Meubels maken

Vraag eenvoudig offertes aan

Meubels maken

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u meubels laten maken passend in uw interieur? Een meubelmaker kan voor meubels maken met verschillende materialen. Hij maakt de meubels op maat en bewerkt deze of restaureert de meubels zodat ze weer een mooie plek kunnen krijgen in uw interieur.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Meubels maken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Jos van Veen Products
Houtweg 6
4104AB Culemborg
Kastenstudio Maatmeubel
Watermanweg 13-C
3067GA Rotterdam
Cesaro Wallcoverings B.V.
Venbroekstraat 5
5253AS Nieuwkuijk
Inhout
Terlinden 20
6255NP Noorbeek
Handelshuis Gerbia
De Compagnie 52-B
1689AG Zwaag
Havezathe Meubelen B.V.
Eekboerstraat 31
7575AV Oldenzaal
Y-Design Interieurinrichting en Hotelequipement
St Odulphusstraat 5
5688BA Oirschot
De Jong Vintage Design
Admiraal de Ruyterweg 7
1931VE Egmond aan Zee

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

‘Lakeiengedrag’ bij verzoeken om informatie over koning

bron: NRC

De overheid lijkt zich meer te permitteren bij het Koninklijk Huis dan bij andere onderwerpen, als het gaat om het vrijgeven van informatie.

lees verder ›

Dansk design: waarom het zo goed is

bron: de Volkskrant

Het is kosmopolitisch, kwalitatief superieur en het verovert de wereld. Hygge is een Deens woord dat zich lastig laat vertalen. Het betekent zoiets als quality time. In het Nederlands zal gezelligheid het meest in de buurt komen, ook al zo'n begrip dat zich lastig laat vertalen. Een verregende zondagmiddag die wordt stukgeslagen in de kroeg: hygge (uitspreken als hoega). Een tête-à-tête bij kaarsl …

lees verder ›

Hoe plaats ik plinten

bron: Hoedoe

Waarschijnlijk kijk je er nooit echt bewust naar: de plinten aan de onderkant van de muren. Toch geven ze je interieur net de benodigde finishing touch en ziet het er vreemd uit als ze er niet zitten. Bovendien zijn ze handig om bijvoorbeeld snoeren weg te werken. Alle reden dus om aan de slag te gaan met het plaatsen van plinten.

lees verder ›

De zaken die mensen overkomen

bron: NRC

Het huis is verlaten, de bewoner al 88 jaar dood, maar alles staat er nog. De porseleinen serviezen, de wandtapijten, de sierlijke houten kastjes met geheime laatjes; heel zijn…

lees verder ›

Een Volvo als een opgepompt kabouterhuisje

bron: NRC

Het glazen dak van de C40 kan uit veiligheidsoverwegingen niet open. Van de zotte, vindt Bas van Putten .

lees verder ›

Die blauwe doos langs de weg wil groen zijn

bron: NRC

Ikea wil in 2030 meer bijdragen aan de aarde dan het ervan gebruikt. Maar er moet nog veel gebeuren. In Nederland moet het gas eraf, het transport elektrisch of op waterstof.

lees verder ›

Hoe de kamers van kunstenaar Stijn ter Braak je kijk kantelen

bron: NRC

Met zijn nagebouwde badkamer verlichtte Stijn ter Braak voor menigeen de donkere winterdagen. Nu stelt hij een replica van zijn slaapkamer tentoon.

lees verder ›

De minnares van Rietveld: een ‘overgevoelige zeurkous’ in een mannenwereld

bron: NRC

In de 20ste eeuw beperkten de meeste vrouwelijke architecten zich tot interieurs. Zo ook Truus Schröder, de ‘geheime’ liefde van Gerrit Rietveld.

lees verder ›

Waarom moest een kunsthandelaar dubieuze verkopen terugnemen?

bron: NRC

Een echtpaar koopt voor miljoenen euro’s ruim honderd zeventiende-eeuwse objecten bij één handelaar. Tot een stel kandelaars argwaan wekt. Zijn die wel zo oud als beloofd?

lees verder ›

Inspiratie opdoen voor de inrichting van je huis

bron: Infonu

Wil jij de inrichting van je huis volledig aanpassen? Dan kun je inspiratie opdoen op veel verschillende manieren. Maak bijvoorbeeld gebruik van tijdschriften, bekijk speciale woonprogramma's of ga reizen. Welke tips zijn er allemaal om jouw perfecte…

lees verder ›

Techblog - SmugMug wil Flick weer 'great' maken

bron: de Volkskrant

Het laatste nieuws, geruchten en roddels over tech, internet en gadgets voor u bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.

lees verder ›

Techblog - Oplopend verlies Snap, onbegrijpelijke app en onverkoopbare brillen

bron: de Volkskrant

Het laatste nieuws, geruchten en roddels over tech, internet en gadgets voor u bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.

lees verder ›