Brandbeveiliging

Vraag eenvoudig offertes aan

Brandbeveiliging

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Brandbeveiliging).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Ansul
Platinastraat 15
8211AR Lelystad
Elektrotechnisch Bedrijf Nootenboom B.V.
Rijksweg 34
6996AC Drempt
Rescue Inventions & Solutions
Vliestroom 15
8321EG Urk
FSH Sprinkler B.V.
Nijverheidsweg 17
7671DA Vriezenveen
STI-Venray B.V.
Annie Romeinstraat 39
5803AE Venray
E-Install Elektrotechniek B.V.
Kerklaan 14-b
2911AD Nieuwerkerk aan den Ijssel
Quick Brandbeveiliging
Burgemeester Elsenlaan 319-6e verdiepin
2282MZ Rijswijk (Zuid-Holland)
HooVos Brandbeveiliging B.V.
Industrieweg noord 3-a
3958VS Amerongen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Groter risico brandoverslag grote woonwagens

bron: Bouwwereld

Het Bouwbesluit 2003 is niet echt toegesneden op grote woonwagens die worden geplaatst.

lees verder ›

Chemische bedrijven werken onveilig

bron: NRC

Tussen 2006 en 2017 begingen 494 chemische bedrijven samen 7.362 overtredingen. Zeven procent overtreedt stelselmatig de regels.

lees verder ›

BvB maakt grote compartimenten mogelijk

bron: Bouwwereld

Zowel esthetisch als logistiek kunnen er bezwaren zijn om grote gebouwen op te delen in brandcompartimenten van 1000 m².

lees verder ›

Steun aan omstreden vastgoedbaas

bron: NRC

Zorginstelling Daelzicht gaf extra garanties bij de bank voor een ondernemer. Hij moest wel een ton beloven voor een gepland pretpark.

lees verder ›

Een ongebruikelijke gang van zaken

bron: de Volkskrant

‘De aanbesteding is mislukt’, zei minister Ronald Plasterk op 26 februari. Maar eigenlijk was dat zeven maanden eerder al het geval.... Er was geen enkele twijfel bij de bouwcombinatie over de beslissing om ermee op te houden. Sinds ze in november 2006 liet weten geïnteresseerd te zijn in dit werk, was het wachten op het definitieve bestek. Hierin zou in detail staan wat de bouw van Het Nieuwe Rij …

lees verder ›

Alles voor de rechten van dieren

bron: NRC

In deze rubriek elk weekeinde een necrologie van iemand die recent is overleden. Als het om dieren ging was Geoffrey Deckers (1969-2020) niet bereid tot compromissen.

lees verder ›

Imtech krijgt orders voor 20 miljoen

bron: de Volkskrant

GOUDA (ANP) - Imtech heeft in Spanje voor 20 miljoen euro aan orders ontvangen. Dat heeft de technisch dienstverlener uit Gouda woensdag bekendgemaakt.Imtech gaat in de regio's Madrid, Malaga en Cartagena in vier winkel- en vrijetijdscentra de technische infrastructuur verzorgen. Het bedrijf is onder meer verantwoordelijk voor de klimaatbeheersing, brandbeveiliging en energiebesparing.

lees verder ›

Van prestigeobject tot 'Pannen-Flughafen'

bron: de Volkskrant

Het vliegveld had in 2011 geopend moeten worden, maar dat wordt op zijn vroegst 2014. De bouwkosten rezen de pan uit. En nu klinkt de roep om het aftreden van de Berlijnse burgemeester Wowereit. Door BERLIJN - Op het bord boven de Autobahn is een grote rode X voor het woord Flughafen Berlin Brandenburg geplaatst. Je kunt hier al wel de afslag nemen naar de nieuwe luchthaven van Berlijn, maar de ka …

lees verder ›

Topstukken Dresden na zeven jaar weer te zien

bron: NRC

De Gemäldegalerie Alte Meister in Dresden heropent na een langdurige renovatie met een opstelling waarin schilderijen en sculpturen in dialoog treden.

lees verder ›

'We kopen mensen en informatie'

bron: de Volkskrant

Technisch dienstverlener Unica neemt een groot deel van Imtech Building Services over. Wat moet het familiebedrijf met de honderden ongeldige contracten uit de Imtech-boedel? En weer konden de curatoren van Imtech woensdag bekendmaken dat er delen van het failliete technologieconcern zijn verkocht. Imtech Industry International uit Coevorden en Ventilex (240 medewerkers) worden overgenomen door Te …

lees verder ›

Winkels 't Loon later open dan verwacht

bron: de Volkskrant

Het herstel van winkelcentrum 't Loon in Heerlen en de openstelling van de winkels daar duurt langer dan verwacht. Het herstel van winkelcentrum en parkeergarage is een ingrijpend bouwproject dat enkele weken in beslag neemt. Dat maakte de Vereniging van Eigenaren VVE van 't Loon vandaag bekend. De vertraging komt omdat een deel van de luchtbehandeling, brandbeveiliging en verwarming is gesloopt.O …

lees verder ›

Angst voor spontaan sproeien

bron: de Volkskrant

De meeste musea in Nederland voelen volgens de Nederlandse Organisatie voor Brandveiligheid weinig voor een sprinklerinstallatie. De Nederlandse Museumvereniging (NMV) ziet in de brand in Amersfoort in elk geval geen aanleiding de aanleg ervan in de toekomst aan te bevelen.... Volgens Directeur Siebe Weide van de NMV gebeurt het zelden dat een museum volledig in vlammen opgaat zoals maandag in Ame …

lees verder ›