Beroepskeuzeadviseur

Vraag eenvoudig offertes aan

Beroepskeuzeadviseur

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een beroepskeuzeadviseur bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Beroepskeuzeadviseur).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

NoBlend coaching for young people
Villapark 7
3051BP Rotterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Resultaatbeloning?

bron: de Volkskrant

Werkgevers willen resultaatbeloningen introduceren. Wie zijn er bij gebaat?.. Sigrid Fortgens van de Algemene Werkgeversvereniging AWVN: 'De lijst van doelstellingen bevat alleen maar voorbeelden. Werkgevers en werknemers kunnen zelf ook onderwerpen aandragen. Een bedrijfsdoelstelling kan zijn: minder schade aan de lease-auto's, minder RSI of meer hits op de homepage. In een CAO wordt bijvoorbeeld …

lees verder ›

Helemaal goedgekomen

bron: de Volkskrant

Jong volwassen kinderen kijken met hun ouders terug op de opvoeding en hun relatie. Deze week: Tijmen (23) en Willem (53) Brethouwer. 'Tijmen is het buitenbeentje in de familie.' Tijmen Brethouwer is chef werkplaats in een (brom)fietsenwinkel en woont samen met Danique in bij zijn ouders. 'Ik zei: 'Pa, dat huis staat te koop en dat moet je kopen.' Het idee was: plat schuiven en nieuw bouwen. En …

lees verder ›

Barend schrijft sober, koel en krachtig haar levensverhaal

bron: de Volkskrant

Sober, koel en krachtig zet Sonja Barend de kern van haar levensverhaal neer. De zoektocht naar haar vader, die in Auschwitz werd vermoord, is bepalend voor haar leven. 'Het is een intelligent meisje uit een zeer net milieu. Is een beetje een praatjesmaker.' Zo werd Sonja Barend, 16 jaar, door haar eerste werkgever beoordeeld bij de Twentsche Bank. Een solide baan, vond haar stiefvader. Door hem w …

lees verder ›

Zoek het zelf maar uit

bron: NRC

Middelbare scholen vinden studiekeuze niet belangrijk genoeg, zeggen decanen. Dure adviseurs bieden gesprekken waar zij geen tijd voor hebben.

lees verder ›

Veel carrières geruïneerd door angst

bron: de Volkskrant

Angst en paniek houden jaarlijks maar liefst twee miljoen mensen in hun greep. De gevolgen: verzuim, uitval en gemiste kansen.... ‘Je groot houden is de norm, dus dat deed ik ook. Maar ik had elke keer het gevoel dat ik eraan ging.’ Paul van der Zaag (30) werkte na zijn studie een tijdje bij de IND in een baan die goed aansloot op zijn hbo-studie Sociaal Juridische Dienstverlening. Maar zijn angst …

lees verder ›

Anti-socialen, daar ga ik goed mee

bron: NRC

Maurits de Brauw lijkt op een ‘standaard kakker’. Hij wil werken met ‘mensen die onderaan de ladder staan’. Als beginnend psychiater verleent hij spoedeisende hulp.

Jongens uit goede gezinnen die jarenlang niets doen

bron: NRC

Meisjes praten over hun problemen. Jongens trekken zich terug. Soms kunnen ze jarenlang blowend naar buiten kijken. Wat is er met ze aan de hand?

lees verder ›

Een keukentip van de Heilige Petrus

bron: NRC

„Iets met mensen”, horen beroepskeuzeadviseurs vaak, als ze de klandizie naar ambitie vragen. „Iets met vissen”, zou Bart van Olphen hebben geantwoord. Hij bedacht het merk Fishes , ter bevordering van de verkoop van duurzame vis. De winkels met die naam gingen vorig jaar weliswaar failliet, maar de groothandelsactiviteiten gaan door en de kookboeken die Carrera Culinair onder de Fishes-vlag uitgeeft, lopen goed.

Anti-socialen, daar ga ik goed mee

bron: NRC

lijkt op een ‘standaard kakker’. Hij wil werken met ‘mensen die onderaan de ladder staan’. Als beginnend psychiater verleent hij spoedeisende hulp.

lees verder ›

'Bijzonder trieste ontwikkeling, we komen zelf niet meer aan de slag' Beroepskeuze-adviseur in de verdrukking

bron: NRC

Door onze redacteur F. G. DE RUITER ROTTERDAM, 3 dec.

lees verder ›

Een beroep kiezen met of zonder adviseur

bron: Infonu

Kiezen in een winkel is vaak een kwestie van dingen aan de kant leggen of schuiven die het niet worden en zien wat er overblijft. Op die manier is het kiezen niet meer een kwestie van tussen de bomen het bos niet meer zien maar het tegenovergestelde.…

lees verder ›

Gemene stekels

bron: NRC

Iets met mensen, horen beroepskeuzeadviseurs vaak, als ze klandizie naar ambitie vragen. „Iets met vissen”, zou Bart van Olphen hebben geantwoord.

lees verder ›