Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

BA ELEKTRA
Buitenhof 25
8255AW Swifterbant
cellOXY B.V.
Kerkstraat 84-D
1017GN Amsterdam
Charles van den Akker
Lekdijk 21
4124KB Hagestein
Van Den Heuvel Partyservice
Leeghwaterstraat 17
4251LM Werkendam
Firma van Krieken Afbouw
Leijenburgplein 8
4161AR Heukelum
Hielema
Gemini 142
3769KZ Soesterberg
Schreuder's Tuinplezier
Boliviastraat 17
2622BK Delft
Tichelaar en Van Oosten B.V.
Hogebrinkerweg 17
3871KM Hoevelaken

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Dure regeling zonnepanelen gaat op de schop. Wat nu?

bron: NRC

Het kabinet wil de regeling die consumenten aan de zonnepanelen moet brengen, afschaffen. Tegenstanders zeggen dat de verdere groei van zonnestroom zo wordt geremd.

lees verder ›

Opinieblog - Volkskrantlezers willen niet van het gas af

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Deze thuisbatterij moet ons energieoverschot opvangen

bron: de Volkskrant

Nog nooit werd in Nederland per dag zoveel zonne-energie opgewekt. Dat heeft ook nadelen: waar laat je het teveel aan zonnestroom? In kleine centrales aan huis, bijvoorbeeld. In de kern van het schilderachtige dorp Sloten, gemeente Amsterdam, staat sinds kort een energiecentrale. Een kleine, zonder rookpluim, verspreid over vijftig privéwoningen. Eénvijftigste van de centrale hangt in de meterkast …

lees verder ›

Wat kosten zonnepanelen en zonnecollectoren?

bron: Infonu

Met zonnepanelen en zonnecollectoren kunt u energie opwekken. Er bestaat in Nederland een mogelijkheid om subsidie te krijgen. Hoe werken ze en wat kost het om deze te plaatsen.

lees verder ›

Opinieblog - 'Efficiënter behandelen voor lagere zorgkosten is uitgeknepen citroen'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

Teruglezen - Dit was de westerstorm die Nederland platlegde: twee doden, 50 miljoen schade

bron: de Volkskrant

De zware westerstorm die donderdag over Nederland raasde, heeft ten minste twee levens geëist en op veel plaatsen in het land voor overlast en ongelukken gezorgd. Hier zetten we de gevolgen van de storm op een rij.

lees verder ›

Houten dakvlak zweeft boven wanden

bron: Bouwwereld

https://www.bouwwereld.nl/project/houten-dakvlak-zweeft-boven-wanden/

Ondernemers vinden het maar een gehannes, zonnepanelen

bron: de Volkskrant

Bedrijfspanden bieden nog genoeg ruimte voor veel meer zonnepanelen in Nederland. Alleen zien ondernemers vaak op tegen het geregel. Juist daarin kunnen leasebedrijven een mooie rol spelen. Er wordt al veel gemopperd op windmolens die het uitzicht en het landschap bederven, maar wacht maar tot de zonneparken echt doorbreken. Nu al zijn er plannen voor zonneparken die 100 hectare beslaan (Hoogezand …

lees verder ›

Opinieblog - 'Degradatie van FC Twente is hun verdiende straf'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Bijzondere gevels 2017

bron: Bouwwereld

Stalen contourplaten, houten lamellen, aluminium panelen, en driehoekige lamellen. Bouwwereld heeft deze vier bijzondere gevels geselecteerd voor de…

lees verder ›

Dakshingles leggen

bron: Gamma

Een dak met shingles is decoratief en eenvoudiger aan te brenge. In dit stappenplan zie je hoe.

lees verder ›

Salderingsregeling wordt definitief terugleversubsidie

bron: Bouwwereld

De salderingsregeling wordt vanaf 2020 definitief een terugleversubsidie. De subsidie zal afgestemd worden op een gemiddelde terugverdientijd van…

lees verder ›