De ‘Bijenkorf-steen’ komt terug – misschien
bron: NRC
Historisch genootschap heeft een terugkeerplan voor het kunstwerk.
lees verder ›Vraag eenvoudig offertes aan
Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.
Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.
Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders
Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Gevelstenen).
De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.
Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.
bron: NRC
Historisch genootschap heeft een terugkeerplan voor het kunstwerk.
lees verder ›bron: de Volkskrant
Meer dan dertig jaar na de eerste verschijning is er een nieuwe editie van De laatste deur, Jeroen Brouwers' alom gelauwerde 'zelfmoordbijbel'. Begrijpt hij nu wat de zelfmoordenaars dreef? 'Noli me tangere', 'raak mij niet aan', heette zijn huis in de bossen van Zutendaal, net over de Belgische grens. Jeroen Brouwers (76) had er de dood willen afwachten. 'Ik wilde niet sterven. Maar als het dan t …
lees verder ›bron: NRC
Warenhuis De Bijenkorf krijgt mogelijk het ruim 80 jaar oude reliëf terug dat de gevel sierde van het oorspronkelijke pand aan het voormalige Van Hoogendorpplein.
lees verder ›bron: NRC
Lopen door eigen stad laat je een vertrouwde omgeving met nieuwe ogen zien. Verrassende routes en verborgen plekken in vijf steden.
lees verder ›bron: de Volkskrant
Te koop in Leiden voor ruim 1,7 miljoen euro: het huis waar Johan Rudolph Thorbecke in 1848 zijn herziening van de Grondwet schreef. Een gevelsteen aan de Garenmarkt herinnert aan de bewoning door de liberale staatsman en hoogleraar rechten (1798-1872). Het huis is een Rijksmonument met volgens de makelaar 'misschien wel de grootste achtertuin van Leiden'. Moet een dergelijk pand geen speciale bes …
lees verder ›bron: Infonu
Naamsbekendheid is een van de belangrijkste onderdelen van het reclame maken. Jaarlijks worden vele miljarden uitgegeven met dat hoofddoel. Ook al zijn merken wereldwijd alom bekend blijven de firmas toch veel geld spenderen aan het bekend houden va…
lees verder ›bron: Gamma
Hoe gaat metselen in zijn werk? Je ziet het in dit stappenplan.
lees verder ›bron: Bouwwereld
Aan het Haagse Stationsplein wordt het voormalige ‘kleine’ Belastingkantoor getransformeerd in een gebouw met studio’s voor studenten. Vorige…
lees verder ›bron: de Volkskrant
Na 442 jaar komt een einde aan een unieke collectie sieraardewerk van Koninklijke Tichelaar Makkum. Het oudste familiebedrijf van Nederland kampt al enige jaren met teruglopende verkopen. Zowel het klassieke aardewerk als het eigentijdse design waarop de fabriek zich de afgelopen jaren richtte, verdwijnt uit de winkel. 'Wij produceren op een ambachtelijke manier, waarbij elk voorwerp met de hand w …
lees verder ›bron: Infonu
In vroegere eeuwen bestonden er nog geen huisnummers. Ook straatnaambordjes ontbraken waardoor het in de stad moeilijk was om de weg te vinden. Om huizen toch een duidelijk kenmerk te geven werden vaak gevelstenen aangebracht. Door afbeeldingen en op…
lees verder ›bron: NRC
Cabaretier Herman Finkers speelt boer Jan in een film waarvan hij ook het script bewerkte. Op zijn aandringen werd de film Twentstalig. „In het Plat spreken we accentloos.”
lees verder ›bron: NRC
Iemand schreef onlangs, ik weet niet meer wie en waar, dat reizen iets is voor jonge mensen. Oudere mensen moeten dat al gedaan hebben en anders zijn ze te laat.
lees verder ›