Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Komex
Van Dongenlaan 28
9581LL Musselkanaal
S. Dijkhuizen Timmerbedrijf
Cornelis Jolstraat 4
2584ER Den Haag
Mikee afbouwservice
Navolaan 28
6414HG Heerlen
Anker NRG B.V.
Tolhuisstraat 14
2171WZ Sassenheim
Agri-Job
Zuring 101
7891DT Klazienaveen
H. Wind Timmer & Klussen Bedrijf
Horst 34 22
8225NH Lelystad
Solar Concept
Pastoor van Winkelstraat 72
5374BK Schaijk
EdB-Montage
Looierijstraat 26
2931XL Krimpen aan De Lek

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

‘Energietransitie? De wet werkt tegen’

bron: NRC

Elektrisch rijden stimuleren én handig omgaan met zonnestroom. Robin Berg zoekt de combinatie. De koning staat aan zijn zijde.

lees verder ›

Opinieblog - NVJ: 'Ook Nederlandse journalisten worden bedreigd'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

PV-gevel in alle kleuren en maten

bron: Bouwwereld

Steeds vaker worden zonnepanelen in gevels geïntegreerd. Probleem is dat dergelijke PV-gevels vaak als lelijk worden ervaren. Met…

lees verder ›

Zonnepanelen: salderingsregeling en postcoderoosregeling

bron: Infonu

Een grootschalige energietransitie lijkt inmiddels noodzakelijk, zonnepanelen, zonne-energie en windenergie kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Investeren in zonnepanelen is financieel aantrekkelijk, op uw eigen dak of op het dak van ee…

lees verder ›

Ook zonder dak profiteren van zonne-energie

bron: de Volkskrant

Je hebt niet eens een dak nodig om van zonne-energie te profiteren. Een nieuw bedrijf handelt in elders opgevangen zonnestralen en sluist het voordeel door. Dat is geen windhandel. De zon wordt bereikbaar voor iedereen, als energieleverancier dan. Zelfs voor daklozen en bosbewoners. Tot nu toe is zonne-energie vooral aantrekkelijk voor mensen met een geschikt dak. Liefst een eigen dak, met de juis …

lees verder ›

Opinieblog - 'Wil je afvallen? Grasmaaien zet dan geen zoden aan de dijk'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

De windmolen die mensen wél willen

bron: NRC

Windmolens zijn niet populair in de provincie. Maar in Groningen duiken nu molens op die wel de lokale goedkeuring wegdragen.

lees verder ›

Hergebruikte materialen voor Upcycle Centrum Almere

bron: Bouwwereld

Afval bestaat binnenkort niet meer in Almere. Het Upcycle Centrum Almere ziet afval als grondstoffen. Het Upcycle Centrum…

lees verder ›

‘Zonnepanelen straks te duur voor huurhuis’

bron: NRC

Het kabinet wil zonnepanelen soberder subsidiëren. De Kamer wil niet dat de sociale huurder daarvan slachtoffer wordt.

lees verder ›

Liefdadigheid? We hebben gewoon mensen nodig

bron: NRC

De werkloosheid daalt snel, vacatures staan langer open. De installatiebranche zet vluchtelingen in om het schreeuwende tekort aan monteurs tegen te gaan.

lees verder ›

Herontwikkeling Knoopkazerne naar rijkskantoor

bron: Bouwwereld

De Knoop oogt als een modern transparant kantoor, maar is gebouwd op een militaire basis met atoomkelder en…

lees verder ›

Ingezonden brieven

bron: NRC

Merkwaardig hoe weinig ‘jongeren’, althans uw redactie dan wel de kunstenaars-onkruideniers, weten. Het stukje over ‘eten uit de berm in Amsterdam’ bevat totaal geen nieuws.

lees verder ›