Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

88Light Europe B.V.
Van der Veldelaan 32
3055ZW Rotterdam
Contour Meubel en Interieurbouw
Grevelingen 82
8032KV Zwolle
Reevas
Van Leeuwenhoeklaan 286
2713RH Zoetermeer
Diligentia Servire
it Butlan 29
8604VH Sneek
Agro Modern B.V.
Industrieweg 24-b
9804TG Noordhorn
R.F. Aftimmer/Afbouwbedrijf
Lekdijk 126
2865LE Ammerstol
VBH-glaszetter
Velsenstraat 10-e
4251LJ Werkendam
Bastasol Zonwering & Outdoor Living B.V.
Charloisse Lagedijk 563--565
3084LC Rotterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Ook zonder dak profiteren van zonne-energie

bron: de Volkskrant

Je hebt niet eens een dak nodig om van zonne-energie te profiteren. Een nieuw bedrijf handelt in elders opgevangen zonnestralen en sluist het voordeel door. Dat is geen windhandel. De zon wordt bereikbaar voor iedereen, als energieleverancier dan. Zelfs voor daklozen en bosbewoners. Tot nu toe is zonne-energie vooral aantrekkelijk voor mensen met een geschikt dak. Liefst een eigen dak, met de juis …

lees verder ›

Dure regeling zonnepanelen gaat op de schop. Wat nu?

bron: NRC

Het kabinet wil de regeling die consumenten aan de zonnepanelen moet brengen, afschaffen. Tegenstanders zeggen dat de verdere groei van zonnestroom zo wordt geremd.

lees verder ›

Opinieblog - NVJ: 'Ook Nederlandse journalisten worden bedreigd'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Geluidsscherm in historische gevel

bron: Bouwwereld

Achter de fraaie gevel van de Draadnagelfabriek Neerlandia zijn 66 appartementen gebouwd. De geluidwering en bescherming tegen brandoverslag…

lees verder ›

Buurtonderzoek Klimaat: ‘Ik hoef niet roomser dan de paus te zijn’

bron: NRC

Dit weekend is er weer een grote klimaatdemonstratie. In korte tijd is duurzaamheid een thema geworden waar iedereen iets mee moet.

lees verder ›

Nederlandse zonnekoning zit in subsidieklem

bron: de Volkskrant

Duurzame energie opwekken zonder windmolens waar burgers zich aan kunnen storen; de zonneweide lijkt de ideale middenweg. Maar subsidie gaat meestal aan de zonneparken voorbij. Met een brede glimlach overziet zonneondernemer Hans Hoven het graanveld in Noordoost-Groningen, ingesloten door een eigenaardig landschap. Links een transformatorstation voor de hoogspanningsleiding; rechts een tiental tra …

lees verder ›

Zonnepanelen? Nee, isoleer eerst je huis

bron: NRC

Energiezuiniger en klimaatvriendelijker huizen? Aan zonnepanelen en warmtepompen betaalt het Rijk mee. Maar de grote klapper maak je met betere isolatie van je woning.

lees verder ›

De windmolen die mensen wél willen

bron: NRC

Windmolens zijn niet populair in de provincie. Maar in Groningen duiken nu molens op die wel de lokale goedkeuring wegdragen.

lees verder ›

Zelfs beleggers weten het: steenkool is uit

bron: de Volkskrant

In de aanloop naar 'Parijs' is het klimaat hot. Zo zeggen het pensioenfonds ABP en de Duitse verzekeraar Allianz uitgerekend nu te zullen stoppen met beleggen in steenkool. Het zijn drukke dagen voor de groene beweging. Met de klimaattop in Parijs in aantocht grepen actiegroepen en wetenschappers afgelopen dagen de kans ons nog eens stevig in te prenten dat de opwarming van de planeet Aarde snel g …

lees verder ›

Hoe krijg ik energiesubsidie

bron: Hoedoe

We kunnen niet meer zonder schone energie. Duurzame energie in Nederland maakt nog maar een kleine vier procent uit van onze energievoorziening, waarvan eenderde windenergie en nog eens eenderde uit het bijstoken van biomassa of afvalverbranding. Dan gaat het dus om grote bedrijven. Als particulier of klein bedrijf kun je echter ook veel doen. De overheid stimuleert dat door subsidies uit te delen aan particulieren en bedrijven die iets aan schone energie en besparing doen.

lees verder ›

Zonnepanelen en biologische wijnen, zo proberen deze kerken te vergroenen

bron: de Volkskrant

De Bijbel zegt het duidelijk: we moeten goed zorgen voor Gods schepping. Groene kerken proberen die leefregel in praktijk te brengen. Met zonnepanelen en biologische avondmaalwijn. Ze ziet het als haar taak als christen, en helemaal niet als iets om je over op de borst te kloppen. Drie jaar geleden ging Gees Hummel (68) met pensioen en sindsdien is ze een van de voortrekkers in het 'vergroenen' va …

lees verder ›

Opinieblog - 'Degradatie van FC Twente is hun verdiende straf'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›