Lijmwerker

Vraag eenvoudig offertes aan

Lijmwerker

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Lijmwerkers zijn verantwoordelijk voor het opbouwen van de binnenmuren van woningen of ander soort gebouwen. Met een kraan worden de kalkzandsteen blokken opgetild en op de juiste plek gezet. 

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Lijmwerker).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

DEN Lijmwerker
Ceintuurbaan 4-25
3847LE Harderwijk

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Mannen geven kopjes. Laat dat maar aan Chris Pratt over.

bron: NRC

Chris Pratt schopte het tot een van Hollywoods grootste actiehelden met zijn sexy puppy-act. Met zijn nieuwste stuift hij langs zijn rivalen.

lees verder ›

Lijmen en plakken

bron: NRC

Alex den Ouden e; r is de laatste tijd veel te doen geweest over lijmproblemen bij kunststoffen: blazen in de gemetalliseerde laag van de compact disc, ontstaan door de lijm…

lees verder ›

Vier doden en 49 mijnwerkers vermist na instorten mijn China

bron: NRC

In het gebied zijn meer dan negenhonderd reddingswerkers op zoek naar overlevenden. Tot nu toe zijn zes mensen gered, zij zijn allemaal gewond naar het ziekenhuis gebracht.

lees verder ›

Het zou hier om een klassenstrijd gaan, om arm tegen rijk. Was het maar waar

bron: NRC

Of het nou in Nederland, Oostenrijk of Frankrijk is: overal moet men afscheid nemen van de ongebreidelde vooruitgang. En dat doet pijn.

lees verder ›

In Oekraïne zijn de steenkolenmijnen van levensbelang

bron: NRC

Sinds de Russische invasie heeft Oekraïne de kolenmijnen in het land harder nodig dan ooit. Veel mijnwerkers zijn echter vertrokken naar het front of gevlucht.

lees verder ›

De geschiedenis van onmenselijk zwaar werk

bron: NRC

Veel mensen willen iets goeds doen. Deze week: verhalen van mijnwerkers doorvertellen.

lees verder ›

De Sekszusjes: ‘Er wordt vooral heel stoer gedaan over seks’

bron: NRC

Krista (31) en Marcelle Arriëns (29) zijn De Sekszusjes. In hun YouTube-programma praten ze openlijk over seks. Plat of ranzig wordt het nooit, wel kwetsbaar en intiem.

lees verder ›

Geriatrische komedie ‘Allelujah’ blaast zichzelf spectaculair op

bron: NRC

De mild voortkabbelende Britse komedie ‘Allelujah’ met een boodschap blaast zichzelf in de finale op: een echt what the fuck-moment.

lees verder ›

De verdwenen pensioenmiljoenen van DSM

bron: NRC

Het pensioenfonds van DSM verwerd van een van de rijkste tot een van de armste Nederlandse pensioenfondsen. Een verklaring daarvoor hield president Edith Schippers achter.

lees verder ›

Het is ‘een verdomd vreemde natie’, waar Charles koning van wordt

bron: NRC

Het Verenigd Koninkrijk staat onder druk door Brexit en nationalisme. Kan koning Charles een verbindende factor zijn? Een roadtrip door Noord-Ierland, Schotland, Wales en Engeland.

lees verder ›

Telescoperen

bron: NRC

Waarom is spuug nauwelijks als lijm te gebruiken en waarom is ei-eiwit zoveel beter. Waarom is een gebroken schoteltje niet te repareren door de kapotte stukken gewoon hard tegen…

lees verder ›

Woede op Turkse bouwsector groeit: ‘Het probleem is dat iedereen winst wil maken’

bron: NRC

In Turkije groeit de woede op de bouwsector. Bij een bouwhausse onder president Erdogan werd de kwaliteit van gebouwen verwaarloosd en liep corruptie uit de hand.

lees verder ›