Natuursteenbewerker

Vraag eenvoudig offertes aan

Natuursteenbewerker

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Natuursteenbewerker).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Palet Onderhoud & Renovatie
Leersumstraat 40
2546TL Den Haag

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Een revolutie in de omscholing

bron: NRC

Zeker 40.000 extra werklozen worden omgeschoold. Die doelstelling van het kabinet Lubbers II wordt ruimschoots gehaald. Maar wie heeft baat bij omscholing?

lees verder ›

Jan van Baarle (49) werkt bij het Adviesbureau ...

bron: NRC

Jan van Baarle (49) werkt bij het Adviesbureau voor Opleiding en Beroep Rijnstreek, organiseert beroepenmanifestaties en begeleidt leerlingen uit het leerlingwezen.

lees verder ›

Uilenburg doet suggesties om atelier te redden

bron: NRC

Door onze redacteur INGECRUL AMSTERDAM, okt. - Het in zijn voortbestaan bedreigde Amsterdamse restauratieatelier Uilenburg heeft enige steun en hoop voor de toekomst…

lees verder ›

De Arnhemse kerk wordt een bouwval

bron: NRC

Binnenkort is het geld op voor de restauratie van de historische Eusebiuskerk in Arnhem. Wordt het werk stilgelegd? „Verschrikkelijk zoals de Eusebius erbij staat.”

lees verder ›

Hollands dagboek

bron: NRC

Jan van Baarle (49) werkt bij het Adviesbureau voor Opleiding en Beroep Rijnstreek, organiseert beroepenmanifestaties en begeleidt leerlingen uit het leerlingwezen. Hij is…

lees verder ›

'Subsidiestop kost duizenden plaatsen in leerlingstelsel'

bron: de Volkskrant

Het Centraal Bestuur Arbeidsvoorziening maakt zich volstrekt belachelijk door met een onverwachte pennestreek de volledige subsidie voor het leerlingwezen stop te zetten.... Van onze verslaggeverWeert SchenkNIEUWEGEINBredewold hoopt dat het CBA een spelletje speelt met het kabinet om de opgelegde bezuinigingen te ontlopen. Anders leidt de maatregel volgens hem volgend jaar tot een verlies van twin …

lees verder ›

Bouwvakker heeft weinig zin in staking om korter werken

bron: NRC

ROTTERDAM, 12 febr. - De bouwbonden zullen de komende week heel wat 'peptalk' nodig hebben om hun leden van de steigers te krijgen.

lees verder ›