Verwarmingsmonteur

Vraag eenvoudig offertes aan

Verwarmingsmonteur

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Verwarmingsmonteur).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Roekie Snoek Dienstverlening
Ouvertureweg 217
2402DW Alphen aan den Rijn
UNV Service
Cederstraat 21
1971KA Ijmuiden
Rolf Bisschops Productions
Bleekweg 47
5611EZ Eindhoven
Tims Truyen Installatie Montage en Service
Teune Smeedstraat 10
6039ES Stramproy
Joran Hartland
Bergakker 19
5763AV Milheeze
H&G Verwarming
Magelhaenlaan 160
3526CL Utrecht
Van de Kuilen Installatietechniek
Beumeesweg 62
9661AJ Alteveer
D.K Service
Sniplaan 6
3704GP Zeist

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Nederlandse emigranten in Brazilie in de bijstand

bron: NRC

RIO DE JANEIRO- SAO PAULO, 14 MEI. Het land van de toekomst, laat staan van melk en honing, is Brazilie voor hem niet geworden. Toen hij in augustus 1953 besloot te emigreren had de nu 53-jarige verwarmingsmonteur uit de Jan van der Heijdenstraat in Amsterdam-Zuid de keuze uit Canada, Nieuw Zeeland en Brazilie.

lees verder ›

Neder Beat

bron: NRC

Bob Dekkers: “Hoe het allemaal begon? Ik woonde in Hoek van Holland, in de duinen had je bunkers die in de oorlog door de Duitsers waren gebouwd.

lees verder ›

Frans Steur: 'Dit was geen uitvinden, dit was gewoon een lucky shot'

bron: NRC

Zijn bedrijf bevindt zich op de Noordduitse laagvlakte, pal naast de Autobahn tussen Bremen en Hamburg: een kleine witte loods met in blauwe en rode letters: IFEX 3000.

lees verder ›

Genoeg van het overgereguleerde leven in Nederland

bron: NRC

Zondag, Ned. 3, 21.42 tot 22.12 uur.

lees verder ›

'Vroeger waren het de Polen, nu de Roemenen'

bron: de Volkskrant

Ze staan nu te boek als zakkenrollers, tot grote ergernis van de Roemenen in Rotterdam-Zuid. 'Werkgevers zeggen: O, ben je Roemeen? Laat dan maar.' Tekst Zeg tegen willekeurige voorbijgangers in Rotterdam-Zuid dat je op zoek bent naar Roemenen en de gepeperde uitspraken vliegen je om de oren. 'Je ziet ze niet tot je met je portemonnee aan een touwtje door deze wijk gaat lopen', grijnst de 51-jarig …

lees verder ›

Vroeger bang voor Russen, nu voor Marokkanen

bron: NRC

In de jaren ’50 waren het de Russen, nu zijn het de Marokkanen voor wie mensen in Sassenheim bang zijn. Ze schuilen graag bij elkaar en zien de buitenwereld als bedreiging.

lees verder ›

'Bekommer je nou eens om de mensen die er werken'

bron: de Volkskrant

Daan Heerma van Voss interviewt mensen die werkloos zijn geworden. Chef-werkplaats Emile van Aalten: 'Hoe langer ik thuiszit, hoe meer ik denk: die crisis is een slap excuus geweest.' Op de lts wist Emile van Aalten (1955) al dat hij in de auto's wilde. 'Als kind was ik gefascineerd door die dingen, ik loog over mijn leeftijd om her en der proefritjes te kunnen maken, ik kende alle merken.' Zijn v …

lees verder ›

'Bij ons is alles varkens'

bron: de Volkskrant

De tuin is versierd met geboetseerde varkenskoppen, aan de wand van het kantoor hangt een varken met roos in de bek.... Trots wijst Antoon van Gennip vanuit zijn auto op de varkensbedrijven langs de zandwegen van Mierlo. Allemaal familiebezit. De forse boerenzoon heeft het uiterlijk van een varkenshouder, maar is het niet. Zijn kleine en zachte handen verraden hem. Hij doet de administratie voor z …

lees verder ›

Ik kan...omgaan met vaklieden

bron: NRC

Ook alleskunners moeten het toegeven: er zijn dingen die je beter uit handen kunt geven. Het dak vernieuwen. Stukadoren. Een serre bouwen. De buitenboel schilderen.

lees verder ›