Elektronische archivering

Vraag eenvoudig offertes aan

Elektronische archivering

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Elektronische archivering).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Deco Home Jochem
Hessenweg 154
3731JM De Bilt
Teamworks Mechanical Components B.V.
Kuiper 6
5521DH Eersel
Ecowave
Brugstraat 153
6131AC Sittard
D.0.M.
Klipper 56
1186VX Amstelveen
Marad Engineering B.V.
Isaac Beekmanstraat 8
6603BZ Wijchen
Elect. B.V.
Gunnerstraat 14
7595KE Weerselo
De Hansing
Smaragd 10
2651RW Berkel en Rodenrijs
Max Europe B.V.
Camerastraat 19
1322BB Almere

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Italië helpt regime Syrië bij opsporen dissidenten

bron: de Volkskrant

Terwijl het Syrische regime van Bashar al-Assad protesten in het land al maanden achtereen hard neerslaat, werken Italiaanse technici voor het regime aan de afronding van een uitgebreid systeem om dissidenten op te sporen. Dit blijkt uit een onderzoek van Bloomberg, een persbureau dat in het geheim met betrokkenen sprak. AMSTERDAM - In februari meerde een schip aan in de haven van het Syrische Lat …

lees verder ›

Hoe gezond is een elektronische sigaret?

bron: Infonu

De elektronische sigaret, oftewel de e-sigaret, is sinds 2008 verkrijgbaar in België en Nederland. Hier wordt de e-sigaret voornamelijk verkocht onder het mom van gezond(er) alternatief voor de normale sigaret. Studies hebben echter aangetoond dat de…

lees verder ›

Bedrijfsleven juicht één keer om de fiscus

bron: NRC

Ondernemers staan zelden te juichen bij nieuwe fiscale maatregelen. Maar de versimpeling van de facturering die de fiscus nu beoogt krijgt luide bijval vanuit het bedrijfsleven.

lees verder ›

Colin Benders: ‘Wat is het toch heerlijk om een nerd te zijn’

bron: NRC

Hij richt zich nu op een online publiek in ‘modulair lockdown’ -sessies van soms wel tien uur. Het leidde tot een nieuwe muzikale aanpak. „Ik heb geen idee waar het heen gaat.

lees verder ›

Rutte bepaalde zélf welke sms’jes belangrijk waren en welke niet - en dat wringt

bron: NRC

Mark Rutte wiste iedere dag sms’jes van zijn telefoon. Opnieuw gaat het in Den Haag over het vermeende gebrek aan openheid van de premier.

lees verder ›

Van Kanado tot Koreio

bron: de Volkskrant

Esperantisten uit zestig landen komen deze week bijeen op het Universala Kongreso de Esperanto in Zagreb, om elkaar en de wereld te laten zien dat de 'plantaal' van Dr.... KIEKJES van bebaarde mannen met bolhoeden. Een tabakspijp met zilverbeslag en inscriptie. Beduimelde pamfletten ('Warschau, 1887'), bewaarnummers van het maandblad Monato, en wat incourant kleingeld, in waarden van 1 tot 25 stel …

lees verder ›

Elektronische muziek: de synthesizer

bron: Infonu

Koud, kunstmatig en onpersoonlijk? Muziek gemaakt met machines heeft een minder warm imago dan muziek gemaakt met piano en gitaar. Toch kunnen elektronische muziekinstrumenten juist heel persoonlijk zijn.

lees verder ›

Google zoekt snel op de eigen pc

bron: NRC

Google biedt programma's aan voor het doorzoeken van de eigen pc en voor het archiveren van mail. Gratis, maar niet helemaal veilig.

lees verder ›

Archivering bij gemeente, waterschap, provincie en rijk

bron: Infonu

De archivering bij met name een gemeente is erg complex, vanwege de veelheid aan taken op elk gebied van de samenleving. Om de correspondentie van de overheid praktisch en vindbaar op te bergen geldt nu de zaaksgewijze ordening (dossierstelsel) met b…

lees verder ›

De digitale vergetelheid

bron: NRC

In het stenen tijdperk van de digitale beschaving hadden we de elektronische schrijfmachine. Een platte doos van niet meer dan vijf bij vijftien bij achttien centimeter, schat ik, met een piepklein geheugen. Op een raampje boven het toetsenbord kon je zien wat je had getikt, één regel, waarin je nog verbeteringen kon aanbrengen vóór je, door de druk op enter, het printproces in werking stelde. Het wonder liep op vier batterijen. Je kon een cassette met een lint gebruiken, maar het werkte ook met `thermisch papier' van het soort dat in de fax werd gebruikt. Met een rol faxpapier en wat reservebatterijen kon de wereldreiziger niets gebeuren. Dacht hij.

lees verder ›

Het wonderlijke jaar 1989

bron: NRC

In Karlsruhe is een ambitieuze tentoonstelling te zien over de metamorfose van de kunstwereld sinds 1989. De hegemonie van het Westen, zo blijkt daar, is definitief verbrokkeld.

lees verder ›

Colin Benders: Wat is het toch heerlijk om een nerd te zijn’

bron: NRC

Hij richt zich nu op een online publiek in ‘modulair lockdown’ -sessies van soms wel tien uur. Het leidde tot een nieuwe muzikale aanpak. „Ik heb geen idee waar het heen gaat.

lees verder ›