Fotoreportage laten maken

Vraag eenvoudig offertes aan

Fotoreportage laten maken

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Sommige gebeurtenissen wilt u niet meer vergeten. Door een fotoreportage te laten maken kunt u dit later weer digitaal, in een fotoalbum of wellicht zelfs op doek terug zien. Uw mooie momenten blijven met een fotoreportage nog lange tijd bij u. U kunt eenvoudig offertes aanvragen voor het maken van een fotoreportage, bij u thuis of bijvoorbeeld op uw evenement.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Fotoreportage laten maken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Kapsalon Just Me
Van Harinxmaloane 8
9271AH De Westereen
Incert B.V.
Riederhof 25
2993XJ Barendrecht
Avec Studio B.V.
Veemarktstraat 20
5038CV Tilburg
Coöperatief Samenwerkingsverb. Amicazorg UA
Marslaan 50
5702HD Helmond
Kralenatelier Mona
Esperenweg 6
5091JM Oost West en Middelbeers
Double 2 Straw
Zeekant 95-G
2586JC Den Haag
Elzaswijn Hans Verwijst
Hoog Geldrop 8
5663BE Geldrop
By Me
Laan van Zuid Hoorn 60
2289DE Rijswijk (Zuid-Holland)

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Activiteiten voor kinderen in de winter

bron: Infonu

Het is weer winter en ook in dit tijd van het jaar is er weer van alles te zien en te beleven voor kinderen. Lekker buiten in de sneeuw spelen of binnen zelf pannenkoeken bakken. Zo zijn er nog heel veel activiteiten te bedenken voor kinderen en in d…

lees verder ›

Smachtende dans in hete tent

bron: NRC

Oerol streeft naar meer dans en dit jaar leverde dat optredens op van de dansgroep Blok & Steel, dé hit van het festival.

lees verder ›

IFP Enfusion Live: Wuppertal via livestream

bron: Infonu

Er wordt jaarlijks groot vechtsportgala georganiseerd door Enfusion Live in Wuppertal (Duitsland). Daarbij staan op het programma toppartijen in het kickboksen, maar ook het ECE Xtreme Standup en MMA (Mixed Martial Arts). De evenementen van Enfusion…

lees verder ›

Stijging nieuw gemelde besmettingen zwakt af: maatregelen lijken te werken

bron: NRC

In dit blog lees je het laatste nieuws over het coronavirus in binnen- en buitenland. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

lees verder ›

Makelaar in groot vermaak

bron: NRC

Libéma is een van de grootste vrijetijdsbedrijven in Nederland. Onlangs reeg eigenaar-directeur Dirk Lips de parken ZooParc en AquaZoo aan zijn verzameling.

lees verder ›

Dakraam vervangen

bron: Gamma

Een dakraam vervangen? Volg het stappenplan.

lees verder ›

Ringgordijnenopmeten, inkorten en ophangen

bron: Gamma

In deze klusvideo zie je stap voor stap hoe je eenvoudig een ringgordijn opmeet, inkort en ophangt.

lees verder ›

‘Werken hoor je de hele dag te doen’

bron: NRC

Hoofdredacteur Franska Stuy heeft geen enkele behoefte om haar 2,7 miljoen Libelle-lezers op te voeden, zegt ze bij een scholletje. ‘Ze zijn al opgevoed.’

lees verder ›

Weldoener op de hoogvlakte

bron: NRC

Van atleet Haile Gebrselassie (32) wordt gezegd dat hij als enige Ethiopiër het gezag heeft zijn gekwelde Afrikaanse vaderland tot ontwikkeling te brengen.

lees verder ›

Journalistiek Jaarverslag 2020

bron: NRC

De redactie van NRC brengt jaarlijks een journalistiek jaarverslag uit, waarin wij verantwoording afleggen over wat wij met uw abonnementsgeld doen.

lees verder ›

Activiteiten voor kinderen in de herfst

bron: Infonu

De herfst is weer begonnen en de bladeren vallen van de bomen, overal verschillende kleuren en de regenjassen en laarzen mogen weer aan. Voor kinderen is de herfst een mooie tijd van het jaar om leuk en creatief bezig te zijn. In dit artikel een aant…

lees verder ›

Vrouwen leveren maar één generaal

bron: NRC

De Verenigde Staten hebben gevechtsfuncties voor vrouwen opengesteld. In Israël is dat allang het geval, maar het blijft een klein aantal.

lees verder ›