Tuinman

Vraag eenvoudig offertes aan

Tuinman

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Tuinman).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

De fietsende tuinman
Buikhei 7
5508CM Veldhoven
Verhuisbedrijf Tuinman
Laan van het Kinholt 469
7823GL Emmen
Gert de Tuinman
De Venne 29
9411BV Beilen
Tuinman Kozijnen
Wemeldingse Zandweg 11
4421ND Kapelle
Jan Engelen Tuinman
Marslaan 1
5702HA Helmond
Sonja Tuinman
Hollemarestraat 128
3238XK Zwartewaal
Gerrit Jan uw tuinman
Jan van Scorelstraat 15
8932CW Leeuwarden
De Groene Tuinman Kees Haakman
Marconistraat 28
3553RS Utrecht

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Roundup – onkruidverdelger met glyfosaat

bron: Infonu

De een prijst het spul de hemel in: Roundup, dát moet je gebruiken als je groen tussen de tegels hebt dat je kwijt wilt. De ander verguist het als verderfelijk goedje dat onze omgeving vergiftigt. Heel wat stoepen en schoolpleinen zijn er in het verl…

lees verder ›

De opmars van hispanics in de Verenigde Staten; Welkom in MexAmerica

bron: NRC

In baseball-stadions worden meer nacho's verkocht dan hotdogs. Er zijn Spaanse televisiezenders, Spaanse sportbijlagen in Engelstalige kranten.

lees verder ›

De secretaris van Dewas

bron: NRC

Door Anneke Brassinga'Geen oudheden, geen schilderachtig landschap, geen grote rivieren, bergen of bossen, geen groot wild, „de normale vogels en vissen", zoals een oude…

lees verder ›

De Zwitser wil een prei van steeds dichterbij

bron: NRC

De Zwitsers eten graag voedsel uit eigen land.De nieuwe trend is echtereten uit eigen kanton. Mensen die hieraan meedoen heten locavoren.

lees verder ›

Een Nederlandse in Irak

bron: NRC

Het is schemerig donker in de houten noodwoning in de Noordiraakse stad Arbil. Hier woont de Koerd Khusrow Shali, de rector magnificus van de plaatselijke universiteit, samen met…

lees verder ›

FAO achter Boerma's voedselplan

bron: NRC

ROME, 28 nov. — Op üe conferentie van de Voedsel- en landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) is gisteren een resolutie aangenomen waarin de „hele internationale…

lees verder ›

Boeren moeten boeren, niet de natuur beheren

bron: NRC

De Europese Unie wil landbouwsubsidie voortaan besteden aan zaken die niets meer met agrarisch ondernemerschap te maken hebben.

lees verder ›

Nederlands plan voor voedselhulp op bezwaren gestuit

bron: NRC

ROME, 9 dec. — Een Nederlands plan voor voedselhulp aan ontwikkelingslanden op langere termijn dreigt niet door te gaan, doordat er van de kant van de EG…ir.

lees verder ›

Verbrede landbouw: Boerenwinkel

bron: Infonu

Verbrede landbouw is een groeiende trend in Nederland. De activiteiten die naast de hoofdtak, de boerderij, worden uitgevoerd zijn steeds uitgebreider. In dit artikel wordt ingegaan op de boerenwinkel, een tak van verbrede landbouw.

lees verder ›

Thuislanden: een mislukt experiment

bron: NRC

Elke etnische groep van Zuid-Afrika een eigen gebied, dat was ooit de droom van de 'grote apartheid', die dertig jaar heeft geduurd.

lees verder ›

Requiem voor een ruziemaker

bron: NRC

Een van de klokken van de Walburgiskerk in Zutphen mag over een jaar luiden. Voor Bernhard ten Doeschate, die deze klok cadeau gaf omdat het hanzestadje toen al jaren bedroefd…

lees verder ›

Een gouverneur vermoord

bron: NRC

DIT is het verhaal van de man, die slechts vijf jaar gouverneur van Suriname is geweest, maar die in die tijd — zoals meer dan een halve eeuw daarvoor J. P. vuur" het horen.

lees verder ›