Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Ross-Westland
Hendrik van Naaldwijkstraat 4
2671BC Naaldwijk
ledverlichting / Metherm
Graafschap Kesselstraat 5
5995XE Kessel
Rowitt B.V.
Mors 11-c
7151MX Eibergen
Kosman Duurzaam Houtherstel
Drieskensacker 1051
6546MB Nijmegen
C.J.'s Alternatief
Mr. de Fremerystraat 17
2691ZG s-Gravenzande
Brandt Montage & Afbouw
Traviatastraat 44
1827RK Alkmaar
Bouwplan Bouwbedrijf
Slangenwortelstraat 69
6832HR Arnhem
Dick Boelsz Afbouwbedrijf B.V.
Papaverstraat 24
1131HK Volendam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Groene Tornado vergroent Nederlandse schuurdaken

bron: Bouwwereld

Stichting Roof Update ontwikkelde de Groene Tornado, een initiatief dat buurtbewoners helpt de schuurdaken en daken van aanbouwen…

lees verder ›

De wereld rond in je fourwheeldrive

bron: NRC

Nu de coronapandemie voorbij is en steeds meer grenzen opengaan, is het weer mogelijk om met je eigen auto een wereldreis te maken.

lees verder ›

Voorpret: Bram Tankink gaat fietsen voor zonnepanelen in de Himalaya

bron: NRC

Bram Tankink fietst dit najaar door het hooggebergte van Nepal, waar hij geld bijeenbrengt voor duurzame energie daar.

lees verder ›

Vereniging Eigen Huis wil woningen verduurzamen zonder toestemming VvE

bron: NRC

Appartementseigenaren zijn afhankelijk van de besluitvorming van andere bewoners in de flat als zij bijvoorbeeld dubbelglas willen plaatsen.

lees verder ›

Bijzondere gevels 2017

bron: Bouwwereld

Stalen contourplaten, houten lamellen, aluminium panelen, en driehoekige lamellen. Bouwwereld heeft deze vier bijzondere gevels geselecteerd voor de…

lees verder ›

Commentaar: De realisatie van nieuwe aardgasvrije woonwijken mist een gedegen visie, overtuigingskracht en planmatige aanpak

bron: de Volkskrant

Door er maar op los te improviseren roept de politiek vooral aversie tegen de energie-omschakeling op. Nederland moet voor 2050 van het aardgas af. Die doelstelling ontmoet op zichzelf weinig weerstand. Zodra het gaat over de vraag hoe deze doelstelling moet worden bereikt, breekt het tumult los. De alternatieven voor aardgas zijn omstreden, of het nu gaat om windmolens, kernenergie of warmtepompe …

lees verder ›

‘Energietransitie? De wet werkt tegen’

bron: NRC

Elektrisch rijden stimuleren én handig omgaan met zonnestroom. Robin Berg zoekt de combinatie. De koning staat aan zijn zijde.

lees verder ›

Tiny House binnen twee dagen bewoonbaar

bron: Bouwwereld

M.A.Di. home is een Tiny House dat binnen twee dagen bewoonbaar kan zijn. Dit is mede te danken…

lees verder ›

Het stimuleren van zonnestroom kwam te lang en te eenzijdig bij de rijken terecht. Dat moet nu stoppen.

bron: NRC

Krijgt de coalitie komende donderdag alsnog genoeg stemmen achter het voorstel om de zogenoemde salderingsregeling voor zonnepanelen stapsgewijs af te schaffen? Dat valt te hopen.

lees verder ›

Zonnepanelen

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//raam-deur-kozijn/ramen/pid5221-zonnepanelen.html

Hoe Assad met zijn martelkelders heel Syrië terroriseert

bron: NRC

Syrië is doordrenkt van overheidsgeweld en Assads gevangenissysteem is berucht. Een hoogleraar en een activist schreven er een gruwelijk boek over.

lees verder ›

Stroom uit het stopcontact is niet meer vanzelfsprekend

bron: NRC

Het bestaande elektriciteitsnet loopt, vanwege de toenemende vraag, tegen zijn grenzen aan. Verbouwingen en nieuwbouw lopen soms jaren vertraging op, van scholen tot…

lees verder ›