Verhoogde vloeren

Vraag eenvoudig offertes aan

Verhoogde vloeren

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Verhoogde vloeren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Jan Tanis Vloeren
Springert 6
3253EH Ouddorp
H & T Vloeren
Hoogstraat 318
5654NJ Eindhoven
Spierings Vloeren
Derde Slagen 23
5233TA Den Bosch
Salif Tegelwerken
Leyweg 673
2545GL Den Haag
Wilco Baten Allround woningstoffering
Freule van Dorthstraat 69
7102DB Winterswijk
Martijn Oude Bekke
het Egbertink 98
7582DH Losser
Klussenbedrijf Wall-art
Frederikstraat 15
4327AD Serooskerke Schouwen
Hameeteman Vloeren
Bommelsedijk 39
3256LD Achthuizen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

NVWA blijft lijst met eicodes aanvullen, kans dat er nog gifeieren in schappen liggen 'steeds kleiner'

bron: de Volkskrant

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft vandaag de eicodes vrijgegeven van nieuwe pluimveebedrijven die zijn besmet met de verboden insecticide fipronil. Het gaat om veertien bedrijven van kippenboeren die zich uit eigen beweging hadden gemeld bij de toezichthouder met het verhaal dat ook in hun stallen fipronil is gebruikt als middel tegen bloedluis bij leghennen. De lijst wordt c …

lees verder ›

Natuursteen op de vloer, mooi!

bron: Infonu

Natuursteen op vloeren geeft een woning een bijzondere stijl. Bij het inrichten en aankleden van het interieur van een woning wordt niet altijd goed nagedacht over vloeren. Voor de hand liggende keuzes qua vloeren zijn onder andere parket en laminaat…

lees verder ›

Kippenbedrijf van duizelingwekkende proportie, gestimuleerd door de EU

bron: NRC

Europa wil werken aan duurzame landbouw. Waarom stimuleert de Europese Unie dan de mega-kippenstallen van het Oekraïense MHP?

lees verder ›

Parket of houten vloer kopen

bron: Infonu

Parket en houten vloer kennen een toenemende populariteit. En niet voor niks: houten vloeren hebben een warme uitstraling en geven aan uw interieur een sfeervol en authentiek accent.

lees verder ›

‘Mooie pleinen zijn meestal leeg’

bron: NRC

Waar winden stedelingen zich over op? In Zoetermeer ligt een plein dat als leeg wordt ervaren. Raadsleden eisen nu bloembakken.

lees verder ›

Een plan van ruim een miljard om het hoge water in Limburg tegen te gaan

bron: NRC

Actieplan heeft als doel de veiligheid van Maas en de zijrivieren en beken niet pas in 2050 maar al in 2035 „aanmerkelijk” te vergroten.

lees verder ›

'Ik zie achter elke boom een vijand'

bron: de Volkskrant

Sociale media? Een uitkomst voor Özcan Akyol, schrijver met een zwartgallig wereldbeeld. 'Als je geen vrienden hebt, moet je toch ergens delen dat je trots bent op je kinderen.' 'Ik lag net nog te slapen', zegt Eus niet al te luid bij het openen van de voordeur van zijn Deventerse appartement, want in de woonkamer doet zijn pasgeboren zoontje Baran een dutje in de box. Onder toeziend oog van een o …

lees verder ›

De bouwtechniek van de OV-Terminal

bron: De Ingenieur

Hieronder zijn extra kolommen aangebracht en nieuwe funderingen op de perrons om zo deze verhoogde belasting op te kunnen vangen. Het draagvermogen van de vloer blijft daardoor alleen bestemd voor reizigers.

lees verder ›

Zoals een driemaster uit de golven

bron: NRC

Expositie Krijn de Koning – kerkmeester van De Nieuwe Kerk. T/m 24/10. Nieuwe Kerk, Amsterdam. Inl: denieuwekerk.nl *** Vanaf het deksel van zijn wit marmeren praalgraf in De…

lees verder ›

Cultuurraad wil meer subsidie voor regionale musea

bron: NRC

Het advies van de Raad voor Cultuur pleit voor een breder systeem van cultuursubsidies: meer voor de regio en nadruk op een moderne canon.

lees verder ›

De groeiende modegevoeligheid van de moderne Haagse besluitvorming

bron: NRC

Deze week: riskante geopolitiek inzake MH17, vergeten nationale politiek inzake laaggeletterdheid. Ofwel: waarom kent Den Haag zoveel modegevoeligheid?

lees verder ›

Cultuurblog - J.K. Rowling na première toneelstuk: 'Harry Potter is nu echt klaar'

bron: de Volkskrant

Van de nieuwste filmtrailers tot albumgeruchten; van theaterrelletjes tot de laatste series en de beste boeken. Kortom, een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant (lees hier alle berichten van het vorige cultuurblog terug).

lees verder ›