Stratenmaker

Vraag eenvoudig offertes aan

Stratenmaker

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Stratenmaker).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Leng Bestratingen
Burgemeester Schoutsenstraat 36
1671EC Medemblik
DLR Aannemersbedrijf & Bestratingen
Berliozrode 5
2717AS Zoetermeer
A.L. Bestratingen
Haverkamp 28
5165AM Waspik
Eleveld Dienstverlening
Hoofdstraat 75
8375AM Oldemarkt
BVS Bestratingen
Enschedepad 79
1324GD Almere
Wolfs Bouw Bedrijf
Kloosterstraat 2
5056JT Berkel-Enschot
Klussenbedrijf Altin
Trekweg 298
2516SM Den Haag
VEDA Verhuurbedrijf
Middelwijkstraat 4
3764CG Soest

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Regenton plaatsen (met vulautomaat)

bron: Gamma

Een regenton met vulautomaat aansluiten op een regenpijp? Volg dit stappenplan.

lees verder ›

Een saai land, bevolkt door ongelukkige ingenieurs

bron: NRC

Nederland kan theoretisch zonder industrie, maar realistisch is dat niet. Mocht de Nederlandse industrie in verval raken, dan lijden ook andere sectoren daaronder. Deel drie in een artikelenserie over industrie in Nederland.

lees verder ›

De stemming onder 527 burgers in 30 dorpen en stadswijken; De vervreemding van Nederland

bron: NRC

Op 3 mei kiest Nederland een nieuwe Tweede Kamer. De peilingen voorspellen op een aardverschuiving. VVD, CDA, D66 en PvdA zijn verwikkeld in een nek-aan-nek race. De coalitie staat op zwaar verlies. Het electoraat verlaat in hoog tempo de zuilen. Extreme partijen boeken winst. Wat bezielt de kiezers? Dertig verslaggevers van NRC Handelsblad gingen afgelopen maandag naar even zovele dorpen en stadswijken om de stemming te peilen. De plaatsen zijn door het Centraal Bureau voor de Statistiek geselecteerd naar bevolkingsopbouw, welstandsklasse en verstedelijking. Bij elkaar vormen de bewoners een representatieve dwarsdoorsnede van het electoraat. Ruim vijfhonderd kiezers waren bereid vragen te beantwoorden over politiek en verkiezingen. Wat gaat u stemmen? Wat stemde u bij de vorige Kamerverkiezingen? Wat vindt u 'de grote kwesties' in Nederland? Een mega-reportage over het kloppend hart van Nederland - aan gene zijde van de kloof tussen burger en politiek.

lees verder ›

Van aardappelakker tot nieuwbouw eiland

bron: NRC

Fotograaf Theo Baart verhuisde naar een nieuwe vinexwijk in Hoofddorp. In zijn vandaag verschijnende boek Eiland 7 beschrijft hij, in woord en beeld, de ontstaansgeschiedenis van een typische Nederlandse nieuwbouwwijk.

lees verder ›