Hostess

Vraag eenvoudig offertes aan

Hostess

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een hostess bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Hostess).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Romy Scholman
Rijksstraatweg 28
1115AL Duivendrecht
Nina Leisink
Solebaystraat 46-1
1055ZS Amsterdam
Rosalie Boekholt
James Cookroute 68
1363KG Almere
Charlotte Warner
Van Hoytemastraat 13
2596EM Den Haag
VisagieKunst
Aramstraat 32
1336HS Almere
MH Hospitality & Entertainment
Dubbeldamseweg Zuid 227
3312KR Dordrecht
Bobbie Johnson
Langestraat 41-1
1015AK Amsterdam
De Ideeënbron
Zaanstraat 24
2515TN Den Haag

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Verdwijning van het Twinkies-cakeje zorgt voor paniek in de VS

bron: NRC

Een sponzig cakeje met onbestemde crèmevulling zorgt voor ophef in de Verenigde Staten. Vrijdag werd bekend dat de Twinkies gaan verdwijnen.

lees verder ›

Vertederend robothulpje

bron: NRC

Pikken robots onze banen in? In IJsselmonde staat sinds donderdag een ‘robot-hostess’ bij de gemeenteloketten. Ze is net een beetje op tilt geslagen, als ik kom kijken.

lees verder ›

Sony verkeert in zwaar weer

bron: de Volkskrant

Sony maakt innovatieve producten, maar heeft te lang verkeerde keuzen gemaakt. Daarvoor betaalt het Japanse elektronicaconcern nu de tol. Philips pakte het beter aan. Sony zal voor het eerst sinds het in 1958 een beursnotering kreeg geen dividend uitkeren. Het Japanse elektronicaconcern verwacht in het lopende boekjaar een verlies te lijden van 1,7 miljard euro. Oorzaak is de eenmalige afschrijvin …

lees verder ›

Teruglezen etappe 17 - Lotto-Jumbo-ploegleider: 'Roglic deze Tour zo ontspannen'

bron: de Volkskrant

De Sloveen Primoz Roglic heeft zijn ploeg LottoNL-Jumbo woensdag de ritzege bezorgd in de Tour de France. Roglic soleerde naar de winst in de zeventiende etappe, een loodzware Alpenrit met aankomst in skidomein Serre Chevalier Volg het laatste nieuws en etappeverslag in ons liveblog.

lees verder ›

Klachten over je vakantie; wat doe je met vakantieklachten?

bron: Infonu

Als je vakantie niet is zoals je je die had voorgesteld omdat de accommodatie niet was zoals hij was voorgesteld, het vakantieappartement vies was of je drie kilometer moest lopen naar een strand terwijl in de brochure stond dat het maar 10 meter was…

lees verder ›

Alleen wat gezien wordt, bestaat

bron: NRC

Wat zeggen selfiemusea en selfievelden over deze tijd, vraagt Christiaan Weijts zich af. Zelfs de laatste ironische knipoog is verdwenen.

lees verder ›

Laat een huurauto uw vakantiepret niet bederven

bron: Infonu

Het lijkt zo ideaal, ver weg op vakantie, en toch beschikken over eigen vervoer. Vele vakantiegangers kiezen dan ook voor een huurauto. Hier zitten meestal voorwaarden aan verbonden welke de vakantiepret flink kunnen bederven. Hier een aantal tips om…

lees verder ›

Leve het massatoerisme

bron: de Volkskrant

Al te gemakkelijk wordt gedacht dat kleinschalig toerisme beter is voor mens en milieu dan massatoerisme. Hoe berg je jaarlijks een miljard vakantiegangers in kleine hotelletjes? Achteraf gezien viel het best mee: je trekt een hups bloesje aan, een fladderrokje of -broek, je zet een strooien hoed op en een zonnebril. Klaar. Of het zo was afgesproken stroomden we aldus gekleed met een paar honderd …

lees verder ›

Saskia Postma (24), afgestudeerd aan de SPH, werkt als hostess

bron: NRC

„Door de bezuinigingen in de zorg kon ik niet blijven werken in de instelling waar ik stage liep tijdens mijn opleiding sociaal pedagogische hulpverlening. Zo kwam ik er al snel achter hoe moeilijk het is om in deze sector een baan te vinden. „Al voordat ik was afgestudeerd ben ik begonnen met sollicitatiebrieven schrijven.

lees verder ›

Op vakantie: overboekt in je hotel/appartement

bron: Infonu

De nachtmerrie van iedere vakantiegast: op de luchthaven van bestemming te horen krijgen dat het door jouw geboekte hotel volgeboekt is. Je wordt ergens anders heengebracht. Kan dat zomaar? En waar heb je dan recht op!

lees verder ›

Ook achter de schermen van banketbakkers wordt geneukt

bron: de Volkskrant

Ik heb veel schik in die seksaffaire bij Transavia. Een vrouwelijke purser heeft allerlei geile dingen met collega's gedaan in de (what's in a name) cockpit. Waarom ook niet, je leeft maar één keer; alleen heeft ze de hele mikmak met haar stomme kop in haar dagboek opgeschreven, en dat dagboek is door haar man gevonden, die nu woedend is en alles openbaar wil maken. Alle kranten hebben zich op het …

lees verder ›

Het stenen bruidsbed

bron: Infonu

De klassieker 'Het stenen bruidsbed' van Harry Mulisch is verplichte lectuur voor vele studenten. Met deze korte samenvatting kan je starten met het schrijven van je eigen recensie.

lees verder ›