Reparateur

Vraag eenvoudig offertes aan

Reparateur

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een reparateur bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Reparateur).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Saab
Rembrandtstraat 1
3262HN Oud-Beijerland
Van Grinsven Scooters & Bromfietsen
Edisonweg 23
5482TJ Schijndel
Laptopdelivery Computerwinkel computer reparatie
De Schans 22
5804XV Venray
Peugeot
Gooimeer 15
1411DE Naarden
Saab
James Wattstraat 21
8912AS Leeuwarden
Van Leeuwen Occasions
Doelenstraat 32
5051TG Goirle
Honda
Venloseweg 104
5931GV Tegelen
Peugeot
Hogeweg 14
6659AJ Wamel

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Minder grote storingen op het spoor in 2018

bron: NRC

De treinen stonden in 2018 minder vaak stil op het spoor. Volgens reizigersorganisatie Rover valt er nog veel te winnen bij de informatievoorziening bij grote storingen.

lees verder ›

Voor Albanezen is Hoek van Holland de deur naar het paradijs

bron: de Volkskrant

In Nederlandse havens worden steeds vaker Albanezen aangetroffen die van daaruit de sprong wagen naar een illegaal bestaan in Engeland. Vooral Hoek van Holland is populair. De kustplaats zucht, maar de hoteleigenaar spint er garen bij. In de dichte begroeiing onder aan de dijk zitten Kol (26) en Romario (20) op hun hurken in een diepe greppel. Aan hun kleding - brandschone sportshirts en de nieuws …

lees verder ›

Aanrijding, zelf de tegenpartij aansprakelijk stellen

bron: Infonu

Als u betrokken bent bij een aanrijding of als uw geparkeerd staande voertuig wordt aangereden door een tegenpartij kunt u de schade melden bij uw autoverzekering of uw rechtsbijstandverzekering. Beschikt u echter niet over een verzekering die u behu…

lees verder ›

Niet weer de allernieuwste telefoon kopen: een duurzame economie begint bij u

bron: de Volkskrant

In 2050 moet de Nederlandse economie volledig circulair zijn: duurzaam en gestoeld op hergebruik. Er zijn al heel veel plannen en gisteren kwamen er weer 500 pagina's bij. Nu de praktijk nog. Of de door de overheid gewenste kringloopeconomie in Nederland van de grond komt, hangt voor een belangrijk deel af van de consument. Van u, dus. Van de vraag of u bereid bent niet aldoor de nieuwste en plats …

lees verder ›

Autoverzekering, de meest gestelde vragen

bron: Infonu

De autoverzekering is een verzekering die het meest wordt vergeleken door consumenten. Dit is ook terecht want er is geen andere polis waarbij de premieverschillen tussen de diverse verzekeraars zo groot zijn.

lees verder ›

De vieze nasmaak van geboortebeperking

bron: NRC

De enige manier om mijn iPhone weer aan de praat te krijgen, verzekert de reparateur mij, is hem opnieuw instellen. De consequentie is wel dat ik mijn bestanden verlies.

lees verder ›

Klanten mogen apparaten Apple zelf gaan repareren

bron: De Ingenieur

Ik breng mijn apparaat wel naar een reparateur.’ Het punt is dat zelf gaan sleutelen aan een apparaat pas aan de orde is als de garantietermijn is verlopen. Dan doet de consument het dus op eigen risico.

lees verder ›

‘Een kwestie van klikken, bewerken en centen verdienen’

bron: NRC

Twee zeventigers houden op zolder in Uden analoge Mamiya-camera’s aan de praat. Voor het geld hoeft het niet. „En als het je hobby is, is dat niet erg.”

lees verder ›

400.000 Colombianen zonder stroom na aanslag FARC

bron: de Volkskrant

Met een aanslag op een hoogspanningsmast heeft de Colombiaanse rebellenbeweging FARC zondag in havenstad Buenaventura voor een grote stroomstoring gezorgd. Bijna 400.000 inwoners zitten zonder elektriciteit, meldt het Colombiaanse leger. Het is nog onbekend hoe lang de storing gaat duren. Het is voor reparateurs lastig om bij de mast te komen, omdat er mijnen in het gebied liggen.Vorige maand scho …

lees verder ›

Lekke rolstoelband, acht uur wachten op een reparateur

bron: NRC

Het regent klachten over Welzorg, een van de grootste aanbieders van zelfhulpmiddelen. Welzorg wijt het falen aan de wet.

lees verder ›

Cubanen zijn dankbaar, maar hopen op meer zelfstandigheid

bron: de Volkskrant

Zondag zetten de Cubanen de as van Fidel Castro bij in Santiago. Zijn nu ook de idealen van de revolutie begraven? Op het platteland lopen de meningen uiteen, in en buiten de coöperatie. Eliser Cruz heeft 32 koeien. Drie daarvan geven bijna geen melk meer en hij wil ze laten slachten zodat het vlees nog wat oplevert. 'Maar de regering koopt op dit moment geen koeien', aldus de boer. 'En het is ver …

lees verder ›

Britten handelen om Brexit heen met Europese landen

bron: NRC

Britse bedrijven wijken uit naar Nederland om hun distributie binnen Europa op peil te houden. De Brexit levert tot dusver vooral gedoe op bij de import.

lees verder ›