Botenbouwer

Vraag eenvoudig offertes aan

Botenbouwer

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een botenbouwer bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Botenbouwer).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Rataplan Design
Van Noordtkade 48-B
1013BZ Amsterdam
Frank van der Velde
IJburglaan 489
1087BE Amsterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Cultuur Israël: Belangrijke feiten over Israël

bron: Infonu

Het kleine land Israël krijgt veel belangstelling in de media. Dat betreft voornamelijk de politieke situatie. Veel mensen kennen echter niet de belangrijkste feiten van het land op cultureel gebied. Dat is vaak naar achteren gedrongen door de politi…

lees verder ›

Besluit over nieuwe onderzeeboten valt pas in 2022

bron: NRC

Defensie hakt nog geen knoop door voor de aanschaf van nieuwe onderzeeboten en gaat met drie partijen verder. Alleen het Spaanse Navantia valt af.

lees verder ›

Industrie durft weer in te kopen

bron: NRC

Inkoopmanagers in de Nederlandse industrie hebben er weer vertrouwen in. De belangrijkste graadmeter die hun sentiment peilt, staat op het hoogste punt in ruim twee jaar tijd.

lees verder ›

People's power maakte eind aan sfeer van malaise

bron: de Volkskrant

Net Heidi in de bergen voelde ze zich soms. Na deze kanttekening herneemt de 26-jarige project manager Christine Charlton meteen haar zakelijke toon.... 'Werkloosheid en een gebrek aan lichte industrie is ook daar het belangrijkste probleem', aldus Charlton. 'En net als bij ons proberen ze er een toeristenindustrie op poten te zetten.' Na een bezoek aan Ierland in 1992 besloot een aantal Sloveense …

lees verder ›

Beleggen in edelmetalen: palladium

bron: Infonu

Goud, zilver, koper, platina: allemaal edelmetalen die bij vrijwel iedereen bekend zijn. Echter wordt palladium vaak vergeten, een edelmetaal dat onder het grote publiek vrij onbekend is. Vreemd, aangezien palladium behoorlijk vaak gebruikt en toegep…

lees verder ›

Zou het gedroomde Europese gevechtsvliegtuig er nu toch komen?

bron: NRC

De Europese defensiesamenwerking schiet ernstig tekort, vindt de Europese Commissie. EU-lidstaten moeten, net als met de coronavaccins, samen materieel aanschaffen.

lees verder ›

Superjachten minder lang, maar blijven in trek

bron: NRC

De crisis raakt ook de Nederlandse jachtbouw. Maar luxueuze superjachten blijven in trek. Sail brengt werven nieuwe opdrachten.

lees verder ›

Minerale olie in cosmetica

bron: Infonu

Minerale olie is een bijproduct van de olie-industrie, en is een veelgebruikt ingrediënt cosmetica. Het is echter ook een van de stoffen binnen de cosmetica waar veel discussie over is. Het zou slecht zijn voor huid en haar, huidproblemen verergeren…

lees verder ›

Het nieuwste is nog niet genoeg

bron: NRC

Vijf jaar geleden leek internet nog een kruising tussen Spielerei en zelfbevrediging voor techneuten.

lees verder ›

Het gaat niet goed met Nederlandse jachtbouw

bron: NRC

Door onze medewerker WESSEL OUDEWORTELDe verkenning naar de mogelijkheid voor watersport in Nederland, zoals de Delftse hoogleraar prof. dr. ir.

lees verder ›

Het Balkhashmeer, een tweede Aralramp?

bron: Infonu

Terwijl Kazakstan in het zuidwesten wordt geplaagd door de uitdroging van het Aralmeer, voltrekt zich in het zuidoosten van het land een ander milieudrama aan het Balkhashmeer.

lees verder ›

Donkere wolken boven de Hiswa te water

bron: de Volkskrant

De kopers van boten tot drie ton zitten op hun geld. Alleen ‘groot’ verkoopt nog... IJmuiden Slagregens en rukwinden teisterden dinsdag de botenbeurs Hiswa te water in de jachthaven van IJmuiden. De beeldspraak ligt voor de hand, maar is bijna onvermijdelijk. Donkere wolken hebben zich samengepakt boven de Nederlandse watersportindustrie, waarvan deze week 510 schepen liggen afgemeerd in de Seapor …

lees verder ›