Meubels maken

Vraag eenvoudig offertes aan

Meubels maken

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u meubels laten maken passend in uw interieur? Een meubelmaker kan voor meubels maken met verschillende materialen. Hij maakt de meubels op maat en bewerkt deze of restaureert de meubels zodat ze weer een mooie plek kunnen krijgen in uw interieur.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Meubels maken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

HVO Deco
Oosteinde 11
8351HA Wapserveen
Willem Rietman Interieur
Nijverheidsweg 6
9482WB Tynaarlo
Hoplakee
Venusstraat 50
2314BH Leiden
Maeck
Waterlooplein 293
1011PG Amsterdam
Joost Visser
IJburglaan 489
1087BE Amsterdam
Het Adres
Hescheweg 213
5343AA Oss
HTZ B.V.
Daltonlaan 5
3706TA Zeist
Dubiez Meubelmaker - Ontwerper
Eemmeerlaan 16
1382KA Weesp

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe maak ik een krabpaal voor mijn kat

bron: Hoedoe

Katten houden ervan om hun nagels te scherpen. Dit kan natuurlijk aan jou, of aan je meubels, maar je zult het vast meer op prijs stellen als de kat hiervoor haar eigen krabpaal gebruikt. Als je er even voor gaat zitten, heb je zo'n krabpaal zo in elkaar gezet!

lees verder ›

Goedkoop je huis decoreren

bron: Infonu

Hoe kun je goedkoop je huis decoreren? Hier zijn gelukkig verschillende manieren voor. Een huis een nieuw design geven hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Het is vooral handig om te weten waar je moet zoeken en hoe je dit het beste aan kunt pa…

lees verder ›

In Frankrijk was het modernisme een avontuurlijk feest

bron: NRC

Een geweldige expositie in Parijs laat zien hoe vooruitstrevend het Franse design rond de jaren dertig kon zijn.

lees verder ›

John Körmeling: 'Ik ben allesbehalve een ontregelaar'

bron: de Volkskrant

Architect en kunstenaar John Körmeling is er eentje van de eigenzinnige soort; zijn plannen blijken nogal eens 'politiek niet haalbaar.' Maar dít plan wordt wél uitgevoerd: een volkomen rechte weg in Groningen die de kromming van de aarde negeert. Helemaal aan de rand van het land, op een dijk die begint aan kustweg 1 in het Groningse dorp Vierhuizen, staat John Körmeling wijdbeens tussen de schap …

lees verder ›

Techblog - Oplopend verlies Snap, onbegrijpelijke app en onverkoopbare brillen

bron: de Volkskrant

Het laatste nieuws, geruchten en roddels over tech, internet en gadgets voor u bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.

lees verder ›

Hoe plaats ik plinten

bron: Hoedoe

Waarschijnlijk kijk je er nooit echt bewust naar: de plinten aan de onderkant van de muren. Toch geven ze je interieur net de benodigde finishing touch en ziet het er vreemd uit als ze er niet zitten. Bovendien zijn ze handig om bijvoorbeeld snoeren weg te werken. Alle reden dus om aan de slag te gaan met het plaatsen van plinten.

lees verder ›

Interieurstylist Sjoukje Bonekamp laat thuis de jaren zeventig herleven

bron: de Volkskrant

Eindelijk had ze eens tijd om haar eigen woning goed aan te pakken. Interieurstylist Sjoukje Bonekamp laat thuis de jaren zeventig herleven. Sjoukje Bonekamp (45). Ze is interieurstylist. Een appartement in Amsterdam-West. 'Ongeveer zeven jaar. Hiervoor woonde ik in een pijpenla in Oud-West. Je zat daar bijna bij de buren op schoot en keek altijd bij elkaar naar binnen, zo klein was het. Toen ik e …

lees verder ›

Duorolgordijn Raamdecoratie

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Duorolgordijn raamdecoratie is een van de nieuwste trends in raamdecoratie. Een huis opknappen en het huis een totaal andere sfeer geven doe je al snel door de raamdecoratie te vervangen.

Florence Knoll bevrijdde kantoren na WO II van ouderwetse inrichting

bron: NRC

Moderne kantoren verdienden een modern interieur, vond Florence Knoll. Ze beperkte zich daarbij niet tot het meubilair, maar stond op ‘total design’.

lees verder ›

24 silo’s vormen één open werkplek

bron: Bouwwereld

Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen heeft een nieuw kantoor in Middelburg. Het bureau heeft de gewoonte om elke tien jaar…

lees verder ›

Populariteit rotan

bron: Infonu

Rotanmeubels en accessoires zijn niet meer weg te denken in ons interieur. Waarom overstijgt het de trends?

lees verder ›

Hoe maak ik een verlichtingsplan

bron: Hoedoe

Je bent bezig met het inrichten van je woning. De verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in de woning. Om de juiste verlichting op de juiste plek te krijgen is het goed om een verlichtingsplan te maken. Dit kun je eenvoudig zelf doen met behulp van de onderstaande stappen.

lees verder ›