Zonnepanelen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonnepanelen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Steeds meer mensen maken gebruik van zonnepanelen om goedkoop stroom op te wekken bij je huis, vakantiehuis, de camper of op je boot. Wil je zonnepanelen op je dak plaatsen vergelijk dan verschillende offertes om deze voordelig aan te schaffen en/of te laten plaatsen. U krijgt zo een idee wat het u kost en wat de terugverdientijd is van de zonnepanelen, dit is in veel gevallen al binnen enkele jaren terugverdiend.

Voordelig zonnepanelen aanleggen

Niet alleen is het goed voor het milieu, zonnepanelen zijn ook goed voor uw portemonnee. De terugverdientijd van zonnepanelen is steeds korter, zeker wanneer u deze voordelig komt en goedkoop laat aanleggen bij u thuis op kantoor. Hierboven kunt u eenvoudig meerdere gratis en vrijblijvende offertes aanvragen om een idee te krijgen wat deze klus voor u zou kosten, hierbij houden we rekening met de oppervlakte en dus het aantal panelen dat voor u benodigd is om voldoende energie op te wekken. Gebruik dus het formulier om snel een idee te krijgen hoe u zo goedkoop mogelijk zonnepanelen kunt laten aanleggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonnepanelen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Watertoren
Watertorenstraat 56-App.nrs. 56
4462WD Goes
RB Get Funds
Frankenslag 402
2582JC Den Haag
John de Bont Timmer- en Afbouwbedrijf
Onze Lieve Vrouwestraat 148
4735AH Zegge
A.W. Baljon Handelmaatschappij B.V.
Burchtstraat 6
5021BG Tilburg
Texaco
Steenbergseweg 6
4661RJ Halsteren
IAC Infra & Cleaning
Veense Put 131
4264AL Veen
K&K WebSupply
De Boog 77
1741MK Schagen
Montagebedrijf Hulshof
Iemstukken 97
9407KK Assen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zonnepanelen op dakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Door het plaatsen van zonnepanelen op je huis kan je een hoop besparen en het milieu ontzien.

Zonnepanelen en biologische wijnen, zo proberen deze kerken te vergroenen

bron: de Volkskrant

De Bijbel zegt het duidelijk: we moeten goed zorgen voor Gods schepping. Groene kerken proberen die leefregel in praktijk te brengen. Met zonnepanelen en biologische avondmaalwijn. Ze ziet het als haar taak als christen, en helemaal niet als iets om je over op de borst te kloppen. Drie jaar geleden ging Gees Hummel (68) met pensioen en sindsdien is ze een van de voortrekkers in het 'vergroenen' va …

lees verder ›

Controle op veiligheid stadions soms gebrekkig

bron: NRC

Specialistische kennis bij controle op stadions ontbreekt, stelt adviseur van KNVB en OM. In rampenplannen clubs ontbreekt instortingsrisico.

lees verder ›

Eerste Kamer stemt tegen verbod op asbestdaken

bron: NRC

De senaat is in principe niet tegen een Asbestwet, maar maakt zich zorgen over de kosten die het vervangen van de giftige dakbedekking met zich meebrengt.

lees verder ›

Opinieblog - 'Degradatie van FC Twente is hun verdiende straf'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Zonnepanelen

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//raam-deur-kozijn/ramen/pid5221-zonnepanelen.html

De energiemonteur krijgt een baangarantie

bron: NRC

Voor aanleg en onderhoud van al zonne- en windparken zijn straks tienduizenden technici extra nodig. Waar haal je die vandaan als er nu al schaarste is?

lees verder ›

Stroomnet kan zonnepanelen-hausse in Groningen niet aan

bron: de Volkskrant

Soms slaan de hoofdstoppen door, en juist als de zon volop schijnt schakelen de zonnepanelen zichzelf uit omdat ze hun stroom niet kwijt kunnen. In diverse Groningse gemeenten hebben gedupeerden van bevingschade door de gasproductie nu óók last van een haperende groene energievoorziening. De zonnepanelen die ze na de reparatie van hun huizen als extraatje mochten laten aanleggen, produceren zoveel …

lees verder ›

Zonnepanelen huren: zonne-energie zonder investering

bron: Infonu

De tijd dat je flink moest investeren in zonnepanelen is voorbij. Het is tegenwoordig namelijk ook mogelijk om zonnepanelen te huren. Zo profiteer je van goedkope en duurzame energie zonder investering. Je hoeft enkel de huur te betalen, die lager li…

lees verder ›

PV-gevel in alle kleuren en maten

bron: Bouwwereld

Steeds vaker worden zonnepanelen in gevels geïntegreerd. Probleem is dat dergelijke PV-gevels vaak als lelijk worden ervaren. Met…

lees verder ›

Opinieblog - 'Armoede bij AZ-Feyenoord'

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Aanleg zonneparken geen gevaar voor landbouw

bron: Bouwwereld

De aanleg van zonneparken op landbouwgrond zal niet zo veel ruimte in beslag leggen dat de voedselproductie in…

lees verder ›