Hoe de sushiafhaalbalie de traditionele Chinees verdringt
bron: NRC
Los van elkaar bouwden drie ondernemers elk een sushi-imperium. Hoe leiden zij de snelle groei van hun franchiseketens in goede banen?
lees verder ›Vraag eenvoudig offertes aan
Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.
Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.
Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders
Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Afwasser).
De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.
Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.
bron: NRC
Los van elkaar bouwden drie ondernemers elk een sushi-imperium. Hoe leiden zij de snelle groei van hun franchiseketens in goede banen?
lees verder ›bron: Infonu
Een groot deel van de jongeren en studenten wil wat bijverdienen naast de studie. Er zijn veel mogelijkheden zoals promotiewerk, postbezorging en in een winkel werken. Een andere populaire optie is werken in de horeca-sector. Veel mensen beginnen in…
lees verder ›bron: Infonu
Werken op zondag: wat zijn uw rechten en plichten als werknemer. Steeds meer winkels, met name supermarkten, verruimen hun openingstijden. Personeel is verplicht om op zondag te werken. Het weigeren van werken op zondag kan ontslag tot gevolg hebben.…
lees verder ›bron: Infonu
Het doel van het rookverbod in de horeca is werknemers de gelegenheid te geven op een rookvrije werkplek. Het rookverbod in de horeca werd in 2008 ingevoerd. Uitzondering zijn de kleine cafés zonder personeel, waar roken wel is toegestaan, mits de…
lees verder ›bron: de Volkskrant
Maurice Dekkers filmde hoe chef-kok Redzepi van restaurant Noma een droom waarmaakte. Wat voor een film moest het worden en werd het uiteindelijk? Twee weken voor de opening op 9 januari 2015 van restaurant Noma in Tokio, een evenement waar de culinaire wereldpers reikhalzend naar uitkijkt, arriveert chef-kok René Redzepi (49) in de stad. Zijn koksteam - een Amerikaan, een Fin, een Deen en een Mex …
lees verder ›bron: NRC
Los van elkaar bouwden drie ondernemers elk een sushi-imperium. Hoe leiden zij de snelle groei van hun franchiseketens in goede banen?
lees verder ›bron: NRC
Ron Simpson (38) en Julien Zaal (31) dachten met The Avocado Show een leuk lunchtentje voor vrienden op te zetten, maar het werd per ongeluk een succesformule.
lees verder ›bron: NRC
Hoe transformeer je een congresgebouw in een cultuurpaleis? In de dagen voorafgaand aan Tefaf Maastricht maken de bouwers lange dagen.
lees verder ›bron: Infonu
Het uitgaansleven in Breda is al jaren zeer populair in Breda en omstreken. Ook mensen van buiten de directe omgeving worden aangetrokken door het bourgondische karakter van de stad.
lees verder ›bron: Infonu
Zoek jij vakantiewerk in de horeca? Er zijn heel veel baantjes die je kunt doen in de zomermaanden en waar jij wat extra geld mee kunt verdienen. Juist in de zomermaanden kunnen ze je hulp in de horeca goed gebruiken. Het vakantiewerk in de horeca is…
lees verder ›bron: Infonu
Je gaat of bent aan het studeren, heel goed! Alleen daar komen wel kosten voor school, boeken, uitgaan, sporten, boodschappen vor sommigen de huur bij kijken, want aan het studentenleven zit een prijskaartje. En die is niet mis. Daarom kiezen veel st…
lees verder ›bron: Infonu
We kennen het allemaal: Oranjekoorts. Met verschillende evenementen staan wij Nederlanders al juichend en feestend klaar om onze mensen aan te moedigen. Dit resulteert vaak in één groot feest. Wat brengt de Oranjekoorts teweeg en wat doen we zoal?
lees verder ›