Rietdekken

Vraag eenvoudig offertes aan

Rietdekken

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een rieten dak is een aanwinst voor uw huis. Wilt u uw dak laten rietdekken of wilt u uw rieten dak laten schoonmaken, vervangen of de onderconstructie vervangen dan kunt u hier eenvoudig en natuurlijk vrijblijvend offertes aanvragen bij rietdekkers in uw regio. Een rieten dak heeft veel voordelen, het geeft uw huis een natuurlijk en nostalgische uitstraling waardoor de waarde van uw huis vaak stijgt. Ook is een rieten dak vaak voordelig door de isolerende waarde, in de zomer blijft het huis koel en in de winter blijft de warmte lang hangen. Als u recent door een rietdekker een rieten dak hebt laten aanleggen dan is het belangrijk onderhoud uit te laten voeren om het onstaan van algen tegen te gaan. Offertes voor rietdekken of de kosten voor het onderhouden van uw rieten dak kunt u hier eenvoudig aanvragen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Rietdekken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Wietse & Gerda van Midden
Dorp 172
3405BH Benschop
Rietdekkersbedrijf J.D. van Heerdt
Oudendijk 6
6744PV Ederveen
Rietdekkersbedrijf B. Meijs
Fiifgeawei 29
8626GB Offingawier
Maatschap fam. Roelofsen
Grote Hegweg 9
3774RA Kootwijkerbroek
N. Westeneng
Kalverhekkenweg 14
8261VB Kampen
Rietdekkersbedrijf Jordens
Havezatherweg 10
8066PA Belt-Schutsloot
Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert
Reggersweg 9
7951LP Staphorst
Rietdekkersbedrijf Singer
Groenestraat 7
6669DS Dodewaard

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Dak bedekken met Aquaplan dakpanplaat

bron: Gamma

Met dakpanplaten plaats je snel een nieuw pannendak, zonder te snijden, zagen of branden.

lees verder ›

De meest Europese rivier

bron: NRC

Drie jonge historici trokken deze zomer door Europa op zoek naar de oostgrens van het continent. In een serie reisverhalen proberen Marc Hannemann, Sjoerd Keulen en Ronald Kroeze…

lees verder ›

Een huis van stro; DE BOUW MAAKT TE WEINIG GEBRUIK VAN NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN

bron: NRC

Bouwen met vernieuwbare grondstoffen dient het milieu en de gezondheid van de bewoners. De overheid zou toepassing van dit soort bouwmaterialen dan ook meer moeten stimuleren…

lees verder ›

Het koud hebben? Vroeger wísten we niet beter

bron: NRC

Een altijd, overal verwarmd huis is historisch gezien uitzonderlijk luxe, schrijft Gijsbert van Es, die als kind de ijzige slaapkamer tegemoet trad met kruik, sokken en winterjas.

lees verder ›

Kinderagenda

bron: NRC

Vliegerworkshop Waarom hebben vliegers een staart? Waarom gaat een vlieger pas goed omhoog als je hem eerst naar beneden trekt? Waar kan je vliegers eigenlijk allemaal van maken?

lees verder ›

Voor mooi rieten dak moet je naar China

bron: de Volkskrant

De klimaatverandering laat ook het Europese riet niet ongemoeid. In China is de kwaliteit wél goed. En daar is het nog veel goedkoper ook. Met het Europese riet is iets grondig mis. Het nieuwe klimaat is riet niet goed gezind. Van Rees, die in Genemuiden Europa's grootste riethandel drijft, neemt Oostenrijk als voorbeeld. 'Al zo lang ik weet, komt er riet uit Oostenrijk. Wij haalden het uit de Neu …

lees verder ›

Beeldschone draak

bron: NRC

Vietnam is een botsing van Aziatische en koloniale cultuur. Het land is rijk aan Werelderfgoed, maar het leed van de ‘Amerikaanse oorlog’ is er nog voelbaar.

lees verder ›

Reservaat krijgt internationale prijs om voorbeeldfunctie voor Europa; Rietdekkers leven van Weerribben

bron: NRC

Het laagveenmoeras 'De Weerribben' krijgt een internationale onderscheiding. Maar de vraag blijft in hoeverre de natuur zich verhoudt tot de toevloed van kano's en 'fluisterboten'.

lees verder ›

Dakreparatie: dakbedekking repareren

bron: Gamma

Een lekkage van een plat dak moet snel verholpen worden. In dit stappenplan zie je hoe je dakbedekking repareert.

lees verder ›

Hoe Wiebes het vertrouwen van de Groningers verspeelde

bron: NRC

Bij zijn aantreden wilde minister Eric Wiebes de problemen met de Groningse gaswinning radicaal anders aanpakken. Dat pakte op allerlei manieren verkeerd uit.

lees verder ›

SEMIPROF: Marathonschaatser Richard van Kempen

bron: NRC

Ik heb het rietdekken geleerd van mijn vader. Hij heeft sinds 1973 een eigen bedrijf. Het is een ambacht.

lees verder ›