Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Giulio Gomes
Lindekersstraat 7
1036KS Amsterdam
Kings Timmerwerk
Loosterweg 23
2215TL Voorhout
Bouw Advies XXL
Wilde-Landweg 12
8072DM Nunspeet
Take 5 Beauty Salon
Balsa 84
3315NH Dordrecht
Traffic 2000 B.V.
Newtonstraat 3-a
7701SH Dedemsvaart
Den Hollandsche Gedenktekens Ochten
Mercuriusweg 46
4051CV Ochten
PDK Woning- & Projectstoffering
Vijverhof 35
3341TT Hendrik-ido-ambacht
Ron Roodbol Parket
Zuidhoek 163-B
3082PG Rotterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Valt je huis onder rijksbeschermd stadsgezicht? Dan geen opvallende zonnepanelen

bron: NRC

In Amsterdamse wijken die vallen onder beschermd stadsgezicht zijn zonnepanelen aan de straatkant vaak niet toegestaan. Bewoners balen.

lees verder ›

Valt je huis onder rijksbeschermd stadsgezicht? Dan geen zonnepanelen

bron: NRC

In Amsterdamse wijken die vallen onder beschermd stadsgezicht zijn zonnepanelen aan de straatkant vaak niet toegestaan. Bewoners balen.

lees verder ›

Energieneutrale parkeergarage Driebergen-Zeist

bron: Bouwwereld

De nieuwe P+R in Driebergen is ingepast in de parkachtige omgeving. De houten bekleding en golvende lijnen springen…

lees verder ›

‘Zonnepanelen straks te duur voor huurhuis’

bron: NRC

Het kabinet wil zonnepanelen soberder subsidiëren. De Kamer wil niet dat de sociale huurder daarvan slachtoffer wordt.

lees verder ›

Bekijk op welke daken in Nederland er zonnepanelen liggen

bron: NRC

De populariteit van zonnepanelen is de laatste jaren enorm gegroeid. Maar op de meeste woningen ontbreken ze. Vaak zijn dat huurhuizen of appartementsgebouwen.

lees verder ›

Brieven 25/11/2019

bron: NRC

NRC had onlangs aandacht voor de ‘verdozing’ van het landschap, met het artikel De opkomst van distributiecentra leidt in heel Nederland tot hevige ophef (19/11).

lees verder ›

Zonnepanelen

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//raam-deur-kozijn/ramen/pid5221-zonnepanelen.html

Zonnepanelen: salderingsregeling en postcoderoosregeling

bron: Infonu

Een grootschalige energietransitie lijkt inmiddels noodzakelijk, zonnepanelen, zonne-energie en windenergie kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Investeren in zonnepanelen is financieel aantrekkelijk, op uw eigen dak of op het dak van ee…

lees verder ›

Ondernemers vinden het maar een gehannes, zonnepanelen

bron: de Volkskrant

Bedrijfspanden bieden nog genoeg ruimte voor veel meer zonnepanelen in Nederland. Alleen zien ondernemers vaak op tegen het geregel. Juist daarin kunnen leasebedrijven een mooie rol spelen. Er wordt al veel gemopperd op windmolens die het uitzicht en het landschap bederven, maar wacht maar tot de zonneparken echt doorbreken. Nu al zijn er plannen voor zonneparken die 100 hectare beslaan (Hoogezand …

lees verder ›

Liefdadigheid? We hebben gewoon mensen nodig

bron: NRC

De werkloosheid daalt snel, vacatures staan langer open. De installatiebranche zet vluchtelingen in om het schreeuwende tekort aan monteurs tegen te gaan.

lees verder ›

Subsidie zonnepanelen

bron: Infonu

De overheid stelt subsidie beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarmee willen ze stimuleren dat burgers deze op hun dak gaan plaatsen. Er is veel vraag naar de subsidieregel. In 2009 waren er bijna twee keer zoveel aanvragen als er geld b…

lees verder ›

Met slimme spanningsregelingen is een betrouwbare elektriciteitsvoorziening mogelijk met de komst van elektrische auto's en opmars van zonnepanelen

bron: De Ingenieur

,,In de provincie Groningen is er vorig jaar tussen de 800 en 900 megawatt aan zonnepanelen op particuliere daken bijgekomen. De plannen voor dit jaar omvatten tussen de 1000 en 1500 megawatt. Of dat allemaal doorgaat is de vraag, maar die cijfers zeggen wel iets.’’

lees verder ›