-D
9411VR Beilen
Mark Bouwhuis Timmerwerken
Werfheegde 26
7481JS Haaksbergen
www.deoverkappingspecialist.nl
Steenplaat 11
1274EH Huizen
Zopanol
Asterstraat 52
7572XH Oldenzaal
Repairnet
Hoge Morsweg 39
2332HG Leiden

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

IJs verwarmt schoolgebouw

bron: Bouwwereld

Er kan veel energie worden onttrokken aan water door het te laten bevriezen. In Uden wordt IKC Het…

lees verder ›

Rotterdam-West kan ook zónder warmtenet van het gas af, volgens een alternatief plan

bron: NRC

Bewoners moeten zélf eigenaar worden van groene energiebronnen in hun wijk, zegt de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam.

lees verder ›

Productie zonne-energie piekt bij bewolking

bron: De Ingenieur

Toch kunnen ook particulieren met een paar zonnepanelen op het dak dit verschil al merken, zegt Kreuwel. ''Zij zien aan het eind van een dag met wolken dat de pieken van hun stroomproductie hoger zijn dan op een dag met enkel blauwe luchten.'

lees verder ›

Hoe Assad met zijn martelkelders heel Syrië terroriseert

bron: NRC

Syrië is doordrenkt van overheidsgeweld en Assads gevangenissysteem is berucht. Een hoogleraar en een activist schreven er een gruwelijk boek over.

lees verder ›

Bijzondere gevels 2017

bron: Bouwwereld

Stalen contourplaten, houten lamellen, aluminium panelen, en driehoekige lamellen. Bouwwereld heeft deze vier bijzondere gevels geselecteerd voor de…

lees verder ›

Weg met die lege daken! Dit is voor Amsterdam de toekomst

bron: NRC

Steeds meer daken in de stad worden groen, met voorzieningen om er fijn te kunnen zitten. Het dak wordt niet langer gezien als kostenpost, maar als iets dat waarde toevoegt.

lees verder ›

De wereld rond in je fourwheeldrive

bron: NRC

Nu de coronapandemie voorbij is en steeds meer grenzen opengaan, is het weer mogelijk om met je eigen auto een wereldreis te maken.

lees verder ›

‘Zonnepanelen straks te duur voor huurhuis’

bron: NRC

Het kabinet wil zonnepanelen soberder subsidiëren. De Kamer wil niet dat de sociale huurder daarvan slachtoffer wordt.

lees verder ›

Zonnepanelen en biologische wijnen, zo proberen deze kerken te vergroenen

bron: de Volkskrant

De Bijbel zegt het duidelijk: we moeten goed zorgen voor Gods schepping. Groene kerken proberen die leefregel in praktijk te brengen. Met zonnepanelen en biologische avondmaalwijn. Ze ziet het als haar taak als christen, en helemaal niet als iets om je over op de borst te kloppen. Drie jaar geleden ging Gees Hummel (68) met pensioen en sindsdien is ze een van de voortrekkers in het 'vergroenen' va …

lees verder ›

‘Energietransitie? De wet werkt tegen’

bron: NRC

Elektrisch rijden stimuleren én handig omgaan met zonnestroom. Robin Berg zoekt de combinatie. De koning staat aan zijn zijde.

lees verder ›

Laat rijken betalen voor het klimaat

bron: NRC

Na de verzorgingsstaat is het tijd voor de klimaatstaat, menen Menno Hurenkamp en Evelien Tonkens . Ook deze keer moeten de rijken de lasten dragen.

lees verder ›

Kopen die zonnepanelen!

bron: de Volkskrant

Dankzij de prijs-kwaliteitsverhouding en de lage rente is het aantrekkelijk om zonnepanelen te plaatsen. Een handleiding in zes attentiepunten. Wekelijks krijgt de Groenredactie persberichten over initiatieven om zonnepanelen te verkopen. Voor consumenten is dat nu extra aantrekkelijk vanwege de lage rente, waardoor we massaal uitkijken naar rendabeler bestemming van ons spaargeld. Maar met het ui …

lees verder ›