Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Tulp Keukens
Groeneveldselaan 35-a
3902HA Veenendaal
R.A.N. Timmer- en Klusbedrijf
Radboudstraat 9
1718CA Hoogwoud
E&R Totaal Woningstoffering
Assinklanden 67
7542BB Enschede
Innodak B.V.
Mijlstraat 15
5281LJ Boxtel
Z. Omerbasic
Gaffelstraat 5
8251BP Dronten
J. Volkering Montage
Andriessenlaan 8
2692CD s-Gravenzande
Frans Zonnepanelen
Eenkoorn 2
9751WJ Haren (Groningen)
Kassimi Montage
Wadenoijenlaan 445
4006AK Tiel

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Kopen die zonnepanelen!

bron: de Volkskrant

Dankzij de prijs-kwaliteitsverhouding en de lage rente is het aantrekkelijk om zonnepanelen te plaatsen. Een handleiding in zes attentiepunten. Wekelijks krijgt de Groenredactie persberichten over initiatieven om zonnepanelen te verkopen. Voor consumenten is dat nu extra aantrekkelijk vanwege de lage rente, waardoor we massaal uitkijken naar rendabeler bestemming van ons spaargeld. Maar met het ui …

lees verder ›

Dakshingles leggen

bron: Gamma

Een dak met shingles is decoratief en eenvoudiger aan te brenge. In dit stappenplan zie je hoe.

lees verder ›

Opinieblog - 'Wil je afvallen? Grasmaaien zet dan geen zoden aan de dijk'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Een zonnepaneel op elk dak maakt aardgas onnodig

bron: NRC

Dat schreef columnist Christiaan Weijts in nrc.next en NRC Handelsblad

lees verder ›

Hoe kunnen we al die zonne-energie opslaan? Vijf manieren om verspilling tegen te gaan

bron: de Volkskrant

Nog nooit werd er zoveel zonne-energie opgewekt in Nederland als afgelopen woensdag. Het kost steeds meer moeite de groeiende hoeveelheid duurzaam opgewekte energie te bergen. Vijf oplossingen om verspilling te voorkomen. Het record van Jan Willem Zwang is 26 dagen. Zo lang achtereen is zijn gezin al eens energieonafhankelijk geweest. Dankzij vijftien zonnepanelen op het dak van zijn huis in Woude …

lees verder ›

'Verplicht stadionbaas tot regelmatige inspectie'

bron: De Ingenieur

Zonnepanelen Voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak, zoals in Alkmaar gebeurde, bestaat regelgeving, stelt Wijte. Ook hoogleraar Nijsse (TU Delft) zou het vreemd vinden als de oorzaak van de instorting bij de relatief kort geleden geplaatste zonnepanelen ligt.

lees verder ›

Aanschaf zonnepanelen: waar moet je op letten?

bron: Infonu

Anno 2015 zie je in Nederland steeds meer zonnepanelen. Niet alleen bij grote bedrijfspanden, maar ook op woonhuizen en in tuinen. Zonnepanelen kunnen je in de loop van de jaren een heleboel geld besparen, maar het aanschaffen van de zonnepanelen is…

lees verder ›

Dure regeling zonnepanelen gaat op de schop. Wat nu?

bron: NRC

Het kabinet wil de regeling die consumenten aan de zonnepanelen moet brengen, afschaffen. Tegenstanders zeggen dat de verdere groei van zonnestroom zo wordt geremd.

lees verder ›

Brieven 25/11/2019

bron: NRC

NRC had onlangs aandacht voor de ‘verdozing’ van het landschap, met het artikel De opkomst van distributiecentra leidt in heel Nederland tot hevige ophef (19/11).

lees verder ›

Zo moeilijk is het niet om al in 2030 klimaatneutraal te zijn

bron: de Volkskrant

Haalbaar en betaalbaar? Scenario voor een energierevolutie in twintig jaar. Ruim een jaar geleden won klimaatactiegroep Urgenda de historische rechtszaak waarin de Nederlandse staat verplicht werd méér maatregelen te nemen om klimaatverandering te voorkomen. Een half jaar later beloofden 195 landen op de klimaatconferentie in Parijs dat ze de opwarming van de aarde nu echt, daadwerkelijk zullen ga …

lees verder ›

Zonnepanelen

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//raam-deur-kozijn/ramen/pid5221-zonnepanelen.html

Zonnepanelen: salderingsregeling en postcoderoosregeling

bron: Infonu

Een grootschalige energietransitie lijkt inmiddels noodzakelijk, zonnepanelen, zonne-energie en windenergie kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Investeren in zonnepanelen is financieel aantrekkelijk, op uw eigen dak of op het dak van ee…

lees verder ›