Accu vervangen

Vraag eenvoudig offertes aan

Accu vervangen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Start uw auto slecht of helemaal niet meer, dan zou het kunnen dat uw accu niet meer goed functioneert. Ook kan het preventief vervangen van de accu, bv eens per 5 jaar, een goed idee zijn om te voorkomen dat u zomaar in de winter ineens uw auto niet kan starten. De kosten voor het vervangen van de accu in uw auto kunnen eenvoudig opgevraagd worden voor garages of garagemonteurs bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Accu vervangen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Tegen Inbraak
Jan van der Heijdenstraat 8
2522EP Den Haag
LD-autoservice
Bedrijfsweg 2-b
5531PT Bladel
Beck C.V. & Luchtbehandeling Service
Saffier 43
1625RB Hoorn (Noord-Holland)
5 Star sleutelservice
Olympia 1-A
1213NS Hilversum
Kids-Accu Cars
Apolloweg 56
8239DA Lelystad
Schoenmaker Wazgo
Pretoriusstraat 93-W
1092GD Amsterdam
Slotenmaker Zuid-Oost
Rechtstraat 64
6221EK Maastricht
Decosan
Deldensestraat 74
7601RP Almelo

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zero Emission: de elektrische auto's van Renault

bron: Infonu

In 2011 brengt Renault zijn eerste elektrische auto's op de markt, en in 2012 vier verschillende modellen die voor verschillende doelgroepen geschikt zijn. De auto's zullen een bereik hebben tussen de 100 en 160 kilometer, en kunnen op drie manieren…

lees verder ›

Voor wie een nieuwe te duur is: de elektrische occasion

bron: NRC

Een nieuwe elektrische auto is voor particulieren vaak te duur. Een occasion dan? Vraag en aanbod groeien, de prijzen vallen mee. Maar wat koop je nu?

lees verder ›

Techblog - Oplopend verlies Snap, onbegrijpelijke app en onverkoopbare brillen

bron: de Volkskrant

Het laatste nieuws, geruchten en roddels over tech, internet en gadgets voor u bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.

lees verder ›

Gelaagde composietgevels Rabobank Eindhoven

bron: Bouwwereld

Met een brede spoiler en vloeiende lijnen zorgt de Rabobank voor dynamiek aan de Fellenoord in Eindhoven. Omdat…

lees verder ›

Starten met startkabels ... zo doe je dat!

bron: Infonu

De meest voorkomende kwaal met de auto in de winter is het niet kunnen starten van de auto. In 9 op de 10 gevallen is dit een euvel veroorzaakt door het niet goed functioneren van de accu. Met een lege accu kunt u niet starten. Dit artikel wijst u de…

lees verder ›

Opel Ampera 2011, elektrische auto met snelheid

bron: Infonu

In 2011 is het dan zover, de Opel Ampera zal op de markt verschijnen. In 2011 kunt u met deze elektrische auto over de wegen rijden. Met een volle accu rijdt deze auto zestig kilometer ver, en daarna kunt u nog 500 kilometer rijden. Er wordt namelijk…

lees verder ›

Volkskrant Ochtend: 'Sjoemelsigaret' draagt bij aan longkanker | Kroeg failliet? Dan kopen we die toch met het hele dorp

bron: de Volkskrant

Goedemorgen. De onzichtbare ventilatiegaatjes in de 'sjoemelsigaret' misleiden niet alleen meetapparatuur naar schadelijke stoffen in sigaretten, maar lijken ook bij te dragen aan het toenemen van longkanker. Verder in de Volkskrant Ochtend: dorpsbewoners slaan de handen ineen en kopen hun failliete buurtkroeg, en Tom Dumoulin kan pas echt geschiedenis schrijven met een hoofdrol in de hoogmis van …

lees verder ›

Spectaculaire mislukkingen

bron: De Ingenieur

Ik heb er een Chinese accu in gezet die twee keer zoveel capaciteit heeft en veel goedkoper is, maar toch: waarom kon dat niet in een keer goed? Ik moest aan mijn auto en stofzuiger denken toen afgelopen maand sir Clive Sinclair overleed.

lees verder ›

Techblog - SmugMug wil Flick weer 'great' maken

bron: de Volkskrant

Het laatste nieuws, geruchten en roddels over tech, internet en gadgets voor u bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.

lees verder ›

Wie wordt de baas in de robotauto?

bron: NRC

Dat de computer het stuur van ons overneemt, staat vast. Maar wie mag de techniek van de autonome auto leveren? En wie krijgt de schuld als het fout gaat?

lees verder ›

De koerier komt straks op de elektrische fiets

bron: de Volkskrant

Een op de drie verkochte fietsen is zo langzamerhand een elektrisch exemplaar. Het bedrijfsleven ontdekt de e-bike ook. Zo komen koeriers uw pakjes bezorgen op elektrische bakfietsen. Het zijn allang niet meer de rijke sportieve 60-plussers en krasse knarren van boven de 70 jaar die dankzij de elektrische fiets met wonderbaarlijke snelheid binnen en buiten de bebouwde kom zoeven. De e-bike staat a …

lees verder ›

Dankzij de accu altijd wind mee op de fiets

bron: NRC

E-bikes De accu hoeft niet meer onder tassen of kratten te worden verstopt: één op de drie nieuw verkochte fietsen is een e-bike.

lees verder ›