Begrafenisondernemers

Vraag eenvoudig offertes aan

Begrafenisondernemers

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Begrafenisondernemers).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

M&J Dienstverlening
Adriaen Lauwereyszstraat 12
4335EK Middelburg
VV Medical B.V.
Johannes Huddeweg 14
6827CB Arnhem
Instrum
Heeswijkstraat 21
6844HR Arnhem

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Opnieuw ligt de methode-Rambam onder vuur

bron: NRC

Onderzoeksprogramma Weer filmde Rambam met de verborgen camera, nu om misstanden bij het corps aan te kaarten. Een maker nam een valse identiteit aan.

lees verder ›

Knipogen en aubergines - met emoji’s op je werk moet je oppassen

bron: NRC

Duimpjes, hartjes en aubergines – het gebruik van emoji’s zorgt voor misverstanden op het werk. Tijd voor een snelcursus, vindt Japke-d. Bouma.

lees verder ›

'Maak hier je eigen pin-upkistfoto!' En verdomd, er stond een doodskist klaar

bron: de Volkskrant

Omdat het een mooie lentedag was, maakte ik een uitstapje naar Uitvaartmuseum 'Tot zover', gelegen aan een begraafplaats vol opulente zigeunergraven, waarop de afgestorvenen veelal trots samen met hun auto zijn vereeuwigd tussen kunstbloemen, lichtjes en krullerige ornamenten. 'Wie is er nog bang voor de dood?', kopte de museumfolder jolig, een vraag waarop het antwoord toch meestal 'nou, ík wel' …

lees verder ›

Neelie Kroes: 'Ik vind flirten leuk'

bron: de Volkskrant

Neelie Kroes citeert Pippi Langkous, reist bijna maandelijks naar Silicon Valley en neemt voortaan de tram bij gebrek aan een dienstauto. Hoe was 2017? 'Een positief jaar.' 'Nee.'  'Nee. Maar ik vind het goed dat door die discussie zaken aan de orde komen als: welke mogelijkheden heb je om op te staan als je iets niet prettig of correct vindt?' 'Je moet wel onderscheid blijven zien tussen wat moet …

lees verder ›

Peter wilde euthanasie en ook zijn organen doneren

bron: de Volkskrant

Medische experts over de patiënt die hun kijk op het vak veranderde. Deze week: huisarts Han Mulder (50). 'Peter was een hardwerkende, jonge vent, trots op het schildersbedrijf dat hij had opgezet. Zo'n patiënt die ik nooit op het spreekuur zag, totdat hij steeds meer vage klachten kreeg: spierpijn en vermoeidheid. Na een lange ronde langs specialisten werd in de zomer van 2014 een fatale diagnose …

lees verder ›

Terug naar 14 mei 1940: waarom opa het wel overleefde

bron: NRC

Nu de generatie die de oorlog meemaakte langzaam uitsterft, verdiepen meer (klein)kinderen zich in de familiegeschiedenis.

lees verder ›

De vrolijkste begraafplaats

bron: NRC

Rouwen is meer dan triest zijn , dus weg met die kille begraafplaats // Twee Duitsers runnen een levendig kerkhof // Met natuurlijk ogende lijken en een clowntje op je graf

lees verder ›

Help! Mijn brein blijft maar piekeren. Hoe zet ik het uit?

bron: NRC

Dagdromen is gezond, zeggen experts. Maar zodra je gaat dagdromen gaat je brein piekeren, merkt Japke-d. Bouma . Kan die piekerstand ook eens uit?

lees verder ›

‘Wij zijn geen mislukte filmsterren’

bron: NRC

Om werknemers op lastige situaties voor te bereiden, huren bedrijven trainingsacteurs in – van begrafenisondernemers tot scholen. „Het gaat om de cursist.

lees verder ›

Op ‘Abbey Road’ vlamden The Beatles nog één keertje

bron: NRC

Nooit klonken The Beatles beter dan op het album Abbey Road dat op 26 september 1969 verscheen. Ook de hoes daarvan is legendarisch. Blote voeten? Paul is dood!

lees verder ›

Begrafenissen en het herdenken van de overledenen

bron: Infonu

Begin november staan we allemaal even stil bij de dood en herdenken we onze overledenen. De meesten liggen begraven op een kerkhof of staan in een urne in het columbarium. Toch zijn er andere mogelijkheden, waar mensen niet altijd aan denken. Zo kan…

lees verder ›

Moeder

bron: NRC

Mijn moeder is overleden. Ze is 101 geworden. Mijn vriendin, mijn zus en ik, hebben een gesprek met de begrafenisondernemer.

lees verder ›