Parketvloeren

Vraag eenvoudig offertes aan

Parketvloeren

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Parketvloeren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Baltussen Parketvloeren
Industrieweg 43
7903AJ Hoogeveen
F. Jordaan
Hogelaan 33
3134VJ Vlaardingen
The Floor Factory
Nijverheidsstraat 33-P-Q
6851EJ Huissen
Parketfabriek Lieverdink B.V.
Logistiekweg 3
7007CJ Doetinchem
G. van der Pol Parket
Eiment 26-B
5408BH Volkel
Quadvlieg Parketvloeren
Pastoor de Weverstraat 4
6227BE Maastricht
Parket- en Onderhoudsbedrijf Huisman
Haasweg 162
1338AV Almere
Schilt Parket
Bosschebaan 23
5401ZN Uden

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Groen kantoor Bergopwaarts, Deurne

bron: Bouwwereld

Van Aken architecten was verantwoordelijk voor het ontwerp voor het gebouw en het interieur van het nieuwe kantoor van woningbouwvereniging Bergopwaarts.

lees verder ›

Dit strakke huis heeft karakteristieke spullen nodig

bron: de Volkskrant

Een echt jarenzeventighuis en dan ook nog strak ingericht: ja, dan moet de kleurigheid van de boeken komen. Ellen Mesu (50), Maarten ter Horst (49) en hun zoons Moos (15) en Sjaak (11). Zij is portretfotograaf, hij is beleggingsadviseur. Rijtjeshuis uit 1968 in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Ellen: 'In het portiek bij de voordeur zie je nog originele tegeltjes, maar binnen is alleen de houten trapl …

lees verder ›

De rode knop

bron: NRC

Nadat ze aan haar been was geholpen kwam er een grijs apparaat met een rode knop in het leven van mijn bejaarde moeder. Ze ging ermee rond alsof het een nieuwe koekjestrommel was.

lees verder ›

Een jaartje vwo voor 30.000 euro

bron: NRC

Aandacht en kleine klassen. Het privéonderwijs is een warm bad voor wie het kan betalen. Schiet het gewone onderwijs tekort?

lees verder ›

onder de Odeon weer theater

bron: NRC

Er ia overal nu nog een druk getimmer en geschilder, er staan steigertjes voor de schilders, de parketvloer van de zaal is in wording, de rode theaterstoelen worden nog eens…

lees verder ›

Nieuw bedrijf van Bruynzeel in Suriname

bron: NRC

Naar het blad De West meldt, heeft de firma Bruynzeel besloten een parketvloerenfabriek in Suriname op te richten. De ervaringen, die men heeft opgedaan met de vervaardiging…

lees verder ›

Rineke Dijkstra: ‘Foto’s tonen méér dan het echte leven doet’

bron: NRC

De mens vastleggen vóór stilisten haar beeld komen verpesten. Fotograaf Rineke Dijkstra ontvangt voor haar oeuvre de staatsprijs voor de kunsten.

lees verder ›

‘Ik stopte met kunst maken omdat ik niet langer op een houtje wilde bijten’

bron: NRC

Jacqueline Peeters ging uit baldadigheid schilderijen maken over het gebrek aan aandacht voor haar werk. Op haar 61ste hangen haar ‘Unsold paintings’ opeens in galeries.

lees verder ›

Wopkes uitglijders

bron: NRC

In Den Haag doorkruis je tijdens je voorgeschreven ‘ommetjes’ al gauw een aantal keren de grens tussen arm en rijk. Deze week pas viel me daar iets in op wat al langer gaande is.

lees verder ›

'Het is de hoogste tijd dat de heiligheid van kunst af gaat'

bron: de Volkskrant

2016 was het jaar van de kunstvervalsingen. V sprak met meestervervalser Geert Jan Jansen over trucs, kwatsch en cheques. Een Frans Hals ontmaskerd, een schetsboek van Van Gogh gevonden en vals verklaard. Meestervervalser Han van Meegeren (1889-1947) na een halve eeuw weer in de schijnwerpers door de bioscoopfilm Een echte Vermeer, de zaak van de Heyboervervalsingen in hoger beroep, en vorige week …

lees verder ›

Jos B. snikt even als hij over Nicky praat

bron: NRC

Het hoger beroep in de zaak Nicky Verstappen is woensdag begonnen. Jos B. stelt zich welwillender op, maar zegt weinig nieuws.

lees verder ›