Meubels maken

Vraag eenvoudig offertes aan

Meubels maken

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u meubels laten maken passend in uw interieur? Een meubelmaker kan voor meubels maken met verschillende materialen. Hij maakt de meubels op maat en bewerkt deze of restaureert de meubels zodat ze weer een mooie plek kunnen krijgen in uw interieur.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Meubels maken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Antiekhandel De Bazaar
Regulierenring 12-d
3981LB Bunnik
Jan Wooning Meubels
Soetendaalseweg 66-B
3036ES Rotterdam
De Gezellige Woonwinkel
Marktplein 48
1972GC Ijmuiden
Meubelproducten.nl
Loberingemaat 8
7942JD Meppel
S. Thunnissen Meubelrestauratie
Barentszstraat 32
2518XH Den Haag
I.D. Meubels Op Maat
Beeklaan 73
5032AB Tilburg
Duizend en één pracht
Rode Eiklaan 2
5409SW Odiliapeel
das Berliner Holzprojekt
Lamonggracht 19
1019RD Amsterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Weg met al die grijs-beige muren in huis, het is tijd voor kleur

bron: NRC

De laatste jaren maakten bleke bruintinten, zachtgrijs en beige de dienst uit in huis. Nu is het tijd voor kleur op de muur.

lees verder ›

Hoe je moet speuren naar vintage design van morgen

bron: NRC

De tijd dat je in een kringloopwinkel voor een habbekrats design scoort, is voorbij. Maar met een vooruitziende blik vind je misschien wel de Eames van morgen.

lees verder ›

Interieurstylist Sjoukje Bonekamp laat thuis de jaren zeventig herleven

bron: de Volkskrant

Eindelijk had ze eens tijd om haar eigen woning goed aan te pakken. Interieurstylist Sjoukje Bonekamp laat thuis de jaren zeventig herleven. Sjoukje Bonekamp (45). Ze is interieurstylist. Een appartement in Amsterdam-West. 'Ongeveer zeven jaar. Hiervoor woonde ik in een pijpenla in Oud-West. Je zat daar bijna bij de buren op schoot en keek altijd bij elkaar naar binnen, zo klein was het. Toen ik e …

lees verder ›

Duorolgordijn Raamdecoratie

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Duorolgordijn raamdecoratie is een van de nieuwste trends in raamdecoratie. Een huis opknappen en het huis een totaal andere sfeer geven doe je al snel door de raamdecoratie te vervangen.

Als designliefhebber mag je deze plekken in Londen niet missen

bron: de Volkskrant

Londen is een van de belangrijkste steden op het gebied van design, mode, architectuur, cartoons en interieur. Correspondent Patrick van IJzendoorn over de plekken die je als designliefhebber niet mag overslaan. De rode telefooncel. De rode brievenbus. De rode dubbeldekker. De rode Jaguar. De Mini. De minirok. Mannen op Savile Row. Vrouwen op King's Road. Hipsters in de kringloopwinkel. De Boris B …

lees verder ›

Het Rijksmuseum gaat samenwonen in Amersfoort

bron: NRC

Volgende maand opent in Amersfoort CollectieCentrum Nederland (CC NL), het grootste kunstpakhuis van Nederland.

lees verder ›

Kaapstad wordt kunststad

bron: de Volkskrant

Een gigantische silo wordt in Kaapstad verbouwd tot museum. In dit Zeitz MOCAA gaan Afrikanen de regie over hun eigen kunst nemen. Geen wonder dat het Victoria & Alfred (V&A) Waterfront jaarlijks ruim 23 miljoen bezoekers trekt. De toeristische, maar nog altijd functionerende haven van Kaapstad heeft alles wat een vakantieganger zich kan wensen: dobberende jachten en fotogenieke bruggetjes met op …

lees verder ›

VMBO leerlingen ontdekken hout

bron: Bouwwereld

Van 12 t/m 16 november vindt de ‘Houtontdektour’ plaats op het Hout- en Meubileringscollege Rotterdam.

lees verder ›

Hoe je met weinig geld heel rijk kan zijn

bron: NRC

Ondanks beperkte inkomsten hebben scheppend kunstenaars vaak een rijk leven. Ze kunnen anderen tot voorbeeld dienen, vindt Mariët Meester .

lees verder ›

Histor The color collection

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een mooie nieuwe lijn van Histor is ‘the color collection’ verflijn.

Zaal 2: Interieur

bron: NRC

Kijken naar kamers op schilderijen en prenten. Fijn hoor, zeker nu we toch al te weinig buiten komen. Maar alles is beter dan de eigen muren.

lees verder ›

Inspiratie opdoen voor de inrichting van je huis

bron: Infonu

Wil jij de inrichting van je huis volledig aanpassen? Dan kun je inspiratie opdoen op veel verschillende manieren. Maak bijvoorbeeld gebruik van tijdschriften, bekijk speciale woonprogramma's of ga reizen. Welke tips zijn er allemaal om jouw perfecte…

lees verder ›