Grondwerken

Vraag eenvoudig offertes aan

Grondwerken

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Grondwerken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Wijngaarden Shovelverhuur
Nummer 10
8528DT Dijken
Briene tuinaanleg
Hoekweg 17
6591XN Gennep
Loon- en Handelsbedrijf Marinus Boele
Portengen 72-a
3628EG Kockengen
Douwe de Jong Grondwerken
Damzijl 6
9101PP Dokkum
Alin Klussenbedrijf
Westwal 15-B
7631BM Ootmarsum
Loonbedrijf Beusink B.V.
Vredensebaan 1-a
7157BG Rekken
Verhuur en Grondwerken Michel Wildhagen
Kapelaan L. de Nijsstraat 8
4891AM Rijsbergen
J. van de Ven Grondwerken & Transportbedrijf
Binnenveld 7
5763BT Milheeze

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Verstening van het Nederlandse landschap

bron: Infonu

Verstening ofwel het volbouwen van Nederland is een milieuprobleem dat je kunt omschrijven als aantasting van onze leefwereld en dan vooral aantasting van het landschap. Ik onderscheid vier soorten van verstening: verstening door industrialisatie, ve…

lees verder ›

Alternatief voor heien

bron: De Ingenieur

Het enige grondwerk dat de gravity based fundering behoeft, is het prepareren van de bodem. Voor het plaatsen worden vier sleepboten gebruikt die zijn uitgerust met een dynamisch positioneringssysteem. ‘We kunnen ze met een nauwkeurigheid van 5 cm en een hellingshoek van minder dan 1° afzinken.’

lees verder ›

Hoe de geldpers salonfähig wordt

bron: NRC

Maarten Schinkel schrijft op deze plaats elke donderdag over economie en de financiële markten. Negatieve rentes: check. Het opkopen van staatsschuld door de centrale bank? Check.

lees verder ›

Ander Oranje is soms zelfs frivool

bron: de Volkskrant

De ene code oranje is de andere niet. Die van buiten waarschuwde voor wind. De code oranje onder het dak van de Arena gaf na stormen van kritiek op bondscoach Hiddink en zijn elftal juist een ander Nederland te zien. Speels, rustig, soms frivool, tot de rust aanvallend. De ploeg won zowaar van Europees kampioen Spanje (2-0), in een oefenduel. Nederland, in het nieuwe tenue van de huissponsor, met …

lees verder ›

Die politie, die was vast nep, dacht M.

bron: NRC

Mohammed M. (29) vluchtte toen de politie hem op de snelweg probeerde aan te houden. Daarmee bracht hij anderen in levensgevaar.

lees verder ›

Door aanslagen rukken betonblokken op in straatbeeld

bron: de Volkskrant

Sinds de reeks aanslagen met voertuigen zoals die in Barcelona is er grote behoefte aan wegversperringen. Maar hoe voorkom je dat die de hulpdiensten in de weg zitten? Het antwoord: mobiele betonblokken. Hij is grijs, 1.250 kilo en kost vijf tientjes: het betonblok dat Wil Huijbregts met zijn heftruck op zondagochtend neerzet aan de Meirseweg in Zundert. Hierna volgen er meer grijze legostenen. Om …

lees verder ›

Bodem boert de CO2 weer omhoog

bron: NRC

Meer CO2 in de atmosfeer? Dan groeien planten sneller en leggen ze meer koolstof vast. Maar schimmels in de grond werken ook harder, en stoten het CO2 weer net zo hard uit.

lees verder ›

Initiatieven bij Defensie om veiligheid te verbeteren lopen vast op regelzucht en geldgebrek

bron: NRC

Een actieplan moet fysieke en sociale veiligheid bij Defensie verbeteren. Maar initiatieven lopen vast op regelzucht en geldgebrek.

lees verder ›

Chinese reuzenradiokijker voltooid

bron: De Ingenieur

De drie heuvels rond het dal vormen een natuurlijk gewelf voor de telescoop, waardoor geen duur grondwerk nodig was.

lees verder ›

Man en Paard

bron: de Volkskrant

Daniel Tschida weet lastige paarden weer in het gareel te krijgen. Maar noem hem alsjeblieft geen paardenfluisteraar. 'Dat is zo'n mythe geworden.'Die bonte met die vlekken, dat is Geronimo. Die andere, een vos (op de foto is de rossige kleur van zijn vacht en manen niet te zien), is Inaro. Beide ruinen zijn vijfenhalf jaar en allebei zijn ze een jaar of vier op de ranch bij Daniel Tschida in het …

lees verder ›

Boskalis 29,03 euro / + 0,95 %Kans op grote klus toegenomen

bron: NRC

Boskalis won donderdagochtend 0,9 procent.. De baggeraar is samen met Van Oord een stap dichter bij een grote klus in de Oostzee.. Het betreft het grondwerk voor een verdubbeling van de Nordstream-gasleiding van 1.200 kilometer, tussen Rusland en Duitsland..

lees verder ›

#186 De ongeziene vrouwelijke pioniers van de natuurwetenschap

bron: NRC

Als we de geschiedenisboeken mogen geloven hebben vooral mannen het grondwerk gelegd voor het moderne wetenschappelijke systeem. Toch hebben ook er altijd vrouwen aan bijgedragen.

lees verder ›