Meubels maken

Vraag eenvoudig offertes aan

Meubels maken

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u meubels laten maken passend in uw interieur? Een meubelmaker kan voor meubels maken met verschillende materialen. Hij maakt de meubels op maat en bewerkt deze of restaureert de meubels zodat ze weer een mooie plek kunnen krijgen in uw interieur.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Meubels maken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Maxsan
Heuvelstraat 5
5101TB Dongen
Houtnerf Design
Tsjerkegreft 1
8771SJ Nijland
TH Design
Beatrixstraat 65-c
6658EJ Beneden-Leeuwen
Interieur Coaching Nederland B.V.
Keizer Karelweg 325
1181RD Amstelveen
JT interieurprojecten
Zevenhuizerstraat 160-a
3751LD Bunschoten-Spakenburg
W. Frenken Gebruikte Meubels
Graafschap Hornelaan 118-H
6004HT Weert
MODUPLUS B.V.
Herelsestraat 33
4726AB Heerle
Judith van der Meer
Wattstraat 24
2561XN Den Haag

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe woon ik ecofabulous

bron: Hoedoe

Duurzaam wonen wordt steeds populairder. Natuurlijke materialen als natuursteen, hout en leem worden meer dan ooit toegepast in huis. Daardoor zijn er inmiddels heel wat leuke woonwinkels die milieu-, mens-, en diervriendelijke accessoires voor in en om het huis verkopen. Er zijn zelfs bouwmarkten met een compleet milieuvriendelijk assortiment. Ook bekende ontwerpers hebben de duurzame materialen ontdekt, en dus is er ook voor de liefhebbers van design genoeg keuze op dit gebied. Piet Hein Eek hergebruikte bijvoorbeeld als een van de eersten oud hout om designmeubelen te maken, Claudy Jongstra ontwerpt vilten woonaccessoires van de wol van haar eigen schapen en Marcel Wanders maakte een schommel waarvan de zitting gevuld kan worden met aarde en klimplanten. Ecologisch wonen duur? Dat ligt eraan. Je kunt van alles kunt doen om groener te wonen. Grote maatregelen als zonnepanelen op je dak, een huis bouwen van ecologische bouwmaterialen of zelfs in een ecologische wijk gaan wonen, lijken in eerste instantie erg duur. Maar doordat je hiermee veel energie kunt besparen, haal je de extra kosten er makkelijk uit. Wie (nog) niet zoveel te besteden heeft, kan ook met kleine dingen al een heleboel doen. Denk bijvoorbeeld aan groene stroom, spaarlampen in plaats van gloeilampen, de verwarming een graadje lager zetten en hergebruik van oude materialen. Die laatste twee zijn bovendien nog beter voor je portemonnee ook!

lees verder ›

Eén toon wordt krachtiger met stilte

bron: NRC

De binnenhuisarchitecten van i29 grossieren in prijswinnende interieurs. Deel 7 in een serie gesprekken met spraakmakende ontwerpers.

lees verder ›

Duorolgordijn Raamdecoratie

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Duorolgordijn raamdecoratie is een van de nieuwste trends in raamdecoratie. Een huis opknappen en het huis een totaal andere sfeer geven doe je al snel door de raamdecoratie te vervangen.

Interieur inrichten

bron: Infonu

Het inrichten van je interieur komt aan op goed nadenken. Mensen kiezen tegenwoordig minder voor trends maar gaan weer voor tijdloos meubilair en kwaliteit.

lees verder ›

'Ik koop iets moois, of ik koop niets'

bron: de Volkskrant

Kiki Niesten (60) heeft boven haar toonaangevende modewinkel in Maastricht een appartement met een eigenzinnige kunstverzameling. Kiki Niesten (60).Wat doet ze?Eigenaar van de gelijknamige modewinkel.Waar?Boven de winkel in de Stokstraat, in de binnenstad van Maastricht.     'Soms is het heel handig, en soms heel lastig. Daarom woon ik hier niet meer fulltime. Tien jaar geleden ben ik naar Knokke …

lees verder ›

Hoe je moet speuren naar vintage design van morgen

bron: NRC

De tijd dat je in een kringloopwinkel voor een habbekrats design scoort, is voorbij. Maar met een vooruitziende blik vind je misschien wel de Eames van morgen.

lees verder ›

Wie is ontwerper en architect Antonio Citterio?

bron: de Volkskrant

Kantoortorens en wooncomplexen ontwerpt architect Antonio Citterio, maar het liefst leeft hij zich uit op de sofa. 'Als je duizenden euro's voor een bank uitgeeft, wil je 'm vóelen.' De werkkamer van de Italiaanse architect en meubelontwerper Antonio Citterio (1950) oogt als een chique woonkamer. Zijn bureau heeft de jaloersmakende afmeting van een Italiaanse familie-eettafel. Er staan vijf stoele …

lees verder ›

De beste espressomachine komt niet uit Italië, maar uit het Brabantse Waalre

bron: de Volkskrant

Espresso is een snelle koffie en daarom zien de peperdure koffieapparaten van Kees van der Westen uit Waalre er ook opvallend speedy uit. De hele wereld wil ze hebben. De grootste blikvanger op het kantoor van Kees van der Westen (62) is niet een van de espressomachines die zijn bedrijf maakt. Het is ook niet zijn vitrine met memorabilia die hij door de jaren heen heeft verzameld. Het is het licht …

lees verder ›

Binnenkijken bij een voormalig koetshuis uit 1885

bron: de Volkskrant

Rolf Bruggink en Yffi van den Berg wonen in een voormalig koetshuis in Utrecht. Ze gebruikten bouwmaterialen van een naastgelegen kantoorpand om zelf te verbouwen. Rolf Bruggink (47), Yffi van den Berg (44). Wat doen ze? Hij is architect en ontwerper, zij is projectontwikkelaar bij een vastgoedbedrijf. Waar? Een koetshuis uit 1885 bij de Utrechtse Maliebaan. Rolf Bruggink: 'Dit pand stond in d …

lees verder ›

Binnenkijken: een kosterswoning uit 1740

bron: NRC

Thijs Wolzak fotografeert elke week een bijzonder interieur. Deze week een kosterswoning uit 1740.

lees verder ›

Sterontwerper Hella Jongerius is op een missie tegen kleurvervlakking

bron: de Volkskrant

Er is veel meer uit kleur te halen dan we nu doen, betoogt sterontwerper Hella Jongerius. In Londen geeft ze zelf het goede voorbeeld. 'Al die kleuren. De helft minder zou al een enorme verbetering zijn', verzucht Hella Jongerius (54), een van Nederlands beroemdste en toonaangevendste vormgevers. Het lijkt een bizarre uitspraak voor een productontwerper die zich al meer dan tien jaar buigt over de …

lees verder ›

Vrouwelijke architecten mochten zich bezighouden met het interieur

bron: NRC

In de 20ste eeuw beperkten de meeste vrouwelijke architecten zich tot interieurs. Zo ook Truus Schröder, de ‘geheime’ liefde van Gerrit Rietveld.

lees verder ›