Vijver aanleggen

Vraag eenvoudig offertes aan

Vijver aanleggen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een vijver brengt sfeer en leven in uw tuin. U kunt verschillende soorten vijvers laten aanleggen, bijvoorbeeld een gemetselde tuinvijver een natuurlijke zwemvijver of een leuk kabbelend stroompje. Als bodem kunt u kiezen voor een bak of bv vijverfolie. Hoverniers kunnen voor u een offerte uitbrengen voor het bouwen of inpassen van een vijver in uw tuin. Het is zelfs mogelijk om een vijvertje aan te leggen op een balkon. Als u een vijver wilt laten aanleggen met vissen en waterplanten dan moet er voldoende zuurstof in het water zitten. Een vijver met een fontein is dan aan te raden. Wilt u weten wat de kosten zijn en zo voordelig mogelijk, maar ook goed in uw tuin passend, dan kunt u eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen om een vijver aan te leggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Vijver aanleggen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Casa Bouw B.V.
's-Gravenzandseweg 62-m
2291PE Wateringen
Vink IT
Henry Dunantlaan 1
2992KP Barendrecht
KRAAIMA Media
Zuiderhaven 83
8861CM Harlingen
E.Jonkers Electrotechnisch Onderhoudsbedrijf B.V.
Marktstraat 69
5171GN Kaatsheuvel
A.W.M. Meekel
Osdorperweg 462
1067SX Amsterdam
Watertechniek Fr. van den Munckhof
Puttenweg 47
5813BB Ysselsteyn
Krinkels B.V.
Impact 29
6921RZ Duiven
Onderhoudsbedrijf Bos B.V.
Heeswijk 137
3417GP Montfoort

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zonder hulp blijft de dure jacuzzi ongebruikt

bron: NRC

Een zwaargehandicapte vrouw beschikt over een eigen huis, tuin, jacuzzi en een ‘lastige’ moeder. Volgens haar curator is ze beter af in een verpleeghuis.

lees verder ›

Sla is een bloem

bron: NRC

Tuinontwerper Jan Schep is gespecialiseerd in kleine stadstuinen. Hij vindt dat de sierwaarde van groentes wordt onderschat. „Een boerenkoolstruik is net een klein bonsaiboompje.”

lees verder ›

Inhoud vijver en volière is niet meeverzekerd

bron: NRC

Aan tuinmeubelen en andere zaken voor de tuin wordt veel geld uitgegeven. Dat is ook inbrekers niet ontgaan, dus zorg dat u goed verzekerd bent.

lees verder ›

Zelf een vijver aanleggen

bron: Infonu

Hoe leg je zelf een vijver aan? Het is vrij eenvoudig. Maak eerst een keuze in vijvervorm. Een kant en klare (prefab) vijverbak is een mogelijkheid wanneer je niet zo handig bent. In dit artikel lees je een plan van aanpak om zelf een vijver aan te l…

lees verder ›

Vijver: een vijver aanleggen in de tuin

bron: Infonu

Veel mensen willen een vijver aanleggen in hun tuin. Het is dan wel belangrijk van de voren te bedenken hoe u deze vijver precies wilt hebben. De vijver neemt een centrale plaats in in de tuin, dus dit moet ook een goede plek zijn. U kunt zelf de vij…

lees verder ›

Hoe leg ik een vijver aan

bron: Hoedoe

Zelf een grasmat of een paadje aanleggen in je tuin gaat misschien nog wel zonder een uitgebreide handleiding, maar bij het aanleggen van een vijver kun je ongetwijfeld wel wat hulp gebruiken! Daar tegenover staat wel weer dat je tuin er met een vijver direct een stuk mooier uit ziet. Er zijn verschillende vormen vijvers. De folievijver is de vijver die je het makkelijkst zelf aan kunt leggen. Hoe je dat doet leggen we hieronder uit!

lees verder ›

Een kamer met uitzicht

bron: de Volkskrant

Het liefst had hij in een garage gewoond. Nu houdt hij er kantoor en woont erboven. Over een uienboer met grootse plannen. De villa is de atypische smaakmaker in het verder o zo typisch Zeeuwse land: dijkje hier, dijkje daar, te midden van de weidse aardappelvelden. In de verte de Oosterscheldekering, oprijzend als een Hollandse kathedraal. Je kunt hem zien als je onder Villa Kogelhof doorkijkt. O …

lees verder ›

Hoe hou ik die reiger weg bij mijn tuinvijver?

bron: Infonu

De laatste jaren neemt het aantal reigers in Nederland hand over hand toe. Dat lijkt mooi, maar mensen met een mooie tuinvijver hebben er last van, hun vijver wordt leeggevist.

lees verder ›

Een pijnboom is een wijze heer

bron: NRC

Wie zijn huis al Zen had ingericht, kan deze lente ook met zijn tuin aan de slag. Bomen, planten en paden moeten samen zorgen voor de ultieme rust.

lees verder ›

Joost is gek van het eeuwige groen

bron: de Volkskrant

Brengt Joost een blauwe regen mee, komen er geen bloemen aan... Denkt hij een dakplataan te hebben gekocht, blijkt het een gewone plataan, die zelfs als je de takken met bakstenen verzwaart niet wil gaan hangen.Verrast hij zijn vrouw met een moerbeiboom, is ze treurig omdat die de hele tuin in de schaduw zet.'Alles wat ik aandraag gaat dood, valt om of heeft de verkeerde kleur', vat hij samen. Dus …

lees verder ›

In Zwolle verhuisde een landgoed inclusief beeldentuin

bron: de Volkskrant

Een beeldentuin en landgoed verhuizen doe je niet zomaar, toch gebeurde het in Zwolle. Landgoed De Anningahof is inmiddels grootleverancier van kunst. Tweeduizend bomen en struiken en twintigduizend heesters aanplanten. Orchideeën die moesten emigreren en een nieuwe, 5 meter hoge geluidswal aanleggen. O ja, en dan die tonnen wegende sculpturen die de afgelopen twee jaar uit de grond en uit de vijv …

lees verder ›

Wateroverlast in de tuin

bron: Infonu

Wateroverlast komt de laatste jaren steeds vaker voor. Dit komt doordat door klimaatverandering de intensiteit en frequentie van de neerslag als maar toeneemt en de overlast is dan ook op alle niveaus merkbaar, zowel op landelijk niveau, op stedelijk…

lees verder ›