Meubels maken

Vraag eenvoudig offertes aan

Meubels maken

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u meubels laten maken passend in uw interieur? Een meubelmaker kan voor meubels maken met verschillende materialen. Hij maakt de meubels op maat en bewerkt deze of restaureert de meubels zodat ze weer een mooie plek kunnen krijgen in uw interieur.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Meubels maken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Freubels en Meubels
Primulastraat 26
1777XB Hippolytushoef
LinQ23 B.V.
Steenweg 23
5707CD Helmond
Meubelstoffeerderij M. Descendre
IJsclubstraat 68-A
3061GV Rotterdam
Handelsonderneming Rodé
Ommerenveldseweg 9-a
4032NA Ommeren
Games Maken B.V.
Binckhorstlaan 36-C052
2516BE Den Haag
Vonk's Fabriek Meubels
Langhuisterweg 13
9076PK Sint-Annaparochie
Luyt Slaapvoorlichting
Zaanweg 124
1521DS Wormerveer
Foederer Interieurbouw
Hemsterhuisstraat 222
2513RG Den Haag

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe maak ik een krabpaal voor mijn kat

bron: Hoedoe

Katten houden ervan om hun nagels te scherpen. Dit kan natuurlijk aan jou, of aan je meubels, maar je zult het vast meer op prijs stellen als de kat hiervoor haar eigen krabpaal gebruikt. Als je er even voor gaat zitten, heb je zo'n krabpaal zo in elkaar gezet!

lees verder ›

Techblog - Oplopend verlies Snap, onbegrijpelijke app en onverkoopbare brillen

bron: de Volkskrant

Het laatste nieuws, geruchten en roddels over tech, internet en gadgets voor u bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.

lees verder ›

Hoe je moet speuren naar vintage design van morgen

bron: NRC

De tijd dat je in een kringloopwinkel voor een habbekrats design scoort, is voorbij. Maar met een vooruitziende blik vind je misschien wel de Eames van morgen.

lees verder ›

Wie is ontwerper en architect Antonio Citterio?

bron: de Volkskrant

Kantoortorens en wooncomplexen ontwerpt architect Antonio Citterio, maar het liefst leeft hij zich uit op de sofa. 'Als je duizenden euro's voor een bank uitgeeft, wil je 'm vóelen.' De werkkamer van de Italiaanse architect en meubelontwerper Antonio Citterio (1950) oogt als een chique woonkamer. Zijn bureau heeft de jaloersmakende afmeting van een Italiaanse familie-eettafel. Er staan vijf stoele …

lees verder ›

Sterontwerper Hella Jongerius is op een missie tegen kleurvervlakking

bron: de Volkskrant

Er is veel meer uit kleur te halen dan we nu doen, betoogt sterontwerper Hella Jongerius. In Londen geeft ze zelf het goede voorbeeld. 'Al die kleuren. De helft minder zou al een enorme verbetering zijn', verzucht Hella Jongerius (54), een van Nederlands beroemdste en toonaangevendste vormgevers. Het lijkt een bizarre uitspraak voor een productontwerper die zich al meer dan tien jaar buigt over de …

lees verder ›

Binnenkijken bij een atelierwoning met een potgrondvloer

bron: NRC

Thijs Wolzak fotografeert elke week een bijzonder interieur. Deze week een atelierwoning met een potgrondvloer.

lees verder ›

Misschien zit er wel een schat tussen de inboedel

bron: NRC

Het kan een gigantische klus zijn: de verhuizing van ouders naar een kleiner huis of de ontruiming van een woning na het overlijden van de laatste ouder. Waar begin je?

lees verder ›

Ensemblehotel, Den Haag

bron: Bouwwereld

De opdracht was om een nieuw hotelconcept te realiseren waarin de ambiance van de voormalige stadswoningen zou terugkeren.

lees verder ›

Hoe maak ik een verlichtingsplan

bron: Hoedoe

Je bent bezig met het inrichten van je woning. De verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in de woning. Om de juiste verlichting op de juiste plek te krijgen is het goed om een verlichtingsplan te maken. Dit kun je eenvoudig zelf doen met behulp van de onderstaande stappen.

lees verder ›

Parket van een afgedankte barkruk, isolatie van oude jeans

bron: NRC

Het voorstel voor een nieuw paviljoen – in de stijl van het hoofdkantoor – lag al klaar, maar het ABN-personeel drong aan op een circulair gebouw.

lees verder ›

Binnenkijken bij vormgever en kunstenaar Margit Seland

bron: de Volkskrant

Vormgever Margit Seland maakt van spullen die ze op straat of in de ijzerhandel vindt iets persoonlijks voor in huis. Margit Seland (52) Margit is vormgever en kunstenaar. In een voormalige kleuterschool in een hofje in Amsterdam-West. Margit Seland: 'De school stond al jaren leeg. Er zaten krakers in, en overal zat graffiti en de ramen waren kapot. Omdat de krakers nog niet weg wilden, kon ik nie …

lees verder ›