Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Spelt Elektra
Jan van der Heydenstraat 86
3774BD Kootwijkerbroek
Jos Giesen Onderhoud & Klusbedrijf
Speltakker 15
3124XJ Schiedam
Sonnemans Installatietechniek
Pinksterbloem 37
5803KL Venray
VAN 'T-Style
Houtsnijdershorst 426
7328WC Apeldoorn
Muko Montage B.V.
Wesselseweg 101
3774RK Kootwijkerbroek
W. Uijterwaal Elektrotechniek
Mauritiusstraat 41
1339RH Almere
H.H. Kooy
Groene tuin 147-A
3078KD Rotterdam
van Buren Energie Oplossingen
Luchtenburg 88
3328AN Dordrecht

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

De energierevolutie in China

bron: NRC

China sluit in rap tempo duizenden mijnen. Overal worden duurzame energieprojecten opgestart. Op het meer van duizend drijvende zonnepanelen is echter duidelijk zichtbaar dat er…

lees verder ›

Subsidie zonnepanelen

bron: Infonu

De overheid stelt subsidie beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarmee willen ze stimuleren dat burgers deze op hun dak gaan plaatsen. Er is veel vraag naar de subsidieregel. In 2009 waren er bijna twee keer zoveel aanvragen als er geld b…

lees verder ›

Op het dak ligt een probleem

bron: NRC

Veel installateurs van zonnepanelen leveren broddelwerk, schrijven Edwin Vermeulen en Roebyem Anders . Neem België als voorbeeld.

lees verder ›

Een zonnepaneel op elk dak maakt aardgas onnodig

bron: NRC

Dat schreef columnist Christiaan Weijts in nrc.next en NRC Handelsblad

lees verder ›

Liefdadigheid? We hebben gewoon mensen nodig

bron: NRC

De werkloosheid daalt snel, vacatures staan langer open. De installatiebranche zet vluchtelingen in om het schreeuwende tekort aan monteurs tegen te gaan.

lees verder ›

Dak

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//vloer-dak-gevel/daken/pid9952-dak.html

Ingezonden brieven

bron: NRC

Merkwaardig hoe weinig ‘jongeren’, althans uw redactie dan wel de kunstenaars-onkruideniers, weten. Het stukje over ‘eten uit de berm in Amsterdam’ bevat totaal geen nieuws.

lees verder ›

Aanschaf zonnepanelen: waar moet je op letten?

bron: Infonu

Anno 2015 zie je in Nederland steeds meer zonnepanelen. Niet alleen bij grote bedrijfspanden, maar ook op woonhuizen en in tuinen. Zonnepanelen kunnen je in de loop van de jaren een heleboel geld besparen, maar het aanschaffen van de zonnepanelen is…

lees verder ›

Stroomnet kan zonnepanelen-hausse in Groningen niet aan

bron: de Volkskrant

Soms slaan de hoofdstoppen door, en juist als de zon volop schijnt schakelen de zonnepanelen zichzelf uit omdat ze hun stroom niet kwijt kunnen. In diverse Groningse gemeenten hebben gedupeerden van bevingschade door de gasproductie nu óók last van een haperende groene energievoorziening. De zonnepanelen die ze na de reparatie van hun huizen als extraatje mochten laten aanleggen, produceren zoveel …

lees verder ›

Bijzondere gevels 2017

bron: Bouwwereld

Stalen contourplaten, houten lamellen, aluminium panelen, en driehoekige lamellen. Bouwwereld heeft deze vier bijzondere gevels geselecteerd voor de…

lees verder ›

Wie gaat straks al die warmtepompen en zonnepanelen installeren?

bron: NRC

Voor aanleg en onderhoud van alle zonne- en windparken zijn straks tienduizenden technici extra nodig. Waar haal je die vandaan als er nu al schaarste is?

lees verder ›

Vier maanden na orkaan Maria nog steeds zonder stroom

bron: NRC

Ruim 3,5 miljoen inwoners van het eiland Puerto Rico kwamen door orkaan Maria zonder stroom te zitten. In september vorig jaar raasde de orkaan over het eiland.

lees verder ›