Meubels maken

Vraag eenvoudig offertes aan

Meubels maken

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u meubels laten maken passend in uw interieur? Een meubelmaker kan voor meubels maken met verschillende materialen. Hij maakt de meubels op maat en bewerkt deze of restaureert de meubels zodat ze weer een mooie plek kunnen krijgen in uw interieur.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Meubels maken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Stoffeerderij 'Nieuwe Rijn'
Nieuwe Rijn 79
2312JK Leiden
Metropole B.V.
Zuidkade 110
2741JG Waddinxveen
Apendi meubilair
Hagelkruisweg 4
5993SC Maasbree
Sit to Dine B.V.
Hurk 307
5403LD Uden
A. Turlot
Prinsengracht 995
1017KM Amsterdam
Ukkepuk Meubels B.V.
Gildenweg 1
3449HT Woerden
Two ladies like Living
Langeviele 27
4331LR Middelburg
Rofra Home
Van der Kunstraat 165
2521BS Den Haag

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe maak ik een krabpaal voor mijn kat

bron: Hoedoe

Katten houden ervan om hun nagels te scherpen. Dit kan natuurlijk aan jou, of aan je meubels, maar je zult het vast meer op prijs stellen als de kat hiervoor haar eigen krabpaal gebruikt. Als je er even voor gaat zitten, heb je zo'n krabpaal zo in elkaar gezet!

lees verder ›

Hoe plaats ik plinten

bron: Hoedoe

Waarschijnlijk kijk je er nooit echt bewust naar: de plinten aan de onderkant van de muren. Toch geven ze je interieur net de benodigde finishing touch en ziet het er vreemd uit als ze er niet zitten. Bovendien zijn ze handig om bijvoorbeeld snoeren weg te werken. Alle reden dus om aan de slag te gaan met het plaatsen van plinten.

lees verder ›

Inspiratie opdoen voor de inrichting van je huis

bron: Infonu

Wil jij de inrichting van je huis volledig aanpassen? Dan kun je inspiratie opdoen op veel verschillende manieren. Maak bijvoorbeeld gebruik van tijdschriften, bekijk speciale woonprogramma's of ga reizen. Welke tips zijn er allemaal om jouw perfecte…

lees verder ›

Gebouw als productontwikkeling

bron: Bouwwereld

Het Product Development Lab bij de TU Delft wil een platform zijn voor de ontwikkeling van bouwproducten, waarbij…

lees verder ›

Hoe woon ik ecofabulous

bron: Hoedoe

Duurzaam wonen wordt steeds populairder. Natuurlijke materialen als natuursteen, hout en leem worden meer dan ooit toegepast in huis. Daardoor zijn er inmiddels heel wat leuke woonwinkels die milieu-, mens-, en diervriendelijke accessoires voor in en om het huis verkopen. Er zijn zelfs bouwmarkten met een compleet milieuvriendelijk assortiment. Ook bekende ontwerpers hebben de duurzame materialen ontdekt, en dus is er ook voor de liefhebbers van design genoeg keuze op dit gebied. Piet Hein Eek hergebruikte bijvoorbeeld als een van de eersten oud hout om designmeubelen te maken, Claudy Jongstra ontwerpt vilten woonaccessoires van de wol van haar eigen schapen en Marcel Wanders maakte een schommel waarvan de zitting gevuld kan worden met aarde en klimplanten. Ecologisch wonen duur? Dat ligt eraan. Je kunt van alles kunt doen om groener te wonen. Grote maatregelen als zonnepanelen op je dak, een huis bouwen van ecologische bouwmaterialen of zelfs in een ecologische wijk gaan wonen, lijken in eerste instantie erg duur. Maar doordat je hiermee veel energie kunt besparen, haal je de extra kosten er makkelijk uit. Wie (nog) niet zoveel te besteden heeft, kan ook met kleine dingen al een heleboel doen. Denk bijvoorbeeld aan groene stroom, spaarlampen in plaats van gloeilampen, de verwarming een graadje lager zetten en hergebruik van oude materialen. Die laatste twee zijn bovendien nog beter voor je portemonnee ook!

lees verder ›

Samenwonen: Een interieur dat bij jullie past

bron: Infonu

Twee mensen, twee verschillende smaken. Het overkomt bijna ieder stel dat gaat samenwonen: jullie worden het maar niet eens over de inrichting van het huis. Het is belangrijk dat de inrichting van het huis bij jullie allebei past. Je moet je immers a…

lees verder ›

Interieur inrichten

bron: Infonu

Het inrichten van je interieur komt aan op goed nadenken. Mensen kiezen tegenwoordig minder voor trends maar gaan weer voor tijdloos meubilair en kwaliteit.

lees verder ›

Het beste van 248 keer binnenkijken

bron: NRC

Van september 2011 tot januari 2018 fotografeerde Thijs Wolzak elke week een bijzonder interieur voor NRC. In totaal maakte hij 248 afleveringen. Dit zijn een paar van de meest bijzondere Binnenkijkens.

lees verder ›

Binnenkijken bij een voormalig koetshuis uit 1885

bron: de Volkskrant

Rolf Bruggink en Yffi van den Berg wonen in een voormalig koetshuis in Utrecht. Ze gebruikten bouwmaterialen van een naastgelegen kantoorpand om zelf te verbouwen. Rolf Bruggink (47), Yffi van den Berg (44). Wat doen ze? Hij is architect en ontwerper, zij is projectontwikkelaar bij een vastgoedbedrijf. Waar? Een koetshuis uit 1885 bij de Utrechtse Maliebaan. Rolf Bruggink: 'Dit pand stond in d …

lees verder ›

Milaan: parel van de moderniteit

bron: de Volkskrant

Italië heeft prachtige oude steden én Milaan: parel van de moderniteit. Neem alleen al z'n metro. 'Zelfs de metro in Milaan is mooi', zegt kenner Stefano Mirti van het Milanese designbureau IdLab. 'Niet op een krullerige manier zoals in Sint-Petersburg, maar simpel, strak, sixties. Voor wie het wil zien: het hoogtepunt van architect Franco Albini.' Mirti, Italiaan tenslotte, maakt een lyrische ver …

lees verder ›

John Körmeling: 'Ik ben allesbehalve een ontregelaar'

bron: de Volkskrant

Architect en kunstenaar John Körmeling is er eentje van de eigenzinnige soort; zijn plannen blijken nogal eens 'politiek niet haalbaar.' Maar dít plan wordt wél uitgevoerd: een volkomen rechte weg in Groningen die de kromming van de aarde negeert. Helemaal aan de rand van het land, op een dijk die begint aan kustweg 1 in het Groningse dorp Vierhuizen, staat John Körmeling wijdbeens tussen de schap …

lees verder ›

Hoe je moet speuren naar vintage design van morgen

bron: NRC

De tijd dat je in een kringloopwinkel voor een habbekrats design scoort, is voorbij. Maar met een vooruitziende blik vind je misschien wel de Eames van morgen.

lees verder ›