Slager

Vraag eenvoudig offertes aan

Slager

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u vlees nodig of wilt u een barbecue organiseren? Slagers kunnen dit vaak voor u uit handen nemen. Van het maken van heerlijke barbecuespiesen en marinades tot de lekkerste salades, slagers keren er hun hand niet voor om. Als u nog geen bbq heeft dan kan de slager deze voor u op locatie neerzetten en aansluiten om deze nadien weer voor u op te halen.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Slager).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Slagerij Jaap van Prooijen C.V.
Buitendams 3
3371BA Hardinxveld-Giessendam
Keurslager Pott & Zn.
Smaragdplein 223
3523EH Utrecht
Dumeco
Alteveerstraat 12
7907AA Hoogeveen
Jamal Islamitische Slagerij
Achterkerkstraat 32
3901DS Veenendaal
Slagerij Nooren
Haagsemarkt 28
4813BB Breda
Keurslager P. Bunnik
De Spinde 7
7772HA Hardenberg
Slagerij Bood
Zandvoortselaan 161
2106AM Heemstede
Keurslager Hans Adriaans
Dommelseweg 36-a
5554NS Valkenswaard

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

In de West-Kruiskade dreigt eenheidsworst

bron: NRC

De West-Kruiskade is een uniek stukje stad. Nergens in Rotterdam (of in Nederland) vind je zo’n uitgebreid assortiment aan pruiken, broodjes pom en kippenklauwen (als in: de voet…

lees verder ›

DE STRIJD OM DE STEIGERS

bron: NRC

Loosdrecht is het paradijs op aarde: stille wateren, prachtige eilandjes, mooie vergezichten. Maar van die pracht is vanaf de wallekant nauwelijks nog iets te zien, want daar…

lees verder ›

Wat is horeca precies?

bron: Infonu

De horeca is een term die we heel vaak horen en de meeste mensen weten ook wel wat het ongeveer is. Toch blijkt dat het begrip toch nog veel vragen opwekt. Wat houdt het in en wat kun je verwachten wanneer je in de horeca werkt? Welke banen vallen on…

lees verder ›

Slagers zien niets in kokkerellen met slang of krokodil

bron: de Volkskrant

Culinaire kolder of zakelijk realisme? Het vakblad Vlees signaleert dat steeds meer restaurants een 'amuse' van struisvogelvlees of een steakje krokodil op de kaart zetten.... Terwijl de haute cuisine van de horeca de exquise hapjes niet aan kan slepen, zien de meeste slagers er geen brood in: 'Ik zou niet weten wanneer er iemand hier naar struisvogel of krokodil heeft gevraagd. We zitten hier op …

lees verder ›

Premier Rutte verwacht geen versoepelingen tijdens kerst

bron: NRC

In dit blog lees je het laatste nieuws over het coronavirus in binnen- en buitenland. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

lees verder ›

Het opperrabbinaat bepaalt wat koosjer is, maar de Israëlische minister van Religieuze Zaken vindt het systeem ‘ziek’

bron: NRC

In Nederland zijn ze nog zeldzaam, maar in de VS zijn koosjere producten een groeimarkt. In Israël bepaalt het opperrabbinaat de certificering van wat koosjer is – en daarover…

lees verder ›

Oranjekoorts in aantocht!

bron: Infonu

We kennen het allemaal: Oranjekoorts. Met verschillende evenementen staan wij Nederlanders al juichend en feestend klaar om onze mensen aan te moedigen. Dit resulteert vaak in één groot feest. Wat brengt de Oranjekoorts teweeg en wat doen we zoal?

lees verder ›

Halal vlees: wat zijn de regels van het halal slachten?

bron: Infonu

Moslims eten alleen het vlees op van dieren die halal geslacht zijn. Dit staat ook wel bekend als halal vlees. Tegenwoordig kan je halal vlees in iedere supermarkt wel halen. Iedereen in Nederland en België heeft weleens van halal slachten gehoord, m…

lees verder ›

Spinazie en gehaktballetje met jus

bron: NRC

Een keten restaurants opzetten waar mensen voor 2,50 euro een menu van drie gangen krijgen, met prettige bediening. Dat moest mogelijk zijn, vond Fred Beekers.

lees verder ›

‘Eigenlijk ben ik burgemeester van een paar drijvende dorpen’

bron: NRC

Walter Nuyens (64) is eigenaar van vijf jachthavens. „Mijn droom is een superdeluxe jachthaven in Amsterdam met horeca eromheen en alleen maar mooie boten.”

lees verder ›

Het is afgelopen met 'bami goreng-sambal bij'

bron: de Volkskrant

De eerste Chinezen in Nederland voeren als stokers naar Europa. Uiteindelijk vond het merendeel van de Chineze beroepsbevolking hier emplooi in het restaurantwezen.... Kwamen honderd jaar geleden de eerste Chinezen in Nederland? Goh. De meeste Nederlanders reageren verbaasd op die mededeling. Alsof het zo vanzelfsprekend is dat hier Chinezen rondlopen, dat je je niet kunt voorstellen dat ze er oo …

lees verder ›

Beveiligingsbranche voorziet problemen bij herstart horeca en evenementen

bron: NRC

Vanaf maandag zijn in Nederland meerdere maatregelen versoepeld. Ook in veel andere landen wordt de lockdown in stappen teruggedraaid.

lees verder ›