Motormonteur

Vraag eenvoudig offertes aan

Motormonteur

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een motormonteur bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Motormonteur).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Klaas de Jong
Van Tuyll van Serooskerkenplein 10
1076NA Amsterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Een bacterie overleeft bijna alles

bron: NRC

Bioartist Joe Davis creëert kunst niet in de studio, maar in het lab. Hij maakt radio’s van bacteriën en zendt vaginale contracties de ruimte in. Zo verklaart hij de wereld van nu.

lees verder ›

Onderwijs en vakopleiding bij den opbouwdienst

bron: NRC

Voorbereiding voor een goede maatschappelijke positie; de jongens zullen haar moeten veroveren en daarvoor is, behalve arbeidsliefde, arbeidsbekwaamheid noodig.

lees verder ›

Doodstraf voor Pakistaanse moeder die dochter in brand stak uit eerwraak

bron: de Volkskrant

Een rechtbank in Pakistan heeft maandag een vrouw ter dood veroordeeld wegens eerwraakmoord. Parveen Rafiq had haar 18-jarige dochter levend verbrand omdat zij was getrouwd zonder toestemming van de familie. Tegenover het hof in de stad Lahore zei de weduwe haar dochter Zeenat te hebben gedood 'omdat zij de familie te schande had gemaakt'. Zeenats broer Anees werd veroordeeld tot levenslang omdat …

lees verder ›

Eeuwige motormonteur

bron: de Volkskrant

IEDER mens is ofwel een Aristoteliaan ofwel een Platonist. Dat beweert althans Samuel Coleridge, en in Zen en de kunst van het motoronderhoud valt Robert Pirsig hem voorzichtig bij.... In Zen en de kunst van het motoronderhoud lijkt Robert Pirsig op het eerste gezicht een Aristoteliaan on the road, sleutelend aan zijn motorfiets, gefascineerd door analyse en synthese. Maar diep in deze motormonteu …

lees verder ›

Marine-amfibievliegtuig stort neer bij Abadan Tien inzittenden gedood

bron: NRC

(Van een onzer verslaggevers) OP korte afstand van het vliegveld van Abadan in Perzië is een „Martin Mariner" amfibievliegtuig van de Koninklijke Marine, dat op weg was…

lees verder ›

Vier Nederlanders op CELEBES ontvoerd

bron: NRC

Volgens een bericht uit Makassar zijn vier Nederlandse personeelsleden van de Gamda Indonesian Airways door een bende ontvoerd.

lees verder ›

MARINE

bron: NRC

Benoemd: tot officier in de orde van Oranje-Nassau, met de zwaarden: kapitein-ter-zee dr. M. W.

lees verder ›

Von Dutch, automonteur en schilder

bron: de Volkskrant

Hollander? Helemaal niet. Von Dutch heette eigenlijk Kenneth Howard en was op-en-top Amerikaan, uit Los Angeles... En die bijnaam? Kenneth heette 'zo koppig als een Hollander', vandaar. Z'n vader was reclameschilder en zoonlief werd autoen motormonteur. Voor de lol beschilderde hij in pa's werkplaats zijn motorfiets, en dat trok aandacht. Von Dutch werd in de jaren '50 belaagd door klanten die hun …

lees verder ›

Superieur Sleutelen

bron: NRC

De reparatie van motoren vereist minstens zoveel intelligentie als kenniswerk, schrijft een filosoof en monteur. Heeft hij gelijk?

lees verder ›

Motoronderhoudals metafoor

bron: NRC

De scheiding van hoofd- en handarbeid heeft de mens kwaad gedaan, betoogt filosoof-monteur Crawford. De zelfredzaamheid is daardoor ingekapseld.

lees verder ›