Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

FAB le Frique
Zoeterwoudsesingel 6
2313AX Leiden
JobConnecto
Hudsonlaan 5
5623NV Eindhoven
DS Reclame B.V.
De Hooge Akker 10
5661NG Geldrop
H.L.D. Afbouwsystemen
Valkenburgerweg 1
6321GA Wijlre
Coffee concept
Schoof 21
6581SC Malden
Bergenzon Montage & Elektro
Siebengewaldseweg 38
5854PC Bergen (Limburg)
Vlaming Decorateur-Restaurateur
Dahliastraat 22
3551SV Utrecht
Houtwijck Interieur
Perzikstraat 13
4261KC Wijk en Aalburg

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zonnepanelen: salderingsregeling en postcoderoosregeling

bron: Infonu

Een grootschalige energietransitie lijkt inmiddels noodzakelijk, zonnepanelen, zonne-energie en windenergie kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Investeren in zonnepanelen is financieel aantrekkelijk, op uw eigen dak of op het dak van ee…

lees verder ›

Controle op veiligheid stadions soms gebrekkig

bron: NRC

Specialistische kennis bij controle op stadions ontbreekt, stelt adviseur van KNVB en OM. In rampenplannen clubs ontbreekt instortingsrisico.

lees verder ›

Vergoeding voor zonnepanelen wordt in 2020 aangepast

bron: NRC

Particulieren krijgen vanaf 2020 een lagere vergoeding van de overheid voor hun zonnepanelen. Maar omdat deze goedkoper worden, blijft de terugverdientijd ervan wel gelijk.

lees verder ›

Zonnepanelen

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//raam-deur-kozijn/ramen/pid5221-zonnepanelen.html

De grootste liefhebbers van windmolens betalen daar het minst aan mee

bron: de Volkskrant

Energietransitie wordt steeds meer betaald door de minderbedeelden. Van onze bazen hebben we de opdracht gekregen op het regeerakkoord te jagen. Mijn primeur is dat uw energierekening volgend jaar met 70 euro omhoog gaat. Dat is andere koek dan de 15 euro eigen risico waarvan het land nog nauwelijks bekomen is. Eerlijk gezegd kwam het nieuws niet uit het regeerakkoord, maar van de prijsvergelijker …

lees verder ›

De energiemonteur krijgt een baangarantie

bron: NRC

Voor aanleg en onderhoud van al zonne- en windparken zijn straks tienduizenden technici extra nodig. Waar haal je die vandaan als er nu al schaarste is?

lees verder ›

Zonnepanelen? Nee, isoleer eerst je huis

bron: NRC

Energiezuiniger en klimaatvriendelijker huizen? Aan zonnepanelen en warmtepompen betaalt het Rijk mee. Maar de grote klapper maak je met betere isolatie van je woning.

lees verder ›

Nederlandse zonnekoning zit in subsidieklem

bron: de Volkskrant

Duurzame energie opwekken zonder windmolens waar burgers zich aan kunnen storen; de zonneweide lijkt de ideale middenweg. Maar subsidie gaat meestal aan de zonneparken voorbij. Met een brede glimlach overziet zonneondernemer Hans Hoven het graanveld in Noordoost-Groningen, ingesloten door een eigenaardig landschap. Links een transformatorstation voor de hoogspanningsleiding; rechts een tiental tra …

lees verder ›

Eerste Kamer stemt tegen verbod op asbestdaken

bron: NRC

De senaat is in principe niet tegen een Asbestwet, maar maakt zich zorgen over de kosten die het vervangen van de giftige dakbedekking met zich meebrengt.

lees verder ›

Liefdadigheid? We hebben gewoon mensen nodig

bron: NRC

De werkloosheid daalt snel, vacatures staan langer open. De installatiebranche zet vluchtelingen in om het schreeuwende tekort aan monteurs tegen te gaan.

lees verder ›

Zonnepanelen op dakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Door het plaatsen van zonnepanelen op je huis kan je een hoop besparen en het milieu ontzien.

Ondernemers vinden het maar een gehannes, zonnepanelen

bron: de Volkskrant

Bedrijfspanden bieden nog genoeg ruimte voor veel meer zonnepanelen in Nederland. Alleen zien ondernemers vaak op tegen het geregel. Juist daarin kunnen leasebedrijven een mooie rol spelen. Er wordt al veel gemopperd op windmolens die het uitzicht en het landschap bederven, maar wacht maar tot de zonneparken echt doorbreken. Nu al zijn er plannen voor zonneparken die 100 hectare beslaan (Hoogezand …

lees verder ›