Constructeur

Vraag eenvoudig offertes aan

Constructeur

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

In de bouw creëert/ontwerpt een architect een bouwwerk waarbij de indeling van een gegeven ruimte en het aanzien van het gebouw bepaald worden. De constructeur wordt vervolgens ingeschakeld om de draagconstructie, bestaande uit kolommen, balken, vloeren en wanden, te ontwerpen en door te rekenen. Afhankelijk van de complexiteit van het bouwwerk of het apparaat is de constructeur ook de projectleider (bouwmeester). Bij grote of complexe projecten rapporteren verschillende constructeurs aan de projectleider. Heeft u een constructeur nodig voor uw project dan kunt hier eenvoudig informatie inwinnen of uurtarieven opvragen.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Constructeur).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

MCS Multidiensten
Beukenhorstweg 17
7101DJ Winterswijk
D.V. Engineering
Vogelplantsoen 59
6951HV Dieren
Mza engineering/ constructeur
Oostkaap 10
8224EJ Lelystad
Studio-D architecten
Maliesingel 7
3581BB Utrecht
Gabriëls Productions
Piraeusplein 30
1019NN Amsterdam
Collaborative Creatives
Hulstweg 15
1032LB Amsterdam
uCraft
Jan Tooropstraat 15
5642AJ Eindhoven
Cad Projecten
Directeur Evertsstraat 64
6463VG Kerkrade

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Automatiseren waar het kan

bron: De Ingenieur

Op het gebied van digitalisering is in de wereld van de constructeurs veel winst te behalen, bewijst Merijn Stap van Royal HaskoningDHV. Op het gebied van digitalisering is in de wereld van de constructeurs veel winst te behalen, bewijst Merijn Stap van Royal HaskoningDHV.  

lees verder ›

Ferrari kiest voor Sainz, Ricciardo naar McLaren

bron: NRC

De Spaanse autocoureur Sainz volgt bij Ferrari Sebastian Vettel op, die deze week zijn vertrek bekendmaakte bij het Italiaanse Formule 1-team

lees verder ›

Wat doet Bouw- en Woningtoezicht?

bron: Infonu

Heb je bouwplannen dan krijg je al snel te maken met de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van de gemeente. Zij waken over wat er allemaal binnen de grenzen van de gemeente wordt gebouwd en of dat voldoet aan de voorschriften. Daartoe controleert de ge…

lees verder ›

Architectkosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wat zijn de gemiddelde Architectkosten? Je wilt je huis grondig opknappen, renoveren of verbouwen het is dan verstandig om eens te oriënteren naar een goede architect die wat met je plannen kan.

Honderden balkons zijn opeens onveilig verklaard. Waarom?

bron: de Volkskrant

In Breda (320 balkons) en Venlo (zeker zestig balkons) is het voor bewoners niet veilig meer op hun balkon. Vijf vragen over balkonveiligheid. De balkons in Venlo en Breda dateren al uit de jaren vijftig en zestig. Bij de bouw zijn er fouten gemaakt die nu pas aan het licht komen. In Venlo ontdekten ze de problemen bijna een jaar geleden, toen een vrouw bij de gemeente meldde dat haar balkon schee …

lees verder ›

Het ooit roemruchte Williams gaat met nieuw geld de malaise te lijf

bron: NRC

Met de verkoop van de voormalige toprenstal Williams aan Amerikaanse investeerders verliest de Formule 1 zijn laatste privéteam.

lees verder ›

DNA Profiler BIM tool

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//ontwerp-calculatie/software/pid18063-dna-profiler-bim-tool.html

Buiging betonvloer: hoeveel buigt een gewapende vloer door?

bron: Infonu

Vloeren worden belast met eigengewicht, rustende belasting en variabel lasten. Standaard wordt de vloer afgewapend op basis van het maximale rekenmoment, zodat de combinatie beton met betonstaal de krachten inwendig opnemen. De belasting zorgt er ech…

lees verder ›

Een zakelijk pand kopen uit een failliete boedel

bron: Infonu

Als een bedrijf failliet gaat, wordt niet alleen de hele inboedel verkocht, maar ook de zakelijke panden die het bedrijf in eigendom had. Al dat geld wordt gebruikt om het salaris van de curator, de schulden aan de belastingen, de banken en (als er n…

lees verder ›

Honderden gebouwen moeten opnieuw beoordeeld op veiligheid vloer

bron: NRC

Er komt een onderzoeksplicht voor hoge gebouwen met breedplaatvloeren. Voor 2021 moeten die een veiligheidskeuring krijgen.

lees verder ›

'Je krijgt een geweldige drive van orgelbouwen'

bron: De Ingenieur

– ‘Ik ben begonnen als betonconstructeur en uiteindelijk gestopt als adviseur op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling’ – op het bouwen van kistorgels gestort. ‘Ik ging er op mijn zestigste uit, dan heb je de handen vrij.’ We troffen hem achter zijn laatstgebouwde orgel in de dorpskerk te Hoog-Keppel.

lees verder ›

Wiskundig patroon op hellende uitkijktoren

bron: Bouwwereld

https://www.bouwwereld.nl/project/wiskundig-patroon-op-hellende-uitkijktoren/