Vijver aanleggen

Vraag eenvoudig offertes aan

Vijver aanleggen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een vijver brengt sfeer en leven in uw tuin. U kunt verschillende soorten vijvers laten aanleggen, bijvoorbeeld een gemetselde tuinvijver een natuurlijke zwemvijver of een leuk kabbelend stroompje. Als bodem kunt u kiezen voor een bak of bv vijverfolie. Hoverniers kunnen voor u een offerte uitbrengen voor het bouwen of inpassen van een vijver in uw tuin. Het is zelfs mogelijk om een vijvertje aan te leggen op een balkon. Als u een vijver wilt laten aanleggen met vissen en waterplanten dan moet er voldoende zuurstof in het water zitten. Een vijver met een fontein is dan aan te raden. Wilt u weten wat de kosten zijn en zo voordelig mogelijk, maar ook goed in uw tuin passend, dan kunt u eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen om een vijver aan te leggen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Vijver aanleggen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

MJBuiten ecologisch hovenier
Nieuwe Keizersgracht 38-BS
3514TZ Utrecht
B. van Dam Verbouwingen en Tuinen
Mendelstraat 95
1431KP Aalsmeer
Adviesbureau FNG
Dorpsstraat 2
5314AE Bruchem
Installatiebedrijf de Lange
Horselstraat 5
6361HC Nuth
Koeman-ICT
Van Roozendaalstraat 37
1715EK Spanbroek
Maurice Camps
Van Speijkstraat 103-B
1057GS Amsterdam
Traas & Ovaa Sport B.V.
Noordland 7
4451RP Heinkenszand
Timmerbedrijf Piet Laan
Schilderend 113
1791BE Den Burg

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe kan ik algen verwijderen uit mijn vijver

bron: Hoedoe

Je kent het wel: terwijl jij in de zomermaanden volop geniet van de tuin verandert je kraakheldere vijver langzaam maar zeker in een ondoorzichtige groene of bruine soep. Een explosie van algen onttrekt al het moois dat in het water groeit, bloeit en leeft aan het zicht. Gelukkig is er iets aan te doen! Wat, dat lees je hier.

lees verder ›

Monty Don is de Monty én de Don van het tuinwezen

bron: de Volkskrant

Afgelopen donderdagavond zat mijn vriend het boekje met abonnementen van het Concertgebouw te bestuderen, terwijl ik op een stoeltje vlak bij de tv verrukt naar een tuinierprogramma keek. Verontrustend, ik weet het. Maar ach: als je de middle age dan toch benadert, of hem eigenlijk al hebt, dan kun je hem maar beter omarmen ook. En dat gaat een stuk makkelijker met Big Dreams, Small Spaces, morgen …

lees verder ›

Sla is een bloem

bron: NRC

Tuinontwerper Jan Schep is gespecialiseerd in kleine stadstuinen. Hij vindt dat de sierwaarde van groentes wordt onderschat. „Een boerenkoolstruik is net een klein bonsaiboompje.”

lees verder ›

Het wordt heter en natter. Tijd om ons eens voor te bereiden

bron: NRC

Het weer in Nederland wordt extremer. Daar kunnen we ons op voorbereiden, bijvoorbeeld met meer groen in de stad. Het kabinet wil met een plan komen.

lees verder ›

Hoe hou ik die reiger weg bij mijn tuinvijver?

bron: Infonu

De laatste jaren neemt het aantal reigers in Nederland hand over hand toe. Dat lijkt mooi, maar mensen met een mooie tuinvijver hebben er last van, hun vijver wordt leeggevist.

lees verder ›

Reistip: Waan je in Japan

bron: de Volkskrant

Misschien wel 's werelds mooiste park is Ritsurin Koen in de Japanse stad Takamatsu. Als de gigantische lotusbloemen of dito karpers al geen indruk maken, dan is het wel de toewijding van de tientallen hoveniers. Met speciale schaartjes knippen ze de pijnbomen in model, eerder naaldje voor naaldje dan takje voor takje. Zen in het kwadraat. In die geest wordt ook de Japanse tuin onderhouden op Land …

lees verder ›

Picknicken

bron: de Volkskrant

Zowel de Warande als de Franse Tuinen zijn prima plaatsen om op een zonnige dag te picknicken. Schuin tegenover de kerk, op de markt in Tervuren, verkoopt traiteur Caprizzio salades.... Het centrum van Tervuren is op wandelafstand van het museum. In de Hoornzeelstraat, vijf minuten lopen van de markt, ligt hotel Rastelli, een modern hotel in een voormalige bioscoop. Comfortabele kamers vanaf 117 e …

lees verder ›

Iedereen zijn droomhuis in Oosterwold, Almere – maar jouw droom is niet per se ook die van de buren

bron: NRC

Met maximale vrijheid mochten de nieuwe bewoners van Oosterwold, Almere hun eigen huis bouwen en samen hun wijk inrichten. Alleen: niet iedereen wil hetzelfde.

lees verder ›

Een pijnboom is een wijze heer

bron: NRC

Wie zijn huis al Zen had ingericht, kan deze lente ook met zijn tuin aan de slag. Bomen, planten en paden moeten samen zorgen voor de ultieme rust.

lees verder ›

Geen groene vingers? Luister deze podcast!

bron: NRC

Praktische rondetafelgesprekken over het onderhouden van je tuin.

lees verder ›

Geen zwembad meer te krijgen

bron: de Volkskrant

Voor een opblaasbadje moet je deze zomer stad en land afrijden. Ook grotere opzetzwembaden zijn niet meer te krijgen. Voor professionele 'bouwkundige' baden bestaan wachtlijsten.... De stormloop op privé-zwembaden komt ook voor de verkopers als een verrassing, zegt Bart van den Heuvel van het Zwembad Informatie Centrum. Het centrum is gevestigd bij Poolquip in Valkenswaard, één van de grootste zwe …

lees verder ›