Naaister

Vraag eenvoudig offertes aan

Naaister

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een naaister bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Naaister).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Mermer de naaister
Rensumaheerd 6
9736AA Groningen
Yakima Poulus
Koningin Wilhelminalaan 395
2274AK Voorburg
Rabab Naaister
Messchertstraat 1
3023TE Rotterdam
De Naaister
Gemertseweg 23
5741PD Beek en Donk
StudioJane
Schrijnwerkershorst 120
7328PE Apeldoorn
Daisy Lee Emporium
Mesdagstraat 15-H
1073HH Amsterdam
de Naakte Naaister
Admiraal De Ruijterweg 482-3
1055NH Amsterdam
Gerda Knuivers
Dijkstraat 63
4485AD Kats

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

De vergeten mensen van de Franse Revolutie

bron: NRC

Ze heten Antoine, Jean, Thérèse of Marie-Thérèse, ze zijn koetsier, steenhouwer, naaister of kaarsenverkoopster. Ze waren een radertje in de machinerie van de Franse Revolutie.

lees verder ›

Krijgsmacht heeft reservisten nodig voor het ‘onplanbare’

bron: NRC

Reservisten krijgen een steeds belangrijkere rol in het leger. „Zo kun je de flexibiliteit van de krijgsmacht vergroten.”

lees verder ›

Hoe kaler, hoe beter

bron: NRC

Een beetje ongemakkelijk, wanhopig bijna, loop ik door het straatje dat geen straatje is. Stellingen aan weerszijden, foto’s, cijfers, woorden: meer is het straatje niet.

lees verder ›

Driftbuien had hij niet; hij implodeerde

bron: NRC

Ber van Hirtum (1933-2017) was een veelgevraagd costumier en ontwerper. Hij lette op alles, ‘van de schoenen tot het licht’.

lees verder ›

Hoe maak je een strokenrok voor meisjes?

bron: Infonu

Kleine meisjes in zwierende strokenrokjes: schattig om te zien. Bijna elk meisje heeft wel een strokenrokje die bestaat uit meerdere laagjes stof. Dit kunnen verschillende stofjes zijn of juist dezelfde. Een strokenrokje kun je ook erg goed zelf thui…

lees verder ›

Herbruikbaar maandverband

bron: Infonu

Herbruikbaar en uitwasbaar maandverband: kostenbesparend, het zit comfortabel en vrij van huidirritatie. Overweeg je om over te stappen op herbruikbaar maandverband? Bedenk dan eerst of dit wel bij jouw levensstijl past. Je moet bereid zijn om het ma…

lees verder ›

‘Ligt daar opeens Penélope Cruz te hyperventileren’

bron: NRC

Javier Bardem In ’Todos lo saben’ hebben Javier Bardem en zijn vrouw Penélope Cruz allebei een hoofdrol. Bardem: „Sommige scènes bleven tussen ons hangen.”

lees verder ›

Dagelijks huiselijk geweld in Cox’s Bazar

bron: NRC

Rohingya-vrouwen Terwijl ze nog getraumatiseerd zijn van hun lange, zware en gevaarlijke vlucht van Myanmar naar Bangladesh, worden Rohingya-vrouwen in de kampen geslagen door hun man en uitgebuit door de omgeving.

lees verder ›

Deze uit Iran gevluchte alleskunner spiegelt zich in zijn theatervoorstelling aan de mensen aan de andere kant van het hek

bron: de Volkskrant

De uit Iran gevluchte rapper, acteur en theatermaker Saman Amini ( 28 ) spiegelt zich in zijn voorstelling Samenloop van Omstandigheden aan vluchtelingen van nu en 'de mensen aan de andere kant van het hek'. Waarom heeft hij het wel gered? 'Het begin van jouw verhaal was niet heel anders dan het mijne, kleine.' Dat zegt Saman Amini (28), muzikant, acteur en theatermaker, in zijn solovoorstelling S …

lees verder ›

Modeontwerper Koos van den Akker (72): “Ik ben een naaister”

bron: NRC

Beroemd is de Amerikaanse, in Nederland geboren modeontwerper Koos van den Akker niet meer, maar hij heeft nog steeds plezier in zijn werk. Elke ochtend om zes uur trekt Koos van den Akker (72) zijn schort aan en gaat achter de naaimachine zitten. In zijn atelier in een bescheiden kantoorgebouw aan West 35th Street in

lees verder ›

Tom Dumoulin: in 24 uur van schlemiel naar winnaar

bron: NRC

Tom Dumoulin leek 24 uur geleden nog geknakt. Toch won hij de etappe van zaterdag in de Tour de France. Die reed hij in een tijdritpak dat zaterdag nog werd gemaakt.

lees verder ›

Die dappere vrouwen uit Amsterdam

bron: NRC

In de Boekenweek die vrijdag van start gaat met het Boekenbal staan vrouwen centraal. Het is vooral aan enkele dappere Amsterdamse vrouwen te danken dat het vrouwenkiesrecht er…

lees verder ›