Badkamerspecialist

Vraag eenvoudig offertes aan

Badkamerspecialist

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

De badkamerspecialist is de professional voor elke klus in de badkamer en om u te adviseren over onderhoud of het verbouwen van uw badkamer.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Badkamerspecialist).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

O-Z Badkamerspecialist
Graan voor Visch 16416
2132XD Hoofddorp
Succes Bouw
Kerkstraat 3-d
4001MA Tiel
AGZ Installatietechniek
A.L. Salomonstuin 4
1705HN Heerhugowaard
Roverco Badkamerspecialist
Hoekenes 1
1161CX Zwanenburg
Ton Brok Badkamerspecialist
Donauring 237
5152TK Drunen
Meyer Totaal
Satellietbaan 10-F
2181MH Hillegom
Klusbedrijf W.Denis/WD badkamerspecialist
Korhoenstraat 62
5022BJ Tilburg
van der Kleijn Badkamerspecialist
Spoorstraat 23
4927AW Hooge Zwaluwe

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

IN OPMARS De evolutie van wc, wastafel en badkuip De vrijetijdskuip

bron: NRC

Keramische harmonie, een waste, indirecte boilers, een rendement van 62 procent op de bovenwaarde, doucheslang met leegloopautomaat? Het zegt me allemaal niets. Massage?

lees verder ›

Mens en mode

bron: NRC

Het badcomfort wordt steeds luxueuzer.

lees verder ›

Lieve en charmante mensen in Venetië

bron: NRC

Tulpen spelen een belangrijke rol in de internationaal succesvolle Italiaanse komedie Pane e tulipani, maar brood komt er veel minder prominent in voor.

lees verder ›

Design

bron: NRC

Hippe wasmandAls er één voorwerp is dat de absolute antithese van `cool' belichaamt, dan is het wel de wasmand.

lees verder ›

Hoe voorkom ik schimmel in mijn badkamer

bron: Hoedoe

Schimmel bestaat in vele vormen, kleuren en maten. Er zijn wel 40.000 verschillende soorten, en sommige daarvan zijn erg nuttig. Zo wordt penicilline ervan gemaakt en iedereen zal het ermee eens zijn dat dit een uiterst nuttige toepassing is. Maar eerlijk is eerlijk: in huis ben je schimmel liever kwijt dan rijk. Dus als je zwarte of bruine plekjes ontdekt in de hoeken, randen en kieren van je badkamer, ga je voortvarend aan de slag om ze weg te poetsen. Helaas onverrichter zake, want ze komen toch steeds weer terug. Is er dan geen manier om ze blijvend weg te krijgen? Het antwoord is – jammer genoeg maar waar – nee. Schimmel in de badkamer kun je niet blijvend voorkomen. Maar je kunt er wel voor zorgen dat je badkamer langdurig schimmelvrij blijft.

lees verder ›

Badkamergeheimen aan de maas

bron: NRC

Sphinx lonkt naar tegelproducent mosa.

lees verder ›

Wie wonen en werken er nu op de peesboten van het Zandpad?

bron: NRC

Bijna anderhalf jaar geleden werden de laatste prostitutie-arken van het Utrechtse Zandpad geveild. Wie waren de kopers? En waar zijn de boten nu?

lees verder ›

Luiheid loont

bron: de Volkskrant

VAN ALLE ondeugden was lust vorig jaar wellicht het meest in het nieuws, dankzij de Clinton-affaire. Maar lucratief was de Lust niet.... Luiheid was vorig jaar de onverwachte topper in de Sindex (Zonde Index) van Bloomberg Magazine. De Luiheid leverde vorig jaar een rendement op van 175,9 procent, terwijl de beursdoorsnee op Wall Street, de Standard & Poor 500-index, slechts 26,9 procent steeg.De …

lees verder ›

Kraan monteren / vervangen

bron: Mijnkluswijzer

Er zijn verschillende kranen verkrijgbaar.

lees verder ›

bron: NRC

Horizontaal: 5. Bedrijfsruimtes die deze maand vaak bezocht worden (9) 7. De groepsleider moet doen wat een alcoholist niet lukt (11) 9.

lees verder ›

Hier en Daar

bron: NRC

Lingerie Ondergoed? Welnee, in de Week van de lingerie worden tanga's, strings, vlinderbroekjes en jazzslips gewoon bij hun naam genoemd.

lees verder ›

Naar de drogist en snel weer weg

bron: de Volkskrant

Megastores in Den Haag, het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, leidt al tien jaar een kwijnend bestaan. Maar er gloort hoop. DEN HAAG - 'Een uitgestorven bedoening, toch?' Bezoeker Willem Wirds (58) gebaart langs de 500 meter lange passage die dwars door het Haagse shoppingcentrum Megastores loopt. 'Volgens mij is het hier binnenkort wel afgelopen.' Het oogt inderdaad tamelijk doods …

lees verder ›