Elektrotechnicus

Vraag eenvoudig offertes aan

Elektrotechnicus

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Elektrotechnicus).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Rensam elektrotechniek
Lisztstraat 23
7604HH Almelo
electro connect
President Wilsonlaan 43
4334GB Middelburg
B&K Elektro
De Hout 38
1607HD Hem
Unicorn Studios
Statenlaan 100
2582GT 's-gravenhage
Bakker&Kors Elektrotechniek
Javalaan 26
3742CP Baarn
E.A.E.Z Emin Auto Elektra - Elektronica Zeist
Gandhilaan 19
3707KE Zeist
KJJ Techniek
Govert Bidloostraat 60
2563XG Den Haag
Rooversbende
Eurenderweg 25
6417SC Heerlen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Wie gaan straks al die duurzame elektriciteitsnetten en warmtepompen aanleggen?

bron: NRC

Elektrotechnische bedrijven en de nutssector bespelen alle registers om mensen aan te trekken. Maar hun personeelstekorten lopen op.

lees verder ›

Straaltje vloeistof doorboort druppel

bron: De Ingenieur

De elektrotechnicus zette als eerste op grote schaal de stroboscoop in bij het maken van foto’s. Daardoor kon hij processen in beeld brengen die met grote snelheid verlopen. Edgerton gebruikte dit principe voor technische processen, zoals het in beeld brengen van een draaiende elektromotor.

lees verder ›

Elke salarisschaal heeft een maximum

bron: de Volkskrant

Functie: onderzoeker digitale technologie, 5.000 euro bruto. Het onderzoeksinstituut waar Janneke (47) werkt, lijdt aan een veelvoorkomende kwaal. Werknemers die commerciële taken uitvoeren, zoals verkoop en klantcontact, stomen sneller door naar een hogere salarisschaal dan de onderzoekers die het inhoudelijke werk doen. Als universitair geschoold elektrotechnicus doet Janneke onderzoek voor over …

lees verder ›

Pixar-pionier schrijft boek over 'zee van pixels'

bron: De Ingenieur

De inmiddels 77-jarige elektrotechnicus speelde een hoofdrol in de ontwikkeling van digitale animatiefilms. Zo was hij medeoprichter van Pixar, dat filmgeschiedenis schreef met de productie van onder meer Toy Story.

lees verder ›

'Niet ambtenaren zijn onze vijand, het is die Participatiewet'

bron: de Volkskrant

Controle is goed, vertrouwen is beter. Gratis geld, dát is een lekkere term. Die maakt meteen een hoop instantwoede wakker. Wie krijgt hier gratis geld, en waarom krijg ik het niet? Voor je het weet maakt iedereen zich weer druk , terwijl het in werkelijkheid ergens anders over gaat. Dat is de makke van elke leus: zodra je hem goed bekijkt vallen de letters omgekeerd op de grond. In Tilburg hebben …

lees verder ›

Nieuwe ceo moet Uber in rustiger vaarwater brengen

bron: de Volkskrant

Uber heeft een nieuwe baas: Dara Khosrowshahi, nu nog ceo van online reisbureau Expedia. De 48-jarige Iraanse Amerikaan moet het geschonden blazoen oppoetsen van de door schandalen geplaagde taxidienst, en er eindelijk een profijtelijk bedrijf van zien te maken. Dit hebben bronnen binnen Uber bevestigd tegen onder andere Bloomberg en AP. Khosrowshahi is de opvolger van Travis Kalanick. De medeopri …

lees verder ›

Disco-oven

bron: de Volkskrant

Dat houten speelgoedoventje van de dochter van Cor van Essen is pas echt als de lampjes branden en de timer werkt. Samen gaan ze aan de slag. Het demonteren gaat snel, de heropbouw verloopt stroever, maar het resultaat mag er zijn. In een hoekje bij de keuken staat een kleine houten speelgoedoven. Hij heeft vier draaiknoppen om de houten kookplaten mee te bedienen en nog een knop om de timer in te …

lees verder ›

‘Uit eigen ervaring weet ik nu dat wanneer je de VS tegen je hebt, je de hele wereld tegen je hebt’

bron: NRC

Mohamedou Ould Slahi zat veertien jaar in Guantánamo Bay. Het boek dat hij daarover schreef is verfilmd. Hij is nooit aangeklaagd of berecht.

lees verder ›

Ze vertrokken voor een leven in het kalifaat. Dit is het verhaal van jihadbruiden uit Nederland en andere EU-landen

bron: de Volkskrant

Als Nederlandse, Belgische en andere buitenlandse vrouwen van IS-strijders hadden ze status in het kalifaat. Nu dat bijna ineengestort is, zitten ze in vluchtelingenkampen in Noord-Syrië, met hun kinderen die in IS-gebied zijn geboren en geen papieren hebben. Wat nu? Ze schikt haar nikab. Sinds hun vertrek uit IS-gebied draagt bijna niemand hier nog een nikab. Het verplicht bedekken van je gezicht …

lees verder ›

Het verhaal van de Londense metrokaart

bron: De Ingenieur

Beck was een elektrotechnicus, en schetste de eerste versie als een elektrisch circuit. Het belangrijkste verschil met de voorgaande kaarten was dat hij geen oog heeft voor de bovengrondse geografie. Het is dus eigenlijk geen kaart, maar een diagram.

lees verder ›

De roep van een dorstige plant

bron: NRC

Columnist Renske de Greef droomt van planten die zelf om water vragen. Dat kan, dacht technicus Rolf Hut, maar ik laat ze zingen.

lees verder ›

Het Nash evenwicht

bron: Infonu

Het Nash evenwicht is een evenwicht ontwikkeld door John Forbes Nash Junior. Het is een evenwicht waarbij het voor geen enkele partij voordelig is om er van af te wijken als de andere partijen dat ook niet doen.

lees verder ›