Kleermaker

Vraag eenvoudig offertes aan

Kleermaker

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een kleermaker bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Kleermaker).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Correct kleermaker en meubelstoffeerder
Hoogstraat 15
3901CE Veenendaal
Kledingreparatie Zwijndrecht
Passage 25
3331CM Zwijndrecht
Cooper's Choice
Koolmeesstraat 28
1826KZ Alkmaar
Kleermaker Super
Willemsweg 1
6531DA Nijmegen
JW DENBOER maatkleding
Foarwei 28
9113PD Walterswald
Maison Ahmani
Eliotplaats 69
3068EG Rotterdam
Keser Kleding Reparatie
Zwart Janstraat 90-a
3035AW Rotterdam
' New Style' Kledingreparatie
Brouwersgracht 28
3901TJ Veenendaal

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Kleermaker

bron: NRC

Hoe jaloers kun je zijn, als je anderhalf jaar koning bent geweest en opeens broertje Willem arriveert? Al gauw blijkt gelukkig dat Willem nog niet zoveel kan.

lees verder ›

Anna Bijnsstraat

bron: NRC

Wie zijn die mensen naar wie straten, pleinen en bruggen zijn vernoemd? Waarom hebben de straten in een wijk dat ene thema? NRC bekijkt de Amsterdamse straatnaambordjes.

lees verder ›

Crisis in het Waldorf Astoria: ‘De prijs verlagen? Dat is de grootste fout die je kunt maken’

bron: NRC

Ook luxehotels als het Waldorf Astoria in Amsterdam zijn hard getroffen door de coronacrisis. Hoe zorgt directeur Roberto Payer ervoor dat het vrijwel lege hotel zijn grandeur…

lees verder ›

'Moslims vragen: waarom verdedig je Israël?'

bron: de Volkskrant

Welke rol speelt afkomst in Nederland? Dat onderzoekt de Volkskrant in een reeks interviews. Presentatrice Naeeda Aurangzeb (44): 'De Koran is een kopie van het Oude Testament.' Een paar weken geleden sprak de vader van Naeeda Aurangzeb zijn kleindochter toe: ze mocht geen grote mond opzetten tegen hem. 'Hij begon te zeggen: je weet toch dat Allah - en toen onderbrak ik hem. Ik zei: wíj hebben hie …

lees verder ›

De granaatappel is een van de meest gebruikte symbolische vruchten in de kunst

bron: de Volkskrant

Je gaat het pas zien als je het doorhebt. Wieteke van Zeil over opmerkelijke en veelbetekenende bijzaken in de beeldende kunst. Deze week: sieraden. Een sieraad kan een hoop zeggen. Onlangs nog plaatste prinses Michael van Kent zich buiten de sociale orde door bij haar eerste ontmoeting met de aanstaande van haar achterneefje prins Harry, actrice Meghan Markle, op te komen dagen met een broche in …

lees verder ›

Felix Rottenberg: ‘Ik voel me soms een huizendetective’

bron: NRC

Geluk hoeft niets te kosten, maar waar vind je het? Machteld van Gelder vraagt haar favoriete Nederlanders naar hun onbetaalbare genietingen. Deze week: Felix Rottenberg.

lees verder ›

Ik wist vooral wat ik níét wilde zijn

bron: NRC

Kiezen voor een compleet andere carrière, je moet het durven. Sophie Läng (31) deed het gewoon. Ze stopte als kleermaker en werd redacteur voor de televisie.

lees verder ›

Glansrijke vertolking Thomas Acda in musicalklassieker Fiddler on the Roof

bron: de Volkskrant

Hoe zingt hij 'Als ik nou eens rijk was'? Dat is de grote vraag bij elke acteur die de Joodse melkboer Tevye speelt in Fiddler on the Roof (ook bekend als 'Anatevka'). Het beroemde liedje aan het begin van de musical is de vuurproef voor elke Tevye, en de nieuwe vertolker Thomas Acda doorstaat deze proef glansrijk. In zijn verrassende uitvoering begint Acda mooi klein terwijl hij ukelele speelt, o …

lees verder ›

Hans Oostendorp (1978-2020) hield écht van de democratie

bron: NRC

In deze rubriek elk weekeinde een necrologie van iemand die recent is overleden. De introverte adviseur Hans Oostendorp (1978-2020) verraste gemeenteraden met zijn aanpak.

lees verder ›

Welke armlengte moet de mouw van een herenhemd hebben?

bron: Infonu

Een vaak vergeten aspect bij het aankopen van een hemd is de armlengte van de mouwen. Doorgaans kopen mannen hemden met een standaard mouwlengte. Deze armlengte zal echter niet voor elke man even goed uitvallen. Daarom moet elke man bij de aankoop va…

lees verder ›

Uniformmaker voor koning, keizer en schutterij

bron: NRC

Het ambacht van Janfré voert terug tot de achttiende-eeuwse slagvelden. En nog steeds is er vraag naar historisch verantwoorde uniformen, tressen, kepi’s en sjako’s.

lees verder ›

Prinsjes en feeën snurken niet

bron: NRC

Wekelijks stuit Karel Knip in de alledaagse werkelijkheid op raadsels en onbegrijpelijke verschijnselen. Deze week: slapen in sprookjes.

lees verder ›