Verwarmingsmonteur

Vraag eenvoudig offertes aan

Verwarmingsmonteur

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Verwarmingsmonteur).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

UNV Service
Cederstraat 21
1971KA Ijmuiden
Jada's
Pastorielaan 125
3828EZ Hoogland
Rolf Bisschops Productions
Bleekweg 47
5611EZ Eindhoven
Tims Truyen Installatie Montage en Service
Teune Smeedstraat 10
6039ES Stramproy
D.K Service
Sniplaan 6
3704GP Zeist
Joran Hartland
Bergakker 19
5763AV Milheeze
UNV Service
Cederstraat 21
1971KA Ijmuiden
HBH Installatie Service
Louis Davidsstraat 21
1068SH Amsterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Nederlandse emigranten in Brazilie in de bijstand

bron: NRC

RIO DE JANEIRO- SAO PAULO, 14 MEI. Het land van de toekomst, laat staan van melk en honing, is Brazilie voor hem niet geworden. Toen hij in augustus 1953 besloot te emigreren had de nu 53-jarige verwarmingsmonteur uit de Jan van der Heijdenstraat in Amsterdam-Zuid de keuze uit Canada, Nieuw Zeeland en Brazilie.

lees verder ›

Monopoly: gezelschapspel van Hasbro, 80 jaar speelplezier

bron: Infonu

Heb je een ideetje nodig voor Sinterklaas, een verjaardag, een lentefeest, een communie of zomaar een cadeautje? Waarom dan niet kiezen voor een klassieker: de Monopoly van Hasbro. Hoewel, klassieker... De tijd dat er nog werd gespeeld met een bord,…

lees verder ›

Neder Beat

bron: NRC

Bob Dekkers: “Hoe het allemaal begon? Ik woonde in Hoek van Holland, in de duinen had je bunkers die in de oorlog door de Duitsers waren gebouwd. Na de oorlog werden veel gezinnen in die bunkers gehuisvest. Mijn ouders woonden ook in zo'n bunker, je had een vrijgevochten leventje. Met jongens uit de buurt ben ik toen begonnen muziek te maken.

lees verder ›

Lokaal communist

bron: NRC

Begin jaren tachtig raakte de Communistische Partij van Nederland op drift. Geïnspireerd door het eurocommunisme en de verboden Poolse vakbond Solidariteit, begonnen jongere `kameraden', veelal studenten uit de geboortegolf, te zagen aan de `democratisch centralistische' poten van de CPN. Oudere partijgenoten zagen het hoofdschuddend aan. ,,Velen lopen met de dood in het hart'', waarschuwde Barend Schreuders, aldus zijn zoon Gijs in diens De man die faalde (1992) waarin hij verantwoording aflegt over zijn eigen CPN-verleden.

lees verder ›

Genoeg van het overgereguleerde leven in Nederland

bron: NRC

Zondag, Ned. 3, 21.42 tot 22.12 uur.

lees verder ›

Vroeger bang voor Russen, nu voor Marokkanen

bron: NRC

In de jaren ’50 waren het de Russen, nu zijn het de Marokkanen voor wie mensen in Sassenheim bang zijn. Ze schuilen graag bij elkaar en zien de buitenwereld als bedreiging. Tien jaar na oudejaarsavond 1999 gingen we op bezoek in de Hein Baderstraat.

lees verder ›

'Bij ons is alles varkens'

bron: de Volkskrant

De tuin is versierd met geboetseerde varkenskoppen, aan de wand van het kantoor hangt een varken met roos in de bek.... Trots wijst Antoon van Gennip vanuit zijn auto op de varkensbedrijven langs de zandwegen van Mierlo. Allemaal familiebezit. De forse boerenzoon heeft het uiterlijk van een varkenshouder, maar is het niet. Zijn kleine en zachte handen verraden hem. Hij doet de administratie voor z …

lees verder ›