Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Pietersma Verwarming
Dukaat 48
8253BR Dronten
Brouwers Buitenleven
Notenlaan 52
4254CD Sleeuwijk
Angela Project Afbouw
Hogevecht 73
1102HD Amsterdam Zuidoost
LC Horeca en Koeltechniek
Wethouder Gerssenlaan 91
3454BD De Meern
Onderhoudsbedrijf Pikus
Prinses Marijkesingel 96
2285HN Rijswijk (Zuid-Holland)
DeVos Projecten
Grote Noord 110
1621KL Hoorn (Noord-Holland)
GoAgri-LED B.V.
De la Minestraat 26
6021PJ Budel
Haas Beheer B.V.
Bachstraat 147
2324HH Leiden

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Herontwikkeling Knoopkazerne naar rijkskantoor

bron: Bouwwereld

De Knoop oogt als een modern transparant kantoor, maar is gebouwd op een militaire basis met atoomkelder en…

lees verder ›

Opinieblog - 'Armoede bij AZ-Feyenoord'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Stroomnet kan zonnepanelen-hausse in Groningen niet aan

bron: de Volkskrant

Soms slaan de hoofdstoppen door, en juist als de zon volop schijnt schakelen de zonnepanelen zichzelf uit omdat ze hun stroom niet kwijt kunnen. In diverse Groningse gemeenten hebben gedupeerden van bevingschade door de gasproductie nu óók last van een haperende groene energievoorziening. De zonnepanelen die ze na de reparatie van hun huizen als extraatje mochten laten aanleggen, produceren zoveel …

lees verder ›

Zonnepanelen voor een plat dak

bron: Infonu

Zonnepanelen kunnen net zo gemakkelijk op een plat dak als op een schuin dak worden geïnstalleerd. Er zijn verschillende constructies op de markt waarmee de zonnepanelen in de optimale hellingshoek op uw platte dak worden geplaatst en eventueel zelfs…

lees verder ›

Opinieblog - 'Efficiënter behandelen voor lagere zorgkosten is uitgeknepen citroen'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

IJs verwarmt schoolgebouw

bron: Bouwwereld

Er kan veel energie worden onttrokken aan water door het te laten bevriezen. In Uden wordt IKC Het…

lees verder ›

De energiemonteur krijgt een baangarantie

bron: NRC

Voor aanleg en onderhoud van al zonne- en windparken zijn straks tienduizenden technici extra nodig. Waar haal je die vandaan als er nu al schaarste is?

lees verder ›

Liefdadigheid? We hebben gewoon mensen nodig

bron: NRC

De werkloosheid daalt snel, vacatures staan langer open. De installatiebranche zet vluchtelingen in om het schreeuwende tekort aan monteurs tegen te gaan.

lees verder ›

Deze thuisbatterij moet ons energieoverschot opvangen

bron: de Volkskrant

Nog nooit werd in Nederland per dag zoveel zonne-energie opgewekt. Dat heeft ook nadelen: waar laat je het teveel aan zonnestroom? In kleine centrales aan huis, bijvoorbeeld. In de kern van het schilderachtige dorp Sloten, gemeente Amsterdam, staat sinds kort een energiecentrale. Een kleine, zonder rookpluim, verspreid over vijftig privéwoningen. Eénvijftigste van de centrale hangt in de meterkast …

lees verder ›

Geen windmolen meer in de provincie zonder draagvlak

bron: NRC

Gelderland wil voorop lopen, Limburg is terughoudend. Nu alle provincies hun klimaatambities hebben uitgesproken, is het tijd voor de volgende stap: „De confrontatie in de regio…

lees verder ›

Controle op veiligheid stadions soms gebrekkig

bron: NRC

Specialistische kennis bij controle op stadions ontbreekt, stelt adviseur van KNVB en OM. In rampenplannen clubs ontbreekt instortingsrisico.

lees verder ›

Op het dak ligt een probleem

bron: NRC

Veel installateurs van zonnepanelen leveren broddelwerk, schrijven Edwin Vermeulen en Roebyem Anders . Neem België als voorbeeld.

lees verder ›