Verkoper

Vraag eenvoudig offertes aan

Verkoper

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Zoekt u een verkoper voor in uw winkel of bedrijf. De echter verkoper kan natuurlijk alles verkopen, maar beschrijft u gerust in welke branche de verkoper ervaring moet hebben. We proberen snel mensen die als verkoper ervaring hebben of als verkoper willen werken aan uw (tijdelijke) vacature.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Verkoper).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

AfricanPlaza.com B.V.
Roemer Visscherstraat 37
1321CD Almere
Tango Senses
Kamperfoelielaan 39
8255JK Swifterbant
holland new media
de Steekse Acker 1122
6546DB Nijmegen
Silvia Bannink
De Weppel 8
6999CM Hummelo
Sales For Rent
Van Doesburglaan 93
6708MB Wageningen
David de Wit Valves & Controls
Rijsdijk 162
3161EW Rhoon
Buitenkamp Account
Grevingaheerd 9
9737SB Groningen
Marijke Meijer
Asserlaan 45
2871LK Schoonhoven

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Data in ruil voor ingevuld winkelmandje

bron: NRC

Bij onlinesupermarkt Picnic bepaalt de klant straks welke data hij deelt. „Met honderd opties weet ik zeker dat je niet alles bekijkt.”

lees verder ›

'Mag ik misschien een paar minuten van je tijd?'

bron: de Volkskrant

Winkeliers vinden ze 'bloedirritant': straatverkopers die het winkelend publiek van het shoppen afhouden. Het kost winkels omzet en daarom klinkt de roep om maatregelen. Wie zijn die venters? En is het echt zo erg? Gijs ter Maat (19) snelt donderdagmiddag over de Utrechtse Stadhuisbrug richting een jonge vrouw. 'Ik weet dat jij heel vaak wordt aangesproken. Daarom vraag ik je heel nederig of ik ee …

lees verder ›

Zoektocht naar koopjes gaat ten koste van personeel

bron: de Volkskrant

Koopjesjagers kunnen hun hart op bij budgetmodewinkels als de Primark. Maar uit de onderkant van het winkelsegment klinken zorgwekkende geluiden over de behandeling van het personeel: werknemers worden bespied, gekleineerd of geïntimideerd. T-shirts voor 5 euro. Bloempotten, gieters en andere hebbedingen voor een habbekrats. Het zijn gouden tijden voor koopjesjagers nu het Nederlandse retaillandsc …

lees verder ›

‘Sophie doet de administratie. Ik vind dat verschrikkelijk’

bron: NRC

Zaterdag is een werkdag voor Martijn Lusink (40), directeur van modemerk Oger. Zijn partner Sophie van Vliet (27), accountant, komt dan vaak met hun dochtertje Olivia (1)…

lees verder ›

Meer banen in de detailhandel, maar minder in de winkelstraat

bron: NRC

Ruim 21.000 mensen verloren dit jaar hun baan in de detailhandel. Vooral verkopers komen lastig weer aan de bak.

lees verder ›

'Terug met die Melkertbaan!'

bron: de Volkskrant

Laagopgeleiden zullen nooit meer profiteren van de opleving van de economie, waarschuwt het UWV, tenzij we het geld voor hun uitkeringen beter benutten. 'Mensen aan de kant laten staan kost juist geld.' Een baan voor iedereen zit er zo goed als zeker nooit meer in, alle positieve cijfers over de aantrekkende economie ten spijt. Tof Thissen (59) pleit daarom voor de terugkeer van de gesubsidieerde …

lees verder ›

Nieuwste gidsland voor wiet heet nu Canada

bron: NRC

Vanaf deze woensdag heeft Canada als eerste rijke industrieland wiet gelegaliseerd. „Andere landen volgen goed hoe we dit doen.”

lees verder ›

Een leven lang leren? Niet voor laagopgeleiden

bron: de Volkskrant

Legt het onderwijsstelsel al een kloof tussen hoog- en laagopgeleiden, daarna wordt die alleen maar dieper: eenmaal aan het werk doen mensen met weinig opleiding bijna niets meer aan scholing. Juist laagopgeleide werknemers volgen tijdens hun loopbaan de minste scholing. Onder hen zijn bovendien veel ouderen en flexwerkers, die als ze werkloos worden vaak grote moeite hebben een nieuwe baan te vin …

lees verder ›

Winkels doen het weer beter, mede dankzij de huizenmarkt

bron: NRC

De omzet van winkels is in de maand februari voor de tiende achtereenvolgende maand gestegen ten opzichte van een jaar eerder.

lees verder ›

Twee keer failliet, en dan?

bron: NRC

In de detailhandel gingen veel bedrijven over de kop. Modebedrijf McGregor zelfs twee keer. Oud-werknemers vertellen hoe dat was.

lees verder ›

De donkere wolk boven bol.com

bron: NRC

Bedrijven als Alibaba en Amazon roeren zich in Nederland. Zijn Nederlandse bedrijven wel klaar voor de komst van de techreuzen?

lees verder ›

‘Mijn opa, mijn vader, mijn oom – allemaal zitten ze in de kaas’

bron: NRC

Deze week is de koudste week sinds jaren. Op de markt in Utrecht en Woerden werken kooplieden stug door.

lees verder ›