Slager

Vraag eenvoudig offertes aan

Slager

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u vlees nodig of wilt u een barbecue organiseren? Slagers kunnen dit vaak voor u uit handen nemen. Van het maken van heerlijke barbecuespiesen en marinades tot de lekkerste salades, slagers keren er hun hand niet voor om. Als u nog geen bbq heeft dan kan de slager deze voor u op locatie neerzetten en aansluiten om deze nadien weer voor u op te halen.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Slager).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Keurslager H. Lochtman
Benzenraderweg 90
6417ST Heerlen
Willem Krijgsman en Zonen B.V.
ABC Westland 281
2685DC Poeldijk
Slagerij Karel Nieland
Hoofdstraat 42
9635AV Noordbroek
Bossers Vlees
Everjachtstraat 43
5042WG Tilburg
Slagerij van Hunnik
Bergweg 56
3707AD Zeist
Slagerij J. v. Smeden
Greatebuorren 43
9036ME Menaam
Keurslager R.J.W. Kroezen
Markenburg 101
2135DS Hoofddorp
Keurslager Patrick Goossens
Ceintuurbaan 230
1072GE Amsterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Nieuwe maatregelen: meer thuiswerken, horeca sluit eerder, sport zonder publiek

bron: NRC

In dit blog lees je het laatste nieuws over het coronavirus in binnen- en buitenland. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

lees verder ›

DE STRIJD OM DE STEIGERS

bron: NRC

Loosdrecht is het paradijs op aarde: stille wateren, prachtige eilandjes, mooie vergezichten. Maar van die pracht is vanaf de wallekant nauwelijks nog iets te zien, want daar…

lees verder ›

Gebied in Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen opnieuw in lockdown

bron: NRC

In dit blog vind je de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in binnen- en buitenland. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven .

lees verder ›

‘Eigenlijk ben ik burgemeester van een paar drijvende dorpen’

bron: NRC

Walter Nuyens (64) is eigenaar van vijf jachthavens. „Mijn droom is een superdeluxe jachthaven in Amsterdam met horeca eromheen en alleen maar mooie boten.”

lees verder ›

‘Ik heb hierna nog drie andere levens nodig’

bron: NRC

Grietje Braaksma (56) leidt een boekhandel in een monumentaal pand in Breda. Ze heeft een latrelatie met haar echtgenoot, die in Amsterdam woont.

lees verder ›

Gedwongen ontslag 700 medewerkers KLM voorkomen

bron: NRC

In dit blog lees je het laatste nieuws over het coronavirus in binnen- en buitenland. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

lees verder ›

Spinazie en gehaktballetje met jus

bron: NRC

Een keten restaurants opzetten waar mensen voor 2,50 euro een menu van drie gangen krijgen, met prettige bediening. Dat moest mogelijk zijn, vond Fred Beekers.

lees verder ›

Bij sommige werkgevers kom je er zonder coronapas niet in

bron: NRC

Een vaccinatiebewijs eisen mogen werkgevers niet, maar ernaar vragen mag weer wel. Toezicht op of dit goed gaat, is er nauwelijks.

lees verder ›

Wat betekent fifo voor voorraadbeheer in de horeca?

bron: Infonu

Fifo is een afkorting die staat voor 'first in, first out'. Het wordt gebruik om een systeem aan te duiden waarmee een voorraad wordt beheerd. Nieuwe producten worden volgens het fifo-principe achteraan geplaatst, en zo worden oudere producten die vo…

lees verder ›

Geen werk = geen ervaring = geen werk

bron: NRC

Vol goede moed en rijk aan diploma’s, maar geen baan op niveau Dat is het verhaal van veel starters Hun positie mag dan verontrustend zijn, zo erg als in de jaren tachtig is het…

lees verder ›

Probleemkinderen van de recessie

bron: NRC

Ze zijn jong, hoogopgeleid en klaar voor hun eerste baan, maar niemand zit op hen te wachten. Geen werk = geen ervaring = geen werk.

lees verder ›

Slagers zien niets in kokkerellen met slang of krokodil

bron: de Volkskrant

Culinaire kolder of zakelijk realisme? Het vakblad Vlees signaleert dat steeds meer restaurants een 'amuse' van struisvogelvlees of een steakje krokodil op de kaart zetten.... Terwijl de haute cuisine van de horeca de exquise hapjes niet aan kan slepen, zien de meeste slagers er geen brood in: 'Ik zou niet weten wanneer er iemand hier naar struisvogel of krokodil heeft gevraagd. We zitten hier op …

lees verder ›