Auto onderdelen winkels

Vraag eenvoudig offertes aan

Auto onderdelen winkels

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Aandachtspunten bij het vervangen van een auto accu

Het vervangen van een auto-accu is een relatief eenvoudige klus, maar het is belangrijk om enkele belangrijke punten in gedachten te houden om het proces soepel en veilig te laten verlopen. Hier zijn enkele zaken waar je op moet letten bij het vervangen van een auto-accu:

  1. Kies de juiste accu: Controleer het handboek van je auto of raadpleeg een specialist om ervoor te zorgen dat je de juiste accu kiest voor jouw voertuigmodel en -type. Let op de juiste maat, spanning en capaciteit.

  2. Veiligheid: Zorg ervoor dat de auto uit staat en de sleutel uit het contact is verwijderd voordat je begint met het vervangen van de accu. Draag altijd handschoenen en oogbescherming om jezelf te beschermen tegen mogelijke chemische lekkage en letsel.

  3. Positieve en negatieve aansluitingen: Voordat je de oude accu verwijdert, markeer je de positieve (+) en negatieve (-) aansluitingen of maak je een foto voor referentie. Verwijder vervolgens eerst de negatieve kabel en daarna pas de positieve kabel om kortsluiting te voorkomen.

  4. Vervanging: Verwijder de bevestigingsbeugels of -schroeven die de accu op zijn plaats houden en til voorzichtig de oude accu uit het voertuig. Plaats de nieuwe accu op dezelfde manier als de oude, zorg ervoor dat de positieve en negatieve aansluitingen overeenkomen.

  5. Kabels aansluiten: Sluit eerst de positieve (+) kabel aan en daarna pas de negatieve (-) kabel. Zorg ervoor dat de kabels stevig zijn vastgedraaid om een goede elektrische verbinding te garanderen.

  6. Testen: Nadat de nieuwe accu is geïnstalleerd, start je de auto om te controleren of alles naar behoren werkt. Controleer de verlichting, radio, airconditioning en andere elektrische apparaten om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn.

  7. Afvoer oude accu: Zorg ervoor dat je de oude accu op een veilige en milieuvriendelijke manier afvoert. Veel auto-onderdelenwinkels nemen oude accu's terug voor recycling.

Als je twijfelt over het vervangen van de accu, raadpleeg dan een professionele monteur of een gespecialiseerde autogarage om het werk voor je te doen. Het correct vervangen van de accu is essentieel voor de veiligheid en prestaties van je voertuig.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Auto onderdelen winkels).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Fomax B.V.
Herminkstuk 37
7678AM Geesteren (Overijssel)
AVAM Auto-Electra
Turfstraat 69
3513VH Utrecht
Geka Car Parts B.V.
De Run 5141
5503LV Veldhoven
Diemtech
Parallelweg 23
6942EJ Didam
Hatraco Technische Handelsonderneming B.V.
't Holland 24-b
6921GW Duiven
Erik Talen Technische Dienstverlening
Maisveld 3
7951XA Staphorst
Handelsonderneming CvB
Koestraat 15-A
2312XH Leiden
Handelsonderneming K. Mastenbroek
Haagweg 33
4814GB Breda

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

De gescheurde kniebanden kostten ineens 1.500 euro

bron: NRC

Verzekeraars en ziekenhuizen dachten de problemen met ‘budgetpolissen’ opgelost te hebben, maar er zijn nog steeds uitwassen. En inmiddels hebben miljoenen mensen de polis.

lees verder ›

Amerikaanse Federal Reserve verlaagt rente met een procentpunt

bron: NRC

In Nederland zijn inmiddels meer dan negenhonderd mensen besmet met het coronavirus, twaalf zijn overleden.

lees verder ›

België praktisch in lockdown, Wereldbank vergroot noodpakket

bron: NRC

Het aantal besmettingen in Nederland is maandag opgelopen naar 1.413, en tot op heden zijn er 24 doden gemeld. Volg hier de laatste ontwikkelingen rond de uitbraak van het virus.

lees verder ›

Topman Beter Bed: ‘Om de cijfers te veranderen, moet ik de mens veranderen’

bron: NRC

John Kruijssen (55) kwam bij het noodlijdende Beter Bed en begon met praten. „Het heeft geen zin de boeken in te duiken. Je moet van mensen op de vloer horen wat er speelt.”

lees verder ›

Verpleegtehuizen moeten dicht voor bezoek, meer sterfgevallen door corona in Italië dan China

bron: NRC

Het dodenaantal in Nederland is donderdag opgelopen naar 76. Tot nu toe moesten 489 mensen opgenomen worden in het ziekenhuis.

lees verder ›

Steeds meer wapens uit de 3D-printer

bron: De Ingenieur

En een geluidsdemper die we aantroffen was gemaakt van een oliefilter uit een auto’, vertelt Aling.   Printerfarm Behalve een handjevol vuurwapens ontdekte de politie ook enkele werkplaatsen, waar de wapens kunnen worden gemaakt.

lees verder ›

Manila beleven als een local

bron: NRC

Toe aan vakantie? NRC tipt steden en leert je daar te leven als een local. Deze keer: Manila.

lees verder ›

20 schrijvers over het belangrijkste boek van 2020

bron: NRC

Twintig bekende schrijvers, onder wie Geert Mak, Manon Uphoff en Pieter Waterdrinker, vertellen over het boek dat in 2020 de meeste indruk op hen maakte.

lees verder ›

‘Goodfellas’-acteur Ray Liotta was op zijn best als psychopatische gangster

bron: NRC

De film ‘Goodfellas’ bezegelde in 1990 het lot van acteur Ray Liotta: voortaan was hij gangster. NRC-filmredacteur Coen van Zwol herinnert zich een stuurs maar ook intens man.

lees verder ›

VN: 2,5 biljoen dollar nodig voor ontwikkelingslanden

bron: NRC

In Nederland zijn voor zover bekend 771 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus, tot nu toe moesten 3.483 mensen opgenomen worden in het ziekenhuis.

lees verder ›

Zelfrijdende auto verandert de stad

bron: De Ingenieur

  ► Bedreigde slaapsteden Mensen wonen bij voorkeur in buurten met een mix van wonen, winkels, restaurants en kantoren.

lees verder ›

De Amsterdamse snelweg die er nooit kwam

bron: NRC

Bijna liep er door de Westelijke Tuinsteden in Amsterdam nóg een snelweg. Op tekeningen begin jaren 30 was deze Noord-Zuidweg al ingetekend door stedenbouwkundige Van Eesteren.

lees verder ›