Zonwering - Buiten

Vraag eenvoudig offertes aan

Zonwering - Buiten

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Zonwering - Buiten).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

De Bouwspecialist XXL
Veldbrake 48
7933PW Pesse
Evident Projectstoffering B.V.
Olympiaweg 260
3078HT Rotterdam
Monincx Bouwmaterialen Advies
Jan Frederik Helmersstraat 5
2032LR Haarlem
Bezo Zonwering B.V.
Industrieweg 13
2641RM Pijnacker
van de Water Zonwering- Vloeren-Kasten
Klaterbos 67
2134JB Hoofddorp
Handelsonderneming H. Geerrink
Aleidastraat 66
3117DK Schiedam
Gerard Portegies B.V.
Baanstraat 55-C
1941CG Beverwijk
Jemro Montage
Schelde 19
2911RG Nieuwerkerk aan den Ijssel

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

‘Als mannen gaan knokken leggen de vrouwen het af’

bron: NRC

Zomeravondgesprek Rijdende Rechter John Reid beslecht burenruzies, sociaal psycholoog Naomi Ellemers ontleedt ze. Een gesprek over waarden, wijvengedrag en beroepsethiek. Reid: „Ik heb vier Turkse meisjes, die allemaal gymnasium deden, naar Turkije gestuurd omdat hun ouders zo stom waren ze hier in volstrekte illegaliteit op te voeden.”

Buitenzonwering

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Buitenzonwering: Herinner je je nog de zomer van vorig jaar? Ging je net lekker buiten zitten, kon je binnen de kortste keren weer je spullen pakken en naar binnen omdat de volgende regenbui er aan kwam.

Zonwering dakraam

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer wordt uitgelegd welke soorten zonwering dakraam er zijn en waar u op moet letten bij het kiezen en plaatsen van zonwering.

lees verder ›

Zwitserland: veilig, schoon en een mooie natuur

bron: de Volkskrant

Het zijn 40 duizend km2 Europa waarop sommigen in Nederland jaloers zijn. In de eerste aflevering van zijn serie Aardse Paradijzen bezoekt Olaf Tempelman Zwitserland. 'Jazeker, ze zeggen hier altijd nee.' Een aards paradijsje? Jazeker. 'Voortreffelijke werkethiek, erg veilig, geen euro, weinig btw, in de kleine steden en dorpen nog altijd schone straten...' Dan pauzeert Thomas Aeschi, jong talent …

lees verder ›

Zonwering prijzen

bron: Infonu

De prijzen van zonwering kunnen sterk verschillen. Daarom is het verstandig om te kijken wat er in je budget past. De prijzen van zonwering zijn onder andere afhankelijk van de soort zonwering, het materiaal, de bediening en de montage. Hieronder lee…

lees verder ›

Alles komt in orde zeggen ze bij Syriza

bron: de Volkskrant

Terwijl premier Tsipras in Brussel de duimschroeven krijgt aangedraaid, nemen in Athene de zorgen toe. Zijn de Grieken voorbereid op een harde landing? Het hoofdkwartier van Syriza, de partij van premier Alexis Tsipras, doet denken aan een bejaardenflat. De witte balkons zijn gevuld met balkonplanten en afgeschermd met stoffige zonwering. Binnen is het hoofd van de partijleider te zien op het sche …

lees verder ›

Zet een fles bevroren water bij de ventilator en ga niet eindeloos pootjebaden

bron: NRC

Als de thermometer vijf achtereenvolgende dagen boven de 25 graden uitslaat, waarvan drie dagen op 30 graden of meer, is sprake van een hittegolf. Wat te doen en wat te laten?

lees verder ›

Een kamer met uitzicht

bron: de Volkskrant

Het liefst had hij in een garage gewoond. Nu houdt hij er kantoor en woont erboven. Over een uienboer met grootse plannen. De villa is de atypische smaakmaker in het verder o zo typisch Zeeuwse land: dijkje hier, dijkje daar, te midden van de weidse aardappelvelden. In de verte de Oosterscheldekering, oprijzend als een Hollandse kathedraal. Je kunt hem zien als je onder Villa Kogelhof doorkijkt. O …

lees verder ›

Valencia komt voor de val

bron: NRC

Geen regio in Spanje stak zich met ambitieuze projecten zo diep in de schulden als Valencia. Aanvankelijk profiteerde de bevolking, maar nu de vastgoedzeepbel uiteen is gespat, gaan de belastingen omhoog en wordt bezuinigd op onderwijs en zorg. De vraag is of de regio daarmee een bankroet nog kan afwenden.

lees verder ›

Zet een bevroren fles water bij de ventilator en ga niet eindeloos pootjebaden

bron: NRC

De hittegolf houdt waarschijnlijk nog even aan. Wat te doen en wat te laten?

lees verder ›

TNO: zonwering bespaart 10% energie

bron: Bouwwereld

Uit TNO-onderzoek blijkt dat buitenzonwering het onbekende wapen is om energie te besparen.

lees verder ›

‘Als mannen gaan knokken leggen de vrouwen het af’

bron: NRC

Rijdende Rechter John Reid beslecht burenruzies, sociaal psycholoog Naomi Ellemers ontleedt ze. Een gesprek over waarden, wijvengedrag en beroepsethiek.

lees verder ›