Slager

Vraag eenvoudig offertes aan

Slager

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u vlees nodig of wilt u een barbecue organiseren? Slagers kunnen dit vaak voor u uit handen nemen. Van het maken van heerlijke barbecuespiesen en marinades tot de lekkerste salades, slagers keren er hun hand niet voor om. Als u nog geen bbq heeft dan kan de slager deze voor u op locatie neerzetten en aansluiten om deze nadien weer voor u op te halen.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Slager).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Dost Market
Voltastraat 16
4702PC Roosendaal
Slagerij Van Doorn
Sluisstraat 13
5712BD Someren
Keurslager Zijlstra
Pleinweg 14--16
8442CS Heerenveen
Keurslager W. Kersten
Pastoriestraat 6
6921BX Duiven
Cor Derkink
De Volmer 18
7482HA Haaksbergen
Slagerij Thonny Teerling
De Vlijt 10-B
9781NR Bedum
Slagerij Walburg
Wommelserweg 7
8804NK Tzum
V.O.F. Slagerij Vijgen
Hoofdstraat 63
6372CP Landgraaf

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

CPB: economische schade coronacrisis valt mee, maar kabinet moet zich niet rijk rekenen

bron: NRC

In de nieuwste ramingen van het CPB toont de Nederlandse economie zich verrassend veerkrachtig. Het kabinet hoeft Nederland niet uit de crisis te investeren, stelt het bureau.

lees verder ›

Maastrichts gemeenteraadslid werkt niet mee aan onderzoek

bron: de Volkskrant

Het in opspraak geraakte Maastrichtse raadslid Jan Hoen weigert mee te werken aan een onderzoek naar zijn declaratiegedrag bij een evenement in de Limburgse hoofdstad. Volgens Hoen is het onderzoek in opdracht van burgemeester Onno Hoes niet onafhankelijk, zoals Maastricht doet voorkomen. 'De slager keurt zijn eigen vlees', liet Hoen vandaag weten. Het onderzoeksbureau Capra is volgens Hoen een ad …

lees verder ›

Beekbergen: een bijzondere gastvrije beleving

bron: Infonu

Aan de rand van de Veluwe, ten zuiden van Apeldoorn, ligt het dorpje Beekbergen. In het verre verleden was Beekbergen een zelfstandige gemeente, maar tegenwoordig maakt het, samen met onder meer Lieren en Klarenbeek, deel uit van de gemeente Apeldoor…

lees verder ›

Spinazie en gehaktballetje met jus

bron: NRC

Een keten restaurants opzetten waar mensen voor 2,50 euro een menu van drie gangen krijgen, met prettige bediening. Dat moest mogelijk zijn, vond Fred Beekers.

lees verder ›

Hoe kan de overheid de economie het beste steunen in deze crisis?

bron: NRC

Economen waren bij de lockdown opvallend eensgezind: het kabinet moet banen redden door de lonen van bedrijven te subsidiëren. Nu beginnen ze van mening te verschillen.

lees verder ›

Geen werk = geen ervaring = geen werk

bron: NRC

Vol goede moed en rijk aan diploma’s, maar geen baan op niveau Dat is het verhaal van veel starters Hun positie mag dan verontrustend zijn, zo erg als in de jaren tachtig is het…

lees verder ›

Van Thuisbezorgd tot PostNL: de coronawinnaar heeft zijn beste tijd gehad

bron: NRC

Maaltijdbezorgers, webshops en aanbieders van thuisentertainment profiteerden van de coronacrisis. Luchtvaart en reissector verloren juist fors. Hoe zit dat nu, na de lockdowns?

lees verder ›

Kabinet versoepelt eindexamenregeling: flexibel rooster en extra herkansing

bron: NRC

In dit blog houdt NRC het laatste nieuws bij over het coronavirus in binnen- en buitenland. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

lees verder ›

In de West-Kruiskade dreigt eenheidsworst

bron: NRC

De West-Kruiskade is een uniek stukje stad. Nergens in Rotterdam (of in Nederland) vind je zo’n uitgebreid assortiment aan pruiken, broodjes pom en kippenklauwen (als in: de voet…

lees verder ›

Slagers zien niets in kokkerellen met slang of krokodil

bron: de Volkskrant

Culinaire kolder of zakelijk realisme? Het vakblad Vlees signaleert dat steeds meer restaurants een 'amuse' van struisvogelvlees of een steakje krokodil op de kaart zetten.... Terwijl de haute cuisine van de horeca de exquise hapjes niet aan kan slepen, zien de meeste slagers er geen brood in: 'Ik zou niet weten wanneer er iemand hier naar struisvogel of krokodil heeft gevraagd. We zitten hier op …

lees verder ›

Ondernemers staan bij veilinghuis Troostwijk in de rij voor koffiemachines, bordensets en afwasstraten

bron: NRC

Crisis? Bij veilinghuis Troostwijk is te zien hoe ondernemers ondanks corona durven te investeren in hun toekomst.

lees verder ›

Wat is horeca precies?

bron: Infonu

De horeca is een term die we heel vaak horen en de meeste mensen weten ook wel wat het ongeveer is. Toch blijkt dat het begrip toch nog veel vragen opwekt. Wat houdt het in en wat kun je verwachten wanneer je in de horeca werkt? Welke banen vallen on…

lees verder ›