Funderingen

Vraag eenvoudig offertes aan

Funderingen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Funderingen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

@K Vlecht
Burgemeester Fockstraat 190-2
1063EB Amsterdam
Oud Bouwconstructies
Umbriellaan 8
1702AJ Heerhugowaard
DS International B.V.
Travers 25
1411LG Naarden
Euro Funderingen B.V.
Wettertoerwei 4
9269WP Feanwalden
van den Boer Bouwservice
Vedelring 189
4876EM Etten-Leur
M.M.M. Nijskens
't Rooth 8
6269NV Margraten
G&G TOTAL SUPPORT
Katrijpstraat 17
1024SK Amsterdam
P.J. Schwieters
Doorndistel 22
7891WT Klazienaveen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Lang leve de kademuur

bron: De Ingenieur

Die bestaat uit een stalen buispaal, een met een cementmengsel gevuld groutanker en een opzetstuk, waarmee vooral de fundering van de kademuur wordt versterkt.

lees verder ›

‘Het klinkt gek, maar hoe meer zaken je hebt, hoe meer vrije tijd je overhoudt’

bron: NRC

Galtjo Beek en Mike Pietersz runnen twee vestigingen van lunchzaak Anne&Max in Amsterdam. Ze hebben een kinderwens, al loopt het adoptieproces stroef.

lees verder ›

Geotechniek 2000, nr. 1

bron: De Ingenieur

Verruijt, Geotechniek nr. 1, 2000, pagina 15 Bij een fundering op staal, met een funderingsdiepte beneden het grondwater, kan een gelijkmatige bodemdaling leiden tot extra zakkingen van de fundering. De grootte van deze extra zakkingen kan maximaal ongeveer de helft van de bodemdaling zijn.

lees verder ›

Brieven 19/4/2021

bron: NRC

Geograaf Sandra Fatoric gaf in een interview aan dat „nationaal beleid voor klimaataanpassing van cultureel erfgoed ontbreekt” (‘Monumenten gaan lijden onder droogte’, 12/4).

lees verder ›

De hervorming van de Eurozone door Duits coalitieakkoord dringt nauwelijks door in het publieke debat

bron: de Volkskrant

Het kabinet is tegen een transferunie, maar een realistisch alternatief ontbreekt. Ook de oppositie houdt zich op de vlakte. De politieke hereniging tussen CDU/CSU en SPD verbindt Parijs en Berlijn met elkaar. Het Duitse coalitieakkoord is het startsein van een organisatorische hervorming van de eurozone. Een proces dat het financiele klimaat in Nederland structureel zal beïnvloeden, maar toch nau …

lees verder ›

Hoe lang blijft de tragedy porn van The Handmaid’s Tale nog boeien?

bron: NRC

Ook in het vierde seizoen blijft The Handmaid’s Tale een bij vlagen essentiële serie. Zoals altijd haalt hoofdrolspeelster Elisabeth Moss alles uit de kast om haar personage…

lees verder ›

Singer Laren wil zich met renovatie opnieuw uitvinden

bron: de Volkskrant

Het nieuwe Singer Laren: je wandelt binnen, neemt een kop koffie en pardoes, sta je in het museum. Het entree van architectenbureau Krft oogt als een overdekt plein en is publiek toegankelijk. De Wilde Zwanen heet de villa die de globetrotters Anna en William Singer in 1911 lieten bouwen in het Noord-Hollandse Laren, en die zij - kunstverzamelaars - in de jaren vijftig uitbreidden met een museumvl …

lees verder ›

Genomineerden Duurzaam Bouwen Awards bekend

bron: De Ingenieur

Het gebouw, inclusief de fundering van prefab-betonblokken, is geheel demontabel. Over vijftien jaar, als dit deel van het stationsgebied verder wordt ontwikkeld, kan het uit elkaar worden gehaald en elders weer worden opgebouwd.

lees verder ›

Vriend en vijand weten: Wielewaal na 68 jaar renoveren is geen optie

bron: de Volkskrant

De naoorlogse Rotterdamse wijk Wielewaal moet op de schop, dat vindt iedereen. Maar hoe? Terwijl de renovatie al is begonnen, daagt de bewonersvereniging de woningcorporatie voor de rechter. De tranen schieten Henny Hoogkamer (58) in de ogen, telkens als ze door het deel van de Wielewaal wandelt waar huizenblokken worden afgebroken. Van de ooit 545 naoorlogse woningen in het Rotterdamse tuindorp z …

lees verder ›

In Jakoetsk valt soms een huis om door de dooiende permafrost

bron: NRC

Jakoetsk is de koudste stad op aarde. De huizen staan er op bevroren grond. Maar die dooit, en dat zorgt voor problemen.

lees verder ›

Sloop tweebosbuurt niet!

bron: NRC

De Vogelbuurt wordt niet gesloopt. Ik ben erg blij voor hen maar woedend over de inzet van onze coalitie-raadsleden voor de Tweebosbuurt.

lees verder ›

Kunstrif als golfbreker

bron: De Ingenieur

Lego-achtige blokken van gerecycled beton Reefy ontwikkelt blokken, Reef Enhancing Breakwater (REB) genaamd, die de fundering moeten vormen voor een koraalrif. REB zijn reusachtige, lego-achtige blokken met gaten van cementarm, gerecycled beton.

lees verder ›