Badkamerspecialist

Vraag eenvoudig offertes aan

Badkamerspecialist

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

De badkamerspecialist is de professional voor elke klus in de badkamer en om u te adviseren over onderhoud of het verbouwen van uw badkamer.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Badkamerspecialist).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Klusbedrijf W.Denis/WD badkamerspecialist
Korhoenstraat 62
5022BJ Tilburg
Succes Bouw
Kerkstraat 3-d
4001MA Tiel
van der Kleijn Badkamerspecialist
Spoorstraat 23
4927AW Hooge Zwaluwe
Ton Brok Badkamerspecialist
Donauring 237
5152TK Drunen
'Harry Suiker' De tegel- & badkamerspecialist
Zichtenburglaan 150
2544EB Den Haag
Tegelzettersbedrijf Crutzen
Koolhoverweg 19
6351JC Bocholtz
O-Z Badkamerspecialist
Graan voor Visch 16416
2132XD Hoofddorp
Fa. Goet
Wijnruitstraat 572
3193GX Hoogvliet Rotterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Kraan monteren / vervangen

bron: Mijnkluswijzer

Er zijn verschillende kranen verkrijgbaar.

lees verder ›

Postcodekanjers

bron: de Volkskrant

Het is nu bijna een jaar geleden dat de Postcodekanjer op de Koningin Beatrixlaan in Vrouwenpolder viel. Anneke Stoffelen bezocht het Zeeuwse dorp in de winter, lente, zomer en herfst en zag hoe de loterij er het leven veranderde. In groepjes kwamen de Vrouwenpoldenaren die avond hun dorp uitgefietst, de mutsen ver over hun oren getrokken. Tegen de donkere hemel bewogen lichtbundels die hen de weg …

lees verder ›

Wisseldouche

bron: de Volkskrant

Het warme water uit onze douche is permanent wisselend van temperatuur. We hebben van alles geprobeerd: ketel meerdere keren na laten kijken, andere douchekop, thermostaatkraan vervangen, maar tot nu toe heeft geen enkele loodgieter, badkamerspecialist, ons een oplossing voor dit vervelende probleem aan de hand kunnen doen.... Dit probleem laat zich niet oplossen zonder een blik op de ketel en de …

lees verder ›

Design

bron: NRC

Hippe wasmand Als er één voorwerp is dat de absolute antithese van `cool' belichaamt, dan is het wel de wasmand.

lees verder ›

Luiheid loont

bron: de Volkskrant

VAN ALLE ondeugden was lust vorig jaar wellicht het meest in het nieuws, dankzij de Clinton-affaire. Maar lucratief was de Lust niet.... Luiheid was vorig jaar de onverwachte topper in de Sindex (Zonde Index) van Bloomberg Magazine. De Luiheid leverde vorig jaar een rendement op van 175,9 procent, terwijl de beursdoorsnee op Wall Street, de Standard & Poor 500-index, slechts 26,9 procent steeg.De …

lees verder ›

Handig

bron: NRC

Onze badkamer was aan een grondige renovatie toe. Reden om ons te oriënteren bij een badkamerspecialist. We keken onze ogen uit, er waren zoveel mogelijkheden!

lees verder ›

Wijsneus voor perfecte verticale voegen

bron: de Volkskrant

Een muurtje voegen is voor doorgewinterde bouwvakkers een fluitje van een cent, maar voor klussers die het slechts af en toe doen, kan het een moeilijk karwei zijn.... ‘Dat moet toch anders kunnen’, dacht Arnhemmer André Blom (49) vier jaar geleden, toen hij weer eens moeilijk stond te doen bij het voegen van een buitengevel. Hij vouwde een stukje zink dubbel tot een V-vormig gootje en gebruikte d …

lees verder ›

Hier en Daar

bron: NRC

Lingerie Ondergoed? Welnee, in de Week van de lingerie worden tanga's, strings, vlinderbroekjes en jazzslips gewoon bij hun naam genoemd.

lees verder ›

Naar de drogist en snel weer weg

bron: de Volkskrant

Megastores in Den Haag, het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, leidt al tien jaar een kwijnend bestaan. Maar er gloort hoop. DEN HAAG - 'Een uitgestorven bedoening, toch?' Bezoeker Willem Wirds (58) gebaart langs de 500 meter lange passage die dwars door het Haagse shoppingcentrum Megastores loopt. 'Volgens mij is het hier binnenkort wel afgelopen.' Het oogt inderdaad tamelijk doods …

lees verder ›

IN OPMARS De evolutie van wc, wastafel en badkuip De vrijetijdskuip

bron: NRC

Keramische harmonie, een waste, indirecte boilers, een rendement van 62 procent op de bovenwaarde, doucheslang met leegloopautomaat? Het zegt me allemaal niets. Massage?

lees verder ›

Lieve en charmante mensen in Venetië

bron: NRC

Tulpen spelen een belangrijke rol in de internationaal succesvolle Italiaanse komedie Pane e tulipani, maar brood komt er veel minder prominent in voor.

lees verder ›

Wie wonen en werken er nu op de peesboten van het Zandpad?

bron: NRC

Bijna anderhalf jaar geleden werden de laatste prostitutie-arken van het Utrechtse Zandpad geveild. Wie waren de kopers? En waar zijn de boten nu?

lees verder ›