Hostess

Vraag eenvoudig offertes aan

Hostess

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een hostess bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Hostess).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Rosalie Boekholt
James Cookroute 68
1363KG Almere
Devagarden B.V.
Alex Bennostraat 9
1325PB Almere
Kasia Rain Fitness
Molenwerf 1
1014AG Amsterdam
A. Bloemsaat
Wellerzandweg 14-C
8314PZ Bant
Jadena Promotions
Oer it Spoar 8
8521DJ Sint Nicolaasga
Winja Leuijerink
J.F. Berghoefplantsoen 27
1064DE Amsterdam
Mimi agency
Berkelstraat 18
3433BP Nieuwegein
Selina van Loon
Tomas Masarykstraat 55
3573PK Utrecht

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Men only-bacchanaal voor prominenten kost Britse adviseur zijn baan

bron: NRC

Bij een benefietdiner van de Presidents Club Charitable Trust gedroegen mannen zich zeer vrouwonvriendelijk. De ophef is niet van de lucht.

lees verder ›

Blonde hostesses hebben de baboesjka's vervangen; Theaterrevolutie voor de Nieuwe Russen

bron: NRC

In Moskou ging onlangs een spectaculaire, een miljoen gulden kostende versie van Brechts De Driestuiveropera in premiere.

lees verder ›

Deze vier boeken beschrijven het échte leven van Japanse stedelingen

bron: NRC

Literatuur uit Japan die westerse lezers bereikt, biedt vaak een bevestiging van een clichébeeld. Hoe leren we het hedendaagse Japan écht kennen?

lees verder ›

Sony verkeert in zwaar weer

bron: de Volkskrant

Sony maakt innovatieve producten, maar heeft te lang verkeerde keuzen gemaakt. Daarvoor betaalt het Japanse elektronicaconcern nu de tol. Philips pakte het beter aan. Sony zal voor het eerst sinds het in 1958 een beursnotering kreeg geen dividend uitkeren. Het Japanse elektronicaconcern verwacht in het lopende boekjaar een verlies te lijden van 1,7 miljard euro. Oorzaak is de eenmalige afschrijvin …

lees verder ›

Leve het massatoerisme

bron: de Volkskrant

Al te gemakkelijk wordt gedacht dat kleinschalig toerisme beter is voor mens en milieu dan massatoerisme. Hoe berg je jaarlijks een miljard vakantiegangers in kleine hotelletjes? Achteraf gezien viel het best mee: je trekt een hups bloesje aan, een fladderrokje of -broek, je zet een strooien hoed op en een zonnebril. Klaar. Of het zo was afgesproken stroomden we aldus gekleed met een paar honderd …

lees verder ›

Vakantie zonder stress

bron: Infonu

Het hele jaar beul je jezelf af om eens lekker op vakantie te kunnen gaan. Eindelijk die ontspanning die je al zo lang hebt verdient. Enkel als je eenmaal op vakantie bent kun je jezelf erg moeilijk ontspannen. Hoe komt het dat je niet relaxed bent o…

lees verder ›

Hellebus

bron: de Volkskrant

'Me cago en Dios y en la puta de virgen!' Ik vloek luidkeels want ik ben met mijn kanis keihard op de voorruit van de bus geknald. We zijn in een suikerrietplantage tot stilstand gekomen. De indianen slaan kruizen en zijn meer van streek door mijn schijt aan God en de Heilige Maagd dan door hun bijna-doodervaring. Ik verkeerde in een diepe reisroes, droomde over mijn hemelende moeder. Van haar moc …

lees verder ›

De Engelsen mogen elkaar eindelijk weer zien in de pub

bron: NRC

De pubs in Engeland gingen weer open. Eindelijk weer een koude pint van de tap vonden bezoekers fijn, maar eindelijk elkaar weer zien vonden ze fijner.

lees verder ›

Onrust in Zoutkamp vanwege het tijdelijke azc: ‘Desnoods gooien we het dorp op slot’

bron: NRC

Bewoners van Zoutkamp ervaren overlast van asielzoekers. Ze dreigen het heft in eigen hand te nemen.

lees verder ›

Vlijmscherpe vrouwenportretten

bron: NRC

Eindelijk is er weer oprechte opwinding mogelijk over een relatief onbekend gebleven meester, de Japanse regisseur Mikio Naruse . Zijn werk is nu te zien in Eye Filmmuseum.

lees verder ›

Foto: Speciale 'hostesses', allen genaamd Joyce, ...

bron: NRC

Foto: Speciale 'hostesses', allen genaamd Joyce, begeleidden zaterdag de opening van de tentoonstelling Joy van de Amsterdamse fotograaf Erwin Olaf in de Kunsthal in Rotterdam.

lees verder ›

Wat gebeurt er als je nu eens echt lang naar een schilderij kijkt?

bron: de Volkskrant

Een uur lang zitten en kijken naar een museumstuk? Stefan Kuiper, Sheila Sitalsing, Merel Bem en Herman Brusselmans probeerden het uit. Is de tijd die de gemiddelde bezoeker in een museum doorbrengt voor een kunstwerk nu 9, 17 of 27,2 seconden? Zittend, staand, pratend of in absoluut stilzwijgen. Die teleurstellend korte tijd was voor maandblad Kunstbeeld reden drastische maatregelen te nemen: het …

lees verder ›