Diëtist

Vraag eenvoudig offertes aan

Diëtist

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Diëtist).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Weight2day
Atalanta 215
3892EH Zeewolde
Body Result Afslankstudio | st. Oedenrode
Mgr. Bekkersplein 4
5491EB Sint-Oedenrode
AdviFit
Bisschop Boermansstraat 68
6041XN Roermond
Prosport Healthcenter
Schubertlaan 1
7002MC Doetinchem
Diëtistenpraktijk LeefSmakelijk
De Vliegerstraat 1-G
1816KD Alkmaar
Diëtistenpraktijk Afra Ouwerkerk
Penningweg 32
1827JM Alkmaar
Ingrid van Rijn diëtist
Paulus Potterstraat 40
7204CV Zutphen
Fysiotherapie Van Loo & Veerhoek Middelburg
Park Veldzigt 27
4336DR Middelburg

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Buitenkozijnen plamuren

bron: Gamma

Uw buitenkozijnen schilderen? Door uw kozijnen te plamuren zorgt u voor een mooi egaal resultaat. 

lees verder ›

Pgb 2012: bezuinigingen & voorwaarden pgb 2012

bron: Infonu

Het is al veel in de publiciteit geweest: de bezuinigingen op het persoonsgebonden budget (pgb) in 2012. Vanaf 2012 zijn er nieuwe voorwaarden voor het pgb. Bovendien wordt de toegang beperkt. In dit artikel worden de bezuinigingsmaatregelen in 2012…

lees verder ›

Verpleegkundige is goedkoper

bron: NRC

Artsen verrichten soms taken die anderen veel voordeliger kunnen uitvoeren. Bezuinigen op zorg? Neem een verpleegkundig specialist.

lees verder ›

Beauty: Verzorging lippen, een rode mond

bron: Infonu

De verzorging van de lippen wordt door menigeen afgedaan als onzinnig, dit terwijl de lippen uiterst gevoelde huid betreft. Kunnen de lippen in de warme maanden nog verbranden, in de winter ligt uitdroging op de loer.

lees verder ›

Dan ben je oud en krijg je geen water

bron: NRC

Nederland heeft de mond vol over euthanasie, maar is heel wat minder zorgvuldig als het gaat om versterven. Vaak weten patiënt en familie van niets.

lees verder ›

Ouderenzorg, voorzieningen en veranderingen

bron: Infonu

Op dit moment zijn er veel ouderen, maar het worden er alleen maar meer, door de vergrijzing. Waar gaat de ouderenzorg over, welke voorzieningen zijn er voor ouderen en waardoor veranderen deze?

lees verder ›

Geen geluideisen aan medische praktijkruimte

bron: Bouwwereld

De Wet geluidhinder bepaalt of nieuwbouw op een geluidbelaste locatie is toegestaan. Diezelfde wet stelt dan meestal eisen aan de gebouwindeling en de geluidwering van de gevels.

lees verder ›

Een woonzorgcomplex

bron: Infonu

In de volksmond staat het woonzorgcomplex beter bekend als bejaardentehuis, bejaardencentrum of verzorgingstehuis. Sinds 2008 wordt dit een woonzorgcomplex of woonzorgcentrum genoemd. Een woonzorgcomplex kent enkel open afdelingen. Cliënten en het pe…

lees verder ›

De dokter bellen? Hoeft niet meer

bron: NRC

Bezuinigen op zorg? Neem in plaats van een echte arts een verpleegkundig specialist. Maar zij hanteren dikwijls dezelfde, hoge tarieven – en deze praktijken zijn ‘illegaal’.

lees verder ›

'Niemand gestorven sinds wij aan het werk zijn'

bron: de Volkskrant

Over gaskamers waar Taliban-strijders bij honderdduizenden om het leven worden gebracht, is niets bekend. Toch gebruikte Klaus-Peter Klaiber, de gezant van de Europese Unie in Afghanistan, de term 'Auschwitz' om de toestand te beschrijven die hij afgelopen weekeinde aantrof in de Shebergan-gevangenis in het noorden van Afghanistan.... Wat zag hij dan wel? Ruim tweeduizend mannen, kinderen soms nog …

lees verder ›

Crisis in thuiszorg vraagt vooral om meer concurrentie

bron: de Volkskrant

Met scherpere regelgeving, minder marktwerking en beter extern toezicht wil de regering de zorgsector efficiënter en effectiever maken. Vanuit een historisch perspectief geven Erik Heijdelberg en Jan Huurman argumenten waarom dat de huidige problemen niet zal oplossen.... NA incidenten in het financieel beheer en het management bij Thuiszorg IJmond en de Pantheon Zorggroep, en mede geleid door de …

lees verder ›

Vergoeding van Geestelijke Verzorging

bron: Infonu

Onder "geestelijk verzorging" verstaan we de professionele en ambtshalve begeleiding en hulpverlening vanuit geloof en levensovertuiging. De geestelijk verzorger heeft in de meeste gevallen raakvlakken met de psychosociale therapeut maar geestelijke…

lees verder ›