Voeger

Vraag eenvoudig offertes aan

Voeger

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een voeger bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Voeger).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Voegbedrijf M. Kelderman
Waalstraat 86
1972WT Ijmuiden
A.P.W. Scheerder jr.
Hollanderbroeksestraat 45
6661NK Elst (Gelderland)
marck bouw
Klaproosstraat 24
2751CL Moerkapelle
LELANO
Hugo de Grootstraat 19
2811KW Reeuwijk
Van Zon Gevelrestauratie & Voegwerk
Harmoniepolder 33
5235TG Den Bosch
Fred Smeets Voeger
Oogststraat 2
6004CV Weert
de Noord Bouw
Honthorstlaan 29
1701NR Heerhugowaard
Metselbedrijf Kalter
het Witte Zand 61
7586GW Overdinkel

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Boerenwormkruid of Reinvaren

bron: Infonu

Boerenwormkruid. Wormen, boeren, kruiden! Toch wel een intrigerende woordcombinatie voor een plant. Het is dan ook nog een (on)kruid dat met zijn woekerende wortelstokken goed kan groeien en dus makkelijk overal te vinden is. Ik vind dat een voordeel…

lees verder ›

Zomereten in de winter

bron: NRC

Het heeft wel wat om gerechten uit warme landen in de winter te eten. De Griekse keuken is erg geschikt.

lees verder ›

Winterwandeling in Wéris

bron: Infonu

Winterwandeling in Wéris, hét dorp van de magische stenen; menhirs, duivelsbed en dolmens zijn hier kwistig rondgestrooid. Geen echte kruidenwandeling zo midden in de winter maar toch mondjesmaat plantenresten gezien.

lees verder ›

Zakelijke samenwerking vereist een goed netwerk

bron: Infonu

Veel ondernemers willen hun onderneming niet al te groot laten worden. Ze hebben geen zin om werknemers in dienst te nemen, vanwege de hoge kosten daarvan en de rompslomp die dat met zich mee brengt. Wanneer hun kleine bedrijf echter goed draait en z…

lees verder ›

Voegloze baksteen op de markt

bron: Bouwwereld

Uit een ontwerpwedstrijd voor bakstenen is de ‘voegloze’ baksteen ontstaan. Een medewerker van een bakstenenfabriek bedacht een steen, waarbij de mortel verstopt zit achter een randje.

lees verder ›

Winaars Nationale Metsel- en Voegwedstrijden

bron: Bouwwereld

Francisco Nieuwenhuis uit Almelo is de winnaar van de 56e Nationale Metselwedstrijden van de Nederlandse baksteenindustrie.

lees verder ›

Leven met Gods Woord

bron: de Volkskrant

Achttien kinderen telt het gezin Koelewijn in Spakenburg. Ze groeien op in de bevindelijk-gereformeerde traditie die vader Henk Koelewijn baseert op de Statenbijbel.... De avondmaaltijd van spinaziestamppot, sudderlappen en gebakken ei is zojuist genuttigd als Henk Koelewijn hardop uit de Bijbel leest. ‘Gij slangen, gij adderengebroedsels! Hoe zoudt gij de helse verdoemenis ontvlieden?’Zijn echtge …

lees verder ›

Huzarenraadsel

bron: NRC

Ook te weinig aandacht voor culinaire geschiedenis, zeiden canoncritici. Uitgerekend in een tijd waarin aan het culinair zwelgen geen eind lijkt te komen. Daarom vandaag een zoektocht naar de herkomst van het huzarenslaatje, dat voeger nog zo feestelijk een huzarensalade heette.

lees verder ›

Lex Bohlmeijer: ‘Ik moet met jou praten, dat gevoel moet ik je geven’

bron: NRC

Presentator Lex Bohlmeijer (62) van Radio 4 maakt zijn programma’s persoonlijk en intiem. Verbinding voelen, daar draait het voor hem om.

lees verder ›

De taal van de molen - rouwstand en vreugdestand

bron: Infonu

De oude Nederlandse windmolens, die verenigd zijn in de Vereniging Nederlandse Molens, zijn bouwwerken waarin op ambachtelijke wijze meel wordt gemalen, olie of mosterd wordt gemaakt, hout gezaagd of water opgepompt. De molens zijn werktuigen, maar e…

lees verder ›

Richtlijn Steigers een feit

bron: Bouwwereld

Met de uitreiking van het eerste exemplaar van de Richtlijn Steigers en de ingebruikname van de website www.richtlijnsteigers.nl is de Richtlijn Steigers een feit.

lees verder ›

Handleiding is even belangrijk als het aangekochte product

bron: Infonu

Wanneer we een nieuw toestel of apparaat aanschaffen dan is het noodzakelijk dat er een goede handleiding of gebruiksaanwijzing bij gegeven wordt. Vaak is er een beperkte handleiding bij het apparaat en de uitgebreide versie kan men dan zelf download…

lees verder ›